Senin dr haftayada baska soyler gibi geldi bana:)) sen bence orta duzeyde git canim. Boy kilo saglikli oldugu surece 5 asagi 5 yukari farktmez ki baska dra gitsen eminim o da farkli olcer.Canım boyu kaç bebeğinin? Senin bebeğinin Kilosu tam olması gereken benim dr un dediğine göre. Ben de bugün kontrole gittim. Benimki 1400gr cıktı ve günde bi litre su icsen yeter gerisini süt iç Gece wc ye kalkınca yoğurt ye dedi dr um her acıktığında süt et yoğurt mutlaka bunlardan birini yiceksin dedi. Bebeğim baş vebacak boyu olarak 31+5le karın boyu olarak 29la uyumlu.sata göre 30+2yim. Boyu 42cm olmuş boyu normalden uzunmuş öyle dedi. Üç hafta once kilo almıcaksın dediği icin aksam en son meyveden sonra acıksam da yemedim aç yattım hep ve ona rağmen 1bucuk kilo almışım. Ve aç yattığım için de bebek de aç yatmış meğersem beslenememiş. Seninki maşallah sen kilo almamışsın ama bebeğin almış bravo ben bi türlü anlamadım bu işi ya.3hafta once cok Yeme cok kg almıcaksın dedi yemedim bu seferde bebeğin cok zayıf gece yarısı bile mutlaka iki üç kaşık onceden kavur kıyma at ağzına yoğurt ye vs dedi anlamadım gitti ya
Senle de aynıydı tarihimiz senin bebiş ne kadar oldu canımSenin dr haftayada baska soyler gibi geldi bana:)) sen bence orta duzeyde git canim. Boy kilo saglikli oldugu surece 5 asagi 5 yukari farktmez ki baska dra gitsen eminim o da farkli olcer.
Dr browns başlangıç seti aldım ben yazarsan cıkar google aDr Browns biberon alan arkadaslar hangi modelini aldiniz ? P. avent emzik icin de soruyorum hangisi alinacak? foto atarsanız sevinirim..
Bilmyrm:)) ben en son 20.haftada girdim onda da boy kilo soylemiyolar zaten. Bidaha girmem muhtemelen ilk kizmda oyle olmustu.Senle de aynıydı tarihimiz senin bebiş ne kadar oldu canım
Ben ikisinide avennten almistim. Emzik smoothie deneni aldim ama sevmedik ana-kiz:))) zaten 0-6 freeflow da almistim onunla devam ettik. emzirme hemsiremiz hicbirini begnmemisti. Agiz yapisini degstryomus falan filan da ben dinlemedm tabi:))) her konuda herkesi dinlesek zaten.Dr Browns biberon alan arkadaslar hangi modelini aldiniz ? P. avent emzik icin de soruyorum hangisi alinacak? foto atarsanız sevinirim..
Aslında beslenmeyle alakası olmadığı söyleniyor sen aç da yatsan bebek depolardan besleniyormuş kan tahlili mi yaptırsan depolarına baktırsan.Benim doktor ben sormadıkça boy söylemiyo iki hafta önceki kontrolde 35 cm Demişti şimdi bilmiyorum kaç olmuş sormadım.Dr bugün bitse de gitsek modundaydı.Çok mu Kılo aldın ? Niye aç yatacaksın canım protein ağırlıklı beslen karbonhidratı azalt kilo almazsınCanım boyu kaç bebeğinin? Senin bebeğinin Kilosu tam olması gereken benim dr un dediğine göre. Ben de bugün kontrole gittim. Benimki 1400gr cıktı ve günde bi litre su icsen yeter gerisini süt iç Gece wc ye kalkınca yoğurt ye dedi dr um her acıktığında süt et yoğurt mutlaka bunlardan birini yiceksin dedi. Bebeğim baş vebacak boyu olarak 31+5le karın boyu olarak 29la uyumlu.sata göre 30+2yim. Boyu 42cm olmuş boyu normalden uzunmuş öyle dedi. Üç hafta once kilo almıcaksın dediği icin aksam en son meyveden sonra acıksam da yemedim aç yattım hep ve ona rağmen 1bucuk kilo almışım. Ve aç yattığım için de bebek de aç yatmış meğersem beslenememiş. Seninki maşallah sen kilo almamışsın ama bebeğin almış bravo ben bi türlü anlamadım bu işi ya.3hafta once cok Yeme cok kg almıcaksın dedi yemedim bu seferde bebeğin cok zayıf gece yarısı bile mutlaka iki üç kaşık onceden kavur kıyma at ağzına yoğurt ye vs dedi anlamadım gitti ya
