- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
Tulum?Kizlar size bugun olusturdugum ilk zamanlar lazim olucak veya hastanede lazim olucak listemi aticam. Bana tavsiyelerde bulunur musunuz ekleme cikarma yapmam icin
Kizlar size bugun olusturdugum ilk zamanlar lazim olucak veya hastanede lazim olucak listemi aticam. Bana tavsiyelerde bulunur musunuz ekleme cikarma yapmam icin
E bebek in yaptığı liste benim cok işime yarıyor belki sizin de yararKizlar size bugun olusturdugum ilk zamanlar lazim olucak veya hastanede lazim olucak listemi aticam. Bana tavsiyelerde bulunur musunuz ekleme cikarma yapmam icin
Ben emzirme sudyeni ustune de termal atlet giydim. Yaka kismi genis atletimin o yuzden hiiic zorlanmadim. Emzirme Atleti ben cok sevemedim. Iyicene sarkar gibi oluyo diye:)))
Ama kisin dikkat etmek lazim. Heleki 3-4 ay gaz icin cok onemli. Emzirirken sirti acmamak lazim. Ben norml atletle rahat etmistim deneye deneye sizde fikir sahibi olursunuz eminim:)
Gogus pedini ben 2 ay civari sadece disari cikarken kullanmstm. Cok gitmedi mesela. Evde zaten ilk zamanlar acik gezmek isteyebiliriz baklim nasil olcak:))) her ne kadar sicak olsada gaz icin dikkat etmek lazim
Olmaz diye dusunuyorum hem hastane hemde lohusa sicakligi var :)
Bana sutyen olani daha kullanisli gelmisti.
Kisa sure sonra bustiyer tarzi kullanmistim zaten ekstra bi etkeni kalmiyor :)
Sagolunn. Pamuk kullanmam. Evde ates olcer var ama yeni almak gerekir miPamuk eger kullancaksaniz bide ates olcer geldi aklima. Tam gibi duruyo zaten:)
Tulum almadim henuz. Kiyafet olarak biraz alisveris yaptik bundan sonrasi yaa cok guzelmis diceklerimize kaldi.Tu
Tulum?
Sagolunn bakicam mutlakaa :)E bebek in yaptığı liste benim cok işime yarıyor belki sizin de yarar
Belki anne sütü ile beslenecek mama isiticisina gerek kalmayacak.Selam kizlar aksam aksam e bebeği zengin edip geldik nerdeyse butun eksiklerimi tamamladim emzirme atletlerine bende baktim ama cok buyuk bedenler kalmisti internetten bakicam artik sterilazator ve mama isitici almayi düşünüyorum birde ama gercekten gereklimi tecrubeli anneler
Baston a erken. Hastane için havlu mendil.terlik. bebek için biberon emzik.pisik kremi bepanthol.. pijama kullanışlı değil diyorlar 2 gecelik Yeter deniyor.Kizlar size bugun olusturdugum ilk zamanlar lazim olucak veya hastanede lazim olucak listemi aticam. Bana tavsiyelerde bulunur musunuz ekleme cikarma yapmam icin
He varsa almayi dusunmuyorsaniz okey. Pamugu dr da tavsye ediyr. Altini silerken falan ilk zamanlar. Bende evde bulundrdum ama anca cis zmani kullandim:))))Sagolunn. Pamuk kullanmam. Evde ates olcer var ama yeni almak gerekir mi
Bence değiller:) eğer indrmde falan değilse bekle bence. Gerçktn ihtyaç hissedersen alırsın. Doğduktan snra hele ki oyuncak dönemi başlaynca o kadr masraflar artıyoki paraları bazı şeylerde tükettiğine pişman olablyr insan:)Selam kizlar aksam aksam e bebeği zengin edip geldik nerdeyse butun eksiklerimi tamamladim emzirme atletlerine bende baktim ama cok buyuk bedenler kalmisti internetten bakicam artik sterilazator ve mama isitici almayi düşünüyorum birde ama gercekten gereklimi tecrubeli anneler
16 haftalik izinden sonra ise donucem mecbur suti sagar birakirim isitmak gerekir onunla dimiBelki anne sütü ile beslenecek mama isiticisina gerek kalmayacak.
