2018 Ekim Anneleri

Genlerde etkili diyoruz ya hani :)
Sagliksiz diye dusunmek cok yanlis olur canim.
Bazi bebisler anne karnindan itibaren duzenli,sakin :) doyunca hemen uyur belki dogdugunda da :))
Sağolun kızlar.Ben yazdıktan 10-15 dk sonra bişeyler yaptı başı aşağıda,o tarafta şöyle bi sola doğru bastıra bastıra Geçme hareketi yaptı ne ablama geliyor bilmiyorum Dönüyor mu napıyorsa ....ara ara bişeyler yapıyor mutlaka gün içinde ama şöyle acıtan tekmeler yok henüz erken mi bilmiyorum 31+0 ız bugün..İnşallah hepimizinkiler sağlıklıdır sakin olacağının göstergesi olsun inşallah bu naif hareketler.Kalabalığa girince aksine dışardan görünüyor yer değiştirdiği fln saklıyorum hatta.
Bir de hıçkırık tutuyo günde 2-3 kere ama sok kasığımda hissediyordum bunu,az önce bu hıçkırıkları belimin sol yanında hissettim bi de o normalde altta hissettiğim sola doğru bastırarak ilerleme hareketi (başı mi yoksa dirseği mi bilmiyorum ) yine Hıçkırıktan hemen sonra belimin sol yanında oldu yine..düz mü döndü nedir hayrolsun
@kubra2553 csnım kızına geçmiş olsun bu arada

Ben gitmiyorum eşime dedim sen al diye iyice saçmaladın dedi
Doğuma son agda salonda olacak bu gidisle
Eşiniz acıtmadan, doğru şekilde yapabilecek mi? Bence ya salona gidin ya da kendiniz yapın. Anneniz de olur ama eşler kaba saba yanlış yöne doğru derinizi gerdirmeden falan Allah korusun çok canınız yanar.

Geçmiş olsun kızına canım dediğin gibi yorgunluk zaten çok oluyor üstüne hastalığın yorgunluğu daha çok etkilemiştir seni. Senin bebişin daha küçük bir de tabi sana çok ihtiyaç duyuyor

Şakaymış, ben de ciddi sandım bir an

Kalabalıkta ve loş ışıkta fazlaca hareket ediyor olması beni teselli ediyor.Gece benle beraber uyuyor hiç uyandığım olmadı tekme sebebiyle fln.Bazen Minicik hareketler bazen baya baya hareketli ama acıtan cinsten değil.Nst de ya da kontrollerde hiç olumsuz bişey söylenmiyor,tek doktora da gitmiyorum inşallah doğrudur az kaldı saplıkla ve vaktinde gelsinler de içimiz rahat etsin inşallah.iyi dileğin için tşk ler canım

Gidenler bir kere yaptıranlar hep bunu söylüyor ve bir daha hiç kendileri yapmıyorlar. Ben de salonlara gitmeyenlerdenim. Ağda ile aram hiç iyi olmadı. Sadece bir defa gittim salona. İlk ve son oldu. Bacağıma yapılacaktı ilk seferim. Kadın bacağıma sürdü ve benim gözümden yaşlar döküldü, bağırıyorum yanıyor diye, annem yanımda, kimse beni ciddiye almadı. Bir de yapıştırıp bezi çekti onu kadın. Canım gitmişti meğerse derimi yakmış ilk önce sonra da bezle üst tabakayı bir güzel almış. Tabi bezi çekince görmüşlerdi ne halt ettiklerini. Uzun süre bacağım iyileşmemişti. Neyseki yaşım küçük olduğu için iz kalmadı, vücut tamir etti boşluğu. İnsanın ilk deneyimi böyle olunca ömrünün sonuna kadar jilete saygı duyuyor.

İyidir canım hiç merak etme sen dediğin gib sorun olsa söylerlerdi. Bebişler farklı farklı bizim hareketlerini algılamalarımız farklı o yüzden hepimiz ayrı ayrı hikayeker anlatıyoruz. İlk bebişde insanın oyalanacak uğraşı da fazla olmadığından daha çok takıyor böyle durumlara ikincide düşünecek çok vakit olmuyor daha rahat geçiriyor insan

Çok ilginç ya sonra hallederiz sonra alırız dediklerimizin fiyatları hep artmış. Keşke önceden alsaymışız hepsini. Bildiğin zarardayız

Doğunca görücez bakalım nasıl olacaklar. Ama babasına düşkün olması hoşuma gider :)

Ağda konuşuluyor bu arada bende kendim yapıyordum ama göremiyorum artık jiletten destek aldım şimdiye kadar. Başkasına hiç yaptırmadım, yaptıramamda sanıyorum keşke hamile kalmadan gidip alışsaydım artık olduğu kadar doğumdan sonra lazer istiyorum inşallah.

benim de aynı senin gibi bayram sonrası Pazartetesi gidicem bende SaskinAnne

Biz de daha göremedik yüzünü :)
Sürpriz olacak bize.

Çok ilginç ya sonra hallederiz sonra alırız dediklerimizin fiyatları hep artmış. Keşke önceden alsaymışız hepsini. Bildiğin zarardayız
Maalesef dolar

Ben de kol bacak ağdaya alışkınım ama malesef bikini bölgesinde fln kendim birkaç kere denemk dışında salonda hiç aldırmadım. Jilet veya krem kolaylığına alışınca da insan acı eşiği gittikçe düşüyor. Lazeri düşünüyorum ben de doğumdan sonra.

Hamile olduğumu öğrenmeden bir ay kadar önce ben de lazer yaptıracaktım. Dolaştım her yeri fiyatları aldım. Sonra annem aklımı çeldi, bebek istiyorsunuz ya hamile kalırsan bu ara, hem lazer yapılsa bile hamilelikten sonra yeniden çıkacak hem de bu süreçte hamile kalırsan yarıda kalmış olacak dedi. Ben de askıya almıştım, iyiki de başlamamışız. Ayrıca bir doktor da söyledi hamilelik sonrası yine çıkacak, doğumdan sonra yaptır dedi.
Benim de aklımda, doğumdan sonra lazerle hallolsun bitsin artık bu muhabbet.

Canim dirsek fln bizim dusundugumuzden incedir kucucuk,dizi flnda oyle.Kafa ve popo en belirgin cikintiyi verir.Dirsek diz daha minik acitarak siyirabilir cok hareket ettiginde ama olmayadabilir.Ama tamamem kipirdaninca mesela heryerden hareket gorunur.
Birde mesela bas asagida diyelim sirt popo saga ya da sola gecebilir bu durumda dirsekler,eller,ayaklar,dizler fln yer degistirebilir.Anlattigin farkliliklar normal.
Artik kemik yapilati sebebiyle daha sert hareketler gorebiliriz son haftalara dogru da iyice sıkışırlar o zaman boyle olmayacak pek.En deli caglari :)))))))))

Ağda temiz oluyor da benim canım çok yanıyor. Hele başkasına yaptırmayı hiç cesaret edemedim :)
Bende ipl lazer aleti var onunla bayağı azaltmıştım rahattım hamilelikten önce. Kışın bir süre kullanmadım sonra hamile kalınca hooop geri geldi hepsi malesef. Doğumdan sonra kökten kurtulsam ne rahat olacak.

Ben lazer yaptırmıştım önceden ama yine çıktı kollarım bacaklarım eskisi gibi değil ama orası eski haline döndü sayılır tekrardan yapılır mı bilmiyorum da ben de isterim açıkçası çok rahat oluyor

Bem onları düşünemediğimden ilk hamileliğimden önce yaptırmıştım çıktılar maalesef şimdi de mecbur jiletle alıyorum dışarıda ağdaya gitmeye çekiniyorum lazer yaptırmış olsam da evde de zaten yapamıyorum ağda hiç beceremem bakalım doğum sonrası bir çaresine bakacağım

32+0 da rapor alınmalı
Bayram tatiline geliyor işte o gun
Senden kilolayım :)
Yanigenelde benimki de belli saatlerde daha net görünüyor
Aramız da 2 hafta var belki onun etkisi vardir

benim de aynı senin gibi bayram sonrası Pazartetesi gidicem bende SaskinAnne
Şu an kaçıncı haftadasin tam olarak

merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok
yazamıyorum okuyamıyorum son günlerde halen yalnızım bankada yarım saat hakkımıda kullanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…