2018 Ekim Anneleri

Alternatif cozum onerileri işte bana bunlarla gelin nası ısıtıyodun dolaptakı anne sutunu ilk evlendiğimiz zamanda arzum bebe nın nem cıhazını almıstık masa için olanından evde buldum onu pil alicam sadece

günaydın kızlar bugün 30. haftayı dolduruyoruz ama dr 1 hafta ilerde gelişimi demişti geçen kontrolde
çalışabilir raporunu bu hafta almam gerekir değilmi

günaydın kızlar bugün 30. haftayı dolduruyoruz ama dr 1 hafta ilerde gelişimi demişti geçen kontrolde
canım çalişabılır raporunun bebegın gelişimiyle alakalı oldugunu sanmıyorum sat a göre alıyonur dıye bılıyorum

Bende pijama kullanmistim,geceligi ertesi gun keyfi kullanmistim uzerimi degistirdim diye,cikarkende kiyafetlerimi giymistim.
Suan normal kiyafet almayi dusunuyorum :)) penye 1-2 elbisemden atacam yanima.
Gecelik ilk gun rahat oluyomus o yuzden oneriyolarmis yoksa sadece pijama taraftariydim bende. Biri oyle diyince bi pijama bi gecelik diye dusundum

Doktoruna sordun mu? Onu bilgilendir bence. Bir sor danış derim.

ben atletsiz olanlardan aldım. atlet bana fenalık geçirtiyor da :)

Canım anne sütü buzdolabı kısmındaysa sıcak suyun içine biberon ya da koyduğun kabıyla koyup ısıtabilirsin kontrollü şekilde buzlukta ise buzdolabında et çözdürür gibi buzdolabına alıp çözdürür sonra yine benmari usulü sıcak suda ılıtabilirsin canım. Ben o şekilde kullanmıştım en azından

obsesif bence o kadar da kötü birşey değil. bizim ki yalnızca olumsuz bir durum varsa yapabileceğim birşey varsa araştırma isteği durumu o kadar
sen elinde ki verilere bakarak evet kafana takmış olabilirsin. doktorunda böyle böyle ama takılacak birşey değil deseymiş.

hiç kendini suçlama burda karnında ki sivilceden çocuğa bişey olur sananlar gördük
kendine haksızlık etme yani

Gelisime gore degilde rutin haftana gore hesaplaniyor bildigim kadariyla.
Bende haftaya gidecegim rapor icin 32+0 yani 32yi doldurmus olacam.

Gecelik ilk gun rahat oluyomus o yuzden oneriyolarmis yoksa sadece pijama taraftariydim bende. Biri oyle diyince bi pijama bi gecelik diye dusundum

Iste cok kisisel canim geceligin ya da pijamanin bi onemi yok bence.Onemli olan yakalar :))))))

KIzlar bende emzirme südyeni aldım 2 tane suwenden, indirim vardı, göğüslerim normalde de büyük, ben çok beğendim ve rahat ettim özellikle büyük göğüsler için, belki bakmak isteyen olur

Gelisime gore degilde rutin haftana gore hesaplaniyor bildigim kadariyla.
Bende haftaya gidecegim rapor icin 32+0 yani 32yi doldurmus olacam.
Ben bayram sonu gideceğim canim 32+6 oluyor doktorum olur sıkıntı olmaz dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…