Fiyatı nasıldı?ve desteklimi desteksizmiKIzlar bende emzirme südyeni aldım 2 tane suwenden, indirim vardı, göğüslerim normalde de büyük, ben çok beğendim ve rahat ettim özellikle büyük göğüsler için, belki bakmak isteyen olur
Sat kesin bilgi :))şart olduğunu biliyorum sadece sata göre mi bebeğin gelişimine göremi alınacak onu kestiremedim
Ben bakayım o zaman özellikle emzirme sütyenlerinde çok sorun yaşıyorum sağol canım haber verdiğin içinKIzlar bende emzirme südyeni aldım 2 tane suwenden, indirim vardı, göğüslerim normalde de büyük, ben çok beğendim ve rahat ettim özellikle büyük göğüsler için, belki bakmak isteyen olur
Ben bayram sonu gideceğim canim 32+6 oluyor doktorum olur sıkıntı olmaz dedi ama
Tesekkur ederimm :))Iste cok kisisel canim geceligin ya da pijamanin bi onemi yok bence.Onemli olan yakalar :))))))
Açlıktan emin değilim sınırlarını hatırlamıyorum da tokluk normal gibi 130-135 üstü mü sıkıntılı oluyordu acaba?Bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün açlık 94 tokluk 121 çıktı normal sanırım
Doktorum da yazmış sonuçlar normal diye yapıln lab ta 70-110 arası açlık normal gösteriyor toklukda 140 altı normal diyorAçlıktan emin değilim sınırlarını hatırlamıyorum da tokluk normal gibi 130-135 üstü mü sıkıntılı oluyordu acaba?
Beni bir kez aradılr sadece ben her ay gidyoeum normalde troid testi yaptırıyorum sadeve geçen ay hemşire sorular sordu kalp atışlarını dinledi haftaya gideceğim yine test içinKızlar sağlık ocağında sizin de rutün takipleriniz oluyor mu? Ben bugün gittim son olarak 7 eylüle verdi randevuyu hemşire de sizde durumlar nasıl merak ettim. Bu arada benim oğluş yine kalp sesini dinlerken cihazı tekmeledi 20. Haftada da aynısını yapmıştı futbolcu mu olacak nedir
Hıhh tamam sevindim canım normalmiş bak.Doktorum da yazmış sonuçlar normal diye yapıln lab ta 70-110 arası açlık normal gösteriyor toklukda 140 altı normal diyor
Doğrudur canım gerçi benim de her ay gibi oldu temmuzda çağırmıştı ama tatilde olduğumdan ertelemiştik tahlillerimi verdim bakalım sonuçlarım nasıl çıkacakBeni bir kez aradılr sadece ben her ay gidyoeum normalde troid testi yaptırıyorum sadeve geçen ay hemşire sorular sordu kalp atışlarını dinledi haftaya gideceğim yine test için
140 altı olmalı. Gayet iyiBende şeker yüklemesi yaptırdım bugün açlık 94 tokluk 121 çıktı normal sanırım
Hazır mı yemiştin canım? Ben de yedim galiba başlarda diye hatırlıyorum endişelenme bir şey olmaz herhalde. Yani sonuçta sürekli çiğ ve çiğe yakın yumurta yemedikçe risk durumlarını azaltıyoruz sonuçtaKizlar merhaba
Ben tiramisu yedim cig yumurtayla yapiliyomus bilmiyordum yiyen var mi hamileyken?
surekli degil tabiki ama iki catal aldim sekerim var diye ama cig yumurtayla yapiliyomus yapan kisiye sordumHazır mı yemiştin canım? Ben de yedim galiba başlarda diye hatırlıyorum endişelenme bir şey olmaz herhalde. Yani sonuçta sürekli çiğ ve çiğe yakın yumurta yemedikçe risk durumlarını azaltıyoruz sonuçta
Ben de yedim. Kremasina konuyor o da zaten muhallebi gibi pişiyor ocakta.icinin rahatlamasını istiyorsan google dan tarifleri okuyabilirsin..Kizlar merhaba
Ben tiramisu yedim cig yumurtayla yapiliyomus bilmiyordum yiyen var mi hamileyken?
Sorun olmaz sanırım canım stres yapma.surekli degil tabiki ama iki catal aldim sekerim var diye ama cig yumurtayla yapiliyomus yapan kisiye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?