- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
25 haftalikken suyum geldi. 3 hafta hastanede yattim. En sonunda suyum gele gele tükendi be bebegimin kalp atimlari düştü ve acip sezeryana aldilar. Kizim 28 haftalik 910gr doğdu. Elhamdülillah her halimize Rabbimin vardir bir bildiği. Ona sigindim. O kullarini muhakkak görür ve gözetir.
Sağlıkla evinize geçin. Anneli babalı huzurla büyütün..Sagol canim ben elhamdülillah iyiyim. Süt sagiyorum. Yavrum da elhamdülillah iyi küvezde.
Ohh cok sukur canim cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla saglikla kuvezden cikip eve gitmeyi de nasip etsinSagol canim ben elhamdülillah iyiyim. Süt sagiyorum. Yavrum da elhamdülillah iyi küvezde.
Bi kaç kere bulantım oldu benimde ama fazla yok. Aşırı duygusallık başladı birde halsizlik geri döndü.Günaydın hanımlar hepimize mutlu bir gün diliyorum. Bugün mide bulantılarıyla başlayan bir gün oldu umarım devamı gelmez. Sizde de oluyor mu bu aRalar? Hamileliğin başına döndüm sanki.
pembeseccade canım geçmiş olsun hayırlısıyla kucağına alıp evine gideceksin inş Allah şu verdiğiniz emeklerin karşılığını versin inş bayadırsorunlarla mücadele ediyorsun
Valla her markaya iyi de kotu de yorum var:)) sleppyden cok memnun insan var. ama ben ve arkadasim hic sevmemstk. Oyle gundzleri takip sik sik degstrerek bitirmeye calismistik. Her bez icin ayni sey gecerli.Günaydın :)
Islak mendil topluca alacağım sanırım bende. Herşeye zam gelecek diyorlar o hazırda bulunsun en azından. Zama karşı bez stoğu yapmayı düşünen var mı? Bezden memnun kalır mıyım emin olamadığım için küçük bi paket almıştım ben sadece sleppy 40 adet 1 no, 40 adet 2 no var elimde sadece. Bi kaç paket alsam mı diye düşünüyorum şimdi
Bende o yüzden çok almayayım memnun kalırsam devam ederim diye düşünerek başlangıç paketi aldım sadece. Şimdi herkes zam konuşunca acaba alsam mı diye düşündüm.Valla her markaya iyi de kotu de yorum var:)) sleppyden cok memnun insan var. ama ben ve arkadasim hic sevmemstk. Oyle gundzleri takip sik sik degstrerek bitirmeye calismistik. Her bez icin ayni sey gecerli.
Aynen sikintili durum. Bez zaten pahali bide zam gelirse nolur bilmyrm:)Bende o yüzden çok almayayım memnun kalırsam devam ederim diye düşünerek başlangıç paketi aldım sadece. Şimdi herkes zam konuşunca acaba alsam mı diye düşündüm.
Canim bi hoca arkadaşım anlattı ilk bebekte prima kullanmış ikincide sleepy almış ama memnun kalmamış hicGünaydın :)
Islak mendil topluca alacağım sanırım bende. Herşeye zam gelecek diyorlar o hazırda bulunsun en azından. Zama karşı bez stoğu yapmayı düşünen var mı? Bezden memnun kalır mıyım emin olamadığım için küçük bi paket almıştım ben sadece sleppy 40 adet 1 no, 40 adet 2 no var elimde sadece. Bi kaç paket alsam mı diye düşünüyorum şimdi
Bnm de 3 ocak4 ocak. Burada bir gün fazla gösteriyor. Aslında beklenen doğum tarihi 11.10.2018
Aslında bu benim de aklımda. Çoğu kişi prima öneriyor. Aslında çeşitli bezlerden de alınıp kenara koyulabilir.Günaydın :)
2 kişiden de olumsuz yanıt aldım. Riskli olacak o zaman stok yapmam.Canim bi hoca arkadaşım anlattı ilk bebekte prima kullanmış ikincide sleepy almış ama memnun kalmamış hic
Farklı bezler denemek bebeğin cildini daha da tahriş eder diye biliyorum. Neye alıştıysa onu kullanmalı eğer memnun kalınırsa diye hiç farklı bez almayı düşünmedim. Sleepy'i kabul etmezse küçük hanım prima denerim ama şimdi farklı marka da almak istemiyorum. Sanırım stok işini biraz erteleyeceğim bezde.Aslında bu benim de aklımda. Çoğu kişi prima öneriyor. Aslında çeşitli bezlerden de alınıp kenara koyulabilir.
Prima fazla olmak şartıyla diğer bezlerden de serpiştirebilirim. Yine unibaby yenidoğan ıslak mendillerinden de stoklamak niyetim.
Islak mendilde sikinti yasamayiz. Bebegimze yaramasa bile gideri olan bi urun bez gibi degil:) islak mendil stogu mantikliAslında bu benim de aklımda. Çoğu kişi prima öneriyor. Aslında çeşitli bezlerden de alınıp kenara koyulabilir.
Prima fazla olmak şartıyla diğer bezlerden de serpiştirebilirim. Yine unibaby yenidoğan ıslak mendillerinden de stoklamak niyetim.
Yeni doğum yapan arkadaşım "Prima 1 den 150 ye yakın kullandım. Sonra 2. boya geçtik, 1 numaranın birazı elimde kaldı dedi." dedi. Ben de o kadar aldım. Sonra elde kalıyormuş bebek büyüdükçe o stoklar..Günaydın :)
Ondan bizde aldık. Bence uygun.kızlar trendyol da prime bebek bezleri indirime girmiş
yeni doğan 1 bedeb 126 adet ve 2 beden 120 adet iki boy bezin fiyatı 104 tl sizce nasıl fiyatı uygun mu?
Aşırı stoğun bir dezavantajı da, ya üründen memnun kalınmazsa elde kalma olasılığı.Günaydın :)
Tanesi 0.42 kuruşa geliyor. İnternette aynı markkanın tanesi 0.38 kuruşa gelenler de var. Ama bu da iyi.kızlar trendyol da prime bebek bezleri indirime girmiş
yeni doğan 1 bedeb 126 adet ve 2 beden 120 adet iki boy bezin fiyatı 104 tl sizce nasıl fiyatı uygun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?