2018 Ekim Anneleri

Kizimda bas hep asagidaydi inan hic zorluk yasamadm. Gorunce yaZmak istedim. Herkesn bunye farkli. Bende ayaklar asagidyken cok zorlanmstm. Sadece bi ara ayaklar asagidaydi ve surekli orayi tekmelemisti:))))

Bir kac gun once bi dalgalanmayla beraber bende rahatlama hissettim aslinda cunku dedigin gibi ayaklariyla mesaneye vurdukca zor kaciyordum wc ye:) ilk gebeligim yapim, bunyem nasil hic bilmiyorum yasayip gorecegiz hayirlisiyla

Buyuk ihtimalle bakip sorun gormediginden bir sey demiyordur dediginiz gibi aman masallah diyelim. Demek ki genel muayene bu sekilde oluyor herkesin ayni, ilk buldugum dr la devam ediyorum arastirma isine hic girmedim cok sukur memnun kaldim ondan baskalarinda nasil oluyor diye dusundum insan hic bir seyi eksik fazla yapmak istemiyor :)

Evet her muane de bakılıyor
Benim de bugun kontrol vardı 4 mm dedi
37 ye kadar çalışabilir raporunu da verdi
Sıkıntı yok işe devam edebilirsiniz dedi

Bu arada 1 ay önce bebeğimin başı asagida ayaklar yukarıda idi
Bugun de baş yukarıda ayaklar asagidaydi

Son düzenleme:
Amin inşallah , evet evet genel olarak bu haftalardan sonra kısalma başlıyor ama risk teşkil etmiyor yani bu uzunluk yeterli oluyor, sizin haftalarınızda genelde arkadaşlarım da da oldu 38 de sezeryanla aldılar bebeklerini kucaklarına inşalalh hepimize nasip olsun

Yani çoğu kişide bu şekilde oluyor bu haftalardan sonra olunca, dr nuz da iyiymiş burada

Ben de yedim. Kremasina konuyor o da zaten muhallebi gibi pişiyor ocakta.icinin rahatlamasını istiyorsan google dan tarifleri okuyabilirsin..
yokk canim usta pismeden yapiliyor dedi.
Sorun olmaz sanırım canım stres yapma.
Insallah
Afedersiniz ama size ne! Cevap vermeyin bana rica edicem. Benim fikrim diyorsunuz ama beni alintilayip yaziyorsunuz yapmayin! Sahte hesap acipta burada zaman gecirmeyecek kadar vaktim kiymetli! Birde sizinle ugrasamam Allah askina!!
Kızlar bide bi arkadaşımız hoşgeldin bebeğim kitabi 9.90 tl ye söylemişti burda okuyup aldım çok teşekkür ederim ona, çok güzel boyu vs ve fiyatı çok uygun kargo ücreti falan da yok, tavsiye ederim
evet canim cok guzel degil mi? Rica ederim Eve gidince hemen resimleri cikarip yapistirmak istiyorum kismetse. Fiyati hepsiburadada falan 31 tl. Burada ben iki tane aldim 19.80 odedim :)

tamam iste, yumurta, krem santi vs malzemeler muhallebi gibi ocakta birarada pişiriliyor, endişe etmeyin.. ben de yedim gecen ay..
ypk canim hic ocakta pismemis

gokbulutt ayrica istedigimi yazarim aklima takilan. Bu platform bunun icin var okumayin yazdiklarimi cevap vermeyin cunku sizi muhatap olarak almiyorum

Bugün kontrolümüz çok şükür iyi geçti. 1450gr olmus. Oğlumun bugün ki fotoğraf i çok netti genelde eli hep yüzünde oluyo. Aynı babasına benziyo. Kalbindeki leke çok şükür geçmiş. Suyuna, damarlarına giden kan akışına, kalbine ayrıntılı baktı Dr. İlaçlara aynen devam iki hafta sonra yine kontrol var.

Rahim kendini doguma hazirliyor diye duymustum demek ki dedikleri bu.. hayirlisi olur insallah

Yani çoğu kişide bu şekilde oluyor bu haftalardan sonra olunca, dr nuz da iyiymiş burada

Doktorum iyidir iyidir de cok pimpirikli iste o beni yoruyor ve kasıyor en ufak bir risk gorse bile ustune gidiyor alinabilecek tum onlemleri alip test yapiyor
Serviks boyuna takintili birde

Maşallah büyumeye devam ediyor oğluşun
Kalbindeki lekenin geçmesine sevindim dmekki olabiliyor
Diğer arkadaşlara da moral olsun inşallah

Benim de kontrol vardı bugün 1850 gram 41 cm olmuş maşallah oğluşuma
Ayrıca nst ye girdim sıkıntı yok dedi dr amcamiz
37 ye kadar calismaya devam edeceğiz
Kontroller 2 hafta da 1 e düştü seninle ayniyiz

Gözün aydin cnm zorlanırsan çalısma dinlen, evet cnm ayniyiz 28den itibaren iki haftada bir gidiyoruz kontrole. Sağolasin cnm inşallah hepimizin bebişi sağlıklı doğar. Yaptırmamıştim fetal DNA testini bekleyeyim dedim. Çok şükür bin şükür.

Memur olduğum için şimdilik çalışmada zorlanmiyorum çok şükür
İşe de arabamla gelip gidiyorum
Şimdilik sıkıntı yok bakalim

Rabbim vaktinde saatinde sağ salim kucağımiza almak nasip etsin inşallah

Kizlar merhaba
Ben tiramisu yedim cig yumurtayla yapiliyomus bilmiyordum yiyen var mi hamileyken?
Bende toksoplazma bağışıklığı var ama yine de dikkat ettim
Yalnız pastırma da yedim kek yaparken farkında olmadan ağzıma hamur da attim bisey olmaz rahat ol

Dikkat et ama yinede

Bu arada aldığınız kitapları hangi siteden aldiniz

tamam iste, yumurta, krem santi vs malzemeler muhallebi gibi ocakta birarada pişiriliyor, endişe etmeyin.. ben de yedim gecen ay..

Asla pişirilerek yapılmaz pasta kreması. Ama krema kıvamına gelmesi için o kdr uzun süre çırpılıyorki binevi pişmiş oluyor o şekilde

S Semabuse cemile___ Maşallah minişlere kızlar :) iyi haberlerinize sevindim.
Bende 1 hafta önce gitmistim bi sonraki kontrol 9'unda.Rapor icin.2 aydir yuzunu gostermiyor kuzum bikere kollariyla kapatti,en son gittigimizde de hem auagi hem kolu vardi,merak ediyorum :) Kontrol aralari kisalincada bi iyi oluyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…