2018 Ekim Anneleri

Kesinlikle katılıyorum sana. Gebelikten önce ben de içiyordum. Hamile kalınca resmen ağlaya ağlaya bıraktım çünkü çok iradesizdim. Şimdi öyle huzurluyum ki bebeğime zarar vermedim diye. Bırak dumanı, kokusu bile bebekleri hasta edebiliyor. Bırakınca anladım o kokunun da ne berbat olduğunu. Resmen yıllarca eşime eziyet etmişim.. Bebeklerin özellikle ilk 2 yılları çok kıymetli dikkatli olmakta yarar var.

Canım zaten evde icmem kesinlikle ama günde biker iki tane bir kahvemle içerim balkomda ilk başlarda Paket taşıyacak günde 20tane içecek değilim o hala gelmek bir yaşına yaklasır heralde ama günde bir kereden cok birşey olmayacağını düsünüyorum. Zaten biberonuma sütü koyup cıkarım balkona. Ben sigara içmeyi inanılmaz seviyorum okullar acıkken hamile öğretmen bir arkadas iciyordu ya ımda al dedi bi tane iç sem de nolcak yok yapamadım. Simdi bazen canım cok istiyor gidiyim alıyım gizli gizli iciyim diyorum imkansız kıyamam bebeğime.hamileyken içmeyip doğunca onn yuzunu kokusunu gorunce ona zarar verecek sekilde içmem mümkün değil zaten ama kendimi de tanıyorsam günde bi kere içcek fırsatı yaratırım kendime

Belki de anaaaam diye sarilirsin
Onlarda tedirgin oluyor aslinda bi yandanda kiyamiyor insan.
Ilkinde annem mama mi versek der dururdu basimda.Gerek yok diye diye bi hal olmustum.Sonra 1 kere verdim bakti yine susmadi bidaha hic soylemedi
Bidaha da hic vermedim zaten.

Evet o kokunun hicbisyle gitmedigi bitek birakilinca anlasiliyor sanirim.
Abim icerdi odamizda birakinca ozur dilemisti benden :)
Allah versinde o iradeyi daha da azalsin insallah icen❤

Bence içmezsin o yavrucağa kıyamazsın doğunca :) Hele 1-2 yaşına gelsin öyle bi toparlasın kendini. İllaki geçer süt ile geçmese kokusu iner bi şekilde anneden yavruya geçer bence.
Arada kaçamak yapılmaz mı? Çok yorulucaz çok bunalıcaz kırk yılda bir olur kaçamaklar ama devamlı içmek kendi can parçamıza büyük haksızlık. Arada kaçamak bende yaparım sanırım kahve yanına

Ekim anneleri alışverişi ile ilgili bi sayfa vardı alınanlar paylaşılıyordu orada sanırım. Aktif mi hala?

Benim annem de eski usul hadi pirinç unu maması yapayım yedirelim dicek ben emzik biberon hemen dayamak istemicem o bişey olmaz bişey olmaz deyip Ağzına tıkacakben otururken sallamak istemicem o sallamak isteyecek beşikte ayakta yatakta neresi müsaitse
Canım annem o günlere kavuşalım miniğimle sağlıkla evimize gelelim de annemi de o sayede aylar sonra görmüşüm belkide her bişeye he der geçerim.Esas sorun eşim,o her şeyi kontrol altına almak isteyecek ve öpülmesine asla müsade etmeyeceğini Açıkça söyledi kırmaz inş annişimi

kizlar bebişlerin kiloları nasıl gidiyo? :))

ben bugun 32.hafta kontrolündeydim 2kilo olmus sanki cok geldi gözüme normal mi

kizlar bebişlerin kiloları nasıl gidiyo? :))

ben bugun 32.hafta kontrolündeydim 2kilo olmus sanki cok geldi gözüme normal mi
ben en son 29. haftamda gittim bebeğimin kilosu 1805 , boyu ise 42 cm gayet normal
benım bebeğimin gelişimi 2 hafta öndeymiş

Kardeşim geldi aklıma sigara konusu konuşuldukça..üç çocuğu var sigaradan asla taviz vermedi bıraktığını hiç görmedim duymadım.Şimdi de Yanlarında içer.Hamileliği bırak evlendikten hemen sonra bıraktım ben,zaten ara sıra içerdim çok değil düzensiz içiciydim.Çocuklara asla görünmezdim bile kötü örnek olmamak için.Esas tiryakilik başka bişey galiba bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…