Izin bitimine 1-2 ay ücretsiz izin ekleyebilirim yetmezse canım. Onu düşünmüyorum açıkçası su an isverenim anlayışlı sağolsun sıkıntı olmaz.
Benimde masa başı bilgisayarda çalışıyorum direk hatta arada evden çalışıyorum ama performansım düşmeye başladı uykum geliyor, yoruluyorum ekrana bakarken. Hiç güvenemiyorum kendime o yüzden.
Sanırım o haftalara yaklaşınca belli olacak. Şimdiden erken çıkabilirim diyorum ama kendimde güç bulursam 36yi zorlarım sanırım bende.
Ben su dışında çok içecek içiyorum soda, ayran, meyve suyu, ice tea ne olursa. O yüzden beraber sayıyordum ama onlardan ziyade suyu daha da arttırmam lazım demekki. Sisem var onu doldurup duruyorum bugün öyle yaptım fazla içmek için.
Yıllık iznimi kullanmak istemedim her ihtimale karşı kalsın diye. En kötü onu da harcarım artık. Bilmiyorum bi yanım 36yi bekle hem tam maaş al diyor bi yanım zorlama kendini 34te çık diyor. Çok seviyorum işimi ama zor gelmeye basladi.
Benim arkadaşım çok titiz ve bebeğinin cildi de hassas. Bana o önerdi unibaby yenidoğanı. Bebeği 1 yaşını geçti ama hala unibaby yenidoğan kullanıyor. Ben de demiştim su ve pamukla temizlemek istiyorum diye ama o da ilk başlarda öyle yaparım demiş ancak çok zor oluyor öyle dedi.2 kişiden de olumsuz yanıt aldım. Riskli olacak o zaman stok yapmam.
Farklı bezler denemek bebeğin cildini daha da tahriş eder diye biliyorum. Neye alıştıysa onu kullanmalı eğer memnun kalınırsa diye hiç farklı bez almayı düşünmedim. Sleepy'i kabul etmezse küçük hanım prima denerim ama şimdi farklı marka da almak istemiyorum. Sanırım stok işini biraz erteleyeceğim bezde.
Islak mendilde bende unibabyden alıcam toplu paketlerden. 4 paket sleepy var şu an elimde zaten bir süre pamuk kullanırım direk sonra bu ıslak mendilleri de yıkayarak kullanmayı düşünüyorum açıkçası ne kadar saf pamuk ve su dese de.
aynen doğru söylüyosunIslak mendilde sikinti yasamayiz. Bebegimze yaramasa bile gideri olan bi urun bez gibi degil:) islak mendil stogu mantikli
Aaa öyle mi? Bak bu önemli işte. 1 numara 336 adet olana bakıyordum ben de. Elimde kalırsa çok yazık olur.Yeni doğum yapan arkadaşım "Prima 1 den 150 ye yakın kullandım. Sonra 2. boya geçtik, 1 numaranın birazı elimde kaldı dedi." dedi. Ben de o kadar aldım. Sonra elde kalıyormuş bebek büyüdükçe o stoklar..
oo, o çokmuş. Elinizde kalır.Aaa öyle mi? Bak bu önemli işte. 1 numara 336 adet olana bakıyordum ben de. Elimde kalırsa çok yazık olur.
Yeni doğum yapan arkadaşım "Prima 1 den 150 ye yakın kullandım. Sonra 2. boya geçtik, 1 numaranın birazı elimde kaldı dedi." dedi. Ben de o kadar aldım. Sonra elde kalıyormuş bebek büyüdükçe o stoklar..
Yok direk 1 no dan stok yapmazdım ama bebeğin cildinin bezi kabul etmeme ihtimali düşündürüyor beni o yüzden vazgeçmek üzereyim bez stoğundan. Bende 1 no 40, 2 no 40 adet var belki birere tane daha alırım 80 1 no 80 2 no olacak şekilde o kadar. Onu bile almayabilirim miniğimin cildini tahriş etme ihtimali varsa direk değiştiririm bezi diye. Islak mendil alıcam sadece sanırım fazlaca.Aşırı stoğun bir dezavantajı da, ya üründen memnun kalınmazsa elde kalma olasılığı.
Aslında vitaminleri doğru kullansam zorlamaz :) Dünden beri zorluyorum kendimi düzenli içeyim diye bugün daha zinde gibiyim mesela.O zaman kendinide cok zorlama bence.
Ama son ay kadar ciddi agirlasmazsin daha
Bende ilk bi kaç ay yaparım muhtemelen yenidoğanlık minişliğini atlatana kadar. Kardeşimden hatırlıyorumda pamuk değil ama ıslak mendilleri yıkayıp kullanırdık kimyasalını atmak için. En kötü öyle yaparım bir süre.Benim arkadaşım çok titiz ve bebeğinin cildi de hassas. Bana o önerdi unibaby yenidoğanı. Bebeği 1 yaşını geçti ama hala unibaby yenidoğan kullanıyor. Ben de demiştim su ve pamukla temizlemek istiyorum diye ama o da ilk başlarda öyle yaparım demiş ancak çok zor oluyor öyle dedi.
