2018 Ekim Anneleri

Günaydın arkadaşlar mutlu bir gün olsun hepimize

Aklımda bir soru işareti var sormak istiyorum size de.Benim bebeğim çok çok hareketli değil.Gürültü ve loş Işığa baysğı bir tepki veriyor onun dışında günü Gününe uymuyor mesela sabah 7 de uyandım kahvaltı da Yaptım az önce kıpır kıpır olması gerekmez mi ?? Hareket sağlıktır deniyor ya benimki sağlıksız mi kafama takıldı ??

Kıyamam geçmiş olsun. Hepsinin etkisi olmuştur tabi yorulunca daha zor geliyor taşımak. Devam ederse sorarsın doktora mutlaka ama ayaklar aşağıdaysa tekmeliyordur da minik :)

Bende babacı bi kız hayal ediyorum bakalım tutacak mı :)

Her bebek bir değil anladığım kadarı ile. Doğum yapan kaç kişiyle konuştuysam kırk yılda bir hissediyorduk hiç hareketli değildi diyorlar hele öyle dalgalanmaları hiç görmeyenler var. Bende bazen abartıyorsun kızım diyorum parti yapıyor sanki içeride korkuyorum bişey mi oldu da bu kadar hareketli diye bazen o kadar dürtüyorum hiç oynamıyor.

Canim calisamaz raporu alacaksan raporda fazladan gecen gunler icin 'Gecen gunlerin istirahatten sayılması' gb bir ibare kullanilmasi gerekiyor galiba.
Yani cogu insanin bayram tatiline denk geliyor 32+0 rapor gunu.Bunun bi belirlemesi vardir.
Calisir raporu icinde devam etmis oluyor zaten hakkin.
Erken olursada tatilini her turlu ekliyorsun bildigim kadariyla.Yine senin gunun yani.Kisalmaz.

Genlerde etkili diyoruz ya hani :)
Sagliksiz diye dusunmek cok yanlis olur canim.
Bazi bebisler anne karnindan itibaren duzenli,sakin :) doyunca hemen uyur belki dogdugunda da :))

K kubra2553 Gecmis olsun kucuk hanima :)
Benimkide hastaydi 1 haftadir cok sukur iyi.
Aftlar cikti agzinda dolu,eridi cocukcagiz.
Buna sukur❤

Canim dinlenince,banyo yapinca geciyorsa artik vucudun alistirmalaridir :) haftalarda malum bundan sonrasi boyle gecer.
Yorgunlukta affetmiyor hemen vuruyor.
Yine de icini en iyi doktor rahatlatir ama bildihim kadariyla bu alistirmalar iyi :)

Bende de goruntu sifir :)))))))))
Erkende cikti karnim bide ilkine gore.
Kendim hallediyorum yine de :) sagolsun desem yapar belki de,hastanede o duracak yanimda mesela ilkinde de emegi buyuk hastanede de evde de ama yapabiliyorum olsun :)
benim de çok erken çıktı göbek ilk olmasına rağmen.
şimdi kuaförlerde idare ediyorum ama canım çok tezleniyor ((

Sağlıksız diye düşünme bence. Bizim ufaklık dün hiç hareket etmedi mesela, akşama doğru bir iki kere kıpırdadı günün geri kalanında hareketsizdi. Ama bugün daha kahvaltı yapmadan başladı hareketlere. Geçen hafta bir gün ise hiç durmadı sürekli hareket ettim uyusun diye ama fayda etmedi. Günü gününü tutmuyor. Dün ben de biraz moralsizdim nedense ağlayasım geliyordu durduk yere. Hatta bi ara iki gözümden de yaş akıyordu, eşim de korktu noldu diye Sanırım bebek de etkileniyor bu ruh halimizden.

