2018 Ekim Anneleri

Ben hâlâ lohusa takımı ve sabahlık alamadım. Karnım baya çıktı bedeni nasıl ayarlasam? Deneyip alacağım ama karnimiz küçülür heralde baya doğumdan sonra? Tavsiye verirseniz?
Normal giydğn bedenden 1 beden fazla alablrsn. Zaten rahat bişyler olursa 1 beden çok farktmeyeblr. Ben hamilykende değilkende small ve medium aldım hep. Yani rahat pijama tarzı olunca çok etkilemyr. Bide karnımn altında giyiyrm ben mesela. Denerkn alt takımı öyle deneyeblrsn. Üstte göğüsler biraz daha büyüyecği düşünülurse..

tesekkur ederim kizlar bakicam dediginiz yerlere peki 0 mi aldiniz yoksa 1 numara falan mi?
Canım gebelik okulunda 1numara 1paket, 2numara 2paket gittiğini söylediler sonra bir süre 3paket kullanıyormuş. İlk üç aydan sonra hızla büyüyolar. 0alma istersen. Dün gece joker de saat 10dan sonra çok indirim vardi sabah 10a kadar hiç bu kadar düştüğünü görmedim. Migrostan ve hepsi burada dan aldım ama jokerin indirimi gibisi yok. İki gün önce de süt sağma makinalarında yuzde50ye varan indirim vardi. Joker e bildirim için izin verin akşamları haberimiz oluyo boylelikle

Canım keşke haberimiz olsaydı bı alana bı bedaba çok iyiymiş. Olunca yine burdan haberlessek

Doğumdan sonra giyeceğim cnm karnimiz kuculmez mi o zaman

Dr un özel kliniği var cnm oraya gidiyorum. Normalde de özel hastanede calisiyo

Sağol cnm çok teşekkürler

bana da jokerden haber geliyor canim ama dun aksam 1 numaraya baktigimda %0 indirim vardi

Özellkle yemekten sonra sola dönp yatmanı da tavsye ederim. Zaten başlaynca başlıyorlar:))
Biliyorum onu da yapıyorum.Uyuyorsa yemek de etki etmiyo sanırım biraz uykucu :) sabahki Mesajı yazdıktan sonra "sen misin şikayet eden " dercesine oraya buraya kıvrılıyo saatlerdir:) kıvrılıyor da kıvrılıyor niyeyse :)
Bir de acıtıyor "sen miydin acıtacsk kadar güçlü hareket etmiyor " diye yakınan der gibi
Ya bu arada hıçkırıkları da sayacak miyiz bi başladı mi 20 dk sürüyo nerdeyse

Ben hickiriklari anlayamiyrm artik cok. Ama onlar sayilmiyor:) hareket tekme dalga :) sey yazıyodu biyerde kalkın yürüyn uyandrn falan diye:)))

Ben hâlâ lohusa takımı ve sabahlık alamadım. Karnım baya çıktı bedeni nasıl ayarlasam? Deneyip alacağım ama karnimiz küçülür heralde baya doğumdan sonra? Tavsiye verirseniz?

Cok asiri kuculmuyor hemen ama omuz gogus kalca bedenlerini dusun canim.Hamile ya da lohusa urunu alacaksan onlar zaten gobeginde sikinti cikarmaz.Ben hamile kiyafeti aliyorsam M aliyorum mesela normal bol bisy aliyorsam deneyerek dengeliyorum.Hapysshop diye bi site carpti gozume gecen ama detayli bakmadim fikir olsun.

Bende ozel hastaneye gidiyorum canim,özel muayane degil.Her seferinde bakiyor zaten 3 seferdir goremedigimizden yakalayamiyoruz gerci :) Makinesiyle alakali olabilir seninkinin

Son düzenleme:

Cok sikinti yapma canim saymak icin.Ekstra oynamadiginda farkedersin.Hickirik uzun suruyor onu hic sayma :)
Bide oynayabilirsin rahatsiz edebilirsin korkma hic,nstde bazen hemsire bayaa yapiyor :)

Ben hickiriklari anlayamiyrm artik cok. Ama onlar sayilmiyor:) hareket tekme dalga :) sey yazıyodu biyerde kalkın yürüyn uyandrn falan diye:)))
Hıçkırık Saatin tik takı gibi oluyo ve biraz uzun sürüyo en net Anladığım şey o :) Karnı sallayınca da Uyanıyormuş nst de hemşire öyle yapmıştı ama ben korkarım :)

Doğumdan sonra 20 haftalıkkenki gibi oluyormus Göbek kıyafetleri 20 haftalık karnımıza göre alıyormuşuz S Semabuse

Cok sikinti yapma canim saymak icin.Ekstra oynamadiginda farkedersin.Hickirik uzun suruyor onu hic sayma :)
Bide oynayabilirsin rahatsiz edebilirsin korkma hic,nstde bazen hemsire bayaa yapiyor :)
Aynen hemşire karnımı baya bi sallamıştı,meğer uyuyormuş benim uykucu doğunca da uykucu olursa eşim kendine benzettin sonunda dicek.Riskli başladığım için genelde uzanarak geçiyor ya uyusam da uyumasam da uykucu oldum gözünde

Doğumdan sonra 20 haftalıkkenki gibi oluyormus Göbek kıyafetleri 20 haftalık karnımıza göre alıyormuşuz S Semabuse

Benim ilk kizda 20 haftalikken kucucuktu gobis valla :) Bunda bayaa buyuktu 20.haftada.
Ilkini hatirliyorumda 69 la girip 63 kiloyla dönmüstüm dogumdan.Ama gobek dogum sonrasi hemen kuculmuyor hastanede giyilecekse,yumusuyor cokca :))))
20.hafta fln bayaa masum geldi bana suan :)

Amaan yeter ki sana benzesin :) uyusun kuzucuk❤

Hıçkırık Saatin tik takı gibi oluyo ve biraz uzun sürüyo en net Anladığım şey o :) Karnı sallayınca da Uyanıyormuş nst de hemşire öyle yapmıştı ama ben korkarım :)
:))) elinledr tik tik yapınca uyanıyolar. Ama uyandrmaya gerk yok. Harekete başladığı an saysan yeter:)
Benmki ya çok yapmıyo yada plesanta önde ondan hıçkırığı belli olmuyo bilmyrm ben:) çok harektlendkten sonra arka planda kalıyr o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…