Günde 6-7 kere kere değişiyormuş altları..Bebek bezi 1 numara en az 100-150 civarı olmalı gibiYok direk 1 no dan stok yapmazdım ama bebeğin cildinin bezi kabul etmeme ihtimali düşündürüyor beni o yüzden vazgeçmek üzereyim bez stoğundan. Bende 1 no 40, 2 no 40 adet var belki birere tane daha alırım 80 1 no 80 2 no olacak şekilde o kadar. Onu bile almayabilirim miniğimin cildini tahriş etme ihtimali varsa direk değiştiririm bezi diye. Islak mendil alıcam sadece sanırım fazlaca.
Aslında vitaminleri doğru kullansam zorlamaz :) Dünden beri zorluyorum kendimi düzenli içeyim diye bugün daha zinde gibiyim mesela.
Birde kriz gelirse mecbur çalışırım diyorum 36ya kadar ne kadar çalışsam kar devlet izin sonunda veriyormuş maaş ödemelerini sanırım.
Bende ilk bi kaç ay yaparım muhtemelen yenidoğanlık minişliğini atlatana kadar. Kardeşimden hatırlıyorumda pamuk değil ama ıslak mendilleri yıkayıp kullanırdık kimyasalını atmak için. En kötü öyle yaparım bir süre.
Aynen elimdeki zaten bi kaç gün anca gider o yüzden stok yapacaktım ama ya pişik yapar ya da beğenmezsem bezi diye alamadım daha fazla.Günde 6-7 kere kere değişiyormuş altları..Bebek bezi 1 numara en az 100-150 civarı olmalı gibi
Canım 12 çok fazla bir rakam değil kullanırken nasıl bittiğini bile anlamıyorsun kuruyana kadar bitirirsin merak etme. Daha fazla rakamlar olsa bir nebze ihtimal var ama yine de sorun olacağını düşünmüyorumKızlar bir sorum olacak. Unibaby ıslak mendil 12li paket var. Her pakette 40 adet. 480 tane toplamda. Son kullanma tarihi 2020 ocak diyor. Şimdi bunu alsam acaba mendiller kurur mu?
Hiç böyle bir şey tecrübe eden oldu mu?
Tamamdır o zaman çok teşekkür ederim. 12li paket alıyorum.Canım 12 çok fazla bir rakam değil kullanırken nasıl bittiğini bile anlamıyorsun kuruyana kadar bitirirsin merak etme. Daha fazla rakamlar olsa bir nebze ihtimal var ama yine de sorun olacağını düşünmüyorum
Pimpiriklilik değil canım ya insan deneyiminin olmadığı konularda böyle hissediyor ki çok normal. Bez konusu bebişle çok alakalı bazen cildine iyi gelen gelmeyen şeyler değişiyor. İlk hamilelikte topiğimizde bayanlar bahsediyorlardı birçok markanın sitesine üye alıp ücretsiz örneklerinden istemişlerdi hangisi iyi gelecek diye hala yok mudur acaba öyle bir seçenek. Ben de bez olarak prima premium care aldım ama birkaç aydan sonra kızımda olduğu gibi molfix falan denemeyi düşünüyorum. Deneye yanıla bulacağız bizim için iyi olanıAynen elimdeki zaten bi kaç gün anca gider o yüzden stok yapacaktım ama ya pişik yapar ya da beğenmezsem bezi diye alamadım daha fazla.
İlk olunca fazla mı pimpirikli oldum ne
Rica ederim canım ben pamuk da aldım baya fazla ikisini de kullanırım diye düşündüm mesela dışarı çıktığında falan pamuk işi biraz zor olabiliyor ıslak mendil daha rahat oluyor tabi bebeğin cildiyle uyumluysa sıkıntı yapmıyorsaTamamdır o zaman çok teşekkür ederim. 12li paket alıyorum.
bu pamuk da mı özel satılıyor yoksa kullandığımız makyaj temizleme pamukları da oluyor mu? Şu yuvarlak olanlardan.Rica ederim canım ben pamuk da aldım baya fazla ikisini de kullanırım diye düşündüm mesela dışarı çıktığında falan pamuk işi biraz zor olabiliyor ıslak mendil daha rahat oluyor tabi bebeğin cildiyle uyumluysa sıkıntı yapmıyorsa
Ben istiyordum ama dr olmaz dediEs yaninda olunca guzel oluyor. Gerci tavsye etmeyen de cok ama.
Şubat gibi aldık iste haziranda açtığım kuruydu bide biraz gelmişti yer yer kuruydu hala duruyorlar ama kuru kuru markası komili yenidoğandı. Ben kokulu mendilleri sevmem o yzdn indirimden 12li paket mi ne almıştıkEvet cankm oyle oluyor. Siz kac ay sonra acmistini?
bence gerek yok. Ama cok memnun kalip hala kullananlar varmis
Ben dışarıda da onları giyiyorum. Bence çok yakışıyorlarEşimin tshirt leriyle geziyom evde :)
Ben dışarıda da onları giyiyorum. Bence çok yakışıyorlar
Kollarını kıvırınca havalı duruyor. Tabi boydan da uzun geliyorsa güzel durmazAaa yok ben o kadar değil. Eşim çünkü xxl beden giyiyor boyum uzun olsa belki giyerim ama kolları cok uzun ve bol oluyor dirseğe kadar geliyor. Eskiden kalma larce kıyafetleri için düşünmedim değil tam oluyor ama işte kollar kotu durdu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?