2018 Ekim Anneleri

Nedense doğunca hep daha rahat olcakmıs gibi geliyor olmayacak mı :) gobekten kurtulcaz daha rahat hareket edebilcez ya

Kalabilir tabi canım hatta ben bu doğumda eşim kalsın istemiştim ama kızım olacak eve gitmesi gerekecek doğum da oturduğumuz yerde olmayacak mecbur yine annem kalacak

Nedense doğunca hep daha rahat olcakmıs gibi geliyor olmayacak mı :) gobekten kurtulcaz daha rahat hareket edebilcez ya

Daha rahat hareket edecen ama bagimsiz hareket biraz zor olacak :)
Wc,banyo fln bazen lüks olabiliyor mesela :)
Fiziken tabii rahatliyorsun o ayri canim.

Oh masallah ne guzel. Srn de. Saglikla kucagina al insallah canim

Ayyy nasıl mutlu oldum benim gibi birinin daha olduğunu görünce inanamazsın :) )
Valla bu hormonlar beni çok etkiliyo sanırım çok acayip şeyler düşündğüm de oluyo. Ya da eskiden olan bazı kötü şeyleri düşünüp eşime sarıyorum yeni olmuş gibi falan değişik yani oyüzden bian önce vakti gelsin istiyorum daha bunun lohusalığı var bide:)))

Soma daha lohusalık var onda zaten herkesi dediği gözüne batacak daha kötü oluyormuş insan
Bende hamilelik psikolojisi nedeniyle 2 haftadır çok kötüyüm her şeye herkese sinir oluyorum
Sanki seni anlayan yokmuş gibi

yine demogojiye bağlayanlar olmuş hiç duyma onları.

Gayeeeeettttt normal.

Senin gibi işini ve hayatını seven bir kadının kısa sürede eski hayat formuna dönmeyi istemesi de çok normal.
Evet bebeklerimiz bizim herşeyimiz ama kendimizi de unutmamak gerek. kendim gibi olan biriyle tanıştığıma ok memnunum. hiç vicdanlık bir durumun yok. şuan böyle olman cok cok cok cok normal.

Ama şunu söyleyeyim minnoşunu kucağına alınca herşey çok değişecek :) bu düşüncelerine de gülüp geçeceksin.

Anın tadını çıkar balım

Yalnız değilsin zaman zaman bende böyleyim:) Daha gel artık diyorum bazen ama hiç erken doğmasını istemiyorum da. Bir an önce kavuşmak istiyorum sadece birde agirlasinca normal bence. Çoğu yerde okudum son aylarda sıkılma oluyormuş. Ama bugün kızım hiç çıkmasan mi ben seni karnımda daha iyi korurum dedim. Hiç belli olmuyor :)

Sigara için acele etme emzirirken bebeğe geçecek yine zehri. Bende hamileliğimi öğrenince bıraktım. Arada canım çekiyor ama doğunca başlamayı düşünmüyorum emzirirken içemem yine ona zarar verir diye.

Kizlarrr annisler bisey soracağım
Iki gogus altında sanirim kaburga da iğne batar gibi bi batma var bende
Özellikle yan yapınca artıyor düz yatınca geçiyor. Ama sanki iğne sokup çıkarmış gibi

Hemde nasıl ağrılarım oluyor. Tamamen durusla ve midenin çok dolu olmasıyla ilgili benimki. Azıcık dik durmayayım göğüslerim kaburgalarima baskı yapsın hemen başlıyor batmalar

Merhaba kızlar nasılsınız? Bayadır yazmadım yine :) pembeseccade canım Allah analı babalı büyütsün bebeğini. Inşallah en kısa zamanda evinize de gelir.
Bolca bezden bahsetmişsiniz kızlar. Ben de yikanabilir bebek bezi kullanacağım. Hem kızıma hem doğaya elimden geldiğince zarar vermek istemiyorum. Sizler de düşünebilirsiniz.

Eşimin yakın bi arkadası çocuk dr u ilk 15-20dk diyor sigaranın süte etkisi. Hamileyken günde bi tane içen bi kadının verdiği zararın binde biri değildir emzirirken kontorullu icmek diyor. Ona güveniyorum biraz.

Burda en rahat ben miyim :) "herkes" diye bişey yok bende bir tek eşimi görüyorum konuşuyorum,o da akşamları:) doğuma,lohusalığa da kısmetse annem ve kardeşlerim birer hafta nöbetleşe gelecekler herkesin ayni anda konuşup sinir bozma durumunu yaşamıcam sanırsam :)

Son düzenleme:
İlaç gibi geldin :)

Arkadasim derdi ki annem bana zaten cok yardimci olur ben yegenlerimdende alisigim :)
Derdim ki yegen gb olmuyor,bide annende olsa bazen cok yuk hissettiginden ya da bazi dusuncelerde ayri dusebiliyor.Sen yine de hazirlikli ol :)))
Dogumdan sonra en cok annesini sikayet etmisti aklima onu getirdin.

Insallah kolaylikla gecer ilk zamanlar.Bence tadini cikaranlardan olacaksin

Bunu bi cocuk doktorunun soylemesi ne uzucu.
Yanii ekstra birakamayan ciddi sorun yasayan insanlar var elbette ama birakmisken sirf boyle bi bilginin altina girmek biraz vicdani bi durum.

Emme araliklarinin oturdugu zamanlar cok sonralarda oluyor canim.Ve cocugun en ufak hastaliginda evde sigara icen var mi diye sorar doktorlar.Dusun sadece icilmesinin etkileri.

Dusununce biz cogumuz oyle buyuduk gerci ama suan ugrastiklari cesit cesit hastaliklar zaten var insallah kiyamazsin diyeyim ben yine de :))) Hamile hamile kabul olur belki :))))
Hic icmemis biri olarak cocuklar gormesin bile istiyorum❤

kızlar hastane odası için süs püs serbet bardağı fln alıyım dıyorum şu plastık kurdelalı olanlardan anadolu yakasında nerde vardır acaba internetten alasım gelmedi

Bilmiyorum ki belkide ben de annemle çatışabilir,şikayetçi olabilirim bu konuda belli mi olur :)))) Ay bişey olmaz ,sakınılan Göze çöp batar yok şöyle yok böyle cümlelerini kullanmaz inş Neyseki 1 haftacık kalacak

kızlar hastane odası için süs püs serbet bardağı fln alıyım dıyorum şu plastık kurdelalı olanlardan anadolu yakasında nerde vardır acaba internetten alasım gelmedi
Çok alakasız olacak ama :) en son ne zaman doktora gittin bilmiyorum ama muayene ve doğum ücretlerine zam gelmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…