Bazi bebekler oyleymis canim. Fazla harekt etmiyomus. Harketli olmasi sadece bizim anlamamizi daha da kolaylastiriyoe yoksa sagliksiz bebek degildir ins.
Benm ikiside cok harektlydi:)) hatta kizim hala devam:)) yemekten sonra baya bi sure uzan bak o da harkt edecektr:)) ben cok yatyrm herlde ondan fazla hissdyrm

Ayaklar asagida olunca ben acayip rahatsiz oluyrm ins kisa surer. Ilk kizimda sadece bi kere yasamistm. Bunda da ilk oldu bakalim:) kafa asagi doner ins en kisa surede. Cnku inanilmaz harektli ve dusunsene hepsini asagida hissttm hep:))
Bu arada bende babaci bi kiz bekliyrdm. Ama ikinci de kizmis belki ona nasip olcak:)) arkadslarmn kizlarinn hepsi babaci:)) saglikla buyusunlerde ins

Evet oyledir ilk kez sanci cektm dogum ani haric o yuzden noluyorz ya dedim. Sonra denedm yatinca geciyo heh dedim:)) kasilmalari seviydm ben:))) sanci cekenleri anlamis oldum boylelikle. Ama yorgunluk gercktn etken. Anneler ve cocuklar hasta olmasin:)))
Zamaninda saglikla doguralim ins.
Drluk bisy yok tabi:)) uzun sure gecmeynce anca ararm herlde:)

Sen boyle anlatinca hayal ettim minigi:)) ne guzeller ya. Saglikla gelsnler ins
Bebek istedgmz andan itibaren her adim her gelisme bi mucize gibi. Bambaska bisy.

benim de çok erken çıktı göbek ilk olmasına rağmen.
şimdi kuaförlerde idare ediyorum ama canım çok tezleniyor ((

Belki şu hamilelik surecinde cesaret edip gitsem devam ederim bende.Kolaylik tabii cidden.Gecen kuzenimle gittim girdi cikti 10 dk surmedi

Buyusun gobis,ozleyecez :)

Saglikla zamaninda gelsin insallah minik :) buna sukur.Dinlen diye sinyal vermis demek :)

Benim kızda da tutmadı ya kızım bana çok daha düşkündür bana bir şey olmasına hiç dayanamaz babasına o kadar yapmıyor. Her çocuk farklı oluyor ben de isterdim hep babasına düşkün bir kız bakalım büyüyünce değişecek mi

Sizin yine iyi bizimki hiç göstermedi yüzünü ayrıntılıda bile sadece ağzını ve burnunu görebildik tam yüz fotoğrafını alamadık. Geçen kontrolümde de uğraştı doktor göstermedi yine
Biz de daha göremedik yüzünü :)

Yok canım hiç öyle şeyler düşünme hareket sağlıktır ama her gün aynı hareketlilikte olmaz ki biz bile her gün aynı olmuyoruz onlar nasıl olsun. Mesela benimki de öncekü gün daha normal hareket ederken dün coştu gün boyu canım acıdı hareketlerinden sürekli bir sağa bir sola bacaklarıyla hareket edip durdu bugünü bilmiyorum bakalım nasıl geçecek. Çok takılma tatlım sen iyidir inş. Kızım da öyle aman aman hareketli değildi hatta nstde her girdiğimde en fazla 2-3 tekme hissederdim

Ne güzel ya Bir şey soracağım size, kilonuz kaç acaba, boyunuza göre zayıf mısınız? Şunun için soruyorum, babası akşam o kadar bekliyor gözlerini dikip bakıyor uzun uzun ama daha hiç göremedi hareket edişini. Siz böyle güzel güzel yazmışsınız ya, dedim acaba benim bel bölgesinde yağ mı fazla acaba, kilom mu çok, yoksa daha erken mi? Bilemedim. Sabah 10 ile 12 arası çok hareketli, ben görüyorum o saatler arasında ama yine sizin bahsettiğiniz kadar çok değil, akşam sadece içerden hissediyorum. Dışarıya hareketi görünmüyor. Bu arada boyum 1.60 kilom 78. Haftamız da 28. Belki de kilom fazla, ondan görünmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…