2018 Ekim Anneleri

Eklentiler

• Screenshot_20180801-215814.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_20180801-215802.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 102
Kizlar size bugun olusturdugum ilk zamanlar lazim olucak veya hastanede lazim olucak listemi aticam. Bana tavsiyelerde bulunur musunuz ekleme cikarma yapmam icin
E bebek in yaptığı liste benim cok işime yarıyor belki sizin de yarar

Eklentiler

• 20180801_220138.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 66
  • 20180801_220125.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 55

Gogus pedini ben 2 ay civari sadece disari cikarken kullanmstm. Cok gitmedi mesela. Evde zaten ilk zamanlar acik gezmek isteyebiliriz baklim nasil olcak:))) her ne kadar sicak olsada gaz icin dikkat etmek lazim

Olmaz diye dusunuyorum hem hastane hemde lohusa sicakligi var :)
Bana sutyen olani daha kullanisli gelmisti.
Kisa sure sonra bustiyer tarzi kullanmistim zaten ekstra bi etkeni kalmiyor :)

Evet dediginiz gibi atletli alayim birtanede gaz icin usutmememiz sart kesinlikle haklisiniz..tesekkur ederim bakayim bustiyer tarzi olanlarada :)

Selam kizlar aksam aksam e bebeği zengin edip geldik nerdeyse butun eksiklerimi tamamladim emzirme atletlerine bende baktim ama cok buyuk bedenler kalmisti internetten bakicam artik sterilazator ve mama isitici almayi düşünüyorum birde ama gercekten gereklimi tecrubeli anneler

Belki anne sütü ile beslenecek mama isiticisina gerek kalmayacak.

Kizlar size bugun olusturdugum ilk zamanlar lazim olucak veya hastanede lazim olucak listemi aticam. Bana tavsiyelerde bulunur musunuz ekleme cikarma yapmam icin
Baston a erken. Hastane için havlu mendil.terlik. bebek için biberon emzik.pisik kremi bepanthol.. pijama kullanışlı değil diyorlar 2 gecelik Yeter deniyor.

Bence değiller:) eğer indrmde falan değilse bekle bence. Gerçktn ihtyaç hissedersen alırsın. Doğduktan snra hele ki oyuncak dönemi başlaynca o kadr masraflar artıyoki paraları bazı şeylerde tükettiğine pişman olablyr insan:)

Ben hiç kullanmadım her ikisinide

O zaman pamuguda ekledim listeme :)
Pamuk iyi oluyor canım arkadaş bahsetmiş zaten. Bir de bence pijama hastane için daha rahat oluyor özellikle sezeryanda sen iyi yapmışsın her ikisinden de almışsın. Hastane çantasına yine terlik ve kişisel bakım malzemelerinden alacaksındır sanırım. Bebek için gerekliliği tartışılır ama ben halihazırda bulundurmak için bir kutu mama ve biberon alacağım ne olur ne olmax belki sütüm gelmez ihtiyaç duyarım diye. Kızımda ilk üç gün pek sütüm olmamıştı açlıktan ağlıyordu toplamda 4 kez de olsa vermiştim sonra sütüm yetti zaten. Aklınızda bulunsun diye yazdım belki çantanıza eklemek istersiniz

Tesekkur ederim. Aklimda bulunucak dusunucem bunuda :)

16 haftalik izinden sonra ise donucem mecbur suti sagar birakirim isitmak gerekir onunla dimi
Isıtıcıya ihtiyaç duymadan da ısıtabilirsin canım mecburi değil bence ben kızımda ikisini de kullanmadım ihtiyaç duyarsan doğumdan sonra düşünebilirsin. Bir de ben nem ve sıcaklığı ölçen masa saatlerinden almıştım burada hava çok kuru en azından burnu tıkanmasın diye nemi ayarlamaya çalışmıştık belki işinize yarar

Gerekli mi kısmı tartışılır.Kullansanda bunları bu makineler olmadanda yapabilirsin.
Istersen bi o zamanlar gelsin ona gore belirlersin kafanda

Baston model bebek arabasi dusunuyorum. Hastane icin olanlari hastane cantasi diye ayirip yazdim. 1 pijama 1 gecelik dusundum bende

Bende pijama kullanmistim,geceligi ertesi gun keyfi kullanmistim uzerimi degistirdim diye,cikarkende kiyafetlerimi giymistim.
Suan normal kiyafet almayi dusunuyorum :)) penye 1-2 elbisemden atacam yanima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…