2018 Ekim Anneleri

Bugün çok zorladı beni oğlum çok sert vuruyor, kasıklarıma kadar fena agriyo. Bazen durmak bilmiyo, nefesim kesiliyor hiç halim kalmadı

Hosgelmissiniz kucuk hanimla :)
Allah saglikla tamamina erdirsin.
Son adet tarihin
Sehir
Baslangic kilon flnda yazarsan ne guzel olur :)

Bugün çok zorladı beni oğlum çok sert vuruyor, kasıklarıma kadar fena agriyo. Bazen durmak bilmiyo, nefesim kesiliyor hiç halim kalmadı

Artik daha sertler.Asıl hamilelik bu iste karinlar ciksin oynasinlar diye beklenirken,bariz yoruyorlar :)

Zaten panik, heyecan ve korku olunca ben Iyi görüntü fotolar olacağını kendi adıma pek düşünemiyorum

Bende geç döllenme var. Sata göre bugün 32 bitti. Perşembe gidip çalışabilir raporu alacağım. Özel sektörde çalışıyorum. 17 eylülde de 37 dolmuş olacak. Ama bebeğin gelişimine göre 35 te çıkmış olacağım. Şimdi bile çok zor geliyor işe gitmek. Kurban bayramından sonra da 2 hafta yıllık izin girdim. İzin bitince 1 hafta daha çalışacağım bakalım inşallah.

Ben ilk doğumumu medipol Koşuyolunda yapmıştım. Sezeryandi. Hemşirelere vermiştim makinayı. Baya güzel fotoğraflar çekmişlerdi. Bir çok hastanede yapıyorlarmış bu şekilde. Aklınızda olsun.

Sagol canim ben elhamdülillah iyiyim. Süt sagiyorum. Yavrum da elhamdülillah iyi küvezde.

Gecmiş olsun Allah şifa versin en yakın zamanda o küvZdn hayırlısı ile cıkmayı nasip etsin. Erken doğum sebebin ne? Bebeğn kaç kilo dogdu?
25 haftalikken suyum geldi. 3 hafta hastanede yattim. En sonunda suyum gele gele tükendi be bebegimin kalp atimlari düştü ve acip sezeryana aldilar. Kizim 28 haftalik 910gr doğdu. Elhamdülillah her halimize Rabbimin vardir bir bildiği. Ona sigindim. O kullarini muhakkak görür ve gözetir.

Izin bitimine 1-2 ay ücretsiz izin ekleyebilirim yetmezse canım. Onu düşünmüyorum açıkçası su an isverenim anlayışlı sağolsun sıkıntı olmaz.

Benimde masa başı bilgisayarda çalışıyorum direk hatta arada evden çalışıyorum ama performansım düşmeye başladı uykum geliyor, yoruluyorum ekrana bakarken. Hiç güvenemiyorum kendime o yüzden.
Sanırım o haftalara yaklaşınca belli olacak. Şimdiden erken çıkabilirim diyorum ama kendimde güç bulursam 36yi zorlarım sanırım bende.
Direk su tüketimi dışında içtiğim çayı kahveyi şunu bunu saydırmıyordu bana diyetisyen. Bu kadın doğum hemşireleri de aynı şeyi söyledi. Sadece içtiğin suyu hesapla dediler.
Ben su dışında çok içecek içiyorum soda, ayran, meyve suyu, ice tea ne olursa. O yüzden beraber sayıyordum ama onlardan ziyade suyu daha da arttırmam lazım demekki. Sisem var onu doldurup duruyorum bugün öyle yaptım fazla içmek için.
Yıllık iznimi kullanmak istemedim her ihtimale karşı kalsın diye. En kötü onu da harcarım artık. Bilmiyorum bi yanım 36yi bekle hem tam maaş al diyor bi yanım zorlama kendini 34te çık diyor. Çok seviyorum işimi ama zor gelmeye basladi.

Bebeginizi saglikla eve goturun insallah

Evet cankm oyle oluyor. Siz kac ay sonra acmistini?
3aydan sonra da mı ıslak mendilleri yenidoğan almamız gerekiyor?
bence gerek yok. Ama cok memnun kalip hala kullananlar varmis

Artik daha sertler.Asıl hamilelik bu iste karinlar ciksin oynasinlar diye beklenirken,bariz yoruyorlar :)
Çok garip bir his. Acıtıyor ama şükür sebebi. Bazen acitirken bağırıyorum kucağıma almak için sabırsızlanıyorum hayırlısıyla ve sağlıkla hepimiz için. Tüm isteyen herkes için inşallah..
Tamam işte miden de yukarda :) ters dıruyo dedin bu durumda Kafası midenin altına geliyo benimki kasıkts mesela :)
Doğru cnm aklım gitti bir an
Zaten panik, heyecan ve korku olunca ben Iyi görüntü fotolar olacağını kendi adıma pek düşünemiyorum
İyi olur insallah herşey. Hepsi anı olarak kalir
Sagol canim ben elhamdülillah iyiyim. Süt sagiyorum. Yavrum da elhamdülillah iyi küvezde.
. İyi olmanıza çok sevindim cnm daim olsun inşallah daha iyi olun saglicakla.

Norml alip denersin. Tamamen memnuniyete bagli. Ben mesela deneyip begenmemstm. Bez de oyle prima kullandim hep arada degstrym diyrm hemen pisik oluyo mesela. O yuzden sabit devam hep:)
İlk aylar pamuk kullanmayı düşünüyorum, ve altını yikamayi. Sonra da ıslak mendil. Pişik olmaması için günde 10dk havalandırmak gerekiyomus altını eğitimde soylediler

Doktora danıştım hormonal değişikliklere bazı insanların vücudu daha çok tepki verebilirmiş bide kansızlık çok fazla bende buna bağlı tansiyonumda hep düşük seyrediyo onun etkisi muhtemelen ödem fazla... valla öyle internet her türlü bilgiyle dolu ben biliyim en azından diye bakıyorum

İlk aylar pamuk kullanmayı düşünüyorum, ve altını yikamayi. Sonra da ıslak mendil. Pişik olmaması için günde 10dk havalandırmak gerekiyomus altını eğitimde soylediler
Yani yikamak en guzeli oluyor pisikte. O havalandrmalar genelde kazayla sonuclarniyor:)) dakikasinda isiyorlar. Ama kucuk bebeklerde daha kolay. Altina bisy serilebilir.
Pamuk guzel fikir en guzeli. Sonra tamamen olayin akisina ve kendi tecrubelrine gore yaparsin sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…