Evet canim kismetse ikiz. Seninde olmus cok sevindim Allah saglikla dogmalarini basip etsjn insallahEvet ocakta transfer olmustu cok sevindim senin adina ikiz hetalde saglicakla kucagina alirsin insallah.oldu olacak diye doguruyoruz resmen
anlafim canim gozumu karartip alcam sanirimAnladjm ben hiç yaşamadım şimdiye kadar ama ilk kez bukadar çok aldım umarım olmaz öyle birşey ama umibabyde olaxağını sanmıyorım son kul tarihide 2020 mayıs gösteriyor kuruma yapacağını sanmıyorum oyüzden
Cok tesekkur ederim... gecen sali gunku kontrolde idrar tahlili yaptirmisti hoca. Cok sukur temizdi. Cumartesi aksami acilde de yapildi onda da bi sey cikmadi. Belim daha iyi cok sukur ama bugun de karin agrilarim var. Adet sancisi gibi olmaya basladi, korkuyorumGecmis olsun cok. Enfeksiyon tarzi bisy degildir demi? Bakildi mi? Idrar bobrek o taraflar yani
Canım ben vanda yaşıyorum burada ucuz doğum foto vs Tabi gönlüne göre bulmak zor keşke cok verseydim de gonlume gore olsa. Daha doktorum alcak mı doğuma fotocuyu belli değil ama alırsa sadece hastane cekimi 300 bide full paket var gebelik cekimi hastane cekimi bebek çekimi toplam 1500 tabi albumler ve kanvas tablolu falan. Fiyat makul ama gelip gelmeyecekleri bile net olamıyor bikaç fotocu ayarlıyorsun. Sabahın altısında olursa nasıl geleyim uyuyorum ben diyen bile var... Ben istda vs olup razıydım o paraları vermeye ama kısmet vanda doğum yapmakmışFotogragcilarla konuştunuz mu hastanenin fotoğrafçısı 1250ye çekiyoruz videsuz. Video da extra 1250. Çok pahalı ya napcaz
Vanda yaşıyorumNerde yasiyosunuz hangi hastaneye gidiyosunuz.
Ya ıslak mendik konusulurken hep bunu merak ettim de sormadım :) biz krndimize carfurdan indirimli diyr komili yenidoğan almıltık kısın simdilerde açtığım paketler kurumuş cıkıyor belki dr markayla alakalıdır grrçipeki cok alirsak kuruma olmaz mi canim?
Canim ben istanbuldayim beylikduzu reyap hastanesine gidiyorum.bebisin sagligi yerinde olsunda gerisi bos canimVanda yaşıyorummemuriyet. Lokman hekim hayat hastanesine gidiyoruz. Zaten iki tane ozel hastane var çok seçenek yok yani. Siz nereye gidiyonuz
Çatlak o zaman bendeki de. Kabariklik yok bendeİki göğsümde de 13. 14. Hafta civarı dediğiniz şeyler oldu bende. Çatlak bildiğiniz. Krem sürüyordum ben de ama yine de oldu. Hızla büyüdüler sanırım. Şimdi kabarıklıkları indi renkleri de hafif söndü.
Bende sanki şişmiş gibi elime gelmişti. Sonrasında geçti ama şuan sadece tenimden birkaç ton koyu çizgiler olarak kaldı.Çatlak o zaman bendeki de. Kabariklik yok bende
3aydan sonra da mı ıslak mendilleri yenidoğan almamız gerekiyor?peki cok alirsak kuruma olmaz mi canim?
Ben de öyle düşünüyorum cnm yoksa yıllardir istiyodum fotoğrafçı tutmayı ama çok pahalı. Doğuma girerken ebelere söylerim. Hamile çekimi için anneme söyleyeceğim Çamlıca da güzel yerler var. Doğum sonrası odada da yakınlar çeker artikNe kadar çokmuş fiyatlar, siz bilirsiniz ama gerçekten çok pahalı.
Siz kendinize gelip makyaj vs yaparsanız birkaç saat sonra bir yakınınız çekebilir.
Sağlıklı olsunlar da canım siz de cekersiniz. Ben de yıllardır istiyodum ama çok pahalı. Kendimiz imkanlarla çekeriz heraldeCanım ben vanda yaşıyorum burada ucuz doğum foto vs Tabi gönlüne göre bulmak zor keşke cok verseydim de gonlume gore olsa. Daha doktorum alcak mı doğuma fotocuyu belli değil ama alırsa sadece hastane cekimi 300 bide full paket var gebelik cekimi hastane cekimi bebek çekimi toplam 1500 tabi albumler ve kanvas tablolu falan. Fiyat makul ama gelip gelmeyecekleri bile net olamıyor bikaç fotocu ayarlıyorsun. Sabahın altısında olursa nasıl geleyim uyuyorum ben diyen bile var... Ben istda vs olup razıydım o paraları vermeye ama kısmet vanda doğum yapmakmış
Van da 7 yıl görev Yaptım ben 2011 de çıktım :)Gevaşta.. Van merkezde Medical park vardı çok memnundum ordan artık yok mu ?Vanda yaşıyorummemuriyet. Lokman hekim hayat hastanesine gidiyoruz. Zaten iki tane ozel hastane var çok seçenek yok yani. Siz nereye gidiyonuz
Evet orası popişKızlar bizimki ters duruyor hâlâ. Aşağıya vuruyo tekmeleri baskı yapıyor aşağıya. Karnımın sağ tarafı sert ve şişiriyo poposu mu kafası mi acaba
Üzme kendini bunda da vardır bir hayır. Sıkma canını.Günaydın kızlar
hafta sonu herkesın ıyı gecmıstır umarım benim moralim cok bozukevden çıkmamız gerekıcek ben bu saaten sonra nasıl ev toplucam nasıl tasınıcam dün emlakcı emlakcı gezdik arada da durup durup ağladım tamda bebeğin odasınını düzene sokmaya başlarım diyodum
Trendyoldan üç tane aldım ben. Hepsi de çok güzel oldu. Fiyatları da çok uygun.Elbisem yokkiiicok aslında ama bu dana halime göre yok hepsi 36beden :/ internette bulurum inşallah yaaa
Aynen benim aldıklarım da hamile giyim değildi. Büyük beden elbiseler çok rahat oluyor. Gebelikten sonra hala eskimemiş olurlarsa da daraltırım.Lcw büyük beden alın..Hamile bölümü değil, büyük beden elbiselere bakın.
Eşimin tshirt leriyle geziyom evde :)[/QUOTE]Eşimin ="plojovic, post: 56955475, member: 514257"]Cok sikinti etme.Herseye hakim olma cabasina girme canim yorulursun.O an giydiklerinden giyer gidersin
Direk su tüketimi dışında içtiğim çayı kahveyi şunu bunu saydırmıyordu bana diyetisyen. Bu kadın doğum hemşireleri de aynı şeyi söyledi. Sadece içtiğin suyu hesapla dediler.Allah yardımcın olsun tam ağırlaşma dönemine gelmiş. Eşyaların paketlenmesine kadar yapan nakliyat firmaları varmış onlara baksan?
Bizde yılbaşına doğru taşıyacağız, şehir değiştireceğiz hatta bakalım nasıl olacak ufacık bebekle.
3 litre içtiğimi düşünüyorum aslında aldığım tüm sivilari düşününce tam ölçmedim. Direk su tuketimini bi tık daha arttirayim ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?