Kafası yukarda cnm bizimkinin:)Evet orası popişKafası midenin tam Altın'da Olmalı
Bugün çok zorladı beni oğlum çok sert vuruyor, kasıklarıma kadar fena agriyo. Bazen durmak bilmiyo, nefesim kesiliyor hiç halim kalmadı
Tamam işte miden de yukarda :) ters dıruyo dedin bu durumda Kafası midenin altına geliyo benimki kasıkts mesela :)Kafası yukarda cnm bizimkinin:)
Zaten panik, heyecan ve korku olunca ben Iyi görüntü fotolar olacağını kendi adıma pek düşünemiyorumBen de öyle düşünüyorum cnm yoksa yıllardir istiyodum fotoğrafçı tutmayı ama çok pahalı. Doğuma girerken ebelere söylerim. Hamile çekimi için anneme söyleyeceğim Çamlıca da güzel yerler var. Doğum sonrası odada da yakınlar çeker artik
En büyük istediğim mutlu, huzurlu bi bebek, iyi bi insan olsun bide anne baba olarak payımız olursa bunda ne mutlu bana :)
Bu arada çalışan arkadaşlar kaçıncı haftada izne çıkmayı planlıyor? Ben 36yı zorlamak istiyorum aslında ama erken de ayrılmak istiyorum bi yandan 34 gibi yorulduğumu hissediyorum artık performansım da düşüyor buna bağlı olarak.
Sagol canim ben elhamdülillah iyiyim. Süt sagiyorum. Yavrum da elhamdülillah iyi küvezde.Benim de 32. Hafta bayramin 3. Gunune denk geliyor ama doktorum bayram sonrasi pzt. Gel o zaman verelim dedi canim sorun olmaz..
Ahh ahh canim agri isini hic sorma. Dun sabah belim hafif tutulmus gibi kalkmistim ama oglene dogru belimin sag tarafina oyle bi sanci girdi ki oturamadim yatamadim. Kasilmalarim da var zaten nicedir. Bir de karin agrisi peydah olduu. Yapistim telefona doktorla gorustum. Kasilmalar duzenli mi? Bebek hareket ediyor mu dedi. Kasilmalar duzenlo degil ama cok oluyo gun icinde artik saatte 3 kez oluyo nerdeyse ayakta kalirsam. Bebek de cok sukur hareketli dedim. Devam ederse hastaneye gelin nst ceksinler dedi. Aksam duramadim gece 10 da gittik. Nst de sanci yok ama kucuk sipam o nst zimbirtilarini hic sevmedi tak tak tak habire tekmeledi :) serum ve agri kesici verdiler geldik eve. Ama ne fayda gece 3 e kadar kivrandim resmen. Yatamiyorum inliyorumkucuk oglum da anne anne diye o da uyumadi yavrum... o kadar ilacin ustune bir de parol aldim bi de sicak su torbasi koydum sirtima anca oyle uyuyabildim. Bugun daha iyiyim ama belim iptal. 5 saatte bir parol atiyorum anca oyle duruyorum. Kasilmalar da artik cok rahatsiz ediyor. Korkmaya basladim erken dogum yapicam diye
Canim benim bebek nasil sen nasilsin? Insallah sagligi yerindedir kuzucugun, biraz toparlansin sonra kucaginda goturursun evine canim dualarimiz sizinle. Rabbim yardimciniz olsun...
25 haftalikken suyum geldi. 3 hafta hastanede yattim. En sonunda suyum gele gele tükendi be bebegimin kalp atimlari düştü ve acip sezeryana aldilar. Kizim 28 haftalik 910gr doğdu. Elhamdülillah her halimize Rabbimin vardir bir bildiği. Ona sigindim. O kullarini muhakkak görür ve gözetir.Gecmiş olsun Allah şifa versin en yakın zamanda o küvZdn hayırlısı ile cıkmayı nasip etsin. Erken doğum sebebin ne? Bebeğn kaç kilo dogdu?
