- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-alinmasi-gerekenler-listesi.1073058/page-26Ekim anneleri alışverişi ile ilgili bi sayfa vardı alınanlar paylaşılıyordu orada sanırım. Aktif mi hala?
bn de paket paket del günde bir kere düsünüyorum kahveyle :)Bence içmezsin o yavrucağa kıyamazsın doğunca :) Hele 1-2 yaşına gelsin öyle bi toparlasın kendini. İllaki geçer süt ile geçmese kokusu iner bi şekilde anneden yavruya geçer bence.
Arada kaçamak yapılmaz mı? Çok yorulucaz çok bunalıcaz kırk yılda bir olur kaçamaklar ama devamlı içmek kendi can parçamıza büyük haksızlık. Arada kaçamak bende yaparım sanırım kahve yanına
Bende düşünemiyorum malesef hatta onun için bile gün sayıyorum diyebilirim ama içermiyim içmezmiyim tam bilmiyorum dediğin gibi belki günde bi tane. Evet bırakınca kokusunun ne kadar kötü olduğunı anladım hatta eşimden bu yüzden tiksinmiştim ama geçti bu araşar özellikle çok canım istiyo hatta rüyamda içtiğimi görüp sabah uyandığımda ay ne güzel sigara içiyodum diyorum:)) durum biraz vahimNe güzel içmemeyi düşünmen. Ben düsünemiyorum :)
Evet sinirler tavan yapmış durumda en az hasarla atlatırız umarım:)Soma daha lohusalık var onda zaten herkesi dediği gözüne batacak daha kötü oluyormuş insan
Bende hamilelik psikolojisi nedeniyle 2 haftadır çok kötüyüm her şeye herkese sinir oluyorum
Sanki seni anlayan yokmuş gibi
Benim annem de eski usul hadi pirinç unu maması yapayım yedirelim dicekben emzik biberon hemen dayamak istemicem o bişey olmaz bişey olmaz deyip Ağzına tıkacak ben otururken sallamak istemicem o sallamak isteyecek beşikte ayakta yatakta neresi müsaitse
Canım annem o günlere kavuşalım miniğimle sağlıkla evimize gelelim de annemi de o sayede aylar sonra görmüşüm belkide her bişeye he der geçerim.Esas sorun eşim,o her şeyi kontrol altına almak isteyecek ve öpülmesine asla müsade etmeyeceğini Açıkça söyledi kırmaz inş annişimi
Muayene 120 den 130a çıkmış, doğum 3800 den 4200e ama gebeliğin başından beri gelenler için zamlı doğum fiyatı uygulamayacakmış falan filan.aynı hastanedeydık dımı bız bayramdan sonra kontrolum ne kadar olmuş
Bunada sükür diyeceğiz artık desene son zamanlar artık daha sık gidicez kontrole bideMuayene 120 den 130a çıkmış, doğum 3800 den 4200e ama gebeliğin başından beri gelenler için zamlı doğum fiyatı uygulamayacakmış falan filan.
Izin bitimine 1-2 ay ücretsiz izin ekleyebilirim yetmezse canım. Onu düşünmüyorum açıkçası su an isverenim anlayışlı sağolsun sıkıntı olmaz.
Benimde masa başı bilgisayarda çalışıyorum direk hatta arada evden çalışıyorum ama performansım düşmeye başladı uykum geliyor, yoruluyorum ekrana bakarken. Hiç güvenemiyorum kendime o yüzden.
Sanırım o haftalara yaklaşınca belli olacak. Şimdiden erken çıkabilirim diyorum ama kendimde güç bulursam 36yi zorlarım sanırım bende.
Ben su dışında çok içecek içiyorum soda, ayran, meyve suyu, ice tea ne olursa. O yüzden beraber sayıyordum ama onlardan ziyade suyu daha da arttırmam lazım demekki. Sisem var onu doldurup duruyorum bugün öyle yaptım fazla içmek için.
Yıllık iznimi kullanmak istemedim her ihtimale karşı kalsın diye. En kötü onu da harcarım artık. Bilmiyorum bi yanım 36yi bekle hem tam maaş al diyor bi yanım zorlama kendini 34te çık diyor. Çok seviyorum işimi ama zor gelmeye basladi.
