2018 Ekim Anneleri

Senin dr haftayada baska soyler gibi geldi bana:)) sen bence orta duzeyde git canim. Boy kilo saglikli oldugu surece 5 asagi 5 yukari farktmez ki baska dra gitsen eminim o da farkli olcer.

Purpplee canim benimki 29+2 de 1302 gr.di haftada 200 ile 300 gr alıyorlar Aramız da 1 hafta var normal kilosu masaallah

Dr Browns biberon alan arkadaslar hangi modelini aldiniz ? P. avent emzik icin de soruyorum hangisi alinacak? foto atarsanız sevinirim..
Ben ikisinide avennten almistim. Emzik smoothie deneni aldim ama sevmedik ana-kiz:))) zaten 0-6 freeflow da almistim onunla devam ettik. emzirme hemsiremiz hicbirini begnmemisti. Agiz yapisini degstryomus falan filan da ben dinlemedm tabi:))) her konuda herkesi dinlesek zaten.

Aslında beslenmeyle alakası olmadığı söyleniyor sen aç da yatsan bebek depolardan besleniyormuş kan tahlili mi yaptırsan depolarına baktırsan.Benim doktor ben sormadıkça boy söylemiyo iki hafta önceki kontrolde 35 cm Demişti şimdi bilmiyorum kaç olmuş sormadım.Dr bugün bitse de gitsek modundaydı.Çok mu Kılo aldın ? Niye aç yatacaksın canım protein ağırlıklı beslen karbonhidratı azalt kilo almazsın

Çayı bıraktım sabahlar Çay yerine portakal suyu içiyorum artık proteini c vitamini ile beraber tüketmek Demir emilimini yüzde yüz sağlıyormuş,Çay demiri sıfırlıyor portakal suyunu ilk on dk da tüketmek gerekiyormuş ama..yeşil biberi Çiğ olarak yiyorum sabahları,yoğun c vitamini kaynağı ..ekmek olarak buğday ekmeği yiyorum.Ara öğünlerde yoğurt (keten tohumu katıyorum artık Omega 3 almak için ) aklıma geldikçe ceviz yiyorum.Et,süt,sebze vs Şart zaten.Pilav makarna yemiyorum onlar kilo yapıyoçok da aramıyorum zaten canım ama dediğim gibi depolarında varsa bebek zaten alıyor.Plasentada da kan akışı iyiyse kilo almaması için sebep ypk bence doktorun seni suçlaması yanlış olmuş bence

Kizlar bende bugun kontrole gittim benim bebiste 1700 gr 40cm dedi genel olarak iyi suyun normal degerde sayilir dedi onceki kontrolde sekerden dolayi su fazla demisti
Bebek bas asagi pozisyon da ama kafası biraz daha büyükmüş bu sekilde de normal doguran hamilelerim oldu ama boyle giderse sezaryen olabilir dedi

Benim dr bebekler depoları kullanmayı cok sevmezler az kullanır coğu falan dedi kilo baya aldım. 67ile hamile kaldım 81 oldum 5.ayda 6_7kilo birden aldım o yzdn bu aylar dikkat ediyordum fakat simdi tıpkı senin yazdığın gibi bir beslenme uygulayacağım inşallah da ben o kdr dikkat edememki yaaa valla bravo keten tohumuna kdr düsünmüssün

Her gün Yumurta,peynir tüketmek gerekiyo yapıyorsundur zaten.Omega 3 içeren keten tohumu,ceviz,roka bunlardan birini al mutlaka gün içinde.Ben kursa gitmiştim günde bir kase yoğurt ve üç ceviz Bebeğin günlük ihtiyacını karşılıyormuş.Başka besin ikili grupları da vardı da unuttum canım.İnşallah en kısa zamanda istenen kiloyu yakalar minnoşun.Erkek benimki erkekler daha ağır geliyordur belki seninki erkek mi kız mi ?

