merhaba soylediginiz yer sanirim ankara suzbeyde hanim degil mi?Canım çok iyi yapmışsın çok güzel bir etkinlik oldu bana iyi ki gitmişim dşyorum bana da eşim vesile oldu.Sağolsunlar çok içten yapıyorlar bu işi hayırlı olsun canım rica ederim
ben bu kadar kaliteli olabilecgini dusunmemistim kagidi falan baya iyi cunku fiyatina goreEVet doğmadan öncesini ve 4 yaşa kadar doğduktan sonrasını kapsıyor, ilk ultrason fotosu vs ile başlıyor, foto yapıştırmaya yeri ve duygularımızı yazmaya yerleri var ,sayfalar kuşe kağıt, dış kabı da sert bu fiyata mükemmel bence
Evet bende daha küçük bişey bekliyordum açıkçası, gelmesini bekledim yazmak için, Başak'a bir uygulamada da bahşedilmiş bu kitaptan ve stokta kalmamış yazmışlardı ama tabi bakmakta fayda var almayanlarmerhaba soylediginiz yer sanirim ankara suzbeyde hanim degil mi?
ben bu kadar kaliteli olabilecgini dusunmemistim kagidi falan baya iyi cunku fiyatina gore
Şöyleki beni kan tutuyor aslında ayaklarım yerden kesiliyor kendimi kötü hissediyorum ve o an hissetmeywceğim kesildiğini ama bileceğim o an bayılırmıyım dayanırmıyım ondan korkuyorum anestezi uzmanı önemli epi de evet doktorumda söylemişti bunu ilk gebeliğimde kalıcı bel ağrısı az da olsa felç kalma riski gibi ..ama riskler hep var tabi bakalım doktorumla görüşüp karar vereceğim sanırım :)Benim onceki mudahalelerden sebep sezeryan canim,ilkide mecburi sezeryandi.Sadece sirf 38 bitti diye alinmasin istedim.Kendide baslayabilir.39'dan sonrasi icin ayarlariz dedi durumumuzada bagli olarak tabii.Insallah bi sikinti olmaz bekler :) ilki 39+5ti.
Yine de ilk dogumun zamanini bekleyebilirsin canim unutma aklinda olsun.
Tabii son durumlariniz ve doktorunun gorusu cok daha onemli.
Canim herkesin 40 haftanin doldugu tarih vardir elinde tahmini hani son adetimize gore hesapladigimiz.
Ama 38-42 arasi dogumlar normal beklenir.
Benim sezeryandan sebep 39 haftayla birlikte tahmini bigun ayarlariz dedik o yuzden :)
Siz guzel guzel bekleyin zamaninda gelsin insallah minik :)
Bende beklerse ekime kadar bekleyim diyorum artik 1-2-3-4 kaliyor,daha fazla bekler mi bilmiyorum :)
Spinal olmustum ilkinde ben canim.Genelde uyanma sikinti diyorlar hep.Annenin saglik durumu onemli tabii bu durumda.
Bunda nasipse spinal-epidural istiyorum.
Kontrolde once normal cihazla bakiyor sonra 4 boyutluda bakiyoruz.
Eki Görüntüle 2175535
25 Mayıs'tı taaaa bu :)
Ilk gosterdi verdi pozunu astik ablasinin duvarina ama 2 aydir naz niyaz valla:)
Masallah minisine canim❤
Tavsiye edilmeyecegi durumlar annenin sikintili durumlari varsa olur canim.Onun disinda gebelik haricinde de uygulanan bi uygulama zaten.Ama ignenin ekstra bir acisi,o an yapilanlarin kotu hissettirdigi bisy yok inan ki.Sonrasinda da hic sikayetim olmadi.
Bazi hikayeler okuyorum belki anestezi uzmani ve kisi ile de alakalidir ama.Nasip :)
Onda sutun erken haftalar oldugu icin sikintidir ama sen suan 39lari gorursen sutunde sikinti olmaz insallah canim.
Sakin oyle inanma yani bak onda kendi basladigi halde sikinti olmus.
Sen bebegine istekle bunu verebilecegine inan,bol bol temasta olun.
