Kizimda bas hep asagidaydi inan hic zorluk yasamadm. Gorunce yaZmak istedim. Herkesn bunye farkli. Bende ayaklar asagidyken cok zorlanmstm. Sadece bi ara ayaklar asagidaydi ve surekli orayi tekmelemisti:))))
Belki de bakıp sorun görmediğinden söylemiyordur canım bilemiyorum ki. Benim dr da nasıl geçtiğini sıkıntılarım var mı onları soruyor normal olan durumları açıklamalı anlatıyor o haftalarda rutin yapılacak şeyleri açıklıyor bebeğin ölçüleri sonrasında oğluna iyi bakmışsın annesi deyip kapatıyor:) dr um oldukça pozitif ve rahat bir insan ben de genel olarak pozitif bir hamileyim iletişimimiz oldukça iyi ilaçlarımı da sorup her muayene sonrası tahlile gönderip bakıyor. Genelde muayenelerimiz böyle geçiyor
Evet her muane de bakılıyorSelamlar herkese, bugun kontrolum vardi. Gecen hafta yazmistim belki hatirlarsiniz. Serviks uzunlugu 2,6mm cikmisti bugun detaylida 4mm kendi dr mun cihazinda 3,3mm cikti dr um calismama izin vermiyor artik 2,5 alti riskmis bu haftaya kadar geldik rapor vericem ve ise gitme artik dedi..sizin muayenelerde buna bakiliyor mu kizlar
Amin inşallah , evet evet genel olarak bu haftalardan sonra kısalma başlıyor ama risk teşkil etmiyor yani bu uzunluk yeterli oluyor, sizin haftalarınızda genelde arkadaşlarım da da oldu 38 de sezeryanla aldılar bebeklerini kucaklarına inşalalh hepimize nasip olsunCok cok tesekkur ederim inan ki icimi rahatlattiniz.. cunku benim doktorum en ufacik riski bile almiyor hemen butun testleri vs istiyor ve istirhat diyor bende tedirgin oluyorum belki iyi bir sey yapiyor cunku cok rahattim ben basindan beri ama iste diken ustunde oluyorum dr um boyle davraninca. Doguma yaklastikca peyderpey kisalmasi normal degil mi bu uzunlugun? İnsallah sizde sag salim zamaninda alirsiniz bebeginizi kucaginiza.
Yani çoğu kişide bu şekilde oluyor bu haftalardan sonra olunca, dr nuz da iyiymiş buradaAmin inşallah , evet evet genel olarak bu haftalardan sonra kısalma başlıyor ama risk teşkil etmiyor yani bu uzunluk yeterli oluyor, sizin haftalarınızda genelde arkadaşlarım da da oldu 38 de sezeryanla aldılar bebeklerini kucaklarına inşalalh hepimize nasip olsun
Ins hersy cok cok guzl olsunBir kac gun once bi dalgalanmayla beraber bende rahatlama hissettim aslinda cunku dedigin gibi ayaklariyla mesaneye vurdukca zor kaciyordum wc ye:) ilk gebeligim yapim, bunyem nasil hic bilmiyorum yasayip gorecegiz hayirlisiyla
yokk canim usta pismeden yapiliyor dedi.Ben de yedim. Kremasina konuyor o da zaten muhallebi gibi pişiyor ocakta.icinin rahatlamasını istiyorsan google dan tarifleri okuyabilirsin..
InsallahSorun olmaz sanırım canım stres yapma.
Afedersiniz ama size ne! Cevap vermeyin bana rica edicem. Benim fikrim diyorsunuz ama beni alintilayip yaziyorsunuz yapmayin! Sahte hesap acipta burada zaman gecirmeyecek kadar vaktim kiymetli! Birde sizinle ugrasamam Allah askina!!ya ben cidden sizin sahte hesap olduğunuzu düşünüyorum.
Geçenlerde ''karnımdaki sivilceyi sıktım çocuğa bişey olmuşmudur'' diye soran da sizdiniz sanırım...
bunlarda benim fikrim ve ben de size sormadan yazacağım.
evet canim cok guzel degil mi? Rica ederimKızlar bide bi arkadaşımız hoşgeldin bebeğim kitabi 9.90 tl ye söylemişti burda okuyup aldım çok teşekkür ederim ona, çok güzel boyu vs ve fiyatı çok uygun kargo ücreti falan da yok, tavsiye ederim
ypk canim hic ocakta pismemistamam iste, yumurta, krem santi vs malzemeler muhallebi gibi ocakta birarada pişiriliyor, endişe etmeyin.. ben de yedim gecen ay..
Amin inşallah , evet evet genel olarak bu haftalardan sonra kısalma başlıyor ama risk teşkil etmiyor yani bu uzunluk yeterli oluyor, sizin haftalarınızda genelde arkadaşlarım da da oldu 38 de sezeryanla aldılar bebeklerini kucaklarına inşalalh hepimize nasip olsun
Ins hersy cok cok guzl olsun
Yani çoğu kişide bu şekilde oluyor bu haftalardan sonra olunca, dr nuz da iyiymiş burada
Maşallah büyumeye devam ediyor oğluşunBugün kontrolümüz çok şükür iyi geçti. 1450gr olmus. Oğlumun bugün ki fotoğraf i çok netti genelde eli hep yüzünde oluyo. Aynı babasına benziyo. Kalbindeki leke çok şükür geçmiş. Suyuna, damarlarına giden kan akışına, kalbine ayrıntılı baktı Dr. İlaçlara aynen devam iki hafta sonra yine kontrol var.
Gözün aydin cnm zorlanırsan çalısma dinlen, evet cnm ayniyiz 28den itibaren iki haftada bir gidiyoruz kontrole. Sağolasin cnm inşallah hepimizin bebişi sağlıklı doğar. Yaptırmamıştim fetal DNA testini bekleyeyim dedim. Çok şükür bin şükür.Maşallah büyumeye devam ediyor oğluşun
Kalbindeki lekenin geçmesine sevindim dmekki olabiliyor
Diğer arkadaşlara da moral olsun inşallah
Benim de kontrol vardı bugün 1850 gram 41 cm olmuş maşallah oğluşuma
Ayrıca nst ye girdim sıkıntı yok dedi dr amcamiz
37 ye kadar calismaya devam edeceğiz
Kontroller 2 hafta da 1 e düştü seninle ayniyiz
Memur olduğum için şimdilik çalışmada zorlanmiyorum çok şükürGözün aydin cnm zorlanırsan çalısma dinlen, evet cnm ayniyiz 28den itibaren iki haftada bir gidiyoruz kontrole. Sağolasin cnm inşallah hepimizin bebişi sağlıklı doğar. Yaptırmamıştim fetal DNA testini bekleyeyim dedim. Çok şükür bin şükür.
Bende toksoplazma bağışıklığı var ama yine de dikkat ettimKizlar merhaba
Ben tiramisu yedim cig yumurtayla yapiliyomus bilmiyordum yiyen var mi hamileyken?
tamam iste, yumurta, krem santi vs malzemeler muhallebi gibi ocakta birarada pişiriliyor, endişe etmeyin.. ben de yedim gecen ay..
Asla pişirilerek yapılmaz pasta kreması. Ama krema kıvamına gelmesi için o kdr uzun süre çırpılıyorki binevi pişmiş oluyor o şekildetamam iste, yumurta, krem santi vs malzemeler muhallebi gibi ocakta birarada pişiriliyor, endişe etmeyin.. ben de yedim gecen ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?