2018 Ekim Anneleri

Hanımlar epey.com diye bir site keşfettim. Anne-bebek bölümünde ürünleri çok güzel karşılaştırma seçeneği var. Örneğin bebek arabası bakıyorum hala. Kafamı karıştıran ürünleri karşılaştır deyip tüm özelliklerini kıyaslama imkanım oluyor. Bana faydalı geldi.
Bir de internetteki tüm fiyatları alt alta veriliyor.

Ya arkadaşlar birşey soracağım. Elbette cocuğum gelcek heyecanlıyım falan ama bi yandan da ben cok sıkıldım var mı benim gibi olan? 31+5im bazen 37-38de alsa ne güzel olur diye düsünürken buluyorum kendimi yada 36da arkadasım doğum yaptı ayy ne sanslı kız bebeği de sağlıklıydı kuveze de girmedi falan diye iç geçiriyorum sonra kızıyorum kendime bunları düsündüğüm için. Hani hep vaktinde sağlıkla sıhhatle mutlulukla gelsin diye dua ederim de bazen utanmasam Allah ım sağlıklı olacaksa biraz da erken gelsin diyesim var aklıma boyle gelince hemen tovbe diyorum vaktinde gelsin kendime kızıyorum sonra. Bu durumu yaşayan var mı? Benim gibi sıkılan bunalan? Havalar nasıl sıcak hiçbir şey yapamıyoruz evin içinde tıkıldık kaldık. Bide hamile kalana kdr sigara içiyordum çok özledim. Hiç soğumadım sigaradan. Bebeğim için bıraktım ve doğunca başlıcam hayaller kuruyorum balkonda kahvemi sigaramı içerken falan. Aranızda boyle olan var mı? Cünkü bir yandan da vicdan yapıyorum ben kotu umursamaz bir anne mi olcam yoksa diye? Bi sebep de ben öğretmenim ve yaz tatilinin sonlarında hep boyle bunalırım çalışmamaktan evde oturmaktan. Gebelikte biraz daha kısıtlayınca aklıma oyle seyler geliyor normal mi acaba bunları düsünmem

yillarca hamile kalmayi bekleyen bunun icin herseyini (maddi manevi) feda eden anneleri tanisaydin boyle seyler aklina gelmezdi. Her halin şükür dolu olurdu. Sadece empati yapman ve kendini sıkmaman icin yazdim bunu. Sakin yanlis anlama

bu pamuk da mı özel satılıyor yoksa kullandığımız makyaj temizleme pamukları da oluyor mu? Şu yuvarlak olanlardan.
Özel satılıyor canım genelde kare şekilde oluyor makyaj pamuklarına benziyor ıslanınca dağılmıyor sıkıştırılmış formda oluyor bebek temizleme pamuğu diye geçiyor olabilir ismi

Kizlarrr annisler bisey soracağım
Iki gogus altında sanirim kaburga da iğne batar gibi bi batma var bende
Özellikle yan yapınca artıyor düz yatınca geçiyor. Ama sanki iğne sokup çıkarmış gibi

yillarca hamile kalmayi bekleyen bunun icin herseyini (maddi manevi) feda eden anneleri tanisaydin boyle seyler aklina gelmezdi. Her halin şükür dolu olurdu. Sadece empati yapman ve kendini sıkmaman icin yazdim bunu. Sakin yanlis anlama
Ben biraz tez canlıyım belki de ondan mı diyorum. Siz hiç hadi cıksa da başlasak artık annelik hayatına falan diye düsünmüyor musunuz bende mi sorun günler de geçmiyor sanki artık

Kızlar bir sorum olacak. Unibaby ıslak mendil 12li paket var. Her pakette 40 adet. 480 tane toplamda. Son kullanma tarihi 2020 ocak diyor. Şimdi bunu alsam acaba mendiller kurur mu?
Hiç böyle bir şey tecrübe eden oldu mu?
Hergun bir tane kullansan yıl zaten 365 gün. Ki ne 1 tanesi daha çok gidecek. Al, gitsin :))

Kizlarrr annisler bisey soracağım
Iki gogus altında sanirim kaburga da iğne batar gibi bi batma var bende
Özellikle yan yapınca artıyor düz yatınca geçiyor. Ama sanki iğne sokup çıkarmış gibi
Aynısından bende de oluyor.. batma hissi ağrı ama 10 15 dk ya geçiyor

Kaç yıl sonra oldu bebeğin canim

Merhaba kızlar..Memlekete tatille bayramı birleştirelim diye gelince bi türlü okuyamadım yazılanları son 1 saattir onları okuyorum.Aklımda kalanlara yazayım.
pembeseccade canım gözün aydın.Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.Sağlıkla eve gittiğiniz günler de gelir umarım.

