Evet canım:) perşembe eğitim salıda egzersiz var istersen katılabilirsin ben çok beğendim ilk günden hoşuma gitti
yaa bana da eglence olur iyi olur canim dur bakiim bi buradan donuste nasil olacagim. Direk gidip baslaniyor mu saat kacta peki?Evet canım:) perşembe eğitim salıda egzersiz var istersen katılabilirsin ben çok beğendim ilk günden hoşuma gitti
Evet evet perşembe 10 da başlıyo eğitim direk gelebilirsin faceden de yazarsan ordaki ebe de bilgi verir yineyaa bana da eglence olur iyi olur canim dur bakiim bi buradan donuste nasil olacagim. Direk gidip baslaniyor mu saat kacta peki?
tamam canim iletisime geceyimEvet evet perşembe 10 da başlıyo eğitim direk gelebilirsin faceden de yazarsan ordaki ebe de bilgi verir yine
Şampuan ne aldınız arkadaşlar ?
Dr Browns biberon alan arkadaslar hangi modelini aldiniz ? P. avent emzik icin de soruyorum hangisi alinacak? foto atarsanız sevinirim..
Slm bayanlar nasılsınız ? Uzun zamandır giremedim genel olarak yazdıklarınızı okudum . Benim de dün kontrolüm vardı sata göre 29 haftalıgım bebeğimi kilosu 1.767 gr 42 cm boyu. Bebeğim iki hafta önde gidiyor . Şimdilik hersey yolunda 62 kg ile hamile kaldım şimdi 71 kg yum. Doktor beslenmene dikkat et bebek iri bebek dedi. Sende fazla kilo alma dedi. Doğum şekli spinal sezaryen tavsiye ediyorum dedi. Hem tüp bebek olduğu için hem de bebeğin büyük ihtimalle iri olacak dedi . Aslında normal doğumu çok istiyordumsezaryen tarihimi bile ayarladı 6_10 Ekim arası büyük ihtimalle sezeryan olur dedi
Magnezyum kullanan var mı hangisini kullanıyorsunuz ?
kramp şikayetim nedeniyle verdi dr. magnesium diasporal toz. suya katip iciyorum.doktorunuza danisin tabi yine deMagnezyum kullanan var mı hangisini kullanıyorsunuz ?
Rica ederim cnm gelirsen haber vertamam canim iletisime geceyimsagol
plojovic dimi yaaa maddi durumu yetersiz de bi sürü insan var yani onlar napsın o zaman. Gece yeme olayını herkes yanlıs anlamıs ben gece cok uyanıyorum ve aç oluyorum ama bisi yemiyodum. Dr o yüzden dedi bunları ye gece uyandığında aç kalma hiçbir zaman diye
e bebek de 50 TL ustu kargo bedava bugun arkadaslar.
Ewt cnm bende anlamadım herseyin hayırlısı bekleyeceğiz sonuna kadarIlk kizimda Sebamed kullanmistim.
Simdide Sebamed dusunuyorum ama Saracoglu'nun sampuaninada aklim kayiyor.
Boyle seyler cok bebekle ilgili aslinda.
Belki biberon hic kullanmayacaksin.
Belki emzik senin aldigini almayacak :)
Şans :)
Ben biberon elimizin altinda olsun diye kucucuk bisy aldim sadece gerekirse alacagim.Ilk kizimda da boyle yapmistim hic kullanmadik mesela.
Emzik almamistim vermemistimde,sonradan 4.ayinda parmagini emmeye baslayinca denemistik onda da sadece kaucuk ve kirazz uclu emzik almisti.
Benimde 29 haftalikken 1360 gr,39 cmdi.
Ben bebeklerle ilgili doktorlarin bu 'iri' kelimesini kullanmasindaki araligi anlayamiyorum.Yapisal seyelr elbet var ama 'iri' bebekler cidden cok baska oluyor canim.Sen kafani bulandirma.Doktorun belki riske atmak istemiyor ama tup bebek diye illa ki sezaryen tabii ki önerilmez.Ve bu senin ilk hamileligin gununu doldurmayi,sancilarinin hafif hafif baslamasini sezaryen olsanda talep et bence.
Sen Allah'a inan oncelikle,elbet bir nasibi var hayirli olan.
Magnorm,gunde 2.
Iyi geldi
A Anneoluyorumbennnn Sasirarak okudum yazdiklarini :) Bence sakin gece kalkip yemek yemeye fln calisma.Kilo muhabbetinede bu kadar takilma canim.Inan dogduktan sonra cok daha zorlanirsin.Her bebegin yapisi gelisimi farkli.Bizler nasiliz?oyle dusun.
