2018 Ekim Anneleri

Canim hamileligini zindan etme
Benim ilk tüp tedavim pozitifti. Bebeğin kalp atımı düzene girmedi 3.ayda kanamam başladı bebeğimi kürtajla almak zorunda kaldılar kalbi durmaya yakınmış bn fenalasinca mecbur kaldılar
Ikıncı tedavimde döllenme olmadi iptal oldu
3.ye başlayacaktım içimden bi ses dur dedi vazgeçtim ara verdim o arada oldu çok şükür
Ilk hamileligimde hep yattım bir özen bir dikkat nasibi yokmuş o haldeyken kaybettim
Sana demek istediğim su Rabbim ömrünü yazdı ise sen ne yaparsan yap doğacak onlar
Mutlu ol kendini hep mutlu et canim. Bazen yazdıklarımı okuyorum takma hic biseyi kafana.

Bende diyodum bian once gelse. 37den sonra hadii gel diye bile konusuyodum:))) ama tam tersi 40ı geçmişti. İnsan görmek artık o tempoya girmek istiyor bazen. Ama bugünlermizde ayrı güzel. Yine 38de gelse iyi olur diyrm ama umudum yok:)))

Birde gecelik yada pijama takimi alanlar nerelerden aldilar, modelleri nasil paylasabilirler mi? Bugun sordum fiyatlari 100 150 399tl olan bile var.

Cok gereksizler inan bana.
Eve gelince tsort fln giyip yani normal kiyafetlere cabucak gecip insan gb hissetmek isteyeceksin :))) degil lohusa kiyafetleri pijamalari bile en arkalara atabilirsin :)))))

Tabii istenip foto,cekim vs dusunuldugunde de farkli seyler kullananlar var.Ama gerekli mi dersen asla degil.

Benim kizimdan bitane geceligim vardi o duruyor annem cok istedi diye almistik.Pijama takiminida normal almistim.Sonrasinda kullandim.
Simdi 15 liraya tatlis bi renk elbise aldim gecelik gb penye :) 25 liraya aldigim sabahlikla birlikte onlati kullanacam nasipse :) Sonra tsort esofman normal bisyler giymeyi dusunuyorum.

Benm eşim vardı ilk doğumda yanımda çok güzeldi. Yeterliydi. Herşeyi beraber yapıp beraber tecrübe etmk harika bişey. Benm ilk tercihim her zman eşimdir. Tavsiye ederim yani:)))

Benm eşim vardı ilk doğumda yanımda çok güzeldi. Yeterliydi. Herşeyi beraber yapıp beraber tecrübe etmk harika bişey. Benm ilk tercihim her zman eşimdir. Tavsiye ederim yani:)))

Esler cok veya bos konusmaktan ziyade daha cok yardimcilar bence de :) Daha da fazla kiyamiyorlar.
Ve yapilamayacak hicbisy yok.

Her dönemin ayrı güzelliği var gerçkten:)) doğurunca bi rahatlamiştm ki bende. Ama o zmanlarnda ayrı durumları var:)

Hemde nasil di mi :)
Insan onu hayal edemiyor bence.Sudan cikmis balik gb oluyor.En kisa surede kabullenmek, tadini cikarmak en guzeli :)
Simdi de onlara hazirim ama yine bilmedigimiz bi hal bu kez bitek bebegin basinda gecmeyecek zaman :)))

Esler cok veya bos konusmaktan ziyade daha cok yardimcilar bence de :) Daha da fazla kiyamiyorlar.
Ve yapilamayacak hicbisy yok.
Aynen annem nasıl yapcaksın etceksin. O kadr çok büyütüyolar ki:) abartmayın ya o kadr. yavaş yavaş artıyo yapılcak şeyler demi ama:) tek eşimle büyüttüm kızımı. Yine öyle olcak. Bi tek sıkıntımız kızımda bizimle birlkte hastanede olcak. Onun rahatını düşünyrm ve psklojisini. İnşaAllah kolay ve güzel geçer

Her dönemin ayrı güzelliği var gerçkten:)) doğurunca bi rahatlamiştm ki bende. Ama o zmanlarnda ayrı durumları var:)

Hemde nasil di mi :)
Insan onu hayal edemiyor bence.Sudan cikmis balik gb oluyor.En kisa surede kabullenmek, tadini cikarmak en guzeli :)
Simdi de onlara hazirim ama yine bilmedigimiz bi hal bu kez bitek bebegin basinda gecmeyecek zaman :)))

Basımdan doğum geçmedi ama sezeryan tipi myom ameliyatı oldum eşim kaldı yanımda çok rahattı
Şimdi sezeryan olursa yine kalsa olurmu diyorum çocuğun altı falan değişecek ya
Bana çok güzel bakar ona eminim de...

