Bahçeci tüp merkezinde bu sene karışma oldu haberlere bile çıktılar. Ben onu duyduğumdan beri çok endişeliyimKarışır mi hiç canim sende :)
Sağol canım. İşte hamilelikteki hormonlar da etkiliyor. Saçma şeyler düşünüyor insan. Tüp bebek olması da bunu tetikliyortatlım benim ya kıyamam ben sana :)
ya cihaz iyi değildir ya da doğru pozisyonda yakalayamamıştır doktor görüntüüyü.
karışır mı hiç olur mu öyle şey.
hiç güleceğim yoktukızlar renkli ultrason görüntüleri çok mu çirkin oluyo. Benimki felaket. Bize hiç benzemiyor bebek. Güzel çirkin önemli değil de tüp bebek olduğu içşn korkuyorum. Karıştımu acaba diye. Dünden beri düşünmekten uyuyamadım
Teşekkürler :) eteklerime atlayıp durduğu için bir poz da kendisiyle çektik, torunum oluyor kendisiya ben senin o iki miniğini de yerimmmm
çok güzel bir çocuk cinsi ne
bence sakinleş .Sağol canım. İşte hamilelikteki hormonlar da etkiliyor. Saçma şeyler düşünüyor insan. Tüp bebek olması da bunu tetikliyor
çok güzel gözleri var bayıldımmmmmTeşekkürler :) eteklerime atlayıp durduğu için bir poz da kendisiyle çektik, torunum oluyor kendisisfenks canım ırkı
Hele sen bir kalabalık uğultulu ortama gir,karşıda oturan biri bile görebilir karnındaki hareketlerini benim öyle oluyo kalabalık Gürültülü yerlerde :)7 yılın sonunda bana bu mutluluğu yasatan Rabbime şükürler olsun
Oturduğum yerde sağa sola gitmesini hareketini görüyorum net şekilde
Sağlıkla kucagima ve kucagimiza alalım insaallah
Ağlıyorum çok duygulandım
Ben ayna ile hallettim :) lazer olmuştum bu sorundan kurtulmuştum ama hamilelikle yine başladı ağda bandı ile hallettim Karşımda ayna :)ağdaya gidiyorum ben yoksa yapamıyorum. göremiyorum kiiiiii
Canım ciddi bir garip çıktı. Annem bile bi değişik dedi ordan düşünün yani. İnşallah benim kuruntumdur. İnşallah makina güzel çekmiyordur.hiç güleceğim yoktubenımde tüp bebek aklına böyle şeyler gelmesin :)) benım kızım fotoda çok güzel çıktı güzelde pozlar verdi kime gösterdiysem herkes bana benzetti ... ama doğunca herşey daha net bellı olur tabi
canım bazen fotograflarda biz bile bir değişik çıkabılıyoruz o daha anne karnında minnoş bir bebek... :))Canım ciddi bir garip çıktı. Annem bile bi değişik dedi ordan düşünün yani. İnşallah benim kuruntumdur. İnşallah makina güzel çekmiyordur.
siyah beyaz da daha net fotolar, renkli de daha karisik cikiyo foto.kimseye benzemiyor..kızlar renkli ultrason görüntüleri çok mu çirkin oluyo. Benimki felaket. Bize hiç benzemiyor bebek. Güzel çirkin önemli değil de tüp bebek olduğu içşn korkuyorum. Karıştımu acaba diye. Dünden beri düşünmekten uyuyamadım
Ben daha hiç renkli görüntü görmedim almadım da...13.haftada renkli görüntüye baktım onda da daha her şey oluşmamıştı zaten.Elimdeki siyah beyaz görüntülerden birinde yüzü Tesadüfen yakalanmış onunla idare ediyorum:) renkli hiç almayı denemesem mi görüntü yakalanmıyor da yakalansa da Dağınık Dağınık Zateh fiyatı da 375 ₺ yüzünü dönmese de ödüyorsun Ayrıntılı usg oldupu için. istediğim netlikte bir görüntü elde etmedikten sonra neye yararsiyah beyaz da daha net fotolar, renkli de daha karisik cikiyo foto.kimseye benzemiyor..
