2018 Ekim Anneleri

Çikolata yada tatlı diyolar denedin mi hiç?
Kaç dk tutuyo ultrsnda? Biraz uğraşsa belki yakalar

Bisy yiyorum ama cikolataya yonelmiyorum canim cok.Hareketli oluyor ama kapattigi icin olmuyor :) bide 3 boyutluda goruntu yakalamak biraz daha ugrastirici,ugrasti yine sagolsun doktor ama dedim bu da sari galiba inatt benimkiler :) Arnavut damati var diyor doktorda :))))
Kontrollerini yaptiktan sonra da tutuyor canim yakalayabilir belki diye muhabbet ederken.

bende bebeğiöim yüzünü en son 21 haftalıkken gördüm daha da göremedim geçen haftada kı kontrolde de göstermedi bu hafta tekrar gidecegım inş gösterir

Ortalama o haftalarda en guzeli sonra daha da zor cidden,kizimda da boyle olmustu :)

doktor da anlarsın dedi. ama anlamadım

evet ben de her işimi kendim yapıyorum. çokta acizlenmek istemiyorum galiba değişik bir huy işte bu da

Galiba :) agdaya bile gidemem bende.
Esimlede olsa bazi seylerde ozel kalsin isterim :) Huy cidden.
Annemle bile zordur :)

Ben yine goremedim :) siyah beyazda gordum tipini az.3 boyutluda daha da zor :)

Raporu aldigimi bildirdim sadece canim arayip.Bisy gerekiyse onlar donecek gun icinde.Sistemede duser dedi bakalim.
Yani herkes hemen ulastiramaz saniyorum.

Sizin yine iyi bizimki hiç göstermedi yüzünü ayrıntılıda bile sadece ağzını ve burnunu görebildik tam yüz fotoğrafını alamadık. Geçen kontrolümde de uğraştı doktor göstermedi yine

Artik dogunca doya doya :))))) senmiydin o bidik diye severiz :)))

Ben yine goremedim :) siyah beyazda gordum tipini az.3 boyutluda daha da zor :)

Raporu aldigimi bildirdim sadece canim arayip.Bisy gerekiyse onlar donecek gun icinde.Sistemede duser dedi bakalim.
Yani herkes hemen ulastiramaz saniyorum.
Tam yemelik bunlar ya nolur dönse de görse annesi bi kere :) Neyse az kaldı doya doya bakacağız sonrasında iyi olsunlarda varsın göstermesinler :)

O zaman iyimiş, raporu aldıktan sonra bi ara gönderirim o gün veremem de. Hadi hayırlı olsun raporun, raporla çalışmaya devam etmek ne kadar da azaldığının habercisi artık :)

kızlar renkli ultrason görüntüleri çok mu çirkin oluyo. Benimki felaket. Bize hiç benzemiyor bebek. Güzel çirkin önemli değil de tüp bebek olduğu içşn korkuyorum. Karıştımu acaba diye. Dünden beri düşünmekten uyuyamadım

Karışır mi hiç canim sende :)

7 yılın sonunda bana bu mutluluğu yasatan Rabbime şükürler olsun
Oturduğum yerde sağa sola gitmesini hareketini görüyorum net şekilde
Sağlıkla kucagima ve kucagimiza alalım insaallah
Ağlıyorum çok duygulandım

tatlım benim ya kıyamam ben sana :)
ya cihaz iyi değildir ya da doğru pozisyonda yakalayamamıştır doktor görüntüüyü.
karışır mı hiç olur mu öyle şey.

ne za aman hareket edecek diye endişelenirken bak şimdi izliyorum diyorsun.
bi bakmışsın okul çağında.

ay ben hayatta diyemem öyle bişeyyyyyyyy
Dedim valla ben eşimden çekinirdim çok ama ben myom ameliyatı oldum sezeryan gibiydi o zaman daha 2,5 yıllık evliydik hastanede annemle yapamadım o kaldı yanımda her özelimi de gördü malesef o günden sonra utanma çekinme kalmadı bilmiyorum ya garip bi ilişkimiz var. Tabi ağda meselesi şaka yaparım dese de yaptırmam ama sağolsun hakkı çok bende

bazı adamlar gerçekten çok güzel seviyor
benim ki şuan sadece en fazla ayak tırnaklarımı kesip oje sürüyor. daha fazla özele giremem.
ama sağlık söz konusu başka. senin ki başkaymış allah başımızdan eksik etmesin onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…