Anemde bisey dedi üzüldüm doğumdan sonra yanında kalacaktım aynı şehirde ama Aramız da 40 dk.var kardeşlerimi bırakıp bi yere gitmiyor gelip bende asla kalmaz şimdi bende onda asla kalmam nasıl olcak bakalim

Elinizden geleni yapıyorsunuzdur. Iciniz rahat olsun..

Benm annemde asla gelemiyor. Altini ilk hemsire sonrada ben degstrdm norml dogumdu benmki. Ama hemsire zorla esime degstrtti:)) istedikten sonra becerirler. Benm esimde benlik her mevzuda yardim etti ama alt degstrmek onluk degil :)) ama mecbur kalinca mecburen yapiyor.
InsaAllah sakin uslu uykuyu seven bebislerimiz olur.

kadınlarin buyuk cogunlugu, çocuğunu eşinden bile sakınıyor, sonra da erkekler çocuk bakımında ilgisiz derler. Aynen, dediginiz gibi yapamaz diye birşey yok, aslında biz kadınlar erkeklere güvenemiyoruz çocuk bakımında. Sonra şikayetler artıyor, çocukla hep ben ilgileniyorum durumları..

Dogru soyluyorsunuz. Bazen 1-2 saat yalniz birakcaksin o zmn ogreniyolar. Benm esim banyo ve alt degstrmede sikinti:) yanimda durur yardim eder. Ama kontrl bende olcakmis. Ama mecbur kalinca yapiyor. Yani bende diger konularda yardimci diye bunlarda ustune dusmuyorm.:)) biraz bizimde ya yapamiyrm yardm edermisin sunu yaparmisin demesi lazim. Genel olark erkekler soylemedn yapmiyolar:)

Insallah canim.
Hemsirelerde biraz daha yardimci olur gerektiginde esin kizla ilgilenirken zaten.Herseyle icice olmasida ayri guzel❤

Aslinda cok sakin olduklarindan,yenidogani bence sakinlestirme konusunda da daha iyiler.Babanin sesine alismislik,tentene zaman gecirme daha da gelistiriyor herseyi.
Bir de erkek icinde cocuguyla iliskisini dokunarak gelistirmek en guzeli zaten.
Ve buyudukcede bence cocuguda cok mutlu ediyor ozellikle kiz cocuklarin gelisiminde baba rolü cok ciddi.

aslinda guzel geciyor cogu zamanim hic olmadigim kadar mutluyum ama yiyecekler bende sıkıntı cok arastiriyorum ama artik birqz daha saldim

aldiklarini atabilir misin canim bana. Bu kadar yuksek paralar vermek istemiyorum

Cnm pijama ekseni .com diye bir site var ordan aldim instgramdan bakabilirsin benim urunlet bu gun geldi cok kaliteli
Ekledim ins.dan bakicam cok sagol
Elinizden geleni yapıyorsunuzdur. Iciniz rahat olsun..
Evet dikkat etmeye calisiyorum
dogan cuceloglunun kitabini okuyorum tam da bunun ustunde duruyor. Gecenlerle arkadaslarla konusuyorduk bi arkadasin cocugu 3 yasinda babasi 1 kere bile altini degistirmedim dedi simdide cocuk annesinin yanindan ayrilmiyor

Canım sakın endişelenme bebeğin için, sen açta kalsan o senin depolarından besleniyor, sadece sen biraz halsiz kalırsın o kadar. Bende simdiden 10 kg aldım . Sağlıklı gelsinler de minikler gerisi önemli değil. Doktor iri bebek diyor ama hesaplamalarıma göre 4 kg ya yakın bir şekilde doğacak inş çok ta iri sayılmaz ama özelikle tüp bebek olduğu için sezaryan dedi banada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…