Evet yerleşiyor canım,sen de 3.3 kg ile bile yırta yırta geçti demesen iyiydi :)) kolay ve hayırlı dopum olsun herkeseAmannn doğum anında onu düşünemyrz bile. Şimdide hiç düşünme. Ya bide mümkünse etraftakiler kötü hikayelerini anlatmasınlar. Bazen bilinaçtımıza bile yerlerşiyo gerçktn
Ben sordum müdüre,evet malesef tatile kayan zamanlar yanıyorÖğretmen olan arkadaşlar bakar mısınız? Ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim 32. Haftamız ağustosa denk geldiği icin yaz tatilinde fiilen calıdmadığımız için bu haftalar doğum sonrasına eklenmiyormuş buşekilde bir sey duydum memurlar nette de var. 32. Hafta raporunu alıp başlatan var mı? Nedir bu işin doğrusu?
Benim ilk doğumum 20 ekimdi normalde ağustos aktarılmıyor ama nasıl olduysa benimkini aktarmışlardı bunda nasıl olacak bilmiyorum bunda da 15 gün ağustosa geliyor okulla da konuşmadım daha bakalım onlar ne diyecekCanım ben de öğretmenim. Dediğin doğru maalesef. Yaz tatilinde geçen süre doğum sonrasına eklenmiyor. benim 2 haftam tatile gitmiş olacak. 19 ekim beklenen doğum tarihi. Ben de tam bilmiyorum ne zaman raporu almam lazım. İlerleyen günlerde müdür yardımcısıyla görüşücem bakalım ne dicek
:)) ee yırtcak mecbur yani. Bebek çıkıyo sonuçta.Evet yerleşiyor canım,sen de 3.3 kg ile bile yırta yırta geçti demesen iyiydi :)) kolay ve hayırlı dopum olsun herkese
Evet var..Ben yabancı normal doğum videolarını izliyorum yırtmadan kendi kendilerine doğuruyorlar valla :)) perine masajı yırtılmaları önlüyormuş bu arada:)) ee yırtcak mecbur yani. Bebek çıkıyo sonuçta.
Merk ettm acaba var mıdr hiç yırtmadan çıkan:)) cidden aklıma geldi şmdi
Evet yerleşiyor canım,sen de 3.3 kg ile bile yırta yırta geçti demesen iyiydi :)) kolay ve hayırlı dopum olsun herkese
Evet perine masajı,kegel egzersizi,pilates..bunlar esneklik sağlıyormuş ve kesisiz yırtıksız Doğumu mümkün kılıyormuş.Ya bu arada benim minnoşum hareket edince dönünce fln hafif karnım ağrıyor hareket bitince geçiyo normal mi bu ?Kegel egzersizinin etkisi buyuk
Tabii cidden erkenden baslanip gun ici duzeni oturtup ilerletmek onemli.
Perine masajida etkili
Bizim aynı seninle tahmini doğumumuz 35-36 da gideriz inşallah. Brans öğretmeni olsaydım 37de de gitmeyi düsünürdüm ben okulonceci yim bizde en zoru ilk hafta imkanı yok gidemem ki zaten bi haftada kendime alıstırıp sonra baskasına alısmalarını beklemek onlara haksızlık. Senin bransın ne 37yi düsünmüyor musunBen sordum müdüre,evet malesef tatile kayan zamanlar yanıyor( Seminere gidebilsek de o haftalar yanmasa bari..35-36 Seminere geliyo benim Bakslım
Tüh yaa haksızlık ama tatil yapmayı biz seçmedik ki okul açıktı da biz mi gitmedik sankiCanım ben de öğretmenim. Dediğin doğru maalesef. Yaz tatilinde geçen süre doğum sonrasına eklenmiyor. benim 2 haftam tatile gitmiş olacak. 19 ekim beklenen doğum tarihi. Ben de tam bilmiyorum ne zaman raporu almam lazım. İlerleyen günlerde müdür yardımcısıyla görüşücem bakalım ne dicek
Keske aktarılsaydı. Ben de konuşacağım. Bakalım ne diceklerBenim ilk doğumum 20 ekimdi normalde ağustos aktarılmıyor ama nasıl olduysa benimkini aktarmışlardı bunda nasıl olacak bilmiyorum bunda da 15 gün ağustosa geliyor okulla da konuşmadım daha bakalım onlar ne diyecek
Aynen canım katılıyorum. Bu arada biz raporu 32. Hafta mı alıcaz eylülün 1inde mi alıcaz acaba ki bilen var mıTüh yaa haksızlık ama tatil yapmayı biz seçmedik ki okul açıktı da biz mi gitmedik sanki
Hmm iyimiş o zmn:) bende yabancı ülkedeyim ama :)) neyse ya zaten çok bişey olmuyo. Çevireym kazı yanmasın:)))Evet var..Ben yabancı normal doğum videolarını izliyorum yırtmadan kendi kendilerine doğuruyorlar valla :)) perine masajı yırtılmaları önlüyormuş bu arada
Bu üşengeçlikle daha çok yırtılır benm o zmn:)) yürümek bile uzak banaKegel egzersizinin etkisi buyuk
Tabii cidden erkenden baslanip gun ici duzeni oturtup ilerletmek onemli.
Perine masajida etkili
Ben sınıf öğrt yım canım 3-14 Eylül arası Seminer sonra normal okul başlıyo Seminere katılacam okula başlamaya gerek yok görevlendirme yapsınlar artık.Seminer kısa sürüyo ve oturma şansım çok çocuklar yoruyor hiç girmeyeyim ben içlerine o dönemde.yolum iki Vasıta zaten arkadaş getirip götürecek yoksa yine gidemezdim bakalım nasıl olcak 35-36 da durumlar..planlar tutacak mıBizim aynı seninle tahmini doğumumuz 35-36 da gideriz inşallah. Brans öğretmeni olsaydım 37de de gitmeyi düsünürdüm ben okulonceci yim bizde en zoru ilk hafta imkanı yok gidemem ki zaten bi haftada kendime alıstırıp sonra baskasına alısmalarını beklemek onlara haksızlık. Senin bransın ne 37yi düsünmüyor musun
32+0 da alınıyorAynen canım katılıyorum. Bu arada biz raporu 32. Hafta mı alıcaz eylülün 1inde mi alıcaz acaba ki bilen var mı
:)) ee yırtcak mecbur yani. Bebek çıkıyo sonuçta.
Merk ettm acaba var mıdr hiç yırtmadan çıkan:)) cidden aklıma geldi şmdi
:))))Hmm iyimiş o zmn:) bende yabancı ülkedeyim ama :)) neyse ya zaten çok bişey olmuyo. Çevireym kazı yanmasın:)))
GünaydınGünaydın hanımlar:)
O kadar yorgunum ki girip yazamıyorum bile okuyup çıkıyorum. Sürekli yatayım sürekli uyuyayım istiyorum küçük hanım tüm enerjimi çekiyor sanki.
Muhtemelen, kansızlık çıktığından beri ve tansiyonum düştüğünden beri demir ilacını düzenli içiyorum ama gel gör ki vitamin ilacı kırk yılda bir.Günaydın
Vitamin depoların azalmış olsbilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?