Çayı bıraktım sabahlar Çay yerine portakal suyu içiyorum artık proteini c vitamini ile beraber tüketmek Demir emilimini yüzde yüz sağlıyormuş,Çay demiri sıfırlıyor portakal suyunu ilk on dk da tüketmek gerekiyormuş ama..yeşil biberi Çiğ olarak yiyorum sabahları,yoğun c vitamini kaynağı ..ekmek olarak buğday ekmeği yiyorum.Ara öğünlerde yoğurt (keten tohumu katıyorum artık Omega 3 almak için ) aklıma geldikçe ceviz yiyorum.Et,süt,sebze vs Şart zaten.Pilav makarna yemiyorum onlar kilo yapıyoçok da aramıyorum zaten canım ama dediğim gibi depolarında varsa bebek zaten alıyor.Plasentada da kan akışı iyiyse kilo almaması için sebep ypk bence doktorun seni suçlaması yanlış olmuş benceBu arada bugün dr um bebekler bu haftalarda haftada 100-150gr alır ama seninkinin onumuzdeki 12günde 600gr alıp 32ye 2kg girmesi lazım o yüzden sürekli et süt yoğurt yumurta ile beslen dedi. Yani iki haftada 600gr alabilirmiş seninki. Sen nasıl beslendin de aldı bebişin üstelik kendin de kilo almadan
Benim dr bebekler depoları kullanmayı cok sevmezler az kullanır coğu falan dedi kilo baya aldım. 67ile hamile kaldım 81 oldum 5.ayda 6_7kilo birden aldımAslında beslenmeyle alakası olmadığı söyleniyor sen aç da yatsan bebek depolardan besleniyormuş kan tahlili mi yaptırsan depolarına baktırsan.Benim doktor ben sormadıkça boy söylemiyo iki hafta önceki kontrolde 35 cm Demişti şimdi bilmiyorum kaç olmuş sormadım.Dr bugün bitse de gitsek modundaydı.Çok mu Kılo aldın ? Niye aç yatacaksın canım protein ağırlıklı beslen karbonhidratı azalt kilo almazsın
Her gün Yumurta,peynir tüketmek gerekiyo yapıyorsundur zaten.Omega 3 içeren keten tohumu,ceviz,roka bunlardan birini al mutlaka gün içinde.Ben kursa gitmiştim günde bir kase yoğurt ve üç ceviz Bebeğin günlük ihtiyacını karşılıyormuş.Başka besin ikili grupları da vardı da unuttum canım.İnşallah en kısa zamanda istenen kiloyu yakalar minnoşun.Erkek benimki erkekler daha ağır geliyordur belki seninki erkek mi kız mi ?Benim dr bebekler depoları kullanmayı cok sevmezler az kullanır coğu falan dedi kilo baya aldım. 67ile hamile kaldım 81 oldum 5.ayda 6_7kilo birden aldımo yzdn bu aylar dikkat ediyordum fakat simdi tıpkı senin yazdığın gibi bir beslenme uygulayacağım inşallah da ben o kdr dikkat edememki yaaa valla bravo keten tohumuna kdr düsünmüssün
Valla benimkinin en çok isteyeceği şey okul arkadaşlarının gelmesi ama tatilde herkes biryerlerde. Yaz çocuğunun kaderi işte. Artık aile arası birseyler olacak mecbirSon yalnız doğum günü diyerekten çek bi besmele canım :))))
Hazirliklari abartmazsan aslinda cocuklarin beklentileri bizimkiler gb yuksek degil.Yemek sonrasi bi pasta bi cay bile yeter evde yapacaksan.
