2018 Ekim Anneleri

Hazırlıklar ne aşamada arkadaşlar?
Bebek Arabası,Beşik,buhar makinesi(eşimin tutturması bu) Hariç her şey tamam gibi çantam hazır bekliyo:) kardeşime aldıklarımı gösterdim kıyafetleri fazla bile buldu daha hediyeler gelecek vs diye ama ben hediyeye pek güvenmek istemedim.
Pijama aldım bir de gecelik alıcam kısmetse bakalım

Kizlar bende bez almak istiyorum prima yada premium care fiyat olarak kac tl.den aldiniz?

Kizlar bende bez almak istiyorum prima yada premium care fiyat olarak kac tl.den aldiniz?
Canım eşim birkaç gün önce premium care aldı hepsiburadadan 108 li 44 tlydi. Şimdi fiyatlar artmış galiba en düşük 56 tlye var diyordu. Arada takip etmek lazım. Unibaby ıslak havluyu da 129 a almıştık 24 lüsünü yine artmış fiyatlar

Prima premium care 156 tanesini 70e aldık canim bizde

Migros'tan Prima 80 liyi 30 tl ye aldık ama bir ay önceydi şimdi fiyat nedir bilmiyorum sitesinden bakmak lazım
tesekkur ederim kizlar bakicam dediginiz yerlere peki 0 mi aldiniz yoksa 1 numara falan mi?

Selam herkese bizimde bugün kontrolümüz vardıama poz vermedi bugün elleri kollarıyla kapadı yüzünü maşallah kilomuz 1700 boyumuz 41 cm olmuş
Buarada bende bugün mecburen ağda yaptırdım çok acıdı ama mecbur göremiyorum bende kesinlikle artık normalde ağda yapmadıüım için acıdı tabi :/

Purpplee canim sende mi premium care aldin migrostan? Cunku normal primalar senin dedihin fiyatlarda
Doğmazlar insaallah hepimizde risk var canim Allah korusun ters bisey olursa esin alır 0 numara bez ama Allah'ın izni ile zamanında doğarlar
evet canim zaten 38 haftalik alacak dr ama insallah daha erken dogmazlar. Neyse iui dusunelim iyi olsun

Purpplee canim sende mi premium care aldin migrostan? Cunku normal primalar senin dedihin fiyatlarda
evet canim zaten 38 haftalik alacak dr ama insallah daha erken dogmazlar. Neyse iui dusunelim iyi olsun
Prima benimki premium care değil.. Eşimin ısrarıyla 2 numara aldık ama en kısa zamanda 1 numara da alıcam Migros'ta fiyatlar bize cazip geldi yine ordan alıcaz

Prima benimki premium care değil.. Eşimin ısrarıyla 2 numara aldık ama en kısa zamanda 1 numara da alıcam Migros'ta fiyatlar bize cazip geldi yine ordan alıcaz
evet premium care genelde 0.44lerde ama prima 0.33lerde. Genel olarka boyle biraz arastirdimda bende mi prima alsam bilemedim cok fark var mi ki

Yaaa branşçıysa nasıl yapabilir ki ?Ben de bir branşçıyım ama ders sırasında hiç oturduğumu bilmem,imzayı bile ayakta atarım
Bir haftalık oturursun da kalkarsın da canım zaten ilk hafta ne kadar ders anlatıyoruzki sahsen lisede çocuk gelisimi derslerine girdim yıllarca ilk hafta pek de birşey yaptığımı hatırlamam anca ders programıdır moduldur vs toparlanıyor. Ama senin doğumun bizden daha geç bikaç hafta zorlayabilir ama yerinde olsam bi denerdim şansımı. Bu arada branscılar oturuyor anlamında demedim :) sizinkiler bizimkilere göre daha büyük olduğu için ilk bir hafta idare etmesi daha kolay anlamında dedim. Okuloncesini düsün okulun ilk günü sınıfta 18tane ağlayan cocuk kapıda 25tane tedirgin veli ve koca gobeğinden hareket dahi zor eden 37 haftaya girmiş bir oğretmen mümkünnn değilll ayy tüylerim ürperdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…