Özellkle yemekten sonra sola dönp yatmanı da tavsye ederim. Zaten başlaynca başlıyorlar:))Bir saatte 10 hareket
Normal giydğn bedenden 1 beden fazla alablrsn. Zaten rahat bişyler olursa 1 beden çok farktmeyeblr. Ben hamilykende değilkende small ve medium aldım hep. Yani rahat pijama tarzı olunca çok etkilemyr. Bide karnımn altında giyiyrm ben mesela. Denerkn alt takımı öyle deneyeblrsn. Üstte göğüsler biraz daha büyüyecği düşünülurse..Ben hâlâ lohusa takımı ve sabahlık alamadım. Karnım baya çıktı bedeni nasıl ayarlasam? Deneyip alacağım ama karnimiz küçülür heralde baya doğumdan sonra? Tavsiye verirseniz?
Canım gebelik okulunda 1numara 1paket, 2numara 2paket gittiğini söylediler sonra bir süre 3paket kullanıyormuş. İlk üç aydan sonra hızla büyüyolar. 0alma istersen. Dün gece joker de saat 10dan sonra çok indirim vardi sabah 10a kadar hiç bu kadar düştüğünü görmedim. Migrostan ve hepsi burada dan aldım ama jokerin indirimi gibisi yok. İki gün önce de süt sağma makinalarında yuzde50ye varan indirim vardi. Joker e bildirim için izin verin akşamları haberimiz oluyo boylelikletesekkur ederim kizlar bakicam dediginiz yerlere peki 0 mi aldiniz yoksa 1 numara falan mi?
Canım keşke haberimiz olsaydı bı alana bı bedaba çok iyiymiş. Olunca yine burdan haberlessekKızlar ben de premium care aldım. Migrosta 1 alana 1 bedava vardı geçen hafta sonu. Eşim çok araştırdı. En uygun orasıydı şimdi indirim kalktı mı bilmiyorum. Hatta internetten migrostan siparişle daha uyguna geliyor diyordu. Bkm mi neyle ödeniyormuş internetten alınca( ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok)
Doğumdan sonra giyeceğim cnm karnimiz kuculmez mi o zamanŞu anki bedenden 1- 2 beden büyük alın. Geceliği denediginizde karnıniz daha büyüdüğünü düşünün ve öyle karar verin almaya. Doğum sonrası tabi ki bol gelecek. O zaman da ya kaldırır ya ihtiyaç sahibine gider giysiler..
Dr un özel kliniği var cnm oraya gidiyorum. Normalde de özel hastanede calisiyoEvet çok mükemmel bişeydir benim de Olmasını çok istiyorum ama doktor malesef renkli açmıyor bu cihazın renkli özelliği yok diyor,bence var neden olmasın.Sırf bedava vermek istemediğinden..ama sen doktorun özel muayenehanesine mi gidiyorsun bilmiyorum da benimki özel hastane...özel muayeneyse muayene ücreti yüksek olduğundan renkli açıyorsa..bugün siyah beyaz resmini gördüm yüzü tam dönük ve açık bu sefer de resim vermediler devlet hastanesi olunca
Sağol cnm çok teşekkürlerNormal giydğn bedenden 1 beden fazla alablrsn. Zaten rahat bişyler olursa 1 beden çok farktmeyeblr. Ben hamilykende değilkende small ve medium aldım hep. Yani rahat pijama tarzı olunca çok etkilemyr. Bide karnımn altında giyiyrm ben mesela. Denerkn alt takımı öyle deneyeblrsn. Üstte göğüsler biraz daha büyüyecği düşünülurse..