Evet canim baya buyukEvet bende daha küçük bişey bekliyordum açıkçası, gelmesini bekledim yazmak için, Başak'a bir uygulamada da bahşedilmiş bu kitaptan ve stokta kalmamış yazmışlardı ama tabi bakmakta fayda var almayanlar
Allah.a emanetler insallah bir sey olmamistir minnoslarima. Hareket ediyorlar hangisinjn hareket ettigini anlayamiyorum yavrulariminOhh ne güzel tatil gibisi varmı:) bol bol yüz ozaman .. umarım etkilememiştir ama sanmıyorım iyi düşünelim iyi olsun ..ne güzel Allah sana ikisini bir kerede göndermiş çoğul gebelik gerçekten çok farklı ve güzeldir tahmin edebilyorum bende çok istedim ikiz olsun :) Allah olmayan,isteyen ve gerçekten anne baba olabilecek herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
bende eve gidince bakayim canim hem benim icinde hareket olurEvet Zübeydede bu kurs haftada 2 gün pilates de yaptırılıyor isteyene tüp bebek ya da riskli Gebeliği olanlar Hariç.Dersler için gittim ben sadece
otelde diyete uygun beslensemde hep gozum tatlida kolada dondurmada insallah 12 kiloyla sabit kalirim. Ama sanirim kilo aldimKizlar kilolar ne durumda?
bkm kitap.comKizlar bu önceki sayfalarda bahsettiginiz kitap hangi sitede acaba bende almak istiyorum
canim esi bir urologa gozuksun. Ankarada kaan aydos var cok unlu ona da gorunebilir. Zaman kaybetmesinKızlar bişey isticem bir arkadasım 4 yıllık evli son bir Yıldır deniyor hamile kalamıyor her şeyi de normal oysaki..kaç doktor gezdi.Sanırım sadece duaya ihtiyacı var.Rabbim sevdiği kulunu bekletiyor işte.Dua eder misiniz arkadaşıma adi Bahar.şimdiden teşekkürler
bende makarna pilav beyaz ekmegi birakali bebeklerim kilo aliyor ben almiyorumÇayı bıraktım sabahlar Çay yerine portakal suyu içiyorum artık proteini c vitamini ile beraber tüketmek Demir emilimini yüzde yüz sağlıyormuş,Çay demiri sıfırlıyor portakal suyunu ilk on dk da tüketmek gerekiyormuş ama..yeşil biberi Çiğ olarak yiyorum sabahları,yoğun c vitamini kaynağı ..ekmek olarak buğday ekmeği yiyorum.Ara öğünlerde yoğurt (keten tohumu katıyorum artık Omega 3 almak için ) aklıma geldikçe ceviz yiyorum.Et,süt,sebze vs Şart zaten.Pilav makarna yemiyorum onlar kilo yapıyoçok da aramıyorum zaten canım ama dediğim gibi depolarında varsa bebek zaten alıyor.Plasentada da kan akışı iyiyse kilo almaması için sebep ypk bence doktorun seni suçlaması yanlış olmuş bence
Benimkisi de erkek. Kilosunun 100_200gr az olması cok mesele değil de işte karın bölgesi ölçüm olarak haftasından geri yani epeyce zayof kalmış yavrum. Ya biraz da yapı meselesi bu ya. Ben yedim peynir yumurta ceviz vs sadece o klasik hamile diyet listelerindeki gibi aksam meyvesinin üstüne bisi yemedim gece ve gece yarısı uyandığımda ac oluyordum cok ama yemedim. O yzdn zayıf kalmıs dedi.ama ona rağmen ben iki kg aldım. Bakalım simdi gece uyanınca süt yoğurt yada kıyma fakan yiyince nolcak :) aman bunlar ufak dertler Allah başka dert vermesin yavrularımızdan yanaHer gün Yumurta,peynir tüketmek gerekiyo yapıyorsundur zaten.Omega 3 içeren keten tohumu,ceviz,roka bunlardan birini al mutlaka gün içinde.Ben kursa gitmiştim günde bir kase yoğurt ve üç ceviz Bebeğin günlük ihtiyacını karşılıyormuş.Başka besin ikili grupları da vardı da unuttum canım.İnşallah en kısa zamanda istenen kiloyu yakalar minnoşun.Erkek benimki erkekler daha ağır geliyordur belki seninki erkek mi kız mi ?
