2018 Ekim Anneleri

Şafak 54 sayılır buarada :) Sakarya :)
4 Ekim son benim.
25 Eylül 3 Ekim arası karar veririz dedik doktorla.Öncesindeki durumumuzada bağlı olarak tabii.Daralıyor süre❤
Bi yandan tekmelerin tadını cikarip bi yandanda koklamak icin sabirsizlaniyorum.Saglikla kavusuruz,birbirimizin iyi haberlerini aliriz insallah❤

Çok sağol canım. Evet kontrol iki haftada olması çok iyi oldu ilk kez bu kadar net gorebildik biz de. Hem merak ediyorsun iyi mi nasıl içerde diye. Sen sezeryan mi normal mi yapacaksın tarih arAligi vermişsin cnm? Bize de 9ekim dedi ama bebek ne zaman isterse 37den sonra her an gelebilir

Son düzenleme:
Cooook sıcak bin kere uyandım kalktım artık 4te. Uyuyamıyorum bu sıcakta bu evde bebiş de uyuyamaz önümüzdeki Nisan Mayıs'ta taşınmam lazım eşimi ikna edebilirsem.. bir hafta annemde kalmıştım buz gibiydi geceleri, gündüz de terletmiyodu. Dün geldim bin pişmanım. Bu arada oğluşum hala ters duruyo Dr 36 ya kadar vaktimiz var döner dedi

S Semabuse iyi haberlerine çok sevindim daim olsun canım
E exelanss canım doktorun her fırsatta test yapıyor diyorsun ya paracı biri mi acaba ?

Gunaydinn yok canim daha oncede yaZmistim ozel hastaneye gidiyorum ama istedigi testler doppler oluyor misal bu servikal uzunluk icin 20 tl, nstye sokuyor her defasinda bu da ucretsiz..o ihtimalde aklimiza gelmisti ama ucret alinmadigindan o teoride curudu :)

Canim benimde büyük ihtimal sezeryan gibi duruyor öncesinde rahimden açık ameliyat oldum hem o etken hemde yıllarca tedavi gördüğüm için altın bebek diyorlar. Zaten doğum pozisyonu da almamış bakalim nolcak. Sezeryan olursa 4 ekim bizimde doğum tarihimiz tahminim

Ben doktora tahmini tarihi sormadim.
Simdiden belli olur mu ki?

Günaydın herkese güzel haber alan arkadaşlarım tebrikler allahım sağ salim kucağımıza almak nasip etsin inşallah çok az kaldı benim sezeryan büyük ihtimalle 1. Çocuğum sezeryan çünkü 16 ekim ama 1 hafta önce alabiliriz demişti doktorumçok heyecanlıyım ve daha yapılacak çok iş var

Günaydın herkese ..banada geçen gittiğimde sordum 38 bittiğinde alırız demişti bende histereskopi ve sezeryan olduğum için fazla gerilmeden sezeryan yaparız dedi doktorum 8 ekimde oluyor ama ben 10 ekim istedim olur dedi bakalım artık ogüne kadar süpriz yapmazsa 10 ekim olacak bizimde inşallah

Günaydınlar... benim de ilki sezeryan olduğundan dr 1-2 ekim gibi alırız dedi

Günaydın hanımlar
Benim kontroller de 24.haftadan itibaren iki haftada bire düştü.Bu hafta kontrol var baba da gelebilsin diye Yarin gidicem inşallah.Ben de sorayım bakayım tahmini bir tarih verebilecek mi.Epidural mi düşünüyor sezaryen olscak olanlar,genel anestezi mi ?
Sizler 4 boyutlu ultrason cihazı ile mi kontrol oluyorsunuz kızlar ben hep normal usg cihazıyla kontrol ediliyorum

Benim kuzum yüzünü gösteriyor çok şükür
13 yıllık uzak yoldan gelince o da hevesli herhalde

Evet 4 boyutlu renkli ultrason ile muane oluyorum

gokbulutt ayrica istedigimi yazarim aklima takilan. Bu platform bunun icin var okumayin yazdiklarimi cevap vermeyin cunku sizi muhatap olarak almiyorum
ister muhatap al ister alma. bu kadar iyi niyetli insan da oturmuş size bir yığın açıklama yaptı.
şu platformun en başından beri burda olan biriyim. bu gruptaki her mesajı tek tek okumuşumdur.
ama sizin gibisi ne görüldü ne duyuldu. kesinlikle dalga geçtiğinizi düşünüyorum.

Canım sen doğumunu normal düşünüyorsan dr un verebileceği pek bir tarih yok bebiş ne zaman isterse o zaman gelecektir bizimkiler planlı sezeryan olacağı için tarih vermiş oldular. Bir de sezeryan bir aksilik olmazsa spinal istiyorum kızımda da öyle olmıştu her ana tanık olmuştum güzeldi

Kacinci haftadan sonra kuveze gerek kalmiyor biliyor musunuz? Benim ilk gebeligim ve bunu hep merak etmisimdir. Misal 35 te gelse gerek kaliyor mu? Gelisimi o haftaya gore iyiyse? Ben suan 30+6 yim ama dr um bas ve bacak olcumunu yaparken 33 haftalik cikiyor bu da Eylul sonunda dogum gosteriyor ama ben hafta saydigimda 40 i gormemis oluyorum

Ben ilki genel anestezi olmuştum ama bunda düşünüyoeum epidural doktoruma danışacağım kimi tavsiye ediyor kimi etmiyor o anıda görmek istiyorum bir yandan ama acaba dayanabilirmiyim bayılırmıyım bilmiyorum kan aldırırlen bile zorlanıyorum ben ..doktorumun cihazı ikis bir arada sanırım önce normal siyah beyaz bakıyor sonrasında renkliye çeviriyor aynı cihazla yani

Kızlar kendi hastanemde rutin kan testlerim ve şeker yüklemem yüksek çıkmıştı yazmıştım buraya da devlet hastanesine dahiliyeye gittim doktor testleri tekrarladı kan değerlerim bu seferde düşük çıktı arada baya fark var doktorda çok şaşırdı ve testleri tekrar istedi şeker yüklememde özelde 50 mg ile yapılmıştı o yüksek geldi devlette 75 yaptılar o normal geldi kafam allak bullak neye inancamı şaşırdım varmı başına gelen böyle bişey?? Purpplee canım dün gebe okuluna başladım zübeyde hanımda senden duyup öğrenmiştim yoksa hiç haberim yoktu çok çok memnun kaldım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…