Son yalnız doğum günü diyerekten çek bi besmele canım :))))
Hazirliklari abartmazsan aslinda cocuklarin beklentileri bizimkiler gb yuksek degil.Yemek sonrasi bi pasta bi cay bile yeter evde yapacaksan.
Valla benimkinin en çok isteyeceği şey okul arkadaşlarının gelmesi ama tatilde herkes biryerlerde. Yaz çocuğunun kaderi işte. Artık aile arası birseyler olacak mecbir

Evet canim baya buyuk
Allah.a emanetler insallah bir sey olmamistir minnoslarima. Hareket ediyorlar hangisinjn hareket ettigini anlayamiyorum yavrularimin

Evet Zübeydede bu kurs haftada 2 gün pilates de yaptırılıyor isteyene tüp bebek ya da riskli Gebeliği olanlar Hariç.Dersler için gittim ben sadece
bende eve gidince bakayim canim hem benim icinde hareket olur

Kizlar kilolar ne durumda?
otelde diyete uygun beslensemde hep gozum tatlida kolada dondurmada insallah 12 kiloyla sabit kalirim. Ama sanirim kilo aldim

Kizlar bu önceki sayfalarda bahsettiginiz kitap hangi sitede acaba bende almak istiyorum
bkm kitap.com

canim esi bir urologa gozuksun. Ankarada kaan aydos var cok unlu ona da gorunebilir. Zaman kaybetmesin

bende makarna pilav beyaz ekmegi birakali bebeklerim kilo aliyor ben almiyorum

Benimkisi de erkek. Kilosunun 100_200gr az olması cok mesele değil de işte karın bölgesi ölçüm olarak haftasından geri yani epeyce zayof kalmış yavrum. Ya biraz da yapı meselesi bu ya. Ben yedim peynir yumurta ceviz vs sadece o klasik hamile diyet listelerindeki gibi aksam meyvesinin üstüne bisi yemedim gece ve gece yarısı uyandığımda ac oluyordum cok ama yemedim. O yzdn zayıf kalmıs dedi.ama ona rağmen ben iki kg aldım. Bakalım simdi gece uyanınca süt yoğurt yada kıyma fakan yiyince nolcak :) aman bunlar ufak dertler Allah başka dert vermesin yavrularımızdan yana

İyi geceler kızlar bugün sabahtan beri ağrım vardı geçmeyince devlet hastanesine gittim doktorum yok diye alttan muayne edeceğim dedi istemedim nst bağladı sancı çıkmadı sonra kendi doktorumu aradım hastanemiZde nöbetçi dr a git dedi ordaki ebede alttan muayene etmem lazım nasıl anlayım açıklık var mı yok mu dedi kendimi çok kastım sanırım biraz zordu .. doktor geldi baktı bişe yokmuş şükür magnezyum yazdı .. şimdi önüne gelen niye alttan muayene oldun erken doğumu tetikler dedi korktum size sorayım dedim ..

Tetiklemez ins bazi drlar hep o sekilde muayene ediyolar ama keske hic gitmeseydiniz cok uzun surmedyse tabi siz dah iyi bilirsiniz kendinizi. Bende haftasonu bisyler olmasindan korkuyrm:)) kendi drum gibi olmuyo hickimse. Gecmis olsun ama bosvern siz o yorumlari. Zaten az kaldi alttan muayenelere

En son kontrole gittigimde vajina kemiklerimde agri oluyo dedim erken dogum riskine karsi serviks uzunluguna bakmak icin alttan ultrason kullandi bir sorun olsa yapmazdi heralde normalde bir sikintiniz yoksa herseye endise etmeye gerek yok bence

Kurslar ay ay olıyor yalnız..Eylül kursuna başvurabilirsin
Arkadasın eşi de kontrollerden geçmiş hep de ismi duyulduk doktorları gezmişler

Amin canım ama burda kaç Kışı gece uyanıp bişeyler yiyordur ki ..ince belli olCsk seninki annesi yapı meselesi bişey olmaz sağlıklı sıhhatli gelişsinler inşsllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…