Muhtemelen özlerim bende hele oynaması tekmeleri :) Yorgunluklar falan başlasa da çok şükür güzel geçiyor hamileliğim bi sıkıntı olmadı uykusuzluktan özlemle anarım bu dediklerimi
En büyük istediğim mutlu, huzurlu bi bebek, iyi bi insan olsun bide anne baba olarak payımız olursa bunda ne mutlu bana :)Ne mutlu❤ Bebisine de gidiyor bu guzel hisler,mutluluk❤ Son aylarda cok guzel gecer insallah❤
En büyük istediğim mutlu, huzurlu bi bebek, iyi bi insan olsun bide anne baba olarak payımız olursa bunda ne mutlu bana :)
Bu arada çalışan arkadaşlar kaçıncı haftada izne çıkmayı planlıyor? Ben 36yı zorlamak istiyorum aslında ama erken de ayrılmak istiyorum bi yandan 34 gibi yorulduğumu hissediyorum artık performansım da düşüyor buna bağlı olarak.
En büyük istediğim mutlu, huzurlu bi bebek, iyi bi insan olsun bide anne baba olarak payımız olursa bunda ne mutlu bana :)
Bu arada çalışan arkadaşlar kaçıncı haftada izne çıkmayı planlıyor? Ben 36yı zorlamak istiyorum aslında ama erken de ayrılmak istiyorum bi yandan 34 gibi yorulduğumu hissediyorum artık performansım da düşüyor buna bağlı olarak.
Hakkimizda hayirlisi olsunGünlerimiz aynıymış canım benim dr um da 1-2 ekim gibi dedi
Nerde yasiyosunuz hangi hastaneye gidiyosunuz.Ya o iş şans birazcık benim ablam da sezaryanda cok cekti ayrımtı vermiyim gözün korkmasın. Dr um biraz uyuzluk yapıyor bu konuda ama değiştiremem de cünkü cok güveniyorum bilgisine ilk başlarda başka drlar da baktık ama gene bu dr a dondum o yzdn o ne derse biz fitiz
peki cok alirsak kuruma olmaz mi canim?Evet dedğiö gibi pişik de yapabilir ben kızıma birsüre pamuk suyla temizlemiştim ama her şekilde yine ıslak mendil gerekecek yani pişik yapacağını varsayarak ilk 3 ay kullanmasamda sonrasında kullanırım ben şahsen :) herşekilde alınacak sonuçta ıslak mendil ben ilk 1yıl enazından bunu kullanırım
Bu arada agrilariniz varmi sanci tarziNerde yasiyosunuz hangi hastaneye gidiyosunuz.
Fotogragcilarla konuştunuz mu hastanenin fotoğrafçısı 1250ye çekiyoruz videsuz. Video da extra 1250. Çok pahalı ya napcazAy ben de korkuyorum. Ama sezaryandan da korkuyorum :) onun için farketmez her türlü korkcam. Dr um eşimin girmesine de izin vermiyor. Destek olurdu ama yok diyor. Bare fotorafcıyı soksa ya...
Yoo neden olsunki kapalı amblajlı sonuçta hiçbirşey olmaz bantı açık kalmadığı sürecepeki cok alirsak kuruma olmaz mi canim?
Daha öncede aynı hastahanede doğum yapmıştım foto hizmeti vardı hatta kuaförde vardı şimdi yokmuş bende o fşyatları aldım dışrdan ve düşündüm bir arkadşım gelecek 2.gün ben zaten kendim makyaj ve saçımı yaparım bizi çekecek sonra ben gidip güzel nir albüm alırım ve fotoları bastırırım bu bana daha mantıklı geldi 1 saat foto çekecekler okadar para vermeyi isremşyorum bendeFotogragcilarla konuştunuz mu hastanenin fotoğrafçısı 1250ye çekiyoruz videsuz. Video da extra 1250. Çok pahalı ya napcaz
Ben okul tatilde olduğu için 33,34 ü kullanamıyorum 35,36 da okulda Seminere gitmeyi planlıyorum ama mümkün olur mu çok merak ediyorum.Oturuyor Olacağım idare edebilir miyim Bakslım kısmet o iki haftayı izne ekleyebilirsem süper olurEn büyük istediğim mutlu, huzurlu bi bebek, iyi bi insan olsun bide anne baba olarak payımız olursa bunda ne mutlu bana :)
Ne kadar çokmuş fiyatlar, siz bilirsiniz ama gerçekten çok pahalı.Fotogragcilarla konuştunuz mu hastanenin fotoğrafçısı 1250ye çekiyoruz videsuz. Video da extra 1250. Çok pahalı ya napcaz
Fotogragcilarla konuştunuz mu hastanenin fotoğrafçısı 1250ye çekiyoruz videsuz. Video da extra 1250. Çok pahalı ya napcaz
lavinya hatirladim sanki seni. Ocakta trasferim gerceklesti eger sende o gruplardaysan benimdir canimBeth18 canim merhaba senindemi tup bebek ben tranfere geri sayim linkinden hatirliyor gibiyim uye benzerligimi yoksa?
ya şoyle biz eve fazla aldigimiz islak mendillerde bazen kuruma oluyor da paketi acilmadigi halde ondan olabilri sanki ama bende 2 tane bebek olacagi icin hizla tukenir sankiYoo neden olsunki kapalı amblajlı sonuçta hiçbirşey olmaz bantı açık kalmadığı sürece
Evet ocakta transfer olmustu cok sevindim senin adina ikiz hetalde saglicakla kucagina alirsin insallah.oldu olacak diye doguruyoruz resmenlavinya hatirladim sanki seni. Ocakta trasferim gerceklesti eger sende o gruplardaysan benimdir canim
ya şoyle biz eve fazla aldigimiz islak mendillerde bazen kuruma oluyor da paketi acilmadigi halde ondan olabilri sanki ama bende 2 tane bebek olacagi icin hizla tukenir sanki
Anladjm ben hiç yaşamadım şimdiye kadar ama ilk kez bukadar çok aldım umarım olmaz öyle birşey ama umibabyde olaxağını sanmıyorım son kul tarihide 2020 mayıs gösteriyor kuruma yapacağını sanmıyorum oyüzdenlavinya hatirladim sanki seni. Ocakta trasferim gerceklesti eger sende o gruplardaysan benimdir canim
ya şoyle biz eve fazla aldigimiz islak mendillerde bazen kuruma oluyor da paketi acilmadigi halde ondan olabilri sanki ama bende 2 tane bebek olacagi icin hizla tukenir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?