Her bebek bir değil anladığım kadarı ile. Doğum yapan kaç kişiyle konuştuysam kırk yılda bir hissediyorduk hiç hareketli değildi diyorlar hele öyle dalgalanmaları hiç görmeyenler var. Bende bazen abartıyorsun kızım diyorum parti yapıyor sanki içeride korkuyorum bişey mi oldu da bu kadar hareketli diye bazen o kadar dürtüyorum hiç oynamıyor.
Genlerde etkili diyoruz ya hani :)
Sagliksiz diye dusunmek cok yanlis olur canim.
Bazi bebisler anne karnindan itibaren duzenli,sakin :) doyunca hemen uyur belki dogdugunda da :))
Bazi bebekler oyleymis canim. Fazla harekt etmiyomus. Harketli olmasi sadece bizim anlamamizi daha da kolaylastiriyoe yoksa sagliksiz bebek degildir ins.
Benm ikiside cok harektlydi:)) hatta kizim hala devam:)) yemekten sonra baya bi sure uzan bak o da harkt edecektr:)) ben cok yatyrm herlde ondan fazla hissdyrm
Sağolun kızlar.Ben yazdıktan 10-15 dk sonra bişeyler yaptı başı aşağıda,o tarafta şöyle bi sola doğru bastıra bastıra Geçme hareketi yaptı ne ablama geliyor bilmiyorum Dönüyor mu napıyorsa ....ara ara bişeyler yapıyor mutlaka gün içinde ama şöyle acıtan tekmeler yok henüz erken mi bilmiyorum 31+0 ız bugün..İnşallah hepimizinkiler sağlıklıdır sakin olacağının göstergesi olsun inşallah bu naif hareketler.Kalabalığa girince aksine dışardan görünüyor yer değiştirdiği fln saklıyorum hatta.Sağlıksız diye düşünme bence. Bizim ufaklık dün hiç hareket etmedi mesela, akşama doğru bir iki kere kıpırdadı günün geri kalanında hareketsizdi. Ama bugün daha kahvaltı yapmadan başladı hareketlere. Geçen hafta bir gün ise hiç durmadı sürekli hareket ettim uyusun diye ama fayda etmedi. Günü gününü tutmuyor. Dün ben de biraz moralsizdim nedense ağlayasım geliyordu durduk yere. Hatta bi ara iki gözümden de yaş akıyordu, eşim de korktu noldu diyeSanırım bebek de etkileniyor bu ruh halimizden.
Eşiniz acıtmadan, doğru şekilde yapabilecek mi? Bence ya salona gidin ya da kendiniz yapın. Anneniz de olur ama eşler kaba saba yanlış yöne doğru derinizi gerdirmeden falan Allah korusun çok canınız yanar.Ben gitmiyorum eşime dedim sen al diye iyice saçmaladın dedi
Doğuma son agda salonda olacak bu gidisle
Geçmiş olsun kızına canım dediğin gibi yorgunluk zaten çok oluyor üstüne hastalığın yorgunluğu daha çok etkilemiştir seni. Senin bebişin daha küçük bir de tabi sana çok ihtiyaç duyuyorEvet oyledir ilk kez sanci cektm dogum ani haric o yuzden noluyorz ya dedim. Sonra denedm yatinca geciyo heh dedim:)) kasilmalari seviydm ben:))) sanci cekenleri anlamis oldum boylelikle. Ama yorgunluk gercktn etken. Anneler ve cocuklar hasta olmasin:)))
Zamaninda saglikla doguralim ins.
