2018 Ekim Anneleri

Normal ultrasonda görülüyor mu canım vajinal muayenede falan mı anlaşılıyor? Bakıyorsa yani normal karından ultrasonla görebiliyorsa bile bir şey söylemiyor canım bu konuda. Bu arada benim bebişin de başı aşağıda dr a döner mi diye sordum pek bu dk dan sonra dönmez sanmıyorum dedi

Benim dr bu rahim agzi boyuna takik durumda 10.haftada tanistim kendisiyle o zamanlardan beri her gidisimde olcuyor. İlk zamanlar 45mm cikiyordu superdi gecen hafta 26mm cikti ki 25 alti riskli dedi hatta gec serklaj yapicakti kacinilmaz erken dogum olucak deyip 1 hafta istirhat verdi bugun gittim ayrintilida 4mm kendi cihazinda 3,3mm cikti ki cok sukur normale donmus anlattigi kadariyle cok onemli bir konuymus buyuk ihtimal dr olcuyordur risk yoktur soylemiyordur diye dusunuyorum sizlerde nasil geciyor rutin muayeneler? Bende once bu serviksi olcuyor sonra sirayla bebegimin kaval kemigi,bas,gobek olcumlerini yapiyor suyuna bakip yorumluyor sonrasinda tansiyon olcuyor yazilacak ilac varsa yaziyor ve artik nstye gonderiyor beni

Bas asagi donmesinden pek hosnut olmadi dr um. Bas, popodan daha agir oldugu icin asagiya baski artacaktir biz kadin dogumcular bunu son haftalarda olsun isteriz ama siz anneler rahatladiginizi soylersiniz genellikle aci verir donerken dedi ama ben acidan cok dalgalanma hissettim gectigimiz gunlerde

Ben de yedim. Kremasina konuyor o da zaten muhallebi gibi pişiyor ocakta.icinin rahatlamasını istiyorsan google dan tarifleri okuyabilirsin..
canim yapan ustaya sordum 6 yumurtayi cirpmis icine krem santi koymus. Yani hic pisme islemi yapilmamis

gokbulutt buraya yazacagim seylerin mantikli mi degil mi diye size soracak degilim

Beth18 evet çiğ yememek gerekiyor ama bu haftalarda artık etkilermi bu bilmiyorum ama sanmıyorum az yemişsin hamileyken çiğ pastırma sucuk yiywn arkadşlarım bar birşey olmadı:) içini ferah tut bence birşey olmaz ama yinede istersen doktoruna yazabilirsin belki bende yemiş olabilirim tramisu hatırlamıyorum ama tatlının her türlüsünü yiyiorum malesef :))

canim yapan ustaya sordum 6 yumurtayi cirpmis icine krem santi koymus. Yani hic pisme islemi yapilmamis

gokbulutt buraya yazacagim seylerin mantikli mi degil mi diye size soracak degilim
ya ben cidden sizin sahte hesap olduğunuzu düşünüyorum.

Geçenlerde ''karnımdaki sivilceyi sıktım çocuğa bişey olmuşmudur'' diye soran da sizdiniz sanırım...

bunlarda benim fikrim ve ben de size sormadan yazacağım.

Benimde rutin bakiyorlar canim.Kan zaten takipte olmasi gerektiginden.Bizimkide hemen vuruyor minis ya,doktorumuzada vuruyor hemen :))))))

Servisk boyu çok önemli, ama senin haftan itibari ile zaten istirahatla zamanında alırsın bebeğini Allah'ın izniyle, bu özellikle 12-20 li haftalarda Bebek' kayıplarına neden oluyor, ve doktorlar genelde bunu taaa detaylı ultrason zamanı bakan dr bakıyor, hatta bakmayan bile oluyor, bakılanlar ve o haftalara bebeklerini taşıyanlar şanşlı, ben 18 haftalık bebeğimi kaybettim, bilmiyordum, şimdi dikiş atıldı bu sebepten riskli gruptayım ama Allah'ın dediği oluyor, 30 haftalara varmayı dört gözle bekliyorum, korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle görünce dayanamadım yazdım yani bu konu 20 li haftalardan önce risk teşkil ediyor senin uzunluğun maşallah çok iyi zaten

Haftalarimiz farkli gerci ama benim dr um duzenli olarak olcuyor. Vajinal bakiyor rahim agzinin boyuna

Kızlar bide bi arkadaşımız hoşgeldin bebeğim kitabi 9.90 tl ye söylemişti burda okuyup aldım çok teşekkür ederim ona, çok güzel boyu vs ve fiyatı çok uygun kargo ücreti falan da yok, tavsiye ederim

Kizimda bas hep asagidaydi inan hic zorluk yasamadm. Gorunce yaZmak istedim. Herkesn bunye farkli. Bende ayaklar asagidyken cok zorlanmstm. Sadece bi ara ayaklar asagidaydi ve surekli orayi tekmelemisti:))))

Belki de bakıp sorun görmediğinden söylemiyordur canım bilemiyorum ki. Benim dr da nasıl geçtiğini sıkıntılarım var mı onları soruyor normal olan durumları açıklamalı anlatıyor o haftalarda rutin yapılacak şeyleri açıklıyor bebeğin ölçüleri sonrasında oğluna iyi bakmışsın annesi deyip kapatıyor:) dr um oldukça pozitif ve rahat bir insan ben de genel olarak pozitif bir hamileyim iletişimimiz oldukça iyi ilaçlarımı da sorup her muayene sonrası tahlile gönderip bakıyor. Genelde muayenelerimiz böyle geçiyor

Bu arada canım fotoğraflarından pek anlayamadım ben de dokusu nasıl acaba kaplı mı yumuşak mı? Göğüs uçlarım büyük olduğundan yumuşak kullanamıyorum görünüyor biraz tarif edebilir misin rica etsem

Penye sütyenler gibi değil, içinde çok kalın olmayan kabı var yani şuan için göğüs ucu belli olmuyor bana pentidekilerden gayet güzel gelsi

tamam iste, yumurta, krem santi vs malzemeler muhallebi gibi ocakta birarada pişiriliyor, endişe etmeyin.. ben de yedim gecen ay..

Cok cok tesekkur ederim inan ki icimi rahatlattiniz.. cunku benim doktorum en ufacik riski bile almiyor hemen butun testleri vs istiyor ve istirhat diyor bende tedirgin oluyorum belki iyi bir sey yapiyor cunku cok rahattim ben basindan beri ama iste diken ustunde oluyorum dr um boyle davraninca. Doguma yaklastikca peyderpey kisalmasi normal degil mi bu uzunlugun? İnsallah sizde sag salim zamaninda alirsiniz bebeginizi kucaginiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…