İsmen unuttum ama babası rahatsız bir arkadaşım vardı çok geçmiş olsun.

Islak mendilde ben de geçen hafta n11 de ki indirimden yararlandım.12 ki paket aldım 40 adet olandan.Geldi ve kurulacağını sanmıyorum gayet iyi durumda.

Bezde ben de Premium çare kullanacağım ama betten ve yine n11 sen alacağım 1 ve 2 numaralar.En uygun fiyat orada oluyordu son baktığımda bi inceleyin isterseniz.

@SaskinAnne canım artık bebe k kaburgana baskı yapacak çok normal hatta yapmıyorsa şanslı annelerden diyebiliriz :)

Şimdilik aklımda kalanlar bunlar .Umarım son zamanlarımız da sağlıkla geçer..

Kızlar refakatçi olarak sadece eşim kalsa olur di mi hastanede. Annem ya da ablam da kalmak istiyolar da ilk günü esimle birlikte gecirelim diyorum. Bir de ilk gün hastane ilk anne baba yemeği verecek odada. Ben çok heyecanlıyım.

Evet sonra veriliyormus canim.
Ilaclari 1 hafta dene istersen duzenli,bayaa farkediyor

Kızlar bir sorum olacak. Unibaby ıslak mendil 12li paket var. Her pakette 40 adet. 480 tane toplamda. Son kullanma tarihi 2020 ocak diyor. Şimdi bunu alsam acaba mendiller kurur mu?
Hiç böyle bir şey tecrübe eden oldu mu?

Kurursa yikar islak mendil kutusunda kullanirsin.Hem suyla islatmanda daha iyi olur bence normalde bile kullanirken yika.

Sekam kizlar. Biraz once ilk oglumdan kalan, lekesiz kullanilacak durumda olan kiyafetleri yikayip astim. Ev mis gibi koktu yeniden. Onlar kuruyunca da yeni aldiklarimda sira insallah... oglum daha 2,5 yasinda ama cok özlemisim bebisi... Ne guzel heyecanlar bunlar. Rabbim saglikla vaktindr kucagimiza almayi nasip etdin insallah. pembeseccade canim saglikla evinize dönün insallah. Umarim bebegin de sen de iyisinizdir.

Doguncada uzun zaman icmesen keske emiyorsa ayri zarar emmese bile seninle birarada cok sık olacagindan yine zararli.Yani onlarin iyiligiyse hazir birakmisken kendini gaza getir :)

Benim sezeryan oldugu halde 39u bekleyecem diyorum canim cunku bu haftalarinda bi kerameti var.1 hafta bile cok onemli yenidoganlarda.Olmuyorsa elde degil tabii Allah saglik versin.

Ara ara boyle hissetmen normal.
Bende gecen yataga oturup yatmak istemiyorum ya diye soyleniyordum esime.

Ama inan geciyor.Kizimda cok ozlemistim diye simdi tekmelerin tadini cikariyorum ki hic durmuyor gun icinde inan yoruyor.Gece de uykudan uyandiriyor.Ben istedim diyorum kendi kendime :))))))

Hormonlardan sebepte boyle hissrtmen normal ama sakin dogumdan sonranin simdiden daha rahat olacagina inanma.Cok yikilir kendini caresiz hissedersin.

Hastane sartlarina bagli canim.
Ozelde fln zaten hemsireler herseye yardimci oluyorlar talebe gore.
Benim simdi buyugu sadece annemle kalabilecegi icin yanimda esim olacak mesela sadece.

Ben biraz tez canlıyım belki de ondan mı diyorum. Siz hiç hadi cıksa da başlasak artık annelik hayatına falan diye düsünmüyor musunuz bende mi sorun günler de geçmiyor sanki artık
Canım bu haftalarda hala yukarıda olduğu için bebiş bunların yaşanması normal ki iki gündür ben de yaşamaya başladım şu an hafif acısı kızımda yaklaşık 7-8 hafta çekmiştim otursan olmuyor batıyor yatsan yer ettiği için acıyor fena durumdaydım şimdi de özellikle yatarken ve hareketliyken canım acımaya başladı hatta benim malum yerde ortaya çıkan varis de iki gündür canımı acıtmaya başladı Allah daha büyük dertler vermesin ama neresi acıyorsa canın orada oluyor resmen. Umarım çok uzun süreli olmadan geçer

Tam olarak aynı şeyleri düşünüyorum:)))

Benimde annem ve ablam kalacaktı ama ben şimdiden dedim eşim kalcak diye
Çünkü ilk gecemizde üçümüz olalım istedim...

Bende geçen hafta kıyafetleri yıkadım astım ve rabbime binlerce kez şükür ettim çünkü rabbim 13 sene sonra bu bebek kıyafetleri yıkayıp asmayı nasip etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…