Bende sikintidan sigara iciyorum 1 zifir ama dayanamiyorumAyyy nasıl mutlu oldum benim gibi birinin daha olduğunu görünce inanamazsın :) )
Teşekkür ederim canım cinsiyetimiz erkek hamileliğimde iyi gidiyor oğluşumda iyi sadece hamileliğimin başından beri iştahsızlık var değerlerim düşük çıktı 7 aylık olduk 6 kilo almıştım birkaç gündür 1 kilo vermişim şimdilik 5 kg diyeyim gerçi biraz kilo fazlalığım vardı çok almamak benim için iyi olsada bebeğimi düşünüyorum drum her kontrolde bebeğin kilosu boyu iyi diyorda içim rahatlıyorCeylin_naz cnm nasılsın? hoşgeldin aramıza? hamileliğin nasıl gidiyor? bebeğin cinsiyeti erkekti sanırım yanlış hatırlamıyorsam... doğum şeklin nasıl olacak? bana doktor direk spinal sezaryan dedi
Suan hamileyken mi içiyorsunBende sikintidan sigara iciyorum 1 zifir ama dayanamiyorum
Ayyy benim de bu aralar arttı isteğim hormonel mi yoksa :)Bende düşünemiyorum malesef hatta onun için bile gün sayıyorum diyebilirim ama içermiyim içmezmiyim tam bilmiyorum dediğin gibi belki günde bi tane. Evet bırakınca kokusunun ne kadar kötü olduğunı anladım hatta eşimden bu yüzden tiksinmiştim ama geçti bu araşar özellikle çok canım istiyo hatta rüyamda içtiğimi görüp sabah uyandığımda ay ne güzel sigara içiyodum diyorum:)) durum biraz vahim
Evet cnm malesefAyyy benim de bu aralar arttı isteğim hormonel mi yoksa :)
Bilmem olabilir:) özellikle sinir harpleri yaşadığım zamanlar ama çok şkür ağzıma bile sürmedim hiç de sürmem ondan eminim ama doğumdan sonrası için şimdilik bişey diyemiyorumAyyy benim de bu aralar arttı isteğim hormonel mi yoksa :)
tabi ki istiyorum dogsunlar biran once kavusayim diye canim ama hadi artik dogsunlar bitsin hamilelik diye bakmiyorum. Tadini cikarmaya calisiyorum. Bugun bir suru alisveris yaptim minnoslarima kumas, kece aldim onalrla bir seyler yapicamBen biraz tez canlıyım belki de ondan mı diyorum. Siz hiç hadi cıksa da başlasak artık annelik hayatına falan diye düsünmüyor musunuz bende mi sorungünler de geçmiyor sanki artık
5 senedir evliyiz. 3 senedir de bebek istiyoruz canim. Tabi benim az daha 13 15 senedir bekleyen arkadaslar varKaç yıl sonra oldu bebeğin canim
Benim 7 yıl sonra oldu canim ama istiyorsan 1 yıl bile zor Allah dileyen herkese nasip etsintabi ki istiyorum dogsunlar biran once kavusayim diye canim ama hadi artik dogsunlar bitsin hamilelik diye bakmiyorum. Tadini cikarmaya calisiyorum. Bugun bir suru alisveris yaptim minnoslarima kumas, kece aldim onalrla bir seyler yapicamBelki sen biraz daha evdesindir diye boyle dusunuyo olabilirsin
5 senedir evliyiz. 3 senedir de bebek istiyoruz canim. Tabi benim az daha 13 15 senedir bekleyen arkadaslar var
gokbulutt bir daha benimle ilgili yorum yapma dedigim gibi herkes buraya istedigini yazmakta ozgur!! Beni ve diger tum arkadaslari yazdiklarinla germe!!
haklisin boyle olanlar cok. O yuzden bogazimdan gecen her lokmayi sorguluyorum. Birseyi yaparken bebeklerime zarar verir miyim diye defalarca dusunuyorum. Zor buldum benden kaynaklanan bir seyden dolayi onlara bir zarar gelsin istemiyorum. Umarim bu halim dogduktan sonra gecer.Benim 7 yıl sonra oldu canim ama istiyorsan 1 yıl bile zor Allah dileyen herkese nasip etsin
Canim ben alirken hep 1000 li paketler aliyorum. Hicbisy olmadi. Acmadikca kurumaz.Kızlar bir sorum olacak. Unibaby ıslak mendil 12li paket var. Her pakette 40 adet. 480 tane toplamda. Son kullanma tarihi 2020 ocak diyor. Şimdi bunu alsam acaba mendiller kurur mu?
Hiç böyle bir şey tecrübe eden oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?