2018 Ekim Anneleri

Evet ocakta transfer olmustu cok sevindim senin adina ikiz hetalde saglicakla kucagina alirsin insallah.oldu olacak diye doguruyoruz resmen
Evet canim kismetse ikiz. Seninde olmus cok sevindim Allah saglikla dogmalarini basip etsjn insallah
anlafim canim gozumu karartip alcam sanirim

Gecmis olsun cok. Enfeksiyon tarzi bisy degildir demi? Bakildi mi? Idrar bobrek o taraflar yani
Cok tesekkur ederim... gecen sali gunku kontrolde idrar tahlili yaptirmisti hoca. Cok sukur temizdi. Cumartesi aksami acilde de yapildi onda da bi sey cikmadi. Belim daha iyi cok sukur ama bugun de karin agrilarim var. Adet sancisi gibi olmaya basladi, korkuyorum Yarin sabah randevu aldim doktora gidicem yine

Fotogragcilarla konuştunuz mu hastanenin fotoğrafçısı 1250ye çekiyoruz videsuz. Video da extra 1250. Çok pahalı ya napcaz
Canım ben vanda yaşıyorum burada ucuz doğum foto vs Tabi gönlüne göre bulmak zor keşke cok verseydim de gonlume gore olsa. Daha doktorum alcak mı doğuma fotocuyu belli değil ama alırsa sadece hastane cekimi 300 bide full paket var gebelik cekimi hastane cekimi bebek çekimi toplam 1500 tabi albumler ve kanvas tablolu falan. Fiyat makul ama gelip gelmeyecekleri bile net olamıyor bikaç fotocu ayarlıyorsun. Sabahın altısında olursa nasıl geleyim uyuyorum ben diyen bile var... Ben istda vs olup razıydım o paraları vermeye ama kısmet vanda doğum yapmakmış

Çatlak o zaman bendeki de. Kabariklik yok bende

Kızlar bizimki ters duruyor hâlâ. Aşağıya vuruyo tekmeleri baskı yapıyor aşağıya. Karnımın sağ tarafı sert ve şişiriyo poposu mu kafası mi acaba

Ne kadar çokmuş fiyatlar, siz bilirsiniz ama gerçekten çok pahalı.
Siz kendinize gelip makyaj vs yaparsanız birkaç saat sonra bir yakınınız çekebilir.
Ben de öyle düşünüyorum cnm yoksa yıllardir istiyodum fotoğrafçı tutmayı ama çok pahalı. Doğuma girerken ebelere söylerim. Hamile çekimi için anneme söyleyeceğim Çamlıca da güzel yerler var. Doğum sonrası odada da yakınlar çeker artik

Sağlıklı olsunlar da canım siz de cekersiniz. Ben de yıllardır istiyodum ama çok pahalı. Kendimiz imkanlarla çekeriz heralde

Vanda yaşıyorum memuriyet. Lokman hekim hayat hastanesine gidiyoruz. Zaten iki tane ozel hastane var çok seçenek yok yani. Siz nereye gidiyonuz
Van da 7 yıl görev Yaptım ben 2011 de çıktım :)Gevaşta.. Van merkezde Medical park vardı çok memnundum ordan artık yok mu ?

Üzme kendini bunda da vardır bir hayır. Sıkma canını.

Lcw büyük beden alın..Hamile bölümü değil, büyük beden elbiselere bakın.
Aynen benim aldıklarım da hamile giyim değildi. Büyük beden elbiseler çok rahat oluyor. Gebelikten sonra hala eskimemiş olurlarsa da daraltırım.

Eşimin ="plojovic, post: 56955475, member: 514257"]Cok sikinti etme.Herseye hakim olma cabasina girme canim yorulursun.O an giydiklerinden giyer gidersin
Eşimin tshirt leriyle geziyom evde :)[/QUOTE]
Ben dışarıda da onları giyiyorum. Bence çok yakışıyorlar

Direk su tüketimi dışında içtiğim çayı kahveyi şunu bunu saydırmıyordu bana diyetisyen. Bu kadın doğum hemşireleri de aynı şeyi söyledi. Sadece içtiğin suyu hesapla dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…