Normal ultrasonda görülüyor mu canım vajinal muayenede falan mı anlaşılıyor? Bakıyorsa yani normal karından ultrasonla görebiliyorsa bile bir şey söylemiyor canım bu konuda. Bu arada benim bebişin de başı aşağıda dr a döner mi diye sordum pek bu dk dan sonra dönmez sanmıyorum dediSelamlar herkese, bugun kontrolum vardi. Gecen hafta yazmistim belki hatirlarsiniz. Serviks uzunlugu 2,6mm cikmisti bugun detaylida 4mm kendi dr mun cihazinda 3,3mm cikti dr um calismama izin vermiyor artik 2,5 alti riskmis bu haftaya kadar geldik rapor vericem ve ise gitme artik dedi..sizin muayenelerde buna bakiliyor mu kizlar
Normal ultrasonda görülüyor mu canım vajinal muayenede falan mı anlaşılıyor? Bakıyorsa yani normal karından ultrasonla görebiliyorsa bile bir şey söylemiyor canım bu konuda. Bu arada benim bebişin de başı aşağıda dr a döner mi diye sordum pek bu dk dan sonra dönmez sanmıyorum dedi
iki çatal aldın diye mi bu kadar endişe? lütfen biraz daha mantıklı şeylere stres yapın.surekli degil tabiki ama iki catal aldim sekerim var diye ama cig yumurtayla yapiliyomus yapan kisiye sordum
canim yapan ustaya sordum 6 yumurtayi cirpmis icine krem santi koymus. Yani hic pisme islemi yapilmamisBen de yedim. Kremasina konuyor o da zaten muhallebi gibi pişiyor ocakta.icinin rahatlamasını istiyorsan google dan tarifleri okuyabilirsin..
ya ben cidden sizin sahte hesap olduğunuzu düşünüyorum.canim yapan ustaya sordum 6 yumurtayi cirpmis icine krem santi koymus. Yani hic pisme islemi yapilmamis
gokbulutt buraya yazacagim seylerin mantikli mi degil mi diye size soracak degilim
Kızlar sağlık ocağında sizin de rutün takipleriniz oluyor mu? Ben bugün gittim son olarak 7 eylüle verdi randevuyu hemşire de sizde durumlar nasıl merak ettim. Bu arada benim oğluş yine kalp sesini dinlerken cihazı tekmeledi 20. Haftada da aynısını yapmıştı futbolcu mu olacak nedir
NE demek canımBen bakayım o zaman özellikle emzirme sütyenlerinde çok sorun yaşıyorum sağol canım haber verdiğin için
Desteksiz, ikincisi %50 indirimli, ikisinin fiyatı 116 mı 120 mi öyle bişey tuttu fiyatıFiyatı nasıldı?ve desteklimi desteksizmi
Servisk boyu çok önemli, ama senin haftan itibari ile zaten istirahatla zamanında alırsın bebeğini Allah'ın izniyle, bu özellikle 12-20 li haftalarda Bebek' kayıplarına neden oluyor, ve doktorlar genelde bunu taaa detaylı ultrason zamanı bakan dr bakıyor, hatta bakmayan bile oluyor, bakılanlar ve o haftalara bebeklerini taşıyanlar şanşlı, ben 18 haftalık bebeğimi kaybettim, bilmiyordum, şimdi dikiş atıldı bu sebepten riskli gruptayım ama Allah'ın dediği oluyor, 30 haftalara varmayı dört gözle bekliyorum, korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle görünce dayanamadım yazdım yani bu konu 20 li haftalardan önce risk teşkil ediyor senin uzunluğun maşallah çok iyi zatenSelamlar herkese, bugun kontrolum vardi. Gecen hafta yazmistim belki hatirlarsiniz. Serviks uzunlugu 2,6mm cikmisti bugun detaylida 4mm kendi dr mun cihazinda 3,3mm cikti dr um calismama izin vermiyor artik 2,5 alti riskmis bu haftaya kadar geldik rapor vericem ve ise gitme artik dedi..sizin muayenelerde buna bakiliyor mu kizlar
Haftalarimiz farkli gerci ama benim dr um duzenli olarak olcuyor. Vajinal bakiyor rahim agzinin boyunaSelamlar herkese, bugun kontrolum vardi. Gecen hafta yazmistim belki hatirlarsiniz. Serviks uzunlugu 2,6mm cikmisti bugun detaylida 4mm kendi dr mun cihazinda 3,3mm cikti dr um calismama izin vermiyor artik 2,5 alti riskmis bu haftaya kadar geldik rapor vericem ve ise gitme artik dedi..sizin muayenelerde buna bakiliyor mu kizlar