bana da jokerden haber geliyor canim ama dun aksam 1 numaraya baktigimda %0 indirim vardiCanım gebelik okulunda 1numara 1paket, 2numara 2paket gittiğini söylediler sonra bir süre 3paket kullanıyormuş. İlk üç aydan sonra hızla büyüyolar. 0alma istersen. Dün gece joker de saat 10dan sonra çok indirim vardi sabah 10a kadar hiç bu kadar düştüğünü görmedim. Migrostan ve hepsi burada dan aldım ama jokerin indirimi gibisi yok. İki gün önce de süt sağma makinalarında yuzde50ye varan indirim vardi. Joker e bildirim için izin verin akşamları haberimiz oluyo boylelikle
Biliyorum onu da yapıyorum.Uyuyorsa yemek de etki etmiyo sanırım biraz uykucu :) sabahki Mesajı yazdıktan sonra "sen misin şikayet eden " dercesine oraya buraya kıvrılıyo saatlerdir:) kıvrılıyor da kıvrılıyor niyeyse :)Özellkle yemekten sonra sola dönp yatmanı da tavsye ederim. Zaten başlaynca başlıyorlar:))
İşte klinik olunca renkli açıyo muayene ücreti ne kadar alıyoDr un özel kliniği var cnm oraya gidiyorum. Normalde de özel hastanede calisiyo
Ben hickiriklari anlayamiyrm artik cok. Ama onlar sayilmiyor:) hareket tekme dalga :) sey yazıyodu biyerde kalkın yürüyn uyandrn falan diye:)))Biliyorum onu da yapıyorum.Uyuyorsa yemek de etki etmiyo sanırım biraz uykucu :) sabahki Mesajı yazdıktan sonra "sen misin şikayet eden " dercesine oraya buraya kıvrılıyo saatlerdir:) kıvrılıyor da kıvrılıyor niyeyse :)
Bir de acıtıyor "sen miydin acıtacsk kadar güçlü hareket etmiyor " diye yakınan der gibi
Ya bu arada hıçkırıkları da sayacak miyiz bi başladı mi 20 dk sürüyo nerdeyse
Ben hâlâ lohusa takımı ve sabahlık alamadım. Karnım baya çıktı bedeni nasıl ayarlasam? Deneyip alacağım ama karnimiz küçülür heralde baya doğumdan sonra? Tavsiye verirseniz?
Evet çok mükemmel bişeydir benim de Olmasını çok istiyorum ama doktor malesef renkli açmıyor bu cihazın renkli özelliği yok diyor,bence var neden olmasın.Sırf bedava vermek istemediğinden..ama sen doktorun özel muayenehanesine mi gidiyorsun bilmiyorum da benimki özel hastane...özel muayeneyse muayene ücreti yüksek olduğundan renkli açıyorsa..bugün siyah beyaz resmini gördüm yüzü tam dönük ve açık bu sefer de resim vermediler devlet hastanesi olunca
Biliyorum onu da yapıyorum.Uyuyorsa yemek de etki etmiyo sanırım biraz uykucu :) sabahki Mesajı yazdıktan sonra "sen misin şikayet eden " dercesine oraya buraya kıvrılıyo saatlerdir:) kıvrılıyor da kıvrılıyor niyeyse :)
Bir de acıtıyor "sen miydin acıtacsk kadar güçlü hareket etmiyor " diye yakınan der gibi
Ya bu arada hıçkırıkları da sayacak miyiz bi başladı mi 20 dk sürüyo nerdeyse
Hıçkırık Saatin tik takı gibi oluyo ve biraz uzun sürüyo en net Anladığım şey o :) Karnı sallayınca da Uyanıyormuş nst de hemşire öyle yapmıştı ama ben korkarım :)Ben hickiriklari anlayamiyrm artik cok. Ama onlar sayilmiyor:) hareket tekme dalga :) sey yazıyodu biyerde kalkın yürüyn uyandrn falan diye:)))
Doğumdan sonra 20 haftalıkkenki gibi oluyormus Göbek kıyafetleri 20 haftalık karnımıza göre alıyormuşuz S SemabuseCok asiri kuculmuyor hemen ama omuz gogus kalca bedenlerini dusun canim.Hamile ya da lohusa urunu alacaksan onlar zaten gobeginde sikinti cikarmaz.Ben hamile kiyafeti aliyorsam M aliyorum mesela normal bol bisy aliyorsam deneyerek dengeliyorum.Hapysshop diye bi site carpti gozume gecen ama detayli bakmadim fikir olsun.
Aynen hemşire karnımı baya bi sallamıştı,meğer uyuyormuş benim uykucu doğunca da uykucu olursa eşim kendine benzettin sonunda dicek.Riskli başladığım için genelde uzanarak geçiyor ya uyusam da uyumasam da uykucu oldum gözündeCok sikinti yapma canim saymak icin.Ekstra oynamadiginda farkedersin.Hickirik uzun suruyor onu hic sayma :)
Bide oynayabilirsin rahatsiz edebilirsin korkma hic,nstde bazen hemsire bayaa yapiyor :)
Aynen hemşire karnımı baya bi sallamıştı,meğer uyuyormuş benim uykucu doğunca da uykucu olursa eşim kendine benzettin sonunda dicek.Riskli başladığım için genelde uzanarak geçiyor ya uyusam da uyumasam da uykucu oldum gözünde
:))) elinledr tik tik yapınca uyanıyolar. Ama uyandrmaya gerk yok. Harekete başladığı an saysan yeter:)Hıçkırık Saatin tik takı gibi oluyo ve biraz uzun sürüyo en net Anladığım şey o :) Karnı sallayınca da Uyanıyormuş nst de hemşire öyle yapmıştı ama ben korkarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?