2018 Ekim Anneleri

hiç güleceğim yoktu benımde tüp bebek aklına böyle şeyler gelmesin :)) benım kızım fotoda çok güzel çıktı güzelde pozlar verdi kime gösterdiysem herkes bana benzetti ... ama doğunca herşey daha net bellı olur tabi

Hele sen bir kalabalık uğultulu ortama gir,karşıda oturan biri bile görebilir karnındaki hareketlerini benim öyle oluyo kalabalık Gürültülü yerlerde :)

Canım ciddi bir garip çıktı. Annem bile bi değişik dedi ordan düşünün yani. İnşallah benim kuruntumdur. İnşallah makina güzel çekmiyordur.

Canım ciddi bir garip çıktı. Annem bile bi değişik dedi ordan düşünün yani. İnşallah benim kuruntumdur. İnşallah makina güzel çekmiyordur.
canım bazen fotograflarda biz bile bir değişik çıkabılıyoruz o daha anne karnında minnoş bir bebek... :))

siyah beyaz da daha net fotolar, renkli de daha karisik cikiyo foto.kimseye benzemiyor..

siyah beyaz da daha net fotolar, renkli de daha karisik cikiyo foto.kimseye benzemiyor..
Ben daha hiç renkli görüntü görmedim almadım da...13.haftada renkli görüntüye baktım onda da daha her şey oluşmamıştı zaten.Elimdeki siyah beyaz görüntülerden birinde yüzü Tesadüfen yakalanmış onunla idare ediyorum:) renkli hiç almayı denemesem mi görüntü yakalanmıyor da yakalansa da Dağınık Dağınık Zateh fiyatı da 375 ₺ yüzünü dönmese de ödüyorsun Ayrıntılı usg oldupu için. istediğim netlikte bir görüntü elde etmedikten sonra neye yarar

Anladımm. :)) ben bikere bile denemedm. Oynayark uzun sürünce zaten görmüştük. Ama tabi yüzü yakalamak zor olabilir. Bizde cinsiyet için bekledik mesela:)) ölçümleri falan yapana kadar sürekli rahatsız edilince görmüştük artık:)

Yok canım öyle düşünme:)) benm kızı babasına benzetmşlerdi hala ona benzetiyolar erkek simalı biraz:)) ama bu narin kibar bişeye benziyo tam kız gibi:)) yakalama acisyla kalitesyle alakali bisydir

Ben gitmiyorum eşime dedim sen al diye iyice saçmaladın dedi
Doğuma son agda salonda olacak bu gidisle
Ya belim koptu benim de. Surekli egilip yapmak zor. En iyisi biri yapsin ama o da ayri bi zor:) zaten bisy gozukmuyo. Agriya agriya yapiyrm bende. Tabi dinlene dinlene baya uzun suruyor:)))

Ya belim koptu benim de. Surekli egilip yapmak zor. En iyisi biri yapsin ama o da ayri bi zor:) zaten bisy gozukmuyo. Agriya agriya yapiyrm bende. Tabi dinlene dinlene baya uzun suruyor:)))
Bende agda konusunda kendı ısını kendı görenlerdendim ama en son tatile gitmeden önce utana sıkıla gittim agdacıya göbekten bişey görmediğim için de pek utanmadıgımı fark ettim saatlerce ugrastıgım sey 10 dk sürdü tertemiz cıktım yine gidicem dahada kendim ugrasmam sanırım büyük rahatlık boşversenize

canim benim daha bebis dogmamis ultrasonda da kime benzedigi tam belli olmaz ki bence bunlari dusunme

Ayy benim belim kopar yapamam tek basima zaten karnim suanda 9 aylik gibi
temiz mi nasil emin olabiliyosun canim. Ay bende emin olabilsemde gitsem kolaylik olur bana da

Karşına kocaman bir ayna oturt ve belini dik tutarak diz çök oluyor,tecrübeyle sabit :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…