Rica ederim canım her günü ayrı güzel geçiyor son gün doğumhaneyi gezeceksiniz foto çekimi fln da oluyo son gün inşallah çok faydalı olurbugun gebelik okuluna gittim cok guzeldi devam edecegim insallahtesekkurler bilgilendirdigin icin
insallah dogumu o hastahanede yapacaklar icin daha da guzel. Sen nerede yapacaksin?Rica ederim canım her günü ayrı güzel geçiyor son gün doğumhaneyi gezeceksiniz foto çekimi fln da oluyo son gün inşallah çok faydalı olur
Devlet hastanesinden alınmaz mı ki ? Illa kendi doktorumuz olması gerekmiyor benimki bayramdan önceki cumaya denk geliyorKizlar 32.haftasi kurban bayramina denk gelenler nasil rapor alip ulastiracaksiniz okula?
devlet kurbanda kapali olmaz mi?Devlet hastanesinden alınmaz mı ki ? Illa kendi doktorumuz olması gerekmiyor benimki bayramdan önceki cumaya denk geliyor
Ortadoğu'ya gidiyorum 21 haftadan beri Öncesinde de yine bir özele gidiyordum Ortadoğu'da olacak kısmetse sen ?insallah dogumu o hastahanede yapacaklar icin daha da guzel. Sen nerede yapacaksin?
Poliklinikler kapalı olsa bile aciller açık olur hastanede yatan insanlar var sonuçta hastane tümden hizmete kapalı olamazdevlet kurbanda kapali olmaz mi?
bende baskente gidiyorum tedavim orada olmustu devam edicem insallah.Ortadoğu'ya gidiyorum 21 haftadan beri Öncesinde de yine bir özele gidiyordum Ortadoğu'da olacak kısmetse sen ?
haklisin bu cumartesi kontrolum var dr.uma danisayim bakalim o ne diyecekPoliklinikler kapalı olsa bile aciller açık olur hastanede yatan insanlar var sonuçta hastane tümden hizmete kapalı olamaz
Benim doktorum raporumu bir gün öncesinden verecek belki bayrama denk gelenlere önceden önceden verirler böylebende baskente gidiyorum tedavim orada olmustu devam edicem insallah.
haklisin bu cumartesi kontrolum var dr.uma danisayim bakalim o ne diyecek
olabilir belkide baska bir dr.a verdirir sonucta bayramda da dogum falan olur dedigin gibi. Oradan alamazsam devlete sorarim cok tesekkurlerBenim doktorum raporumu bir gün öncesinden verecek belki bayrama denk gelenlere önceden önceden verirler böyle
Kizlar 32.haftasi kurban bayramina denk gelenler nasil rapor alip ulastiracaksiniz okula?
Kendi aldığım bir takım kıyafetler dışında hiçbir şeyimiz yok henüz. Bayramı atlatmayı bekliyoruz diğer ihtiyaçlar için.Hazırlıklar ne aşamada arkadaşlar?
Havalar çok sıcak olduğundan netten alışveriş yapıyorum ben de..Kendi aldığım bir takım kıyafetler dışında hiçbir şeyimiz yok henüz. Bayramı atlatmayı bekliyoruz diğer ihtiyaçlar için.
tesekkur ederim. Bakalim dr.umla konusayim icinden cikamazsam m.yardimcisini aricamBen öğretmen değilim ama benim de 32+0 kurban bayramının 4.günü. Haftaya cuma günü kontrole gideceğim, gitmeden önce de kurumdaki görevli memura soracağım nasıl bir yol izlemem gerektiğini. 32. haftanın sonuna kadar gönderebilirsin demişti sanırım sorduğumda, acelesi yok demişti bana.
bende netten alicam artik disariya dayanamiyorumHavalar çok sıcak olduğundan netten alışveriş yapıyorum ben de..
Canım benim durumum da aynı. Bayramdan önce mi alıcaz ki ben de bilemiyorum. Ben 29+6 yım 32. Hafta bayramın sonuna geliyorKizlar 32.haftasi kurban bayramina denk gelenler nasil rapor alip ulastiracaksiniz okula?
bwnde bilemiyorum benim 32+0 tm olarak bayramin ortasina denk geliyor cozulur bi sekildeCanım benim durumum da aynı. Bayramdan önce mi alıcaz ki ben de bilemiyorum. Ben 29+6 yım 32. Hafta bayramın sonuna geliyor
Son kontrolümde doktorum 32+0 ne zamana geliyor kontrol etti raporu ne zaman vereceğini kestirmek için. Şansa tam bayramdan sonraki pazartesiymis doktorum izinli başka doktora yönlendirdi ondan alıcam raporu direk o gün gel dedi.Kizlar 32.haftasi kurban bayramina denk gelenler nasil rapor alip ulastiracaksiniz okula?
Hazırlıklar ne aşamada arkadaşlar?
Aynen bende trde olsam giderdim:)) ben utanmam öyle şeylerden. İş olarak bakıyo yapan sonuçtaBende agda konusunda kendı ısını kendı görenlerdendim ama en son tatile gitmeden önce utana sıkıla gittim agdacıya göbekten bişey görmediğim için de pek utanmadıgımı fark ettim saatlerce ugrastıgım sey 10 dk sürdü tertemiz cıktım yine gidicem dahada kendim ugrasmam sanırım büyük rahatlık boşversenize
Ayna yetersiz :))) smdi detaya girmiyimde bazi yerlerdekiler belli olmuyo diyim sen anla:))) denedm ama işte yani.Karşına kocaman bir ayna oturt ve belini dik tutarak diz çök oluyor,tecrübeyle sabit :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?