- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
Nedense doğunca hep daha rahat olcakmıs gibi geliyor olmayacak mı :) gobekten kurtulcaz daha rahat hareket edebilcez yaDoguncada uzun zaman icmesen keske emiyorsa ayri zarar emmese bile seninle birarada cok sık olacagindan yine zararli.Yani onlarin iyiligiyse hazir birakmisken kendini gaza getir :)
Benim sezeryan oldugu halde 39u bekleyecem diyorum canim cunku bu haftalarinda bi kerameti var.1 hafta bile cok onemli yenidoganlarda.Olmuyorsa elde degil tabii Allah saglik versin.
Ara ara boyle hissetmen normal.
Bende gecen yataga oturup yatmak istemiyorum ya diye soyleniyordum esime.
Ama inan geciyor.Kizimda cok ozlemistim diye simdi tekmelerin tadini cikariyorum ki hic durmuyor gun icinde inan yoruyor.Gece de uykudan uyandiriyor.Ben istedim diyorum kendi kendime :))))))
Hormonlardan sebepte boyle hissrtmen normal ama sakin dogumdan sonranin simdiden daha rahat olacagina inanma.Cok yikilir kendini caresiz hissedersin.
Kalabilir tabi canım hatta ben bu doğumda eşim kalsın istemiştim ama kızım olacak eve gitmesi gerekecek doğum da oturduğumuz yerde olmayacak mecbur yine annem kalacakKızlar refakatçi olarak sadece eşim kalsa olur di mi hastanede. Annem ya da ablam da kalmak istiyolar da ilk günü esimle birlikte gecirelim diyorum. Bir de ilk gün hastane ilk anne baba yemeği verecek odada. Ben çok heyecanlıyım.
Ayyy nasıl mutlu oldum benim gibi birinin daha olduğunu görünce inanamazsın :) )Tam olarak aynı şeyleri düşünüyorum:)))
Nedense doğunca hep daha rahat olcakmıs gibi geliyor olmayacak mı :) gobekten kurtulcaz daha rahat hareket edebilcez ya
Oh masallah ne guzel. Srn de. Saglikla kucagina al insallah canimBenimde annem ve ablam kalacaktı ama ben şimdiden dedim eşim kalcak diye
Çünkü ilk gecemizde üçümüz olalım istedim...
Bende geçen hafta kıyafetleri yıkadım astım ve rabbime binlerce kez şükür ettim çünkü rabbim 13 sene sonra bu bebek kıyafetleri yıkayıp asmayı nasip etti
Valla bu hormonlar beni çok etkiliyo sanırım çok acayip şeyler düşündğüm de oluyo. Ya da eskiden olan bazı kötü şeyleri düşünüp eşime sarıyorum yeni olmuş gibi falan değişik yani oyüzden bian önce vakti gelsin istiyorum daha bunun lohusalığı var bide:)))Ayyy nasıl mutlu oldum benim gibi birinin daha olduğunu görünce inanamazsın :) )
Amin canım inşallah Hepimiz vaktinde saatinde sağlıkla kucağımıza alalım inşALLAHOh masallah ne guzel. Srn de. Saglikla kucagina al insallah canim
Valla bu hormonlar beni çok etkiliyo sanırım çok acayip şeyler düşündğüm de oluyo. Ya da eskiden olan bazı kötü şeyleri düşünüp eşime sarıyorum yeni olmuş gibi falan değişik yani oyüzden bian önce vakti gelsin istiyorum daha bunun lohusalığı var bide:)))