Cok goruyorum bebek doguyor anneye emzirtip aliyorlar kucagindan,yataga fln koyuyorlar.yapmayin kizlar dursun sizinle bebeginiz❤
Ohh ne güzel tatil gibisi varmı:) bol bol yüz ozaman .. umarım etkilememiştir ama sanmıyorım iyi düşünelim iyi olsun ..ne güzel Allah sana ikisini bir kerede göndermiş çoğul gebelik gerçekten çok farklı ve güzeldir tahmin edebilyorum bende çok istedim ikiz olsun :) Allah olmayan,isteyen ve gerçekten anne baba olabilecek herkese nasip etsin bu güzel duyguyuDun dr.umla konustum
Iki cataldan bir sey olacagini zannetmiyorum ama listeria varsa eger bebeklere bulasi olmus olabilri dedi. Bunun da tabi bir suru tehlikesi var. Neyse ne yapalim bilmeden oldu. Insallah Allah bebislerimi korur. Once Allah.a sonra bana emanetler.
3 gundur tatildeyim kizlar
O kadar huzurluyum ki(dün disinda)
Gunde 3 kez yuzuyorum
Esimle yuruyus yapiyoruz
Diyetime uymaya calisuyorum (ne kadar olabilrse)
Evliligimizin 5.senesi gec geldi bebislerimiz ama hayatimin en guzel zamanlarini geciriyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Cok var hamile kalamayan
Bi yanim keske hep hamile kalsam diyor cunku cok keyifli
Bir taraftanda bebislerimi cok merak ediyorum
Bazı zorlukları olsa da ben hamileleği çok seviyorum:))) geçen eşimle bile bi muhabbet oldu. Hamile kalırım yine rahat rahat takılırım dedim:))) nazımızı çeken eşlerin olması güzelDun dr.umla konustum
Iki cataldan bir sey olacagini zannetmiyorum ama listeria varsa eger bebeklere bulasi olmus olabilri dedi. Bunun da tabi bir suru tehlikesi var. Neyse ne yapalim bilmeden oldu. Insallah Allah bebislerimi korur. Once Allah.a sonra bana emanetler.
3 gundur tatildeyim kizlar
O kadar huzurluyum ki(dün disinda)
Gunde 3 kez yuzuyorum
Esimle yuruyus yapiyoruz
Diyetime uymaya calisuyorum (ne kadar olabilrse)
Evliligimizin 5.senesi gec geldi bebislerimiz ama hayatimin en guzel zamanlarini geciriyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Cok var hamile kalamayan
Bi yanim keske hep hamile kalsam diyor cunku cok keyifli
Bir taraftanda bebislerimi cok merak ediyorum
Spinal ile epiduralin farkını şöyle öğrendim ben: spinalde bel Altını hiç hissetmiyorsun epiduralin hafiften his oluyormuş normal doğumda da spinal yerine epidural tercih ediliyormuş azıcık bir Sancı ıkınma için gerekli diye.Aklıma takılan şu epiduralde anestezinin etkisi çabuk geçebiliyormuş bunun Doğru olup olmadığını doktora vakti gelince bir sorayımBana hastaneden söylenmişti kahve iç diye öyle içmiştim baya canım onun dışında zaten su süt için de çok gerekli bolca almamız gerek. Çok güzel anlatmışsın farkını canım eline sağlık hastanelerde kişiye epidural mi spinal mi diye çok soruyorlar mı bilmiyorum açıkçası bana sormamışlardı durumumuza uygun olanı mı tercih ediyorlar onlar daha uygun ve kendilerine kolay geleni mi tercih ediyor bilmiyorum. Kızımda ekip çok iyiydi ben de güle oynaya girmiştim doğuma hep muhabbet ederek geçirdik ne kadar zaman geçti ne işlemler yaptılar bilmiyorum zaten o an odaklandığım miniğimdi bir an önce kavuşmak istedim inş Allahım bu doğumuma da böylesini nasip eder ve hepimiz için duam tabi ki de bu yönde. Ben hep olumsuzlukların başka olumsuz şeyleri çektiğine inanıyorum sağlıklı devam eden bir hamilelikte de en güzeli o güzel sonuca odaklanmak gibi geliyor. Çünkü her şey bir şekilde geçiyor unutuyorsun güzel anılar seninle kalıyor. Bazı annelerin vardır ya olumsuz doğum anıları benim hiç yok çok şükür herkese nasip olsun inş
Evet Zübeydede bu kurs haftada 2 gün pilates de yaptırılıyor isteyene tüp bebek ya da riskli Gebeliği olanlar Hariç.Dersler için gittim ben sadecemerhaba soylediginiz yer sanirim ankara suzbeyde hanim degil mi?