Yazik yani doktorunada.
Kaldi ki kilolu bebek mi olmasi gerekiyor illa?
32 haftaya 2 kilo girmesi gerektiginide ilk defa duydum.
Kilodan hicbisy olmuyor,onemli olan saglik.
Insanlarin hicbir zaman,kendini yetersiz gb hissetmene sebep olmasina izin verme
Sut ve sut urunu hic tuketmeyen,hamileligi boyunca hic beslenemeyen cesitli hastaliklarla ugrasan o kadar kadin var ki...Sagligina bak
Ben yaptim. Belli bi aciklik olduktan sonra sirttan igneyle uyusturuluyor.Bir şey daha soracağım epidural normal doğum yapan var mı aramızda biraz bilgi verebilir mi dün muayeneden sonra gözüm korktu ve bugün yürüyemedim bile ağrıdan inşallah muayeneden dolayı erken doğum söz konusu olmaz
Cnm bu kadar korkma erken doğum olmaz bende alttan muane oldum ama ağrım falan olmadıBir şey daha soracağım epidural normal doğum yapan var mı aramızda biraz bilgi verebilir mi dün muayeneden sonra gözüm korktu ve bugün yürüyemedim bile ağrıdan inşallah muayeneden dolayı erken doğum söz konusu olmaz
Ayrica korkunun ecele faydasi yok.:) erken dogum olmaz o yuzden. Velev ki baska sebeplerden oldu onemli olan saglikli olmasi. Dogumdan sonra aman ne cok seyi takmisIm diyeceksin. Biraz rahat olup tadini cikarmaya bak. Agrilari falan dusunme. Bi soguk uygulama falan yap bari. Sorsaydin draBir şey daha soracağım epidural normal doğum yapan var mı aramızda biraz bilgi verebilir mi dün muayeneden sonra gözüm korktu ve bugün yürüyemedim bile ağrıdan inşallah muayeneden dolayı erken doğum söz konusu olmaz
Bana eliyle açıklık var mı diye baktı canım ultrason muayenesi değildi .. inşallah normaldir ağrılar falan magnezyumda aldım bugün bakalım geçer inşallahCnm bu kadar korkma erken doğum olmaz bende alttan muane oldum ama ağrım falan olmadı
Kendi doktorum yarın geliyor dün gece nöbetçi doktora göründüm şimdiye kadar iyi güzel gidiyordu rahattı ama ağrılar başladı alttan muayene olmak zorunda kalınca korktum çünkü herkes alttan muayeneyi kötü bir şey gibi anlatıyor ben zaten zor buldum çocuğumu 6 sene sonra tüp bebekim benim :) kasılmadır dedi doktor magnezyum verdi bakalım normale dönerim inşallah .. ben oradayken normal doğuma gelenler beni korkuttu açıklığına baktılar gelenleride kıyamet koptu sandım dışardakilerde doğurdu sanmışlar :) yani ben o kadar bağırmadım ay ayy dedim sadece:)))) ama ne yalan söyleyim gözüm korktu epidurali soracağım bi dahaki muayenede doktoruma ..Ayrica korkunun ecele faydasi yok.:) erken dogum olmaz o yuzden. Velev ki baska sebeplerden oldu onemli olan saglikli olmasi. Dogumdan sonra aman ne cok seyi takmisIm diyeceksin. Biraz rahat olup tadini cikarmaya bak. Agrilari falan dusunme. Bi soguk uygulama falan yap bari. Sorsaydin dra
İşte benim nasıl bişey olduğunu bile bilmediğim kabusum,elle muayeneKendi doktorum yarın geliyor dün gece nöbetçi doktora göründüm şimdiye kadar iyi güzel gidiyordu rahattı ama ağrılar başladı alttan muayene olmak zorunda kalınca korktum çünkü herkes alttan muayeneyi kötü bir şey gibi anlatıyor ben zaten zor buldum çocuğumu 6 sene sonra tüp bebekim benim :) kasılmadır dedi doktor magnezyum verdi bakalım normale dönerim inşallah .. ben oradayken normal doğuma gelenler beni korkuttu açıklığına baktılar gelenleride kıyamet koptu sandım dışardakilerde doğurdu sanmışlar :) yani ben o kadar bağırmadım ay ayy dedim sadece:)))) ama ne yalan söyleyim gözüm korktu epidurali soracağım bi dahaki muayenede doktoruma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?