2018 Ekim Anneleri

Benim muhasebe baglantim abimle canim.Sen yine de numara varsa arayip ogrenmeye calis.

3 boyutluyu yakalamakta biraz daha zor canim.Normal yani degisik cikmasi.
Ama dogdugunda da o sislikler inene kadar kendinize benzetemeyebilirsiniz

ağdaya gidiyorum ben yoksa yapamıyorum. göremiyorum kiiiiii

Bende de goruntu sifir :)))))))))
Erkende cikti karnim bide ilkine gore.
Kendim hallediyorum yine de :) sagolsun desem yapar belki de,hastanede o duracak yanimda mesela ilkinde de emegi buyuk hastanede de evde de ama yapabiliyorum olsun :)

evet premium care genelde 0.44lerde ama prima 0.33lerde. Genel olarka boyle biraz arastirdimda bende mi prima alsam bilemedim cok fark var mi ki
Canım açıp kullandığında farkı görüyorsun premium care daha pamuksu bana daha güzel gelmişti ama 3 numaradan itibarendi sanırım dokusu değiştiği için beğenmemiş başka markaya geçmiştim kızımda. Yine sen bilirsin tabi

Kızlar ben de premium care aldım. Migrosta 1 alana 1 bedava vardı geçen hafta sonu. Eşim çok araştırdı. En uygun orasıydı şimdi indirim kalktı mı bilmiyorum. Hatta internetten migrostan siparişle daha uyguna geliyor diyordu. Bkm mi neyle ödeniyormuş internetten alınca( ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok)

Tecrubeli hanimlar belden saniyelik sik sancilar giriyo ara ara. Tabi yatinca geciyor o yuzden onemsemedm ama ayaga da kalkmadan olmuyor. Var mi bi fikri yada tavsyesi olan.

Benim muhasebe baglantim abimle canim.Sen yine de numara varsa arayip ogrenmeye calis.
Iş yerine sorarım canım bayrama girmeden ona göre hareket ederim ıki tarafta mağdur olmasın birde.
Tecrubeli hanimlar belden saniyelik sik sancilar giriyo ara ara. Tabi yatinca geciyor o yuzden onemsemedm ama ayaga da kalkmadan olmuyor. Var mi bi fikri yada tavsyesi olan.
Dinlendiğinde geçiyorsa normaldir sanırım bebek pozisyonu ile de ilgili olabilir kim bilir nereye baskı yapıyor ufaklık :) Ama devam eden bişeyse doktora danışmakta fayda var.

Aynen ayaklar asagida galiba ve inanilmaz harektli. Yarinda devam ederse aricam dru. Bide 3 gundr kizim hasta surkli ayaktyz uyumuyrz. Sadece kucagimda uyuyor bide anneci tabi:))) kizlar babaci olurdu ama artik ikinci kizima:))
Muhtmelen bunlar etken oldu diye dusunyrm.

plojovic canim benim kafam coook karıştı bana yardımcı olurmusun?

Şimdi benim 31.haftam haftaya çarşamba giriyor. O da son adet tarihine göre usg ölçümünde oynama oluyordu hep geç döllenme olunca.

Sekretere sordum 37ye kadar çalışır raporu için bayram biter bitmez gel dedi o zaman da 32+5 oluyor. Yani raporu ben bayram sonu alsam sıkıntı olur mu?

Doktorun belirlediği usg ölçümü önemli mi yoksa herzaman sat mi önemli?

Birde oldu ki sezeryan oldu 38 de doğum yaptım? Veya acil bi durum oldu erken oldu o zaman kalan haklarını devretmek icin yeni rapor mu alacağım?

Sekreter bana yanlış mi anlattı?

aynen. -aman cok alma, daha hediyede gelir - herkesin cümlesi bu

kural su, Sat a gore 32+0 da rapor alinacak. Ultrason ölçümü degil yani.. Mesela 38 de dogum oldu. O tarihten sonra dogum oldugunda mevzuatta tebliğ var ve orada şöyle yazıyor
-Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içinde erken doğum yapması halinde doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi, kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte, doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir.-

O zaman 32+5 de olur değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…