Pijamayi LCW den almıştım 40-50 arası idi, gecelik ve sabahlık e-bebekten 70 tl falandı.Birde gecelik yada pijama takimi alanlar nerelerden aldilar, modelleri nasil paylasabilirler mi? Bugun sordum fiyatlari 100 150 399tl olan bile var.
Evet yaa 36 haftalık olana kadar kontrolüm yok benim ama ondan sonra her hafta dedi doktor.Bunada sükür diyeceğiz artık desene son zamanlar artık daha sık gidicez kontrole bide
Kizlar benim sol gogsumden sit geldi 1 damla falan ve alt karnimda kalcamds sancilat var sizdede varmi ayni sikayetleraslinda guzel geciyor cogu zamanim hic olmadigim kadar mutluyum ama yiyecekler bende sıkıntı cok arastiriyorum ama artik birqz daha saldim
aldiklarini atabilir misin canim bana. Bu kadar yuksek paralar vermek istemiyorum
Ekledim ins.dan bakicam cok sagol
Evet dikkat etmeye calisiyorum
dogan cuceloglunun kitabini okuyorum tam da bunun ustunde duruyor. Gecenlerle arkadaslarla konusuyorduk bi arkadasin cocugu 3 yasinda babasi 1 kere bile altini degistirmedim dedisimdide cocuk annesinin yanindan ayrilmiyor
Sancilar uzun surmez ins. Uzun surec olursa ayni ortamda cok bulunmak istemiyrm. Dogum ani falan dr yanimzda olabilir dedi ama o zmn cikarlar esimle kizim. Dogumdan sonrasi siknti degil ben minikle esim buyukle:)) Allahm ne güzel iki kız şükürler olsun. Rabbm isteyenlere de nasip etsnInsallah canim.
Hemsirelerde biraz daha yardimci olur gerektiginde esin kizla ilgilenirken zaten.Herseyle icice olmasida ayri guzel❤
Ya mesela herşeyi yapıyodr bi alt değiştirmiyodur bence çok sıkıntı değil. Herşeyi bilsinler, ihtiyaç halinde de yapsalar yeter bana:) ama çalışan hanımlarn eşleri daha fazlasını yapsınlar tabi. Onlar başka.aslinda guzel geciyor cogu zamanim hic olmadigim kadar mutluyum ama yiyecekler bende sıkıntı cok arastiriyorum ama artik birqz daha saldim
aldiklarini atabilir misin canim bana. Bu kadar yuksek paralar vermek istemiyorum
dogan cuceloglunun kitabini okuyorum tam da bunun ustunde duruyor. Gecenlerle arkadaslarla konusuyorduk bi arkadasin cocugu 3 yasinda babasi 1 kere bile altini degistirmedim dedisimdide cocuk annesinin yanindan ayrilmiyor
Gelebilir canım normal ama elleyip oynamamanı tavsiye ederimmKizlar benim sol gogsumden sit geldi 1 damla falan ve alt karnimda kalcamds sancilat var sizdede varmi ayni sikayetler
Sağol canım ben de öyle düşünüyorum. İlk anları birlikte yaşamak güzel olur heralde o kadar ozlem varken. Bı de 40indan sonra yalnız kalıp bakacağız zaten nasipseBenm eşim vardı ilk doğumda yanımda çok güzeldi. Yeterliydi. Herşeyi beraber yapıp beraber tecrübe etmk harika bişey. Benm ilk tercihim her zman eşimdir. Tavsiye ederim yani:)))
tarihlerