- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Çalışır raporu alacağım canimCanim calisamaz raporu alacaksan raporda fazladan gecen gunler icin 'Gecen gunlerin istirahatten sayılması' gb bir ibare kullanilmasi gerekiyor galiba.
Yani cogu insanin bayram tatiline denk geliyor 32+0 rapor gunu.Bunun bi belirlemesi vardir.
Calisir raporu icinde devam etmis oluyor zaten hakkin.
Erken olursada tatilini her turlu ekliyorsun bildigim kadariyla.Yine senin gunun yani.Kisalmaz.
Çalışır raporu alacağım canim
Ama 32+0 son demiş bi arkadaş ak bayrama geliyor kafam yandı yeminle
Okulun mutametine sordum bana başka bi telden başka şeyler anlattıIste 32+0'da rapor alamazsan calisamaz durumuysa gecmis gunler icin bildirim yaziyor.
Ama calisirsa zaten gecte alsan calisabilir diye devam etmis gorunuyor.Sen yine de muhasebeciye ulasabiliyorsan tam sor.Ya da tanidiginiz biri varsa
4 sene önce yaptırmıştım ben.Bacaklarda tek tük var gözükmüyor bile 4 Yıldır çıkmıyor,koltuk altı yeni yeni çıkmaya başladı 3-5 tane fln,genital tam dökülmemişti nemli bir bölge olduğu için dökülenler de çıktı.Çok Rahatlık ama genital hamilelikten sınra da geri çıkar yineAğda temiz oluyor da benim canım çok yanıyor. Hele başkasına yaptırmayı hiç cesaret edemedim :)
Bende ipl lazer aleti var onunla bayağı azaltmıştım rahattım hamilelikten önce. Kışın bir süre kullanmadım sonra hamile kalınca hooop geri geldi hepsi malesef. Doğumdan sonra kökten kurtulsam ne rahat olacak.
Devlette mutlaka bu iş için yetkili biri olur acilde.Sor benceÇalışır raporu alacağım canim
Ama 32+0 son demiş bi arkadaş ak bayrama geliyor kafam yandı yeminle
Yani böyle üstten değil de alttan Alttsn yuvarlak bişey bastırarak sola sağa kayıyor çok değişik :) özlenir bu hareketler gerçekten de :)Canim dirsek fln bizim dusundugumuzden incedir kucucuk,dizi flnda oyle.Kafa ve popo en belirgin cikintiyi verir.Dirsek diz daha minik acitarak siyirabilir cok hareket ettiginde ama olmayadabilir.Ama tamamem kipirdaninca mesela heryerden hareket gorunur.
Birde mesela bas asagida diyelim sirt popo saga ya da sola gecebilir bu durumda dirsekler,eller,ayaklar,dizler fln yer degistirebilir.Anlattigin farkliliklar normal.
Artik kemik yapilati sebebiyle daha sert hareketler gorebiliriz son haftalara dogru da iyice sıkışırlar o zaman boyle olmayacak pek.En deli caglari :)))))))))
Evet aynen Akşama kadar gözüm hep karnımda,çok dinliyorum çok izliyorum kendimiİyidir canım hiç merak etme sen dediğin gib sorun olsa söylerlerdi. Bebişler farklı farklı bizim hareketlerini algılamalarımız farklı o yüzden hepimiz ayrı ayrı hikayeker anlatıyoruz. İlk bebişde insanın oyalanacak uğraşı da fazla olmadığından daha çok takıyor böyle durumlara ikincide düşünecek çok vakit olmuyor daha rahat geçiriyor insan
Allah yardımcın olsun tek kalmıştın şubede dimimerhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok
yazamıyorum okuyamıyorum son günlerde halen yalnızım bankada yarım saat hakkımıda kullanamıyorum
4 sene önce yaptırmıştım ben.Bacaklarda tek tük var gözükmüyor bile 4 Yıldır çıkmıyor,koltuk altı yeni yeni çıkmaya başladı 3-5 tane fln,genital tam dökülmemişti nemli bir bölge olduğu için dökülenler de çıktı.Çok Rahatlık ama genital hamilelikten sınra da geri çıkar yine
O zaman tam görebilmemiz için daha 2 haftamız varBayram tatiline geliyor işte o gun
Senden kilolayım :)
Yanigenelde benimki de belli saatlerde daha net görünüyor
Aramız da 2 hafta var belki onun etkisi vardir
Şu an kaçıncı haftadasin tam olarak
Evet halen yalnizim canim sagolasin aminAllah yardımcın olsun tek kalmıştın şubede dimiNeyse ki bugün cuma haftasonu dinlenirsin.
Benim bacaklarimda çok az var, hem ipl azalttı hem çok tüylü değildi zaten ondan rahatım. Ama genital bölge dediğin gibi anında tekrar çıkıyor bi kaç kere ilgilenmezsen.