Kizimda bas hep asagidaydi inan hic zorluk yasamadm. Gorunce yaZmak istedim. Herkesn bunye farkli. Bende ayaklar asagidyken cok zorlanmstm. Sadece bi ara ayaklar asagidaydi ve surekli orayi tekmelemisti:))))Bas asagi donmesinden pek hosnut olmadi dr um. Bas, popodan daha agir oldugu icin asagiya baski artacaktir biz kadin dogumcular bunu son haftalarda olsun isteriz ama siz anneler rahatladiginizi soylersiniz genellikle aci verir donerken dedi ama ben acidan cok dalgalanma hissettim gectigimiz gunlerde
Belki de bakıp sorun görmediğinden söylemiyordur canım bilemiyorum ki. Benim dr da nasıl geçtiğini sıkıntılarım var mı onları soruyor normal olan durumları açıklamalı anlatıyor o haftalarda rutin yapılacak şeyleri açıklıyor bebeğin ölçüleri sonrasında oğluna iyi bakmışsın annesi deyip kapatıyor:) dr um oldukça pozitif ve rahat bir insan ben de genel olarak pozitif bir hamileyim iletişimimiz oldukça iyi ilaçlarımı da sorup her muayene sonrası tahlile gönderip bakıyor. Genelde muayenelerimiz böyle geçiyorBenim dr bu rahim agzi boyuna takik durumda 10.haftada tanistim kendisiyle o zamanlardan beri her gidisimde olcuyor. İlk zamanlar 45mm cikiyordu superdi gecen hafta 26mm cikti ki 25 alti riskli dedi hatta gec serklaj yapicakti kacinilmaz erken dogum olucak deyip 1 hafta istirhat verdi bugun gittim ayrintilida 4mm kendi cihazinda 3,3mm cikti ki cok sukur normale donmus anlattigi kadariyle cok onemli bir konuymus buyuk ihtimal dr olcuyordur risk yoktur soylemiyordur diye dusunuyorum sizlerde nasil geciyor rutin muayeneler? Bende once bu serviksi olcuyor sonra sirayla bebegimin kaval kemigi,bas,gobek olcumlerini yapiyor suyuna bakip yorumluyor sonrasinda tansiyon olcuyor yazilacak ilac varsa yaziyor ve artik nstye gonderiyor beni
Bu arada canım fotoğraflarından pek anlayamadım ben de dokusu nasıl acaba kaplı mı yumuşak mı? Göğüs uçlarım büyük olduğundan yumuşak kullanamıyorum görünüyor biraz tarif edebilir misin rica etsemNE demek canım
Penye sütyenler gibi değil, içinde çok kalın olmayan kabı var yani şuan için göğüs ucu belli olmuyor bana pentidekilerden gayet güzel gelsiBu arada canım fotoğraflarından pek anlayamadım ben de dokusu nasıl acaba kaplı mı yumuşak mı? Göğüs uçlarım büyük olduğundan yumuşak kullanamıyorum görünüyor biraz tarif edebilir misin rica etsem
tamam iste, yumurta, krem santi vs malzemeler muhallebi gibi ocakta birarada pişiriliyor, endişe etmeyin.. ben de yedim gecen ay..canim yapan ustaya sordum 6 yumurtayi cirpmis icine krem santi koymus. Yani hic pisme islemi yapilmamis
gokbulutt buraya yazacagim seylerin mantikli mi degil mi diye size soracak degilim
Servisk boyu çok önemli, ama senin haftan itibari ile zaten istirahatla zamanında alırsın bebeğini Allah'ın izniyle, bu özellikle 12-20 li haftalarda Bebek' kayıplarına neden oluyor, ve doktorlar genelde bunu taaa detaylı ultrason zamanı bakan dr bakıyor, hatta bakmayan bile oluyor, bakılanlar ve o haftalara bebeklerini taşıyanlar şanşlı, ben 18 haftalık bebeğimi kaybettim, bilmiyordum, şimdi dikiş atıldı bu sebepten riskli gruptayım ama Allah'ın dediği oluyor, 30 haftalara varmayı dört gözle bekliyorum, korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle görünce dayanamadım yazdım yani bu konu 20 li haftalardan önce risk teşkil ediyor senin uzunluğun maşallah çok iyi zaten
Haftalarimiz farkli gerci ama benim dr um duzenli olarak olcuyor. Vajinal bakiyor rahim agzinin boyuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?