Anladımm. :)) ben bikere bile denemedm. Oynayark uzun sürünce zaten görmüştük. Ama tabi yüzü yakalamak zor olabilir. Bizde cinsiyet için bekledik mesela:)) ölçümleri falan yapana kadar sürekli rahatsız edilince görmüştük artık:)Bisy yiyorum ama cikolataya yonelmiyorum canim cok.Hareketli oluyor ama kapattigi icin olmuyor :) bide 3 boyutluda goruntu yakalamak biraz daha ugrastirici,ugrasti yine sagolsun doktor ama dedim bu da sari galiba inatt benimkiler :) Arnavut damati var diyor doktorda :))))
Kontrollerini yaptiktan sonra da tutuyor canim yakalayabilir belki diye muhabbet ederken.
Yok canım öyle düşünme:)) benm kızı babasına benzetmşlerdi hala ona benzetiyolar erkek simalı biraz:)) ama bu narin kibar bişeye benziyo tam kız gibi:)) yakalama acisyla kalitesyle alakali bisydirkızlar renkli ultrason görüntüleri çok mu çirkin oluyo. Benimki felaket. Bize hiç benzemiyor bebek. Güzel çirkin önemli değil de tüp bebek olduğu içşn korkuyorum. Karıştımu acaba diye. Dünden beri düşünmekten uyuyamadım
Aminn insaAllah. Rabbim tum hasret cekenlere de hayrli nasip etsin7 yılın sonunda bana bu mutluluğu yasatan Rabbime şükürler olsun
Oturduğum yerde sağa sola gitmesini hareketini görüyorum net şekilde
Sağlıkla kucagima ve kucagimiza alalım insaallah
Ağlıyorum çok duygulandım
Ya belim koptu benim de. Surekli egilip yapmak zor. En iyisi biri yapsin ama o da ayri bi zor:) zaten bisy gozukmuyo. Agriya agriya yapiyrm bende. Tabi dinlene dinlene baya uzun suruyor:)))Ben gitmiyorum eşime dedim sen al diye iyice saçmaladın dedi
Doğuma son agda salonda olacak bu gidisle
Bende agda konusunda kendı ısını kendı görenlerdendim ama en son tatile gitmeden önce utana sıkıla gittim agdacıya göbekten bişey görmediğim için de pek utanmadıgımı fark ettim saatlerce ugrastıgım sey 10 dk sürdü tertemiz cıktım yine gidicem dahada kendim ugrasmam sanırım büyük rahatlık boşversenizeYa belim koptu benim de. Surekli egilip yapmak zor. En iyisi biri yapsin ama o da ayri bi zor:) zaten bisy gozukmuyo. Agriya agriya yapiyrm bende. Tabi dinlene dinlene baya uzun suruyor:)))
canim benim daha bebis dogmamis ultrasonda da kime benzedigi tam belli olmaz ki bence bunlari dusunmekızlar renkli ultrason görüntüleri çok mu çirkin oluyo. Benimki felaket. Bize hiç benzemiyor bebek. Güzel çirkin önemli değil de tüp bebek olduğu içşn korkuyorum. Karıştımu acaba diye. Dünden beri düşünmekten uyuyamadım
Ayy benim belim kopar yapamam tek basimaYa belim koptu benim de. Surekli egilip yapmak zor. En iyisi biri yapsin ama o da ayri bi zor:) zaten bisy gozukmuyo. Agriya agriya yapiyrm bende. Tabi dinlene dinlene baya uzun suruyor:)))
temiz mi nasil emin olabiliyosun canim. Ay bende emin olabilsemde gitsem kolaylik olur bana daBende agda konusunda kendı ısını kendı görenlerdendim ama en son tatile gitmeden önce utana sıkıla gittim agdacıya göbekten bişey görmediğim için de pek utanmadıgımı fark ettim saatlerce ugrastıgım sey 10 dk sürdü tertemiz cıktım yine gidicem dahada kendim ugrasmam sanırım büyük rahatlık boşversenize
Karşına kocaman bir ayna oturt ve belini dik tutarak diz çök oluyor,tecrübeyle sabit :)))Ya belim koptu benim de. Surekli egilip yapmak zor. En iyisi biri yapsin ama o da ayri bi zor:) zaten bisy gozukmuyo. Agriya agriya yapiyrm bende. Tabi dinlene dinlene baya uzun suruyor:)))
bugun gebelik okuluna gittim cok guzeldi devam edecegim insallahKarşına kocaman bir ayna oturt ve belini dik tutarak diz çök oluyor,tecrübeyle sabit :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?