Tetiklemez ins bazi drlar hep o sekilde muayene ediyolar ama keske hic gitmeseydiniz cok uzun surmedyse tabi siz dah iyi bilirsiniz kendinizi. Bende haftasonu bisyler olmasindan korkuyrm:)) kendi drum gibi olmuyo hickimse. Gecmis olsun ama bosvern siz o yorumlari. Zaten az kaldi alttan muayenelereİyi geceler kızlar bugün sabahtan beri ağrım vardı geçmeyince devlet hastanesine gittim doktorum yok diye alttan muayne edeceğim dedi istemedim nst bağladı sancı çıkmadı sonra kendi doktorumu aradım hastanemiZde nöbetçi dr a git dedi ordaki ebede alttan muayene etmem lazım nasıl anlayım açıklık var mı yok mu dedi kendimi çok kastım sanırım biraz zordu .. doktor geldi baktı bişe yokmuş şükür magnezyum yazdı .. şimdi önüne gelen niye alttan muayene oldun erken doğumu tetikler dedi korktum size sorayım dedim ..
En son kontrole gittigimde vajina kemiklerimde agri oluyo dedim erken dogum riskine karsi serviks uzunluguna bakmak icin alttan ultrason kullandi bir sorun olsa yapmazdi heralde normalde bir sikintiniz yoksa herseye endise etmeye gerek yok benceİyi geceler kızlar bugün sabahtan beri ağrım vardı geçmeyince devlet hastanesine gittim doktorum yok diye alttan muayne edeceğim dedi istemedim nst bağladı sancı çıkmadı sonra kendi doktorumu aradım hastanemiZde nöbetçi dr a git dedi ordaki ebede alttan muayene etmem lazım nasıl anlayım açıklık var mı yok mu dedi kendimi çok kastım sanırım biraz zordu .. doktor geldi baktı bişe yokmuş şükür magnezyum yazdı .. şimdi önüne gelen niye alttan muayene oldun erken doğumu tetikler dedi korktum size sorayım dedim ..
Kurslar ay ay olıyor yalnız..Eylül kursuna başvurabilirsinEvet canim baya buyuk
Allah.a emanetler insallah bir sey olmamistir minnoslarima. Hareket ediyorlar hangisinjn hareket ettigini anlayamiyorum yavrularimin
bende eve gidince bakayim canim hem benim icinde hareket olur
otelde diyete uygun beslensemde hep gozum tatlida kolada dondurmada insallah 12 kiloyla sabit kalirim. Ama sanirim kilo aldim
bkm kitap.com
canim esi bir urologa gozuksun. Ankarada kaan aydos var cok unlu ona da gorunebilir. Zaman kaybetmesin
bende makarna pilav beyaz ekmegi birakali bebeklerim kilo aliyor ben almiyorum
Amin canım ama burda kaç Kışı gece uyanıp bişeyler yiyordur ki ..ince belli olCsk seninki annesi yapı meselesi bişey olmaz sağlıklı sıhhatli gelişsinler inşsllahBenimkisi de erkek. Kilosunun 100_200gr az olması cok mesele değil de işte karın bölgesi ölçüm olarak haftasından geri yani epeyce zayof kalmış yavrum. Ya biraz da yapı meselesi bu ya. Ben yedim peynir yumurta ceviz vs sadece o klasik hamile diyet listelerindeki gibi aksam meyvesinin üstüne bisi yemedim gece ve gece yarısı uyandığımda ac oluyordum cok ama yemedim. O yzdn zayıf kalmıs dedi.ama ona rağmen ben iki kg aldım. Bakalım simdi gece uyanınca süt yoğurt yada kıyma fakan yiyince nolcak :) aman bunlar ufak dertler Allah başka dert vermesin yavrularımızdan yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?