2018 Ekim Anneleri

Canım çok iyi yapmışsın çok güzel bir etkinlik oldu bana iyi ki gitmişim dşyorum bana da eşim vesile oldu.Sağolsunlar çok içten yapıyorlar bu işi hayırlı olsun canım rica ederim
merhaba soylediginiz yer sanirim ankara suzbeyde hanim degil mi?

ben bu kadar kaliteli olabilecgini dusunmemistim kagidi falan baya iyi cunku fiyatina gore

ben bu kadar kaliteli olabilecgini dusunmemistim kagidi falan baya iyi cunku fiyatina gore
Evet bende daha küçük bişey bekliyordum açıkçası, gelmesini bekledim yazmak için, Başak'a bir uygulamada da bahşedilmiş bu kitaptan ve stokta kalmamış yazmışlardı ama tabi bakmakta fayda var almayanlar

Şöyleki beni kan tutuyor aslında ayaklarım yerden kesiliyor kendimi kötü hissediyorum ve o an hissetmeywceğim kesildiğini ama bileceğim o an bayılırmıyım dayanırmıyım ondan korkuyorum anestezi uzmanı önemli epi de evet doktorumda söylemişti bunu ilk gebeliğimde kalıcı bel ağrısı az da olsa felç kalma riski gibi ..ama riskler hep var tabi bakalım doktorumla görüşüp karar vereceğim sanırım :)

Dun dr.umla konustum
Iki cataldan bir sey olacagini zannetmiyorum ama listeria varsa eger bebeklere bulasi olmus olabilri dedi. Bunun da tabi bir suru tehlikesi var. Neyse ne yapalim bilmeden oldu. Insallah Allah bebislerimi korur. Once Allah.a sonra bana emanetler.

3 gundur tatildeyim kizlar
O kadar huzurluyum ki(dün disinda)
Gunde 3 kez yuzuyorum
Esimle yuruyus yapiyoruz
Diyetime uymaya calisuyorum (ne kadar olabilrse)
Evliligimizin 5.senesi gec geldi bebislerimiz ama hayatimin en guzel zamanlarini geciriyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Cok var hamile kalamayan
Bi yanim keske hep hamile kalsam diyor cunku cok keyifli
Bir taraftanda bebislerimi cok merak ediyorum

Ohh ne güzel tatil gibisi varmı:) bol bol yüz ozaman .. umarım etkilememiştir ama sanmıyorım iyi düşünelim iyi olsun ..ne güzel Allah sana ikisini bir kerede göndermiş çoğul gebelik gerçekten çok farklı ve güzeldir tahmin edebilyorum bende çok istedim ikiz olsun :) Allah olmayan,isteyen ve gerçekten anne baba olabilecek herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Bazı zorlukları olsa da ben hamileleği çok seviyorum:))) geçen eşimle bile bi muhabbet oldu. Hamile kalırım yine rahat rahat takılırım dedim:))) nazımızı çeken eşlerin olması güzel

Spinal ile epiduralin farkını şöyle öğrendim ben: spinalde bel Altını hiç hissetmiyorsun epiduralin hafiften his oluyormuş normal doğumda da spinal yerine epidural tercih ediliyormuş azıcık bir Sancı ıkınma için gerekli diye.Aklıma takılan şu epiduralde anestezinin etkisi çabuk geçebiliyormuş bunun Doğru olup olmadığını doktora vakti gelince bir sorayım

Son düzenleme:

Evet Zübeydede bu kurs haftada 2 gün pilates de yaptırılıyor isteyene tüp bebek ya da riskli Gebeliği olanlar Hariç.Dersler için gittim ben sadece

Son düzenleme:
Epiduralde ilaç takviyesini farklı zamanlarda da yapabilmek adına bir iğne oluyor galiba adı katater gibi bir şeydi sanırım tabi ki de bilgi almakta fayda var işin uzmanlarından. Normal doğumda da belli bir sancı çekiliyor epidural yapılana kadar diye biliyorum açılmanın olması bekleniyor. Gerçi onca ağrıdan sonra mantıklı oluyor mudur bilmiyorum

Belli açılma olana kadar mecbur bekleniyor norml doğumda. Ben 2 saate yakın sanci çekmiştim sonra iğne yedim. Burda epidural deniyor ama galiba tr ye göre de spinal oluyor. Çnkü doĞum boyunca devamlı veriliyor ve kesnlkle hiçbir şey hisstmiyrsn.

Bence de...

Kızlar karnımda Bebeğin uzuvlarının birbirine Sürtünme sesleri kulağıma geliyor resmen :) size de oluyor mu

Ben duymuyrm hiç öyle şeyler:) ama şöyle yanlara sert bişeyler hissedyrm:) insanın nefesi kesiliyor bazen
Ay valla ben duyuyorum bişeyler :) nefes kesilmesi geçen hafta bana da oldu,midemin o Kısmi okşadım geçti.sanırım ayağını diyaframa dayamıştı okşayınca aşağı doğru kaydı :) ne korkmuştum ama o an

Ayy hele o yukarıya vurmaları:)) her cephe ayrı farklı demi ya. Çok şükürrr

Ayy hele o yukarıya vurmaları:)) her cephe ayrı farklı demi ya. Çok şükürrr
Evet aynen çok şükür bugünümüze..:)ben nadir olarak ayağı ileri kolları geri atıyormuş gibi hissediyorum kıpırdayamıyorum :) tabi 1 ya da 2 kez..bazen de vajenin üzerinde bişey geziyormuş gibi oluyo :) sana olıyor mu

:)) herkes alıyodur muhtemeln kiloları. Artık son zamanlar. Yemesek bile büyüyoruzz:)))

Dışarıdan bakınca hiç kilo almamış gibi görünsem de tartıda iki hafta önce 12 kilo almış göründüm Yarin da kontrol vsr tartılcam Bakslım son durum ne

Ya ben de 13 almışım. Doktorum pek iyi gitmiyorsun dedi moralim bozuldu. Oysaki cok da aşırı yemiyorum. Ama ne yesem yarıyor sanki. Daha ne kadar alırım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…