İnşallah gonlundekine gore nasip olsun.
Olmaz mi anne babalarinin aynasi gibiler cocuklarda.Aileden alacaklarini her turlu aliyorlar❤
Dogum sonrasi izin surene gore karar verebilirsin canim.Izin oraya aktarilacagindan 2 hafta uzunca bi zaman bebek icin.
Benimde masa başı bilgisayarda çalışıyorum direk hatta arada evden çalışıyorum ama performansım düşmeye başladı uykum geliyor, yoruluyorum ekrana bakarken. Hiç güvenemiyorum kendime o yüzden.37 ye kadar çalışacağım
Şu anda 32 haftalığım ama baya bi ağırlaştığımı hissediyorum
Bel ağrılarım başladı fazla ayakta duramıyorum artık
İşim masa başı ama evde daha çok yoruluyor insan
Sanırım o haftalara yaklaşınca belli olacak. Şimdiden erken çıkabilirim diyorum ama kendimde güç bulursam 36yi zorlarım sanırım bende.Ben okul tatilde olduğu için 33,34 ü kullanamıyorum 35,36 da okulda Seminere gitmeyi planlıyorum ama mümkün olur mu çok merak ediyorum.Oturuyor Olacağım idare edebilir miyim Bakslım kısmet o iki haftayı izne ekleyebilirsem süper olur
Ben su dışında çok içecek içiyorum soda, ayran, meyve suyu, ice tea ne olursa. O yüzden beraber sayıyordum ama onlardan ziyade suyu daha da arttırmam lazım demekki. Sisem var onu doldurup duruyorum bugün öyle yaptım fazla içmek için.Direk su tüketimi dışında içtiğim çayı kahveyi şunu bunu saydırmıyordu bana diyetisyen. Bu kadın doğum hemşireleri de aynı şeyi söyledi. Sadece içtiğin suyu hesapla dediler.
Yıllık iznimi kullanmak istemedim her ihtimale karşı kalsın diye. En kötü onu da harcarım artık. Bilmiyorum bi yanım 36yi bekle hem tam maaş al diyor bi yanım zorlama kendini 34te çık diyor. Çok seviyorum işimi ama zor gelmeye basladi.Bende geç döllenme var. Sata göre bugün 32 bitti. Perşembe gidip çalışabilir raporu alacağım. Özel sektörde çalışıyorum. 17 eylülde de 37 dolmuş olacak. Ama bebeğin gelişimine göre 35 te çıkmış olacağım. Şimdi bile çok zor geliyor işe gitmek. Kurban bayramından sonra da 2 hafta yıllık izin girdim. İzin bitince 1 hafta daha çalışacağım bakalım inşallah.
Bebeginizi saglikla eve goturun insallah25 haftalikken suyum geldi. 3 hafta hastanede yattim. En sonunda suyum gele gele tükendi be bebegimin kalp atimlari düştü ve acip sezeryana aldilar. Kizim 28 haftalik 910gr doğdu. Elhamdülillah her halimize Rabbimin vardir bir bildiği. Ona sigindim. O kullarini muhakkak görür ve gözetir.
Evet cankm oyle oluyor. Siz kac ay sonra acmistini?Ya ıslak mendik konusulurken hep bunu merak ettim de sormadım :) biz krndimize carfurdan indirimli diyr komili yenidoğan almıltık kısın simdilerde açtığım paketler kurumuş cıkıyor belki dr markayla alakalıdır grrçi
bence gerek yok. Ama cok memnun kalip hala kullananlar varmis3aydan sonra da mı ıslak mendilleri yenidoğan almamız gerekiyor?
Evet benm ilk kizimda gecmisti:))Seninki doğru canım benimkinde hata var. Amaan sanki günü gününe doğcaklar :)
Es yaninda olunca guzel oluyor. Gerci tavsye etmeyen de cok ama.Ay ben de korkuyorum. Ama sezaryandan da korkuyorum :) onun için farketmez her türlü korkcam. Dr um eşimin girmesine de izin vermiyor. Destek olurdu ama yok diyor. Bare fotorafcıyı soksa ya...