yine demogojiye bağlayanlar olmuş hiç duyma onları.Ya arkadaşlar birşey soracağım. Elbette cocuğum gelcek heyecanlıyım falan ama bi yandan da ben cok sıkıldım var mı benim gibi olan? 31+5im bazen 37-38de alsa ne güzel olur diye düsünürken buluyorum kendimi yada 36da arkadasım doğum yaptı ayy ne sanslı kız bebeği de sağlıklıydı kuveze de girmedi falan diye iç geçiriyorum sonra kızıyorum kendime bunları düsündüğüm için. Hani hep vaktinde sağlıkla sıhhatle mutlulukla gelsin diye dua ederim de bazen utanmasam Allah ım sağlıklı olacaksa biraz da erken gelsin diyesim var aklıma boyle gelince hemen tovbe diyorum vaktinde gelsin kendime kızıyorum sonra. Bu durumu yaşayan var mı? Benim gibi sıkılan bunalan? Havalar nasıl sıcak hiçbir şey yapamıyoruz evin içinde tıkıldık kaldık. Bide hamile kalana kdr sigara içiyordum çok özledim. Hiç soğumadım sigaradan. Bebeğim için bıraktım ve doğunca başlıcam hayaller kuruyorum balkonda kahvemi sigaramı içerken falan. Aranızda boyle olan var mı? Cünkü bir yandan da vicdan yapıyorum ben kotu umursamaz bir anne mi olcam yoksa diye? Bi sebep de ben öğretmenim ve yaz tatilinin sonlarında hep boyle bunalırım çalışmamaktan evde oturmaktan. Gebelikte biraz daha kısıtlayınca aklıma oyle seyler geliyor normal mi acaba bunları düsünmem
Yalnız değilsin zaman zaman bende böyleyim:) Daha gel artık diyorum bazen ama hiç erken doğmasını istemiyorum da. Bir an önce kavuşmak istiyorum sadece birde agirlasinca normal bence. Çoğu yerde okudum son aylarda sıkılma oluyormuş. Ama bugün kızım hiç çıkmasan mi ben seni karnımda daha iyi korurum dedim. Hiç belli olmuyor :)Ya arkadaşlar birşey soracağım. Elbette cocuğum gelcek heyecanlıyım falan ama bi yandan da ben cok sıkıldım var mı benim gibi olan? 31+5im bazen 37-38de alsa ne güzel olur diye düsünürken buluyorum kendimi yada 36da arkadasım doğum yaptı ayy ne sanslı kız bebeği de sağlıklıydı kuveze de girmedi falan diye iç geçiriyorum sonra kızıyorum kendime bunları düsündüğüm için. Hani hep vaktinde sağlıkla sıhhatle mutlulukla gelsin diye dua ederim de bazen utanmasam Allah ım sağlıklı olacaksa biraz da erken gelsin diyesim var aklıma boyle gelince hemen tovbe diyorum vaktinde gelsin kendime kızıyorum sonra. Bu durumu yaşayan var mı? Benim gibi sıkılan bunalan? Havalar nasıl sıcak hiçbir şey yapamıyoruz evin içinde tıkıldık kaldık. Bide hamile kalana kdr sigara içiyordum çok özledim. Hiç soğumadım sigaradan. Bebeğim için bıraktım ve doğunca başlıcam hayaller kuruyorum balkonda kahvemi sigaramı içerken falan. Aranızda boyle olan var mı? Cünkü bir yandan da vicdan yapıyorum ben kotu umursamaz bir anne mi olcam yoksa diye? Bi sebep de ben öğretmenim ve yaz tatilinin sonlarında hep boyle bunalırım çalışmamaktan evde oturmaktan. Gebelikte biraz daha kısıtlayınca aklıma oyle seyler geliyor normal mi acaba bunları düsünmem
Kizlarrr annisler bisey soracağım
Iki gogus altında sanirim kaburga da iğne batar gibi bi batma var bende
Özellikle yan yapınca artıyor düz yatınca geçiyor. Ama sanki iğne sokup çıkarmış gibi
Kullanıcam artık, bebiş nasılsa gerektiğini alıyor benden eksiliyor diyordum ama onun ihtiyacı da arttı mecbur kullanıcam :)Evet sonra veriliyormus canim.