Drluk bisy yok tabi:)) uzun sure gecmeynce anca ararm herlde:)
Şakaymış, ben de ciddi sandım bir anDedim valla ben eşimden çekinirdim çok ama ben myom ameliyatı oldum sezeryan gibiydi o zaman daha 2,5 yıllık evliydik hastanede annemle yapamadım o kaldı yanımda her özelimi de gördü malesef o günden sonra utanma çekinme kalmadı bilmiyorum ya garip bi ilişkimiz var. Tabi ağda meselesi şaka yaparım dese de yaptırmam ama sağolsun hakkı çok bende
Kalabalıkta ve loş ışıkta fazlaca hareket ediyor olması beni teselli ediyor.Gece benle beraber uyuyor hiç uyandığım olmadı tekme sebebiyle fln.Bazen Minicik hareketler bazen baya baya hareketli ama acıtan cinsten değil.Nst de ya da kontrollerde hiç olumsuz bişey söylenmiyor,tek doktora da gitmiyorum inşallah doğrudur az kaldı saplıkla ve vaktinde gelsinler de içimiz rahat etsin inşallah.iyi dileğin için tşk ler canımYok canım hiç öyle şeyler düşünme hareket sağlıktır ama her gün aynı hareketlilikte olmaz ki biz bile her gün aynı olmuyoruz onlar nasıl olsun. Mesela benimki de öncekü gün daha normal hareket ederken dün coştu gün boyu canım acıdı hareketlerinden sürekli bir sağa bir sola bacaklarıyla hareket edip durdu bugünü bilmiyorum bakalım nasıl geçecek. Çok takılma tatlım sen iyidir inş. Kızım da öyle aman aman hareketli değildi hatta nstde her girdiğimde en fazla 2-3 tekme hissederdim
Gidenler bir kere yaptıranlar hep bunu söylüyor ve bir daha hiç kendileri yapmıyorlar. Ben de salonlara gitmeyenlerdenim. Ağda ile aram hiç iyi olmadı. Sadece bir defa gittim salona. İlk ve son oldu. Bacağıma yapılacaktı ilk seferim. Kadın bacağıma sürdü ve benim gözümden yaşlar döküldü, bağırıyorum yanıyor diye, annem yanımda, kimse beni ciddiye almadı. Bir de yapıştırıp bezi çekti onu kadın. Canım gitmişti meğerse derimi yakmış ilk önce sonra da bezle üst tabakayı bir güzel almış. Tabi bezi çekince görmüşlerdi ne halt ettiklerini. Uzun süre bacağım iyileşmemişti. Neyseki yaşım küçük olduğu için iz kalmadı, vücut tamir etti boşluğu. İnsanın ilk deneyimi böyle olunca ömrünün sonuna kadar jilete saygı duyuyor.Bende agda konusunda kendı ısını kendı görenlerdendim ama en son tatile gitmeden önce utana sıkıla gittim agdacıya göbekten bişey görmediğim için de pek utanmadıgımı fark ettim saatlerce ugrastıgım sey 10 dk sürdü tertemiz cıktım yine gidicem dahada kendim ugrasmam sanırım büyük rahatlık boşversenize
İyidir canım hiç merak etme sen dediğin gib sorun olsa söylerlerdi. Bebişler farklı farklı bizim hareketlerini algılamalarımız farklı o yüzden hepimiz ayrı ayrı hikayeker anlatıyoruz. İlk bebişde insanın oyalanacak uğraşı da fazla olmadığından daha çok takıyor böyle durumlara ikincide düşünecek çok vakit olmuyor daha rahat geçiriyor insanKalabalıkta ve loş ışıkta fazlaca hareket ediyor olması beni teselli ediyor.Gece benle beraber uyuyor hiç uyandığım olmadı tekme sebebiyle fln.Bazen Minicik hareketler bazen baya baya hareketli ama acıtan cinsten değil.Nst de ya da kontrollerde hiç olumsuz bişey söylenmiyor,tek doktora da gitmiyorum inşallah doğrudur az kaldı saplıkla ve vaktinde gelsinler de içimiz rahat etsin inşallah.iyi dileğin için tşk ler canım
Hem daha ucuz hem de oturduğun yerden yorulmadan çok iyi oluyor internet alışverişi. Beğenmediğim olursa geri gönderiveriyorum.Havalar çok sıcak olduğundan netten alışveriş yapıyorum ben de..
