2018 Ekim Anneleri

Ilki gibi kolay olsun diye dua ediyrm hep zaten:)) insaAllah oyle olur.

Evdeki oğluşun doğumgünu geliyor ama bu yorgunlukla nasıl altından kalkarım hiç bilmiyorum

Son yalnız doğum günü diyerekten çek bi besmele canım :))))
Hazirliklari abartmazsan aslinda cocuklarin beklentileri bizimkiler gb yuksek degil.Yemek sonrasi bi pasta bi cay bile yeter evde yapacaksan.

Kizlar bu önceki sayfalarda bahsettiginiz kitap hangi sitede acaba bende almak istiyorum

Günaydın kızlar
kontrolden geldim şimdi..doktor olumsuz bişey söylemedi de nst yı başlattı ilk nst ye girdim üç defa Ağrı çıkmış pazartesi tekrar gir dedi suyu bol iç dedi.ultrasonun renklisine ds baksak dedim bu cihazda renkli özellik yok dedi nedense inanasım gelmedi buna ağırlığına bakmadan gidiyordu ben hatırlattım 1742 dedi iki haftada 600 artmış olsbilir mi garip geldi inş Öyledir.30+1 de 1742 normal bir ağırlık mi acaba kızlar ?
Bu arada ben iki hafta öncesinden bu yana 400 gr artmışım

Saglicakla gelsin ins. Kilosu dogru da olabilir olmayadabilir:) ultrsnda agirlik kesin dogru cikan bisy degil.
Biz bile sabah ac karnina tartilinca bigun once yedigimiz etkili:))

Kızlar bişey isticem bir arkadasım 4 yıllık evli son bir Yıldır deniyor hamile kalamıyor her şeyi de normal oysaki..kaç doktor gezdi.Sanırım sadece duaya ihtiyacı var.Rabbim sevdiği kulunu bekletiyor işte.Dua eder misiniz arkadaşıma adi Bahar.şimdiden teşekkürler

Canım boyu kaç bebeğinin? Senin bebeğinin Kilosu tam olması gereken benim dr un dediğine göre. Ben de bugün kontrole gittim. Benimki 1400gr cıktı ve günde bi litre su icsen yeter gerisini süt iç Gece wc ye kalkınca yoğurt ye dedi dr um her acıktığında süt et yoğurt mutlaka bunlardan birini yiceksin dedi. Bebeğim baş vebacak boyu olarak 31+5le karın boyu olarak 29la uyumlu.sata göre 30+2yim. Boyu 42cm olmuş boyu normalden uzunmuş öyle dedi. Üç hafta once kilo almıcaksın dediği icin aksam en son meyveden sonra acıksam da yemedim aç yattım hep ve ona rağmen 1bucuk kilo almışım. Ve aç yattığım için de bebek de aç yatmış meğersem beslenememiş. Seninki maşallah sen kilo almamışsın ama bebeğin almış bravo ben bi türlü anlamadım bu işi ya.3hafta once cok Yeme cok kg almıcaksın dedi yemedim bu seferde bebeğin cok zayıf gece yarısı bile mutlaka iki üç kaşık onceden kavur kıyma at ağzına yoğurt ye vs dedi anlamadım gitti ya

Bu arada bugün dr um bebekler bu haftalarda haftada 100-150gr alır ama seninkinin onumuzdeki 12günde 600gr alıp 32ye 2kg girmesi lazım o yüzden sürekli et süt yoğurt yumurta ile beslen dedi. Yani iki haftada 600gr alabilirmiş seninki. Sen nasıl beslendin de aldı bebişin üstelik kendin de kilo almadan

Dr Browns biberon alan arkadaslar hangi modelini aldiniz ? P. avent emzik icin de soruyorum hangisi alinacak? foto atarsanız sevinirim..

Purpplee bence normal kilosu ileride olabilir bende en son 26haftam bittiğinde gitmiştim 1100grdı 1 hafta ileriydi ultrasona göre perşembe gideceğim bakalım 29+3 oluyor ..genetik oluyor sanırım anne baba iri boyluysa bebeklerde öyle olabiliyor sağlıkla doğsunlarda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…