- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Tamam kapatiyorum konuyu. Aslında korkutmamak adına yazdım ama daha ters anlaşıldı. Doğum anında bu en son düşünlcek şey oluyor muhabbetine bile gerek yok aslında.Böyle konuşup özellikle ilk doğumu olanları korkutmasak? Hepimiz biliyoruz az çok ama böyle söylemek kulağa korkutucu geliyor haliyle :) Ayrica yırtıktan ziyade doktorlar kesik atıyor artık ve bunu da egzersizlerle, masajlarla önlemek büyük ölçüde mümkün.
Bu üşengeçlikle daha çok yırtılır benm o zmn:)) yürümek bile uzak bana
Öyle tabii. Keşke yapablcek enerjim olsa :) valla düzenli beslenen ve spor yapanları takdir ediyorum.Bu yuzden isin özü 'insan isterse' :)))
Ve kisisel bence.Ne rahatsiz etmeli seni bu durum ne de bi baskasi yorum yapmamali herkesin kendi tercihi :)
Birtek derim ki kadin yaptigi yapmadigi hicbisyden pisman edilmemeli.Hele boyle cocuklu konularda,dogduktan sonra ozellikle zaten zaaf❤
Güzel haberlerle ve fotoğraflarla dönmeni bekliyoruz inş canım. Bizim beyefendinin de yüzünü ayrıntılıdan beri görmedik ben ilk çok merak ediyorumMayıs'ın sonundaki kontrolden beri yuzunu gostermemisti minik,randevumu bekliyorum 9:30'da heyecanla :)
Her turlu gulumsetecekte bakalim insallah verir elimize fotografi :))))))
Once nst'ye girecem birazdan.
Raporumuda aliyorum bugun 32+0'la yola devam :)
Gununuz guzel gecsin annişler❤
Güzel haberlerle ve fotoğraflarla dönmeni bekliyoruz inş canım. Bizim beyefendinin de yüzünü ayrıntılıdan beri görmedik ben ilk çok merak ediyorum
Çikolata yada tatlı diyolar denedin mi hiç?Amin insallah❤
Ahh ah :) yaramazlar.
1 kere verdi doktor 3 boyutlu buyuk kizim asti odasina :)))
2 keredir yine yakalamaya calisiyor 3 boyutlu ama tık yok :) birinde kollariyla kapatmisti,sonuncuda hem ayagi hem eli vardi :)
Bizde buyugune seni gorunce sevindi ya cee ee yapiyor diyoruz
bende bebeğiöim yüzünü en son 21 haftalıkken gördüm daha da göremedim geçen haftada kı kontrolde de göstermedi bu hafta tekrar gidecegım inş gösterirMayıs'ın sonundaki kontrolden beri yuzunu gostermemisti minik,randevumu bekliyorum 9:30'da heyecanla :)
iyiki hastane yakındı :)Sonunun iyi bitmesine çok sevindim tabi hastaneye giderkenki paniğini düşündüm de çok kötü geçmiştir o süreç.
doktor da anlarsın dedi. ama anlamadımİkincinin kerameti bizde de :)
İlkinde bende cok seyden utanmistim.Memeler,emzirmeler ozellikle :)))))))
Gerci hala cogu ihtiyacimi kendim gideriyorum ne kadar olsa da, bence de o kadar yuz goz olmaya gerek yok,bi naiflik kalsin :)
Yine de hepsine idrar demek yanlis olur onlem her zaman guzel ama anlarsin suyun olsa
benim de dönerken kızım ağrır. hele bi de ayaklar kaburgadaysa acıtıyor bile diyebilirim.Evet perine masajı,kegel egzersizi,pilates..bunlar esneklik sağlıyormuş ve kesisiz yırtıksız Doğumu mümkün kılıyormuş.Ya bu arada benim minnoşum hareket edince dönünce fln hafif karnım ağrıyor hareket bitince geçiyo normal mi bu ?
Bizim küçük hanımda sabahın köründe başlıyor. Hoş gece de durmuyor ya ona rağmen uyuyorum :) Sabah atağa geçip anneeee uyaaaann diyor sankiGünaydın
Dun geç yattık zar zor uyudum sabahın köründe kalktım zeynep hanımda uyandı bazen öğlene kadar hareket etmez bazen erkenden baslar
İnşallah gösterir yüzünü insan nasıl hevesle bekliyor :) Benim taa kurban sonrası, renkli olarak bi detaylıda görmüştüm hep siyah beyaz 2 boyutluda görüyoruz doktorumuz makinede arıza var dedi geçen sorduğumda. Bi dahaki sefere yine sorucam bakalım :)Mayıs'ın sonundaki kontrolden beri yuzunu gostermemisti minik,randevumu bekliyorum 9:30'da heyecanla :)
Sınıf öğretmenliği de zor olur zaten branscı olsa belki yapardı ama. Yolun da uzunmus Allah kolaylık versin benim evim okuluma iki dk falan yuruyerekBen sınıf öğrt yım canım 3-14 Eylül arası Seminer sonra normal okul başlıyo Seminere katılacam okula başlamaya gerek yok görevlendirme yapsınlar artık.Seminer kısa sürüyo ve oturma şansım çok çocuklar yoruyor hiç girmeyeyim ben içlerine o dönemde.yolum iki Vasıta zaten arkadaş getirip götürecek yoksa yine gidemezdim bakalım nasıl olcak 35-36 da durumlar..planlar tutacak mı
Tam merak ettiğim soru 32de alınan rapor aynı gün mü verilmeli diye cevabı öğrenirseniz bize de soyleyin lütfen :)Bizim küçük hanımda sabahın köründe başlıyor. Hoş gece de durmuyor ya ona rağmen uyuyorum :) Sabah atağa geçip anneeee uyaaaann diyor sanki
İnşallah gösterir yüzünü insan nasıl hevesle bekliyor :) Benim taa kurban sonrası, renkli olarak bi detaylıda görmüştüm hep siyah beyaz 2 boyutluda görüyoruz doktorumuz makinede arıza var dedi geçen sorduğumda. Bi dahaki sefere yine sorucam bakalım :)
32. haftada aldığımız raporu o gün mutlaka iletmemiz gerekiyor mu acaba? O hafta mutlaka işleme girmesi mi gerek? 32de alacağım raporu ama iş yerine ulaştırmam uzun sürebilir sanki.
Tam 32 hafta olduğun gün alcakmıssın yoksa doğum iznin otomatik basladı sayılır eylülde seminere katılamazsınAynen canım katılıyorum. Bu arada biz raporu 32. Hafta mı alıcaz eylülün 1inde mi alıcaz acaba ki bilen var mı
Uzun değil aslında direkt gidince 15 dk..eş durumu tayini istiyorum zaten inşallah çıkar..Sınıf öğretmenliği de zor olur zaten branscı olsa belki yapardı ama. Yolun da uzunmus Allah kolaylık versin benim evim okuluma iki dk falan yuruyerek
Sizin yine iyi bizimki hiç göstermedi yüzünü ayrıntılıda bile sadece ağzını ve burnunu görebildik tam yüz fotoğrafını alamadık. Geçen kontrolümde de uğraştı doktor göstermedi yineMayıs'ın sonundaki kontrolden beri yuzunu gostermemisti minik,randevumu bekliyorum 9:30'da heyecanla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?