2018 Ekim Anneleri

Kizlar 32.haftasi kurban bayramina denk gelenler nasil rapor alip ulastiracaksiniz okula?

Ortadoğu'ya gidiyorum 21 haftadan beri Öncesinde de yine bir özele gidiyordum Ortadoğu'da olacak kısmetse sen ?
bende baskente gidiyorum tedavim orada olmustu devam edicem insallah.

Poliklinikler kapalı olsa bile aciller açık olur hastanede yatan insanlar var sonuçta hastane tümden hizmete kapalı olamaz
haklisin bu cumartesi kontrolum var dr.uma danisayim bakalim o ne diyecek

Kizlar 32.haftasi kurban bayramina denk gelenler nasil rapor alip ulastiracaksiniz okula?

Ben öğretmen değilim ama benim de 32+0 kurban bayramının 4.günü. Haftaya cuma günü kontrole gideceğim, gitmeden önce de kurumdaki görevli memura soracağım nasıl bir yol izlemem gerektiğini. 32. haftanın sonuna kadar gönderebilirsin demişti sanırım sorduğumda, acelesi yok demişti bana.

tesekkur ederim. Bakalim dr.umla konusayim icinden cikamazsam m.yardimcisini aricam

Havalar çok sıcak olduğundan netten alışveriş yapıyorum ben de..
bende netten alicam artik disariya dayanamiyorum

Son kontrolümde doktorum 32+0 ne zamana geliyor kontrol etti raporu ne zaman vereceğini kestirmek için. Şansa tam bayramdan sonraki pazartesiymis doktorum izinli başka doktora yönlendirdi ondan alıcam raporu direk o gün gel dedi.

Bayramdan önce kontrolun varsa gittiginde sor bence en iyisini doktorlar bilir sık sık veriyorlar sonuçta.
Hazırlıklar ne aşamada arkadaşlar?

Bebek arabası ve dolap dışında büyük eksiğim yok benim bitti çok şükür. Süsler, geceliğim falan eksik onları da annemle eminonune gidicez en kısa sürede o zaman tamamlayacağım.

Eylülde de yıkama yerleştirme :)

Aynen bende trde olsam giderdim:)) ben utanmam öyle şeylerden. İş olarak bakıyo yapan sonuçta

Karşına kocaman bir ayna oturt ve belini dik tutarak diz çök oluyor,tecrübeyle sabit :)))
Ayna yetersiz :))) smdi detaya girmiyimde bazi yerlerdekiler belli olmuyo diyim sen anla:))) denedm ama işte yani.
Ama diz çökmeyi deniyeyim bidahakine:))) öyle yapmamştm hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…