Ilaclari 1 hafta dene istersen duzenli,bayaa farkediyor
Eşimin yakın bi arkadası çocuk dr u ilk 15-20dk diyor sigaranın süte etkisi. Hamileyken günde bi tane içen bi kadının verdiği zararın binde biri değildir emzirirken kontorullu icmek diyor. Ona güveniyorum biraz.Yalnız değilsin zaman zaman bende böyleyim:) Daha gel artık diyorum bazen ama hiç erken doğmasını istemiyorum da. Bir an önce kavuşmak istiyorum sadece birde agirlasinca normal bence. Çoğu yerde okudum son aylarda sıkılma oluyormuş. Ama bugün kızım hiç çıkmasan mi ben seni karnımda daha iyi korurum dedim. Hiç belli olmuyor :)
Sigara için acele etme emzirirken bebeğe geçecek yine zehri. Bende hamileliğimi öğrenince bıraktım. Arada canım çekiyor ama doğunca başlamayı düşünmüyorum emzirirken içemem yine ona zarar verir diye.
Hemde nasıl ağrılarım oluyor. Tamamen durusla ve midenin çok dolu olmasıyla ilgili benimki. Azıcık dik durmayayım göğüslerim kaburgalarima baskı yapsın hemen başlıyor batmalar
Burda en rahat ben miyim :) "herkes" diye bişey yok bende bir tek eşimi görüyorum konuşuyorum,o da akşamları:) doğuma,lohusalığa da kısmetse annem ve kardeşlerim birer hafta nöbetleşe gelecekler herkesin ayni anda konuşup sinir bozma durumunu yaşamıcam sanırsam :)Soma daha lohusalık var onda zaten herkesi dediği gözüne batacak daha kötü oluyormuş insan
Bende hamilelik psikolojisi nedeniyle 2 haftadır çok kötüyüm her şeye herkese sinir oluyorum
Sanki seni anlayan yokmuş gibi
İlaç gibi geldin :)yine demogojiye bağlayanlar olmuş hiç duyma onları.
Gayeeeeettttt normal.
Senin gibi işini ve hayatını seven bir kadının kısa sürede eski hayat formuna dönmeyi istemesi de çok normal.
Evet bebeklerimiz bizim herşeyimiz ama kendimizi de unutmamak gerek. kendim gibi olan biriyle tanıştığıma ok memnunum. hiç vicdanlık bir durumun yok. şuan böyle olman cok cok cok cok normal.
Ama şunu söyleyeyim minnoşunu kucağına alınca herşey çok değişecek :) bu düşüncelerine de gülüp geçeceksin.
Anın tadını çıkar balım
Burda en rahat ben miyim :) "herkes" diye bişey yok bende bir tek eşimi görüyorum konuşuyorum,o da akşamları:) doğuma,lohusalığını da kısmetse annem ve kardeşlerim birer hafta nöbetleşe gelecekler herkesin ayni anda konuşup sinir bozma durumunu yaşamıcam sanırsam :)
Eşimin yakın bi arkadası çocuk dr u ilk 15-20dk diyor sigaranın süte etkisi. Hamileyken günde bi tane içen bi kadının verdiği zararın binde biri değildir emzirirken kontorullu icmek diyor. Ona güveniyorum biraz.
Arkadasim derdi ki annem bana zaten cok yardimci olur ben yegenlerimdende alisigim :)
Derdim ki yegen gb olmuyor,bide annende olsa bazen cok yuk hissettiginden ya da bazi dusuncelerde ayri dusebiliyor.Sen yine de hazirlikli ol :)))
Dogumdan sonra en cok annesini sikayet etmistiaklima onu getirdin.
Insallah kolaylikla gecer ilk zamanlar.Bence tadini cikaranlardan olacaksin
Çok alakasız olacak ama :) en son ne zaman doktora gittin bilmiyorum ama muayene ve doğum ücretlerine zam gelmiş..kızlar hastane odası için süs püs serbet bardağı fln alıyım dıyorum şu plastık kurdelalı olanlardan anadolu yakasında nerde vardır acaba internetten alasım gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?