- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
doktorun suçlaması da ilginç olmuş, moral vermesi gereken yerde. Ben de yedigime ictigime dikkat ediyorum,Benimkisi de erkek. Kilosunun 100_200gr az olması cok mesele değil de işte karın bölgesi ölçüm olarak haftasından geri yani epeyce zayof kalmış yavrum. Ya biraz da yapı meselesi bu ya. Ben yedim peynir yumurta ceviz vs sadece o klasik hamile diyet listelerindeki gibi aksam meyvesinin üstüne bisi yemedim gece ve gece yarısı uyandığımda ac oluyordum cok ama yemedim. O yzdn zayıf kalmıs dedi.ama ona rağmen ben iki kg aldım. Bakalım simdi gece uyanınca süt yoğurt yada kıyma fakan yiyince nolcak :) aman bunlar ufak dertler Allah başka dert vermesin yavrularımızdan yana
Normalde bir sıkıntım yok herşeye endişede etmiyorum ama bu alttan muayeneden gözümü korkutmuşlardı zaten postlarda bile yazarlar hep eliyle muayene etti açıklık var mı diye ağrım hala var zaten onu da anlamadım hayırlısı artık teşekkürlerEn son kontrole gittigimde vajina kemiklerimde agri oluyo dedim erken dogum riskine karsi serviks uzunluguna bakmak icin alttan ultrason kullandi bir sorun olsa yapmazdi heralde normalde bir sikintiniz yoksa herseye endise etmeye gerek yok bence
eyluldekine giderim bende canim. Aradin mi yoksa nasil basvuru yaprin? Gidip isim mi yazdirmak gerek?Kurslar ay ay olıyor yalnız..Eylül kursuna başvurabilirsin
Arkadasın eşi de kontrollerden geçmiş hep de ismi duyulduk doktorları gezmişler
Benim tam da dediğin gibi oldu canimeyluldekine giderim bende canim. Aradin mi yoksa nasil basvuru yaprin? Gidip isim mi yazdirmak gerek?
Arkadasinla ilgil dr.lar tup bebek mi diyorlar peki? Yada sunu cok soyluyorlar kafan rahat olursa hemen bebis olur. Bizde bu pek ise yaramadi ama esjmde bende bu konuda rahattik ama 2.5 sene denememize ragmen olmadi. Eger arkadaainin yasi da varsa beklemsin tedaviye baslasin
evet onu cok soyluyorlar hatta tatildeyken kafa rahatken oluyo diyorlar ama bizde hic ise yaramadi. Allah vermedi. Cok sukur ikinci tup bebek denememizde Rabbim ikiz verdi1
Benim tam da dediğin gibi oldu canim
Yılarca tedavi gördüm ilaç iğne yumurta takibi aşılama tüp bebek olmadi. Bir defa tuttu kürtaj oldum malesef
7.yilimizda artık başka şeylerle meskuldum Allahtan umudumu kesmedim ama olmayacak diye bi kabullenme oldu bende o ara hamile kalmışım :)
Yaşı 30 öncelikle aşılama yapalım olmazsa tüp bebek deneriz Demiş doktor ama arkadaş ikisini de istemiyor şimdilik,bence de gerek yok klomen kullanmış olmamış ilk ay ikinciye üçüncüyü olur inşallaheyluldekine giderim bende canim. Aradin mi yoksa nasil basvuru yaprin? Gidip isim mi yazdirmak gerek?
Arkadasinla ilgil dr.lar tup bebek mi diyorlar peki? Yada sunu cok soyluyorlar kafan rahat olursa hemen bebis olur. Bizde bu pek ise yaramadi ama esjmde bende bu konuda rahattik ama 2.5 sene denememize ragmen olmadi. Eger arkadaainin yasi da varsa beklemsin tedaviye baslasin
Canım bn gidiyorum bu hafta yeni başladı kurs facede ezh gebe okulu yaz çıkar ordan adını soyadını nımaranı bırak seni ararlareyluldekine giderim bende canim. Aradin mi yoksa nasil basvuru yaprin? Gidip isim mi yazdirmak gerek?