Norml alip denersin. Tamamen memnuniyete bagli. Ben mesela deneyip begenmemstm. Bez de oyle prima kullandim hep arada degstrym diyrm hemen pisik oluyo mesela. O yuzden sabit devam hep:)3aydan sonra da mı ıslak mendilleri yenidoğan almamız gerekiyor?
Çok garip bir his. Acıtıyor ama şükür sebebi. Bazen acitirken bağırıyorum kucağıma almak için sabırsızlanıyorum hayırlısıyla ve sağlıkla hepimiz için. Tüm isteyen herkes için inşallah..Artik daha sertler.Asıl hamilelik bu iste karinlar ciksin oynasinlar diye beklenirken,bariz yoruyorlar :)
Doğru cnm aklım gitti bir anTamam işte miden de yukarda :) ters dıruyo dedin bu durumda Kafası midenin altına geliyo benimki kasıkts mesela :)
İyi olur insallah herşey. Hepsi anı olarak kalirZaten panik, heyecan ve korku olunca ben Iyi görüntü fotolar olacağını kendi adıma pek düşünemiyorum
. İyi olmanıza çok sevindim cnm daim olsun inşallah daha iyi olun saglicakla.Sagol canim ben elhamdülillah iyiyim. Süt sagiyorum. Yavrum da elhamdülillah iyi küvezde.
İlk aylar pamuk kullanmayı düşünüyorum, ve altını yikamayi. Sonra da ıslak mendil. Pişik olmaması için günde 10dk havalandırmak gerekiyomus altını eğitimde soyledilerNorml alip denersin. Tamamen memnuniyete bagli. Ben mesela deneyip begenmemstm. Bez de oyle prima kullandim hep arada degstrym diyrm hemen pisik oluyo mesela. O yuzden sabit devam hep:)
Doktora danıştım hormonal değişikliklere bazı insanların vücudu daha çok tepki verebilirmiş bide kansızlık çok fazla bende buna bağlı tansiyonumda hep düşük seyrediyo onun etkisi muhtemelen ödem fazla... valla öyle internet her türlü bilgiyle dolu ben biliyim en azından diye bakıyorumPertim çıkması için çok iş yapmama gerek yok artık aslında hemen yorulduğum içinTemizliğin çoğunu eşim yapıyor sağolsun. Yine de insan dayanamıyor bi yerden sonra hadi şunu da ben yapayım diyorum :)
İzne çıkmayı dört gözle bekliyorum o yüzden yaklaşık 1 ay var hem dinleneyim diyorum hem kızıma el emeği bişeyler hazırlayayım diyorum. Çalışırken çok zor hepsine birden yetişmek.
Doktora danıştın mı peki baktı mı değerlere falan başla bişeyden mi kaynaklı seninki acaba?
Bende yeni başladı birde internetteki yazıları okumuyorum kötü bişey diyorsa. Yoksa başımız ağrısa kanser olurduk :) Beslenmeme dikkat edip tuzu azaltayım bi bakıcam etkisine artık bayramdan sonra kontrolüm doktora da danışırım baktım geçmedi.
Ben biraz suçluyum ya, iyi hissettiğimde boş durmuyorum hareket halindeyim ilaçları da çok düzenli aldığım söylenemez. Ne zaman vücudum uyarı verse o zaman başlıyorum dikkat etmeye
Yani yikamak en guzeli oluyor pisikte. O havalandrmalar genelde kazayla sonuclarniyor:)) dakikasinda isiyorlar. Ama kucuk bebeklerde daha kolay. Altina bisy serilebilir.İlk aylar pamuk kullanmayı düşünüyorum, ve altını yikamayi. Sonra da ıslak mendil. Pişik olmaması için günde 10dk havalandırmak gerekiyomus altını eğitimde soylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?