Doğumdan sonra giderim lazere ikinci çocuk henüz düşünmüyorum zaten ufaklığı bi doğurup buyutelim sonra kim öle kim kala o zamana kadar rahat olurum en azından.
Ahaha:)) hep babaya düşkün gördk ya. Bende başta noluyoz demiştm:)) baba kız aşkı bambaşka bişy:) illaki olur bişeyler ama dedğn gibi benm kide kuzum 1 yaşnda dün ben yatarken geliyo dokunuyo bişeyler diyo. Babası gelnce onu benim yanıma getrp beni gösterdi ayy dayanamadm ağladım :))Benim kızda da tutmadı ya kızım bana çok daha düşkündür bana bir şey olmasına hiç dayanamaz babasına o kadar yapmıyor. Her çocuk farklı oluyor ben de isterdim hep babasına düşkün bir kız bakalım büyüyünce değişecek mi
Evet bende sayıp not alıyrm. Böyle iki hafta kayıtlı yazıyorm:)) 10 hareketi kaç dk da yapıyor mesela diyrKızlar iki gün önce ishal olmuştum hastaneye gidip tahliller yaptırmıştım 13.30 da hastaneye sonuç almaya gittim her şey temiz çok şükür gitmişken de yine bir kontrolden geçtim.Hareket konusundaki pimpiriğimi söyledim.Bir sıkıntı görmedi çok şükür (bu arada farklı bir doktor bu devletin doğum hastanesinde) 1712 gr dedi,rutin Dr geçen hafta 1742 gr derken iyi salladı yani
Yüzünü yakaladı ama resim vermedi.Olsun,simasını görmüş oldum baysğı da belirgin şekilde :) uyuyormuş miniğim.Hareketleri say dedi doktor sabah ve akşam 10 ar hareket,artık sayayım hareketleri bakalım
Bir saatte 10 hareketEvet bende sayıp not alıyrm. Böyle iki hafta kayıtlı yazıyorm:)) 10 hareketi kaç dk da yapıyor mesela diyr
Cok pahaliymis cnm bizim Dr iki haftada bir veriyo renkli foto. Hatta geçen hafta ilk resim net değildi sonra tekrar çekip verdi. Çok güzel bı bı duygu bakıp bakıp seviyorum, goruntunun net olması tarif edilemeyecek kadar muhtesem, yanındaymış gibi yüzü gözü belli oluyor baya. Bı de az kaldı ya artık benim heyecanım gitgide artıyor. 8yildir hep istiyodum bazen inanamıyorum hâlâ. Aynaya bakınca ve tekme atınca gerçekmiş diyorum.Ben daha hiç renkli görüntü görmedim almadım da...13.haftada renkli görüntüye baktım onda da daha her şey oluşmamıştı zaten.Elimdeki siyah beyaz görüntülerden birinde yüzü Tesadüfen yakalanmış onunla idare ediyorum:) renkli hiç almayı denemesem mi görüntü yakalanmıyor da yakalansa da Dağınık Dağınık Zateh fiyatı da 375 ₺ yüzünü dönmese de ödüyorsun Ayrıntılı usg oldupu için. istediğim netlikte bir görüntü elde etmedikten sonra neye yarar
Şu anki bedenden 1- 2 beden büyük alın. Geceliği denediginizde karnıniz daha büyüdüğünü düşünün ve öyle karar verin almaya. Doğum sonrası tabi ki bol gelecek. O zaman da ya kaldırır ya ihtiyaç sahibine gider giysiler..Ben hâlâ lohusa takımı ve sabahlık alamadım. Karnım baya çıktı bedeni nasıl ayarlasam? Deneyip alacağım ama karnimiz küçülür heralde baya doğumdan sonra? Tavsiye verirseniz?
Evet çok mükemmel bişeydir benim de Olmasını çok istiyorum ama doktor malesef renkli açmıyor bu cihazın renkli özelliği yok diyor,bence var neden olmasın.Sırf bedava vermek istemediğinden..ama sen doktorun özel muayenehanesine mi gidiyorsun bilmiyorum da benimki özel hastane...özel muayeneyse muayene ücreti yüksek olduğundan renkli açıyorsa..bugün siyah beyaz resmini gördüm yüzü tam dönük ve açık bu sefer de resim vermediler devlet hastanesi oluncaCok pahaliymis cnm bizim Dr iki haftada bir veriyo renkli foto. Hatta geçen hafta ilk resim net değildi sonra tekrar çekip verdi. Çok güzel bı bı duygu bakıp bakıp seviyorum, goruntunun net olması tarif edilemeyecek kadar muhtesem, yanındaymış gibi yüzü gözü belli oluyor baya. Bı de az kaldı ya artık benim heyecanım gitgide artıyor. 8yildir hep istiyodum bazen inanamıyorum hâlâ. Aynaya bakınca ve tekme atınca gerçekmiş diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?