2018 Ekim Anneleri

KIzlar bende emzirme südyeni aldım 2 tane suwenden, indirim vardı, göğüslerim normalde de büyük, ben çok beğendim ve rahat ettim özellikle büyük göğüsler için, belki bakmak isteyen olur
Ben bakayım o zaman özellikle emzirme sütyenlerinde çok sorun yaşıyorum sağol canım haber verdiğin için

Kızlar sağlık ocağında sizin de rutün takipleriniz oluyor mu? Ben bugün gittim son olarak 7 eylüle verdi randevuyu hemşire de sizde durumlar nasıl merak ettim. Bu arada benim oğluş yine kalp sesini dinlerken cihazı tekmeledi 20. Haftada da aynısını yapmıştı futbolcu mu olacak nedir

Beni bir kez aradılr sadece ben her ay gidyoeum normalde troid testi yaptırıyorum sadeve geçen ay hemşire sorular sordu kalp atışlarını dinledi haftaya gideceğim yine test için

Doktorum da yazmış sonuçlar normal diye yapıln lab ta 70-110 arası açlık normal gösteriyor toklukda 140 altı normal diyor
Hıhh tamam sevindim canım normalmiş bak.
Beni bir kez aradılr sadece ben her ay gidyoeum normalde troid testi yaptırıyorum sadeve geçen ay hemşire sorular sordu kalp atışlarını dinledi haftaya gideceğim yine test için
Doğrudur canım gerçi benim de her ay gibi oldu temmuzda çağırmıştı ama tatilde olduğumdan ertelemiştik tahlillerimi verdim bakalım sonuçlarım nasıl çıkacak

Kizlar merhaba
Ben tiramisu yedim cig yumurtayla yapiliyomus bilmiyordum yiyen var mi hamileyken?

Kizlar merhaba
Ben tiramisu yedim cig yumurtayla yapiliyomus bilmiyordum yiyen var mi hamileyken?
Hazır mı yemiştin canım? Ben de yedim galiba başlarda diye hatırlıyorum endişelenme bir şey olmaz herhalde. Yani sonuçta sürekli çiğ ve çiğe yakın yumurta yemedikçe risk durumlarını azaltıyoruz sonuçta

surekli degil tabiki ama iki catal aldim sekerim var diye ama cig yumurtayla yapiliyomus yapan kisiye sordum

Selamlar herkese, bugun kontrolum vardi. Gecen hafta yazmistim belki hatirlarsiniz. Serviks uzunlugu 2,6mm cikmisti bugun detaylida 4mm kendi dr mun cihazinda 3,3mm cikti dr um calismama izin vermiyor artik 2,5 alti riskmis bu haftaya kadar geldik rapor vericem ve ise gitme artik dedi..sizin muayenelerde buna bakiliyor mu kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…