2018 Ekim Anneleri

Çalışır raporu alacağım canim
Ama 32+0 son demiş bi arkadaş ak bayrama geliyor kafam yandı yeminle

Çalışır raporu alacağım canim
Ama 32+0 son demiş bi arkadaş ak bayrama geliyor kafam yandı yeminle

Iste 32+0'da rapor alamazsan calisamaz durumuysa gecmis gunler icin bildirim yaziyor.
Ama calisirsa zaten gecte alsan calisabilir diye devam etmis gorunuyor.Sen yine de muhasebeciye ulasabiliyorsan tam sor.Ya da tanidiginiz biri varsa

Iste 32+0'da rapor alamazsan calisamaz durumuysa gecmis gunler icin bildirim yaziyor.
Ama calisirsa zaten gecte alsan calisabilir diye devam etmis gorunuyor.Sen yine de muhasebeciye ulasabiliyorsan tam sor.Ya da tanidiginiz biri varsa
Okulun mutametine sordum bana başka bi telden başka şeyler anlattı
Personele sorayim olmazsa

4 sene önce yaptırmıştım ben.Bacaklarda tek tük var gözükmüyor bile 4 Yıldır çıkmıyor,koltuk altı yeni yeni çıkmaya başladı 3-5 tane fln,genital tam dökülmemişti nemli bir bölge olduğu için dökülenler de çıktı.Çok Rahatlık ama genital hamilelikten sınra da geri çıkar yine

Son düzenleme:
Kızlar iki gün önce ishal olmuştum hastaneye gidip tahliller yaptırmıştım 13.30 da hastaneye sonuç almaya gittim her şey temiz çok şükür gitmişken de yine bir kontrolden geçtim.Hareket konusundaki pimpiriğimi söyledim.Bir sıkıntı görmedi çok şükür (bu arada farklı bir doktor bu devletin doğum hastanesinde) 1712 gr dedi,rutin Dr geçen hafta 1742 gr derken iyi salladı yani
Yüzünü yakaladı ama resim vermedi.Olsun,simasını görmüş oldum baysğı da belirgin şekilde :) uyuyormuş miniğim.Hareketleri say dedi doktor sabah ve akşam 10 ar hareket,artık sayayım hareketleri bakalım

Yani böyle üstten değil de alttan Alttsn yuvarlak bişey bastırarak sola sağa kayıyor çok değişik :) özlenir bu hareketler gerçekten de :)

Evet aynen Akşama kadar gözüm hep karnımda,çok dinliyorum çok izliyorum kendimi

merhaba kızlar nasılsınız ne var ne yok
yazamıyorum okuyamıyorum son günlerde halen yalnızım bankada yarım saat hakkımıda kullanamıyorum
Allah yardımcın olsun tek kalmıştın şubede dimi Neyse ki bugün cuma haftasonu dinlenirsin.

Benim bacaklarimda çok az var, hem ipl azalttı hem çok tüylü değildi zaten ondan rahatım. Ama genital bölge dediğin gibi anında tekrar çıkıyor bi kaç kere ilgilenmezsen.

Doğumdan sonra giderim lazere ikinci çocuk henüz düşünmüyorum zaten ufaklığı bi doğurup buyutelim sonra kim öle kim kala o zamana kadar rahat olurum en azından.

Bayram tatiline geliyor işte o gun

Senden kilolayım :)
Yanigenelde benimki de belli saatlerde daha net görünüyor
Aramız da 2 hafta var belki onun etkisi vardir

Şu an kaçıncı haftadasin tam olarak
O zaman tam görebilmemiz için daha 2 haftamız var

Evet halen yalnizim canim sagolasin amin

Ahaha:)) hep babaya düşkün gördk ya. Bende başta noluyoz demiştm:)) baba kız aşkı bambaşka bişy:) illaki olur bişeyler ama dedğn gibi benm kide kuzum 1 yaşnda dün ben yatarken geliyo dokunuyo bişeyler diyo. Babası gelnce onu benim yanıma getrp beni gösterdi ayy dayanamadm ağladım :))

Evet bende sayıp not alıyrm. Böyle iki hafta kayıtlı yazıyorm:)) 10 hareketi kaç dk da yapıyor mesela diyr

Cok pahaliymis cnm bizim Dr iki haftada bir veriyo renkli foto. Hatta geçen hafta ilk resim net değildi sonra tekrar çekip verdi. Çok güzel bı bı duygu bakıp bakıp seviyorum, goruntunun net olması tarif edilemeyecek kadar muhtesem, yanındaymış gibi yüzü gözü belli oluyor baya. Bı de az kaldı ya artık benim heyecanım gitgide artıyor. 8yildir hep istiyodum bazen inanamıyorum hâlâ. Aynaya bakınca ve tekme atınca gerçekmiş diyorum.

Ben hâlâ lohusa takımı ve sabahlık alamadım. Karnım baya çıktı bedeni nasıl ayarlasam? Deneyip alacağım ama karnimiz küçülür heralde baya doğumdan sonra? Tavsiye verirseniz?

Ben hâlâ lohusa takımı ve sabahlık alamadım. Karnım baya çıktı bedeni nasıl ayarlasam? Deneyip alacağım ama karnimiz küçülür heralde baya doğumdan sonra? Tavsiye verirseniz?
Şu anki bedenden 1- 2 beden büyük alın. Geceliği denediginizde karnıniz daha büyüdüğünü düşünün ve öyle karar verin almaya. Doğum sonrası tabi ki bol gelecek. O zaman da ya kaldırır ya ihtiyaç sahibine gider giysiler..

Evet çok mükemmel bişeydir benim de Olmasını çok istiyorum ama doktor malesef renkli açmıyor bu cihazın renkli özelliği yok diyor,bence var neden olmasın.Sırf bedava vermek istemediğinden..ama sen doktorun özel muayenehanesine mi gidiyorsun bilmiyorum da benimki özel hastane...özel muayeneyse muayene ücreti yüksek olduğundan renkli açıyorsa..bugün siyah beyaz resmini gördüm yüzü tam dönük ve açık bu sefer de resim vermediler devlet hastanesi olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…