2018 Ekim Anneleri

Sagol canim ben elhamdülillah iyiyim. Süt sagiyorum. Yavrum da elhamdülillah iyi küvezde.
Sağlıkla evinize geçin. Anneli babalı huzurla büyütün..

Günaydın hanımlar hepimize mutlu bir gün diliyorum. Bugün mide bulantılarıyla başlayan bir gün oldu umarım devamı gelmez. Sizde de oluyor mu bu aRalar? Hamileliğin başına döndüm sanki.
pembeseccade canım geçmiş olsun hayırlısıyla kucağına alıp evine gideceksin inş Allah şu verdiğiniz emeklerin karşılığını versin inş bayadırsorunlarla mücadele ediyorsun

Günaydın :)

Islak mendil topluca alacağım sanırım bende. Herşeye zam gelecek diyorlar o hazırda bulunsun en azından. Zama karşı bez stoğu yapmayı düşünen var mı? Bezden memnun kalır mıyım emin olamadığım için küçük bi paket almıştım ben sadece sleppy 40 adet 1 no, 40 adet 2 no var elimde sadece. Bi kaç paket alsam mı diye düşünüyorum şimdi

Bi kaç kere bulantım oldu benimde ama fazla yok. Aşırı duygusallık başladı birde halsizlik geri döndü.

Valla her markaya iyi de kotu de yorum var:)) sleppyden cok memnun insan var. ama ben ve arkadasim hic sevmemstk. Oyle gundzleri takip sik sik degstrerek bitirmeye calismistik. Her bez icin ayni sey gecerli.

Valla her markaya iyi de kotu de yorum var:)) sleppyden cok memnun insan var. ama ben ve arkadasim hic sevmemstk. Oyle gundzleri takip sik sik degstrerek bitirmeye calismistik. Her bez icin ayni sey gecerli.
Bende o yüzden çok almayayım memnun kalırsam devam ederim diye düşünerek başlangıç paketi aldım sadece. Şimdi herkes zam konuşunca acaba alsam mı diye düşündüm.

kızlar trendyol da prime bebek bezleri indirime girmiş
yeni doğan 1 bedeb 126 adet ve 2 beden 120 adet iki boy bezin fiyatı 104 tl sizce nasıl fiyatı uygun mu?

Canim bi hoca arkadaşım anlattı ilk bebekte prima kullanmış ikincide sleepy almış ama memnun kalmamış hic

Aslında bu benim de aklımda. Çoğu kişi prima öneriyor. Aslında çeşitli bezlerden de alınıp kenara koyulabilir.
Prima fazla olmak şartıyla diğer bezlerden de serpiştirebilirim. Yine unibaby yenidoğan ıslak mendillerinden de stoklamak niyetim.

Ceylin_naz cnm nasılsın? hoşgeldin aramıza? hamileliğin nasıl gidiyor? bebeğin cinsiyeti erkekti sanırım yanlış hatırlamıyorsam... doğum şeklin nasıl olacak? bana doktor direk spinal sezaryan dedi

Canim bi hoca arkadaşım anlattı ilk bebekte prima kullanmış ikincide sleepy almış ama memnun kalmamış hic
2 kişiden de olumsuz yanıt aldım. Riskli olacak o zaman stok yapmam.
Farklı bezler denemek bebeğin cildini daha da tahriş eder diye biliyorum. Neye alıştıysa onu kullanmalı eğer memnun kalınırsa diye hiç farklı bez almayı düşünmedim. Sleepy'i kabul etmezse küçük hanım prima denerim ama şimdi farklı marka da almak istemiyorum. Sanırım stok işini biraz erteleyeceğim bezde.

Islak mendilde bende unibabyden alıcam toplu paketlerden. 4 paket sleepy var şu an elimde zaten bir süre pamuk kullanırım direk sonra bu ıslak mendilleri de yıkayarak kullanmayı düşünüyorum açıkçası ne kadar saf pamuk ve su dese de.

Islak mendilde sikinti yasamayiz. Bebegimze yaramasa bile gideri olan bi urun bez gibi degil:) islak mendil stogu mantikli

Yeni doğum yapan arkadaşım "Prima 1 den 150 ye yakın kullandım. Sonra 2. boya geçtik, 1 numaranın birazı elimde kaldı dedi." dedi. Ben de o kadar aldım. Sonra elde kalıyormuş bebek büyüdükçe o stoklar..

Aşırı stoğun bir dezavantajı da, ya üründen memnun kalınmazsa elde kalma olasılığı.

kızlar trendyol da prime bebek bezleri indirime girmiş
yeni doğan 1 bedeb 126 adet ve 2 beden 120 adet iki boy bezin fiyatı 104 tl sizce nasıl fiyatı uygun mu?
Tanesi 0.42 kuruşa geliyor. İnternette aynı markkanın tanesi 0.38 kuruşa gelenler de var. Ama bu da iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…