2018 Ekim Anneleri

Kizlar benim sol gogsumden sit geldi 1 damla falan ve alt karnimda kalcamds sancilat var sizdede varmi ayni sikayetler

Insallah canim.
Hemsirelerde biraz daha yardimci olur gerektiginde esin kizla ilgilenirken zaten.Herseyle icice olmasida ayri guzel❤
Sancilar uzun surmez ins. Uzun surec olursa ayni ortamda cok bulunmak istemiyrm. Dogum ani falan dr yanimzda olabilir dedi ama o zmn cikarlar esimle kizim. Dogumdan sonrasi siknti degil ben minikle esim buyukle:)) Allahm ne güzel iki kız şükürler olsun. Rabbm isteyenlere de nasip etsn

Ya mesela herşeyi yapıyodr bi alt değiştirmiyodur bence çok sıkıntı değil. Herşeyi bilsinler, ihtiyaç halinde de yapsalar yeter bana:) ama çalışan hanımlarn eşleri daha fazlasını yapsınlar tabi. Onlar başka.

Gecen hafta cekmistim 32 dolunca :)

Beth18 Elbise bu hatta canım askılı,sabahlıkla birliktede gonderirim.Sabahlik lacivert icinde bu renk cicekler var.
Bulamasam penye kumas alip dikecektim en son :) Kumaslari iyi tabii rasgele almadim,anlarim kumastan :) Ama bulunuyorda yani

Benm eşim vardı ilk doğumda yanımda çok güzeldi. Yeterliydi. Herşeyi beraber yapıp beraber tecrübe etmk harika bişey. Benm ilk tercihim her zman eşimdir. Tavsiye ederim yani:)))
Sağol canım ben de öyle düşünüyorum. İlk anları birlikte yaşamak güzel olur heralde o kadar ozlem varken. Bı de 40indan sonra yalnız kalıp bakacağız zaten nasipse

Pijamayi LCW den almıştım 40-50 arası idi, gecelik ve sabahlık e-bebekten 70 tl falandı.
Cok iyi almissin canim valla instagramda bir suru gecelik sayfasi var baya pahali bi dedigin yerlere bakayim sagol
Kizlar benim sol gogsumden sit geldi 1 damla falan ve alt karnimda kalcamds sancilat var sizdede varmi ayni sikayetler
Bende yok canim. Bazen kasigima giriyor ama cok yurudugumde falan oluyor
arkadasim calisiyor hemde yogun ama iste esi hic degistirmemis altini. Zaten esini de iyi taniyorum elini hicbirseye surmez. Cocuk konusunda da oyle

cok merak ettim biliyo musun duz penye elbise mi gevelik diye mi satiliyor

Benim de bir hafta kadar önce sağdan bir damla süt gelmiş farketmedim. Pelvis kemiklerim ağrıyor gün içinde. Normalmiş. Yarın doktora da soracağım. Artık vücut yavaş yavaş doğuma hazırlıyor sanırım kendini.

oo maşallah .Foto çok hoş :))

sabahlık demişssiniz. bakın şunun fiyatı uygun.
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Sabahlik/3136504/575805

niye üzerine alındın ki onu anlamadım?
seni etiketledim mi?
alıntı mı yaptım?
lütfen asıl sen benden uzak dur.
ne yazarsan yaz banane. en az senin kadar fikirlerimi söylemekte özgürüm

Başın sağolsun canim
Bende uzun yıllar kullandım hamilelikte içmedim ama 2 gündür moralim bozuk olsa içerdim kesin sanki o stresi aliyor gibi oluyor aslimda faydasi yokta
Esin kullanıyor mu? Evde içen olunca zor olur diyorlar benim eşim icmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…