Benim doktor 32+0 dan bir gün önce gelirsin veririm dedi raporu haftaya Perşrmbe Alıp cuma ulaştırcam inşTam 32 hafta olduğun gün alcakmıssın yoksa doğum iznin otomatik basladı sayılır eylülde seminere katılamazsın
Çikolata yada tatlı diyolar denedin mi hiç?
Kaç dk tutuyo ultrsnda? Biraz uğraşsa belki yakalar
bende bebeğiöim yüzünü en son 21 haftalıkken gördüm daha da göremedim geçen haftada kı kontrolde de göstermedi bu hafta tekrar gidecegım inş gösterir
doktor da anlarsın dedi. ama anlamadım
evet ben de her işimi kendim yapıyorum. çokta acizlenmek istemiyorum galiba değişik bir huy işte bu da
Bizim küçük hanımda sabahın köründe başlıyor. Hoş gece de durmuyor ya ona rağmen uyuyorum :) Sabah atağa geçip anneeee uyaaaann diyor sanki
İnşallah gösterir yüzünü insan nasıl hevesle bekliyor :) Benim taa kurban sonrası, renkli olarak bi detaylıda görmüştüm hep siyah beyaz 2 boyutluda görüyoruz doktorumuz makinede arıza var dedi geçen sorduğumda. Bi dahaki sefere yine sorucam bakalım :)
32. haftada aldığımız raporu o gün mutlaka iletmemiz gerekiyor mu acaba? O hafta mutlaka işleme girmesi mi gerek? 32de alacağım raporu ama iş yerine ulaştırmam uzun sürebilir sanki.
Sizin yine iyi bizimki hiç göstermedi yüzünü ayrıntılıda bile sadece ağzını ve burnunu görebildik tam yüz fotoğrafını alamadık. Geçen kontrolümde de uğraştı doktor göstermedi yine
Tam yemelik bunlar ya nolur dönse de görse annesi bi kere :) Neyse az kaldı doya doya bakacağız sonrasında iyi olsunlarda varsın göstermesinler :)Ben yine goremedim :) siyah beyazda gordum tipini az.3 boyutluda daha da zor :)
Raporu aldigimi bildirdim sadece canim arayip.Bisy gerekiyse onlar donecek gun icinde.Sistemede duser dedi bakalim.
Yani herkes hemen ulastiramaz saniyorum.
Karışır mi hiç canim sende :)kızlar renkli ultrason görüntüleri çok mu çirkin oluyo. Benimki felaket. Bize hiç benzemiyor bebek. Güzel çirkin önemli değil de tüp bebek olduğu içşn korkuyorum. Karıştımu acaba diye. Dünden beri düşünmekten uyuyamadım
ağdaya gidiyorum ben yoksa yapamıyorum. göremiyorum kiiiiiiGaliba :) agdaya bile gidemem bende.
Esimlede olsa bazi seylerde ozel kalsin isterim :) Huy cidden.
Annemle bile zordur :)
tatlım benim ya kıyamam ben sana :)kızlar renkli ultrason görüntüleri çok mu çirkin oluyo. Benimki felaket. Bize hiç benzemiyor bebek. Güzel çirkin önemli değil de tüp bebek olduğu içşn korkuyorum. Karıştımu acaba diye. Dünden beri düşünmekten uyuyamadım
Ben gitmiyorum eşime dedim sen al diye iyice saçmaladın dediağdaya gidiyorum ben yoksa yapamıyorum. göremiyorum kiiiiii
ne za aman hareket edecek diye endişelenirken bak şimdi izliyorum diyorsun.7 yılın sonunda bana bu mutluluğu yasatan Rabbime şükürler olsun
Oturduğum yerde sağa sola gitmesini hareketini görüyorum net şekilde
Sağlıkla kucagima ve kucagimiza alalım insaallah
Ağlıyorum çok duygulandım
ay ben hayatta diyemem öyle bişeyyyyyyyyBen gitmiyorum eşime dedim sen al diye iyice saçmaladın dedi
Doğuma son agda salonda olacak bu gidisle
Inşaallah canim ya güzel kızım sağlıkla doğsun büyüsün insaallah kuzum fındığım benimne za aman hareket edecek diye endişelenirken bak şimdi izliyorum diyorsun.
bi bakmışsın okul çağında.
Dedim valla ben eşimden çekinirdim çok ama ben myom ameliyatı oldum sezeryan gibiydi o zaman daha 2,5 yıllık evliydik hastanede annemle yapamadım o kaldı yanımda her özelimi de gördü malesef o günden sonra utanma çekinme kalmadı bilmiyorum ya garip bi ilişkimiz var. Tabi ağda meselesi şaka yaparım dese de yaptırmam ama sağolsun hakkı çok bendeay ben hayatta diyemem öyle bişeyyyyyyyy
bazı adamlar gerçekten çok güzel seviyorDedim valla ben eşimden çekinirdim çok ama ben myom ameliyatı oldum sezeryan gibiydi o zaman daha 2,5 yıllık evliydik hastanede annemle yapamadım o kaldı yanımda her özelimi de gördü malesef o günden sonra utanma çekinme kalmadı bilmiyorum ya garip bi ilişkimiz var. Tabi ağda meselesi şaka yaparım dese de yaptırmam ama sağolsun hakkı çok bende
ya ben senin o iki miniğini de yerimmmmSanırım doğuma önümde kocaman bir pilates topu taşıyormuş gibi gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?