2018 Ekim Anneleri

Benim ilk kizda son ayda baslamisti :)
Bunda ara ara var :) Gecen lavabodan ciktiktan sonra esime bisy derken akti gitti aha dedim suan altima yaptim,olsun yap rahat ol diyor bide :)))))))))komedi :))))
ben tam tersi eşimden bir utandım hani çokta yüzgöz olmayalım modundayım galiba
ama korktum dün. yani yüzüm gözüm sapsarı olmuş.
iki arkadaşımda çiş kaçırıyorum sanıp bebeğin suyu sızmayla bitirip acilen sezeryana alındılar. yaşanılan olunca bir an içim hopladı. daha çok erken diye diye gittim hastaneye.

Evet ya kabızlık çok kötü. İshal de tabi halsiz düşürür o da kötü oluyor ama kabız hamilelikte çok sakıncalı. Bir kere oldum ve çok çok zordu.

Sonunun iyi bitmesine çok sevindim tabi hastaneye giderkenki paniğini düşündüm de çok kötü geçmiştir o süreç.

İkincinin kerameti bizde de :)
İlkinde bende cok seyden utanmistim.Memeler,emzirmeler ozellikle :)))))))
Gerci hala cogu ihtiyacimi kendim gideriyorum ne kadar olsa da, bence de o kadar yuz goz olmaya gerek yok,bi naiflik kalsin :)

Yine de hepsine idrar demek yanlis olur onlem her zaman guzel ama anlarsin suyun olsa

Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza vermek nasip etsin. Tüm zorluklarımızı atlatırız inşallah. Şeker yüklemesinin normal çıkması çok iyi olmuş. Hazırlıkların da tamammış. Bundan sonrası bebeğinin vaktinde gelmesi. Her şey yolunda gidecektir inşallah

Aynenn bende dun anneme oyle diyorm:) kızım 3.3 doğmuştu. O bile yırttı geçti. Normalde ailede herkes iri doğurur küçük olunca garipsedim ama şimdi buda o kadar olsa yeter bana:))) küçüğü bile yırtıyosa büyüğünü düşünemiyrö

Magnezyum ishal mi yapıyor ya ben başladıktan sonra kabız oldum suyuda çok içerim niye böyle oldu ki
Benm dr demir eksikliği kabızlık yapabilir lifli gıdaları artır demişti. Aklında bulunsun. Bidee gebelikte kabızlık en çok olabilen şey. Vücudun suya çok ihtiyacı var

Amniyon sıvısını nasıl anlarız mesela ? Ben turnusol kağıdı ile test yapıyordum geceleri Islak olunca ,artık ıslanmıyorum nedense

Amniyon sıvısını nasıl anlarız mesela ? Ben turnusol kağıdı ile test yapıyordum geceleri Islak olunca ,artık ıslanmıyorum nedense

Onun kendine has bi kokusu olur,seffaf ya da berraktir,verniksi yapidan bulunabilir icinde.
Rengi acik sari ve hafif amonyak kokusu idrardir
Ama zaten turnusol varsa tmm :)

Öğretmen olan arkadaşlar bakar mısınız? Ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim 32. Haftamız ağustosa denk geldiği icin yaz tatilinde fiilen calıdmadığımız için bu haftalar doğum sonrasına eklenmiyormuş buşekilde bir sey duydum memurlar nette de var. 32. Hafta raporunu alıp başlatan var mı? Nedir bu işin doğrusu?

Canım ben de öğretmenim. Dediğin doğru maalesef. Yaz tatilinde geçen süre doğum sonrasına eklenmiyor. benim 2 haftam tatile gitmiş olacak. 19 ekim beklenen doğum tarihi. Ben de tam bilmiyorum ne zaman raporu almam lazım. İlerleyen günlerde müdür yardımcısıyla görüşücem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…