Çok sağol canım. Evet kontrol iki haftada olması çok iyi oldu ilk kez bu kadar net gorebildik biz de. Hem merak ediyorsun iyi mi nasıl içerde diye. Sen sezeryan mi normal mi yapacaksın tarih arAligi vermişsin cnm? Bize de 9ekim dedi ama bebek ne zaman isterse 37den sonra her an gelebilirS Semabusecemile___ Maşallah minişlere kızlar :) iyi haberlerinize sevindim.
Bende 1 hafta önce gitmistim bi sonraki kontrol 9'unda.Rapor icin.2 aydir yuzunu gostermiyor kuzum bikere kollariyla kapatti,en son gittigimizde de hem auagi hem kolu vardi,merak ediyorum :) Kontrol aralari kisalincada bi iyi oluyor :))))
Canim benimde büyük ihtimal sezeryan gibi duruyor öncesinde rahimden açık ameliyat oldum hem o etken hemde yıllarca tedavi gördüğüm için altın bebek diyorlar. Zaten doğum pozisyonu da almamış bakalim nolcak. Sezeryan olursa 4 ekim bizimde doğum tarihimiz tahminimŞafak 54 sayılır buarada :) Sakarya :)
4 Ekim son benim.
25 Eylül 3 Ekim arası karar veririz dedik doktorla.Öncesindeki durumumuzada bağlı olarak tabii.Daralıyor süre❤
Bi yandan tekmelerin tadını cikarip bi yandanda koklamak icin sabirsizlaniyorum.Saglikla kavusuruz,birbirimizin iyi haberlerini aliriz insallah❤
Şafak 54 sayılır buarada :) Sakarya :)
4 Ekim son benim.
25 Eylül 3 Ekim arası karar veririz dedik doktorla.Öncesindeki durumumuzada bağlı olarak tabii.Daralıyor süre❤
Bi yandan tekmelerin tadını cikarip bi yandanda koklamak icin sabirsizlaniyorum.Saglikla kavusuruz,birbirimizin iyi haberlerini aliriz insallah❤
Sezeryansa belli olabilir artık. Normal doğumun belli olmaz hiçbir zaman:))) ama 41 haftayı geçrtmezler onda da genelde:)Ben doktora tahmini tarihi sormadim.
Simdiden belli olur mu ki?
Günaydınlar... benim de ilki sezeryan olduğundan dr 1-2 ekim gibi alırız dediGünaydın herkese ..banada geçen gittiğimde sordum 38 bittiğinde alırız demişti bende histereskopi ve sezeryan olduğum için fazla gerilmeden sezeryan yaparız dedi doktorum 8 ekimde oluyor ama ben 10 ekim istedim olur dedi bakalım artık ogüne kadar süpriz yapmazsa 10 ekim olacak bizimde inşallah
S Semabusecemile___ Maşallah minişlere kızlar :) iyi haberlerinize sevindim.
Bende 1 hafta önce gitmistim bi sonraki kontrol 9'unda.Rapor icin.2 aydir yuzunu gostermiyor kuzum bikere kollariyla kapatti,en son gittigimizde de hem auagi hem kolu vardi,merak ediyorum :) Kontrol aralari kisalincada bi iyi oluyor :))))
Günaydın hanımlar
Benim kontroller de 24.haftadan itibaren iki haftada bire düştü.Bu hafta kontrol var baba da gelebilsin diye Yarin gidicem inşallah.Ben de sorayım bakayım tahmini bir tarih verebilecek mi.Epidural mi düşünüyor sezaryen olscak olanlar,genel anestezi mi ?
Sizler 4 boyutlu ultrason cihazı ile mi kontrol oluyorsunuz kızlar ben hep normal usg cihazıyla kontrol ediliyorum
ister muhatap al ister alma. bu kadar iyi niyetli insan da oturmuş size bir yığın açıklama yaptı.gokbulutt ayrica istedigimi yazarim aklima takilan. Bu platform bunun icin var okumayin yazdiklarimi cevap vermeyin cunku sizi muhatap olarak almiyorum
Canım sen doğumunu normal düşünüyorsan dr un verebileceği pek bir tarih yok bebiş ne zaman isterse o zaman gelecektir bizimkiler planlı sezeryan olacağı için tarih vermiş oldular. Bir de sezeryan bir aksilik olmazsa spinal istiyorum kızımda da öyle olmıştu her ana tanık olmuştum güzeldiGünaydın hanımlar
Benim kontroller de 24.haftadan itibaren iki haftada bire düştü.Bu hafta kontrol var baba da gelebilsin diye Yarin gidicem inşallah.Ben de sorayım bakayım tahmini bir tarih verebilecek mi.Epidural mi düşünüyor sezaryen olscak olanlar,genel anestezi mi ?
Sizler 4 boyutlu ultrason cihazı ile mi kontrol oluyorsunuz kızlar ben hep normal usg cihazıyla kontrol ediliyorum
Sezeryansa belli olabilir artık. Normal doğumun belli olmaz hiçbir zaman:))) ama 41 haftayı geçrtmezler onda da genelde:)
Ben ilki genel anestezi olmuştum ama bunda düşünüyoeum epidural doktoruma danışacağım kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor o anıda görmek istiyorum bir yandan ama acaba dayanabilirmiyim bayılırmıyım bilmiyorum kan aldırırlen bile zorlanıyorum ben ..doktorumun cihazı ikis bir arada sanırım önce normal siyah beyaz bakıyor sonrasında renkliye çeviriyor aynı cihazla yaniGünaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?