2018 Ekim Anneleri

İ
bn de paket paket del günde bir kere düsünüyorum kahveyle :)

Ne güzel içmemeyi düşünmen. Ben düsünemiyorum :)
Bende düşünemiyorum malesef hatta onun için bile gün sayıyorum diyebilirim ama içermiyim içmezmiyim tam bilmiyorum dediğin gibi belki günde bi tane. Evet bırakınca kokusunun ne kadar kötü olduğunı anladım hatta eşimden bu yüzden tiksinmiştim ama geçti bu araşar özellikle çok canım istiyo hatta rüyamda içtiğimi görüp sabah uyandığımda ay ne güzel sigara içiyodum diyorum:)) durum biraz vahim

Evet sinirler tavan yapmış durumda en az hasarla atlatırız umarım:)

Konustukca,neyin ne icin iyi olmadigini anlattikca alisiyorlar canim :)
ilk zamanlar icin bayaa hazirliklisin ama bak :))))
Kirmaz esinde bence erkekler biraz daha evhamli :)
Saglikla dogsunlarda bi herseye alisiliyor❤

Dayanabildiği kadar dayan derim. İzinlerin sonraya kalsın. Ben yıllık izinlerimi izne çıkmadan kullanmak zorundayım. O yüzden önceden kullanıyorum. Ocakta ücretli iznim bitecek. O zaman da sonraki senenin 20 gün izni var. Onu girmeyi düşünüyorum. Şubattan sonrasına bakacağım artık.

Özel sektörde çalışıyorsanız sonrasında yarı zamanlı çalışma imkanınız var. Ben normalde öyle çalışıyordum. Son ay için tam zamanlı çalışmaya geçtim. Zaten 5 gün bayram 13 gün yıllık iznim vardı. Ara ara izin girip yarı zamanlı gibi çalışmaya devam ediyorum. Doğum izninde tam maaş almak için tam zamanlıya geri geçtim.

Teşekkür ederim canım cinsiyetimiz erkek hamileliğimde iyi gidiyor oğluşumda iyi sadece hamileliğimin başından beri iştahsızlık var değerlerim düşük çıktı 7 aylık olduk 6 kilo almıştım birkaç gündür 1 kilo vermişim şimdilik 5 kg diyeyim gerçi biraz kilo fazlalığım vardı çok almamak benim için iyi olsada bebeğimi düşünüyorum drum her kontrolde bebeğin kilosu boyu iyi diyorda içim rahatlıyor
Doğum şeklim benimde sezeryan 13 sene sonra 5. Tüpbebek tedavimde hamile kalabildiğim için risk almayı hiç istemiyor ben doktoruma çok güveniyorum yaşım 39-40 olunca normal doğumu düşünmüyor işte senin bebeğinde iri bir bebekti sanırım ondan dolayı sanırım bence sende druna güveniyorsan aklını hiç karıştırma hem Doğum şekli birazda kişiye özel son ana kadar normal Doğum denen Kişiler bile sezeryana alınabiliyor hakkımızda hayırlısı olsun canım tek isteğimiz evlatlarımızı sağlıkla zamanında kucağımıza almak

Ayyy benim de bu aralar arttı isteğim hormonel mi yoksa :)

Ben biraz tez canlıyım belki de ondan mı diyorum. Siz hiç hadi cıksa da başlasak artık annelik hayatına falan diye düsünmüyor musunuz bende mi sorun günler de geçmiyor sanki artık
tabi ki istiyorum dogsunlar biran once kavusayim diye canim ama hadi artik dogsunlar bitsin hamilelik diye bakmiyorum. Tadini cikarmaya calisiyorum. Bugun bir suru alisveris yaptim minnoslarima kumas, kece aldim onalrla bir seyler yapicam Belki sen biraz daha evdesindir diye boyle dusunuyo olabilirsin

Kaç yıl sonra oldu bebeğin canim
5 senedir evliyiz. 3 senedir de bebek istiyoruz canim. Tabi benim az daha 13 15 senedir bekleyen arkadaslar var

gokbulutt bir daha benimle ilgili yorum yapma dedigim gibi herkes buraya istedigini yazmakta ozgur!! Beni ve diger tum arkadaslari yazdiklarinla germe!!

Kizlar sizde kadinlar kulubundeki hamilelik takvimini basarili buluyor musunuz? Ben ne aklimdan geciyorsa onu ertesi gun yada bikac gun sonra takvimde okuyorum bugun benim gunumde olanlar icin sakar olabilirsiniz demis bende bi kac gundur bunu dusunuyorum cok su doktum cok bardak kirdim

Benim 7 yıl sonra oldu canim ama istiyorsan 1 yıl bile zor Allah dileyen herkese nasip etsin

Birde gecelik yada pijama takimi alanlar nerelerden aldilar, modelleri nasil paylasabilirler mi? Bugun sordum fiyatlari 100 150 399tl olan bile var.

Benim 7 yıl sonra oldu canim ama istiyorsan 1 yıl bile zor Allah dileyen herkese nasip etsin
haklisin boyle olanlar cok. O yuzden bogazimdan gecen her lokmayi sorguluyorum. Birseyi yaparken bebeklerime zarar verir miyim diye defalarca dusunuyorum. Zor buldum benden kaynaklanan bir seyden dolayi onlara bir zarar gelsin istemiyorum. Umarim bu halim dogduktan sonra gecer.

Kızlar bir sorum olacak. Unibaby ıslak mendil 12li paket var. Her pakette 40 adet. 480 tane toplamda. Son kullanma tarihi 2020 ocak diyor. Şimdi bunu alsam acaba mendiller kurur mu?
Hiç böyle bir şey tecrübe eden oldu mu?
Canim ben alirken hep 1000 li paketler aliyorum. Hicbisy olmadi. Acmadikca kurumaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…