ben bu kadar kaliteli olabilecgini dusunmemistim kagidi falan baya iyi cunku fiyatina gore
Epiduralde ilaç takviyesini farklı zamanlarda da yapabilmek adına bir iğne oluyor galiba adı katater gibi bir şeydi sanırım tabi ki de bilgi almakta fayda var işin uzmanlarından. Normal doğumda da belli bir sancı çekiliyor epidural yapılana kadar diye biliyorum açılmanın olması bekleniyor. Gerçi onca ağrıdan sonra mantıklı oluyor mudur bilmiyorumSpinal ile epiduralin farkını şöyle öğrendim ben: spinalde bel Altını hiç hissetmiyorsun epiduralin hafiften his oluyormuş normal doğumda da spinal yerine epidural tercih ediliyormuş azıcık bir Sancı ıkınma için gerekli diye.Aklıma takılan şu epiduralde anestezinin etkisi çabuk geçebiliyormuş bunun Doğru olup olmadığını doktora vakti gelince bir sorayım
Belli açılma olana kadar mecbur bekleniyor norml doğumda. Ben 2 saate yakın sanci çekmiştim sonra iğne yedim. Burda epidural deniyor ama galiba tr ye göre de spinal oluyor. Çnkü doĞum boyunca devamlı veriliyor ve kesnlkle hiçbir şey hisstmiyrsn.Epiduralde ilaç takviyesini farklı zamanlarda da yapabilmek adına bir iğne oluyor galiba adı katater gibi bir şeydi sanırım tabi ki de bilgi almakta fayda var işin uzmanlarından. Normal doğumda da belli bir sancı çekiliyor epidural yapılana kadar diye biliyorum açılmanın olması bekleniyor. Gerçi onca ağrıdan sonra mantıklı oluyor mudur bilmiyorum
Bence de...Epiduralde ilaç takviyesini farklı zamanlarda da yapabilmek adına bir iğne oluyor galiba adı katater gibi bir şeydi sanırım tabi ki de bilgi almakta fayda var işin uzmanlarından. Normal doğumda da belli bir sancı çekiliyor epidural yapılana kadar diye biliyorum açılmanın olması bekleniyor. Gerçi onca ağrıdan sonra mantıklı oluyor mudur bilmiyorum
Ben duymuyrm hiç öyle şeyler:) ama şöyle yanlara sert bişeyler hissedyrm:) insanın nefesi kesiliyor bazenKızlar karnımda Bebeğin uzuvlarının birbirine Sürtünme sesleri kulağıma geliyor resmen :) size de oluyor mu
Ay valla ben duyuyorum bişeyler :) nefes kesilmesi geçen hafta bana da oldu,midemin o Kısmi okşadım geçti.sanırım ayağını diyaframa dayamıştı okşayınca aşağı doğru kaydı :) ne korkmuştum ama o anBen duymuyrm hiç öyle şeyler:) ama şöyle yanlara sert bişeyler hissedyrm:) insanın nefesi kesiliyor bazen
Ayy hele o yukarıya vurmaları:)) her cephe ayrı farklı demi ya. Çok şükürrrAy valla ben duyuyorum bişeyler :) nefes kesilmesi geçen hafta bana da oldu,midemin o Kısmi okşadım geçti.sanırım ayağını diyaframa dayamıştı okşayınca aşağı doğru kaydı :) ne korkmuştum ama o an
:)) herkes alıyodur muhtemeln kiloları. Artık son zamanlar. Yemesek bile büyüyoruzz:)))Kizlar kilolar ne durumda?
Dışarıdan bakınca hiç kilo almamış gibi görünsem de tartıda iki hafta önce 12 kilo almış göründüm Yarin da kontrol vsr tartılcam Bakslım son durum neKizlar kilolar ne durumda?
Evet aynen çok şükür bugünümüze..:)ben nadir olarak ayağı ileri kolları geri atıyormuş gibi hissediyorum kıpırdayamıyorum :) tabi 1 ya da 2 kez..bazen de vajenin üzerinde bişey geziyormuş gibi oluyo :) sana olıyor muAyy hele o yukarıya vurmaları:)) her cephe ayrı farklı demi ya. Çok şükürrr
:)) herkes alıyodur muhtemeln kiloları. Artık son zamanlar. Yemesek bile büyüyoruzz:)))
Dışarıdan bakınca hiç kilo almamış gibi görünsem de tartıda iki hafta önce 12 kilo almış göründüm Yarin da kontrol vsr tartılcam Bakslım son durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?