Alternatif cozum onerileri işte bana bunlarla gelin nası ısıtıyodun dolaptakı anne sutunuIsıtıcıya ihtiyaç duymadan da ısıtabilirsin canım mecburi değil bence ben kızımda ikisini de kullanmadım ihtiyaç duyarsan doğumdan sonra düşünebilirsin. Bir de ben nem ve sıcaklığı ölçen masa saatlerinden almıştım burada hava çok kuru en azından burnu tıkanmasın diye nemi ayarlamaya çalışmıştık belki işinize yarar
canım çalişabılır raporunun bebegın gelişimiyle alakalı oldugunu sanmıyorum sat a göre alıyonur dıye bılıyorumgünaydın kızlar bugün 30. haftayı dolduruyoruz ama dr 1 hafta ilerde gelişimi demişti geçen kontrolde
çalışabilir raporunu bu hafta almam gerekir değilmi
son adet tarihine gore 32+0 da veriliyor. almak şart .isyerine vereceksiniz o raporu.günaydın kızlar bugün 30. haftayı dolduruyoruz ama dr 1 hafta ilerde gelişimi demişti geçen kontrolde
Hem de nasıl. Bu ne sıcak böyleYok canım daha neler, her bunye farklı. Insanlar da korkutmaya ne meraklı. Siz rahat olun. Hareketler yavaşlar zorlanma olur. O da normal üstelik hava sıcak
Gecelik ilk gun rahat oluyomus o yuzden oneriyolarmis yoksa sadece pijama taraftariydim bende. Biri oyle diyince bi pijama bi gecelik diye dusundumBende pijama kullanmistim,geceligi ertesi gun keyfi kullanmistim uzerimi degistirdim diye,cikarkende kiyafetlerimi giymistim.
Suan normal kiyafet almayi dusunuyorum :)) penye 1-2 elbisemden atacam yanima.
Doktoruna sordun mu? Onu bilgilendir bence. Bir sor danış derim.Birşey soracağım
Dün bi yere gittik kadının çocuğu su çiçeği olmuş getirmemiş bulaşır diye
Annem de ya kadın mikrobu taşıyorsa sana da geçerse dedi aklıma takıldı
Ben çocukken geçirdim su çiçeği aşımda var
Bisey olmaz dimi
ben atletsiz olanlardan aldım. atlet bana fenalık geçirtiyor da :)Merhabalar, sicaklar hepimize bastirdi oturdugumuz yerde terliyoruz son aylarin vermis oldugu siskinlikte 2 kat sicak yapiyor zaten gece uykulari benimde cok havada ve defalarca uyaniyorum..cantayi hazirlamaya basladim bugun henuz eksiklerim var ufak ufak tamamlariz artik. Su emzirme sutyenleri icin atletli olanlardan mi almak lazim acaba hangisi daha kullanisli? Hastanede geceligin icin atlet giymeye gerek var mi o kadar soguk olur mu acaba
Lcw den aldım 1 tane. Atletsiz tabi. Arkadaşım pentininki de cok iyi dedi. 2 tane de ordan alırımben atletsiz olanlardan aldım. atlet bana fenalık geçirtiyor da :)
Canım anne sütü buzdolabı kısmındaysa sıcak suyun içine biberon ya da koyduğun kabıyla koyup ısıtabilirsin kontrollü şekilde buzlukta ise buzdolabında et çözdürür gibi buzdolabına alıp çözdürür sonra yine benmari usulü sıcak suda ılıtabilirsin canım. Ben o şekilde kullanmıştım en azındanAlternatif cozum onerileri işte bana bunlarla gelin nası ısıtıyodun dolaptakı anne sutunuilk evlendiğimiz zamanda arzum bebe nın nem cıhazını almıstık masa için olanından evde buldum onu pil alicam sadece
obsesif bence o kadar da kötü birşey değil. bizim ki yalnızca olumsuz bir durum varsa yapabileceğim birşey varsa araştırma isteği durumu o kadarİçin rahatlamış senin ne güzel. Bu kontroller evet şart ama cidden büyük strese de sokuyorlar insanı. Ama bugün zaman geçtikçe ben de bunu düşünmeye başladım. Yediğime içtiğime o kadar çok dikkat ediyorum. Yok ona dikkat yok buna dikkat. Millet hiç umursamıyor ve kafa rahatlığı cidden çok önemli. Bugün doktor sen biraz obsesifsin dedi. Haklı valla. Rahat rahat günlerimi geçirmek varken devamlı kafayı bunlarla meşgul etmek çok saçma. Olumlu düşünmek, Allaha emanet etmek gerekiyor. Çok haklısın.
günaydın kızlar bugün 30. haftayı dolduruyoruz ama dr 1 hafta ilerde gelişimi demişti geçen kontrolde
Gecelik ilk gun rahat oluyomus o yuzden oneriyolarmis yoksa sadece pijama taraftariydim bende. Biri oyle diyince bi pijama bi gecelik diye dusundum
canım çalişabılır raporunun bebegın gelişimiyle alakalı oldugunu sanmıyorum sat a göre alıyonur dıye bılıyorum
son adet tarihine gore 32+0 da veriliyor. almak şart .isyerine vereceksiniz o raporu.
Ben bayram sonu gideceğim canim 32+6 oluyor doktorum olur sıkıntı olmaz dedi amaGelisime gore degilde rutin haftana gore hesaplaniyor bildigim kadariyla.
Bende haftaya gidecegim rapor icin 32+0 yani 32yi doldurmus olacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?