Baston model bebek arabasi dusunuyorum. Hastane icin olanlari hastane cantasi diye ayirip yazdim. 1 pijama 1 gecelik dusundum bendeBaston a erken. Hastane için havlu mendil.terlik. bebek için biberon emzik.pisik kremi bepanthol.. pijama kullanışlı değil diyorlar 2 gecelik Yeter deniyor.
O zaman pamuguda ekledim listeme :)He varsa almayi dusunmuyorsaniz okey. Pamugu dr da tavsye ediyr. Altini silerken falan ilk zamanlar. Bende evde bulundrdum ama anca cis zmani kullandim:))))
Ben hiç kullanmadım her ikisinideSelam kizlar aksam aksam e bebeği zengin edip geldik nerdeyse butun eksiklerimi tamamladim emzirme atletlerine bende baktim ama cok buyuk bedenler kalmisti internetten bakicam artik sterilazator ve mama isitici almayi düşünüyorum birde ama gercekten gereklimi tecrubeli anneler
Pamuk iyi oluyor canım arkadaş bahsetmiş zaten. Bir de bence pijama hastane için daha rahat oluyor özellikle sezeryanda sen iyi yapmışsın her ikisinden de almışsın. Hastane çantasına yine terlik ve kişisel bakım malzemelerinden alacaksındır sanırım. Bebek için gerekliliği tartışılır ama ben halihazırda bulundurmak için bir kutu mama ve biberon alacağım ne olur ne olmax belki sütüm gelmez ihtiyaç duyarım diye. Kızımda ilk üç gün pek sütüm olmamıştı açlıktan ağlıyordu toplamda 4 kez de olsa vermiştim sonra sütüm yetti zaten. Aklınızda bulunsun diye yazdım belki çantanıza eklemek istersinizO zaman pamuguda ekledim listeme :)
Tesekkur ederim. Aklimda bulunucak dusunucem bunuda :)Pamuk iyi oluyor canım arkadaş bahsetmiş zaten. Bir de bence pijama hastane için daha rahat oluyor özellikle sezeryanda sen iyi yapmışsın her ikisinden de almışsın. Hastane çantasına yine terlik ve kişisel bakım malzemelerinden alacaksındır sanırım. Bebek için gerekliliği tartışılır ama ben halihazırda bulundurmak için bir kutu mama ve biberon alacağım ne olur ne olmax belki sütüm gelmez ihtiyaç duyarım diye. Kızımda ilk üç gün pek sütüm olmamıştı açlıktan ağlıyordu toplamda 4 kez de olsa vermiştim sonra sütüm yetti zaten. Aklınızda bulunsun diye yazdım belki çantanıza eklemek istersiniz
Isıtıcıya ihtiyaç duymadan da ısıtabilirsin canım mecburi değil bence ben kızımda ikisini de kullanmadım ihtiyaç duyarsan doğumdan sonra düşünebilirsin. Bir de ben nem ve sıcaklığı ölçen masa saatlerinden almıştım burada hava çok kuru en azından burnu tıkanmasın diye nemi ayarlamaya çalışmıştık belki işinize yarar16 haftalik izinden sonra ise donucem mecbur suti sagar birakirim isitmak gerekir onunla dimi
Selam kizlar aksam aksam e bebeği zengin edip geldik nerdeyse butun eksiklerimi tamamladim emzirme atletlerine bende baktim ama cok buyuk bedenler kalmisti internetten bakicam artik sterilazator ve mama isitici almayi düşünüyorum birde ama gercekten gereklimi tecrubeli anneler
Baston model bebek arabasi dusunuyorum. Hastane icin olanlari hastane cantasi diye ayirip yazdim. 1 pijama 1 gecelik dusundum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?