2018 Ekim Anneleri

Muhtemelen özlerim bende hele oynaması tekmeleri :) Yorgunluklar falan başlasa da çok şükür güzel geçiyor hamileliğim bi sıkıntı olmadı uykusuzluktan özlemle anarım bu dediklerimi

Ne mutlu❤ Bebisine de gidiyor bu guzel hisler,mutluluk❤ Son aylarda cok guzel gecer insallah❤

Ne mutlu❤ Bebisine de gidiyor bu guzel hisler,mutluluk❤ Son aylarda cok guzel gecer insallah❤
En büyük istediğim mutlu, huzurlu bi bebek, iyi bi insan olsun bide anne baba olarak payımız olursa bunda ne mutlu bana :)

Bu arada çalışan arkadaşlar kaçıncı haftada izne çıkmayı planlıyor? Ben 36yı zorlamak istiyorum aslında ama erken de ayrılmak istiyorum bi yandan 34 gibi yorulduğumu hissediyorum artık performansım da düşüyor buna bağlı olarak.

İnşallah gonlundekine gore nasip olsun.
Olmaz mi anne babalarinin aynasi gibiler cocuklarda.Aileden alacaklarini her turlu aliyorlar❤

Dogum sonrasi izin surene gore karar verebilirsin canim.Izin oraya aktarilacagindan 2 hafta uzunca bi zaman bebek icin.

37 ye kadar çalışacağım
Şu anda 32 haftalığım ama baya bi ağırlaştığımı hissediyorum
Bel ağrılarım başladı fazla ayakta duramıyorum artık
İşim masa başı ama evde daha çok yoruluyor insan

Nerde yasiyosunuz hangi hastaneye gidiyosunuz.

peki cok alirsak kuruma olmaz mi canim?

Ay ben de korkuyorum. Ama sezaryandan da korkuyorum :) onun için farketmez her türlü korkcam. Dr um eşimin girmesine de izin vermiyor. Destek olurdu ama yok diyor. Bare fotorafcıyı soksa ya...
Fotogragcilarla konuştunuz mu hastanenin fotoğrafçısı 1250ye çekiyoruz videsuz. Video da extra 1250. Çok pahalı ya napcaz

E
Fotogragcilarla konuştunuz mu hastanenin fotoğrafçısı 1250ye çekiyoruz videsuz. Video da extra 1250. Çok pahalı ya napcaz
Daha öncede aynı hastahanede doğum yapmıştım foto hizmeti vardı hatta kuaförde vardı şimdi yokmuş bende o fşyatları aldım dışrdan ve düşündüm bir arkadşım gelecek 2.gün ben zaten kendim makyaj ve saçımı yaparım bizi çekecek sonra ben gidip güzel nir albüm alırım ve fotoları bastırırım bu bana daha mantıklı geldi 1 saat foto çekecekler okadar para vermeyi isremşyorum bende

Ben okul tatilde olduğu için 33,34 ü kullanamıyorum 35,36 da okulda Seminere gitmeyi planlıyorum ama mümkün olur mu çok merak ediyorum.Oturuyor Olacağım idare edebilir miyim Bakslım kısmet o iki haftayı izne ekleyebilirsem süper olur

Ne kadar çokmuş fiyatlar, siz bilirsiniz ama gerçekten çok pahalı.
Siz kendinize gelip makyaj vs yaparsanız birkaç saat sonra bir yakınınız çekebilir.

Eşimin arkadaşı gelecek 2 gün 200 tl
Ama sadece cd ye aktarılcak
Aralarından beğendiğimiz bir kaç fotoyu çıkartıcaz
Albüm yapmaya kalkarsak 700 tl tutuyormuş
Video işini sormadık
Fotolardan video yaptırırız olur biter

Beth18 canim merhaba senindemi tup bebek ben tranfere geri sayim linkinden hatirliyor gibiyim uye benzerligimi yoksa?
lavinya hatirladim sanki seni. Ocakta trasferim gerceklesti eger sende o gruplardaysan benimdir canim

Yoo neden olsunki kapalı amblajlı sonuçta hiçbirşey olmaz bantı açık kalmadığı sürece
ya şoyle biz eve fazla aldigimiz islak mendillerde bazen kuruma oluyor da paketi acilmadigi halde ondan olabilri sanki ama bende 2 tane bebek olacagi icin hizla tukenir sanki

Evet ocakta transfer olmustu cok sevindim senin adina ikiz hetalde saglicakla kucagina alirsin insallah.oldu olacak diye doguruyoruz resmen

Anladjm ben hiç yaşamadım şimdiye kadar ama ilk kez bukadar çok aldım umarım olmaz öyle birşey ama umibabyde olaxağını sanmıyorım son kul tarihide 2020 mayıs gösteriyor kuruma yapacağını sanmıyorum oyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…