Ödem olmuştur canım suyu bol içKizlar ayaklarimin altinin agrisindan acisindan yuruyemiyorum azcik ayakta is yapiyim mahvoluyor varmi benim gibi olup cozum bulan
Canım tüp bebek yaptırdık diye sezaryen olmak zorunda değiliz başka bir sebep varsa tamam ama tüp bebek bahane olamaz ben kabul etmedim şimdilik normal bir sıkıntı olmazsa inşallah sende kabul etmeSlm bayanlar nasılsınız ? Uzun zamandır giremedim genel olarak yazdıklarınızı okudum . Benim de dün kontrolüm vardı sata göre 29 haftalıgım bebeğimi kilosu 1.767 gr 42 cm boyu. Bebeğim iki hafta önde gidiyor . Şimdilik hersey yolunda 62 kg ile hamile kaldım şimdi 71 kg yum. Doktor beslenmene dikkat et bebek iri bebek dedi. Sende fazla kilo alma dedi. Doğum şekli spinal sezaryen tavsiye ediyorum dedi. Hem tüp bebek olduğu için hem de bebeğin büyük ihtimalle iri olacak dedi . Aslında normal doğumu çok istiyordumsezaryen tarihimi bile ayarladı 6_10 Ekim arası büyük ihtimalle sezeryan olur dedi
Aynen yaa cok uzaktan bir tanıdığım var aynı aydayız sadece beşinci ayda dr a gitti cinsiyeti öğrendi daha da gitmem doğuma kdr diyor bir kere evham yaptığını gormedim ben de hamilelik boyunca hop oturdum hop kalktım. Onun yaptığı da doğru değil tabş ama en azından kafası rahattı. anne karnında hiç birşeye müdehale yok nasıl olsa doğracağım niye kendime strese sokayım dedi gitmedidoktorun suçlaması da ilginç olmuş, moral vermesi gereken yerde. Ben de yedigime ictigime dikkat ediyorum,
valla eskiler ne rahatmış, bi doguma giderlermiş, kontrol vs hak getire. yok ceviz yok protein nerde eski zamanlarda...
tamam modern tip ileride, anneler bilinçli ama evhamlı yaptı gunumuz dünyasında bizleri...
MagnormMagnezyum kullanan var mı hangisini kullanıyorsunuz ?
Bende kabul etmedim normal için bekleyeceğim dedim. Sen bilirsin dedi doktor. Birde bebek biraz iriymiş bu şekilde devam ederse kesin sezaryen olursun dediCanım tüp bebek yaptırdık diye sezaryen olmak zorunda değiliz başka bir sebep varsa tamam ama tüp bebek bahane olamaz ben kabul etmedim şimdilik normal bir sıkıntı olmazsa inşallah sende kabul etme
Son ana kadar bekle canım aksi durumda zaten sezaryene alıyorlar yani bu doktorlarıda anlamıyorum hemen sezaryen diyorlar .. Akşamda ebe bana diyo çatı muayenesi gibi oldu bu sen normal doğumdan vazgeç Allah Allah ya iyice gerip korkutuyolarBende kabul etmedim normal için bekleyeceğim dedim. Sen bilirsin dedi doktor. Birde bebek biraz iriymiş bu şekilde devam ederse kesin sezaryen olursun dedi
haklisin ama tam tatil donusume geliyor yorgun olursam diger ay giderim olmazsam bu ay giderim canim. Sagol.
Ben de senin gibiyim. Alisverise,carsiya pazara ciksam hemen ayak tabanim topuklarım çatlar gibi agriyor. Adım atmakta zorlanıyorum. Bence kilo aldığımız icin ayaklara yuk biniyor ve insan agrimiz oluyor. Ben eve gelimce hemen su su dolduruyorum icine biraz tuz ve karbonat atiyorum. Yarim saat ayaklarım bu suda kalıyor. Rahatlıyorum. Su sicak oolmasin ama.Kizlar ayaklarimin altinin agrisindan acisindan yuruyemiyorum azcik ayakta is yapiyim mahvoluyor varmi benim gibi olup cozum bulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?