Çok ilginç ya sonra hallederiz sonra alırız dediklerimizin fiyatları hep artmış. Keşke önceden alsaymışız hepsini. Bildiğin zarardayızCanım eşim birkaç gün önce premium care aldı hepsiburadadan 108 li 44 tlydi. Şimdi fiyatlar artmış galiba en düşük 56 tlye var diyordu. Arada takip etmek lazım. Unibaby ıslak havluyu da 129 a almıştık 24 lüsünü yine artmış fiyatlar
Doğunca görücez bakalım nasıl olacaklar. Ama babasına düşkün olması hoşuma gider :)Benim kızda da tutmadı ya kızım bana çok daha düşkündür bana bir şey olmasına hiç dayanamaz babasına o kadar yapmıyor. Her çocuk farklı oluyor ben de isterdim hep babasına düşkün bir kız bakalım büyüyünce değişecek mi
plojovic canim benim kafam coook karıştı bana yardımcı olurmusun?
Şimdi benim 31.haftam haftaya çarşamba giriyor. O da son adet tarihine göre usg ölçümünde oynama oluyordu hep geç döllenme olunca.
Sekretere sordum 37ye kadar çalışır raporu için bayram biter bitmez gel dedi o zaman da 32+5 oluyor. Yani raporu ben bayram sonu alsam sıkıntı olur mu?
Doktorun belirlediği usg ölçümü önemli mi yoksa herzaman sat mi önemli?
Birde oldu ki sezeryan oldu 38 de doğum yaptım? Veya acil bi durum oldu erken oldu o zaman kalan haklarını devretmek icin yeni rapor mu alacağım?
Sekreter bana yanlış mi anlattı?
Sürpriz olacak bize.Biz de daha göremedik yüzünü :)
Maalesef dolarÇok ilginç ya sonra hallederiz sonra alırız dediklerimizin fiyatları hep artmış. Keşke önceden alsaymışız hepsini. Bildiğin zarardayız
Doğunca görücez bakalım nasıl olacaklar. Ama babasına düşkün olması hoşuma gider :)
Ağda konuşuluyor bu arada bende kendim yapıyordum ama göremiyorum artık jiletten destek aldım şimdiye kadar. Başkasına hiç yaptırmadım, yaptıramamda sanıyorum keşke hamile kalmadan gidip alışsaydım artık olduğu kadar doğumdan sonra lazer istiyorum inşallah.
Hamile olduğumu öğrenmeden bir ay kadar önce ben de lazer yaptıracaktım. Dolaştım her yeri fiyatları aldım. Sonra annem aklımı çeldi, bebek istiyorsunuz ya hamile kalırsan bu ara, hem lazer yapılsa bile hamilelikten sonra yeniden çıkacak hem de bu süreçte hamile kalırsan yarıda kalmış olacak dedi. Ben de askıya almıştım, iyiki de başlamamışız. Ayrıca bir doktor da söyledi hamilelik sonrası yine çıkacak, doğumdan sonra yaptır dedi.Doğunca görücez bakalım nasıl olacaklar. Ama babasına düşkün olması hoşuma gider :)
Ağda konuşuluyor bu arada bende kendim yapıyordum ama göremiyorum artık jiletten destek aldım şimdiye kadar. Başkasına hiç yaptırmadım, yaptıramamda sanıyorum keşke hamile kalmadan gidip alışsaydım artık olduğu kadar doğumdan sonra lazer istiyorum inşallah.
Sağolun kızlar.Ben yazdıktan 10-15 dk sonra bişeyler yaptı başı aşağıda,o tarafta şöyle bi sola doğru bastıra bastıra Geçme hareketi yaptı ne ablama geliyor bilmiyorum Dönüyor mu napıyorsa ....ara ara bişeyler yapıyor mutlaka gün içinde ama şöyle acıtan tekmeler yok henüz erken mi bilmiyorum 31+0 ız bugün..İnşallah hepimizinkiler sağlıklıdır sakin olacağının göstergesi olsun inşallah bu naif hareketler.Kalabalığa girince aksine dışardan görünüyor yer değiştirdiği fln saklıyorum hatta.
Bir de hıçkırık tutuyo günde 2-3 kere ama sok kasığımda hissediyordum bunu,az önce bu hıçkırıkları belimin sol yanında hissettim bi de o normalde altta hissettiğim sola doğru bastırarak ilerleme hareketi (başı mi yoksa dirseği mi bilmiyorum ) yine Hıçkırıktan hemen sonra belimin sol yanında oldu yine..düz mü döndü nedir hayrolsun
@kubra2553 csnım kızına geçmiş olsun bu arada
Ağda temiz oluyor da benim canım çok yanıyor. Hele başkasına yaptırmayı hiç cesaret edemedim :)Sürpriz olacak bize.
Ben de kol bacak ağdaya alışkınım ama malesef bikini bölgesinde fln kendim birkaç kere denemk dışında salonda hiç aldırmadım. Jilet veya krem kolaylığına alışınca da insan acı eşiği gittikçe düşüyor. Lazeri düşünüyorum ben de doğumdan sonra.
Bende ipl lazer aleti var onunla bayağı azaltmıştım rahattım hamilelikten önce. Kışın bir süre kullanmadım sonra hamile kalınca hooop geri geldi hepsi malesef. Doğumdan sonra kökten kurtulsam ne rahat olacak.Hamile olduğumu öğrenmeden bir ay kadar önce ben de lazer yaptıracaktım. Dolaştım her yeri fiyatları aldım. Sonra annem aklımı çeldi, bebek istiyorsunuz ya hamile kalırsan bu ara, hem lazer yapılsa bile hamilelikten sonra yeniden çıkacak hem de bu süreçte hamile kalırsan yarıda kalmış olacak dedi. Ben de askıya almıştım, iyiki de başlamamışız. Ayrıca bir doktor da söyledi hamilelik sonrası yine çıkacak, doğumdan sonra yaptır dedi.
Benim de aklımda, doğumdan sonra lazerle hallolsun bitsin artık bu muhabbet.
Ben lazer yaptırmıştım önceden ama yine çıktı kollarım bacaklarım eskisi gibi değil ama orası eski haline döndü sayılır tekrardan yapılır mı bilmiyorum da ben de isterim açıkçası çok rahat oluyorDoğunca görücez bakalım nasıl olacaklar. Ama babasına düşkün olması hoşuma gider :)
Bem onları düşünemediğimden ilk hamileliğimden önce yaptırmıştım çıktılar maalesef şimdi de mecbur jiletle alıyorum dışarıda ağdaya gitmeye çekiniyorum lazer yaptırmış olsam da evde de zaten yapamıyorum ağda hiç beceremem bakalım doğum sonrası bir çaresine bakacağımHamile olduğumu öğrenmeden bir ay kadar önce ben de lazer yaptıracaktım. Dolaştım her yeri fiyatları aldım. Sonra annem aklımı çeldi, bebek istiyorsunuz ya hamile kalırsan bu ara, hem lazer yapılsa bile hamilelikten sonra yeniden çıkacak hem de bu süreçte hamile kalırsan yarıda kalmış olacak dedi. Ben de askıya almıştım, iyiki de başlamamışız. Ayrıca bir doktor da söyledi hamilelik sonrası yine çıkacak, doğumdan sonra yaptır dedi.
Benim de aklımda, doğumdan sonra lazerle hallolsun bitsin artık bu muhabbet.
Bayram tatiline geliyor işte o gun32+0 da rapor alınmalı
Senden kilolayım :)Ne güzel yaBir şey soracağım size, kilonuz kaç acaba, boyunuza göre zayıf mısınız? Şunun için soruyorum, babası akşam o kadar bekliyor gözlerini dikip bakıyor uzun uzun ama daha hiç göremedi hareket edişini. Siz böyle güzel güzel yazmışsınız ya, dedim acaba benim bel bölgesinde yağ mı fazla acaba, kilom mu çok, yoksa daha erken mi? Bilemedim. Sabah 10 ile 12 arası çok hareketli, ben görüyorum o saatler arasında ama yine sizin bahsettiğiniz kadar çok değil, akşam sadece içerden hissediyorum. Dışarıya hareketi görünmüyor. Bu arada boyum 1.60 kilom 78. Haftamız da 28. Belki de kilom fazla, ondan görünmüyor.
Şu an kaçıncı haftadasin tam olarakbenim de aynı senin gibi bayram sonrası Pazartetesi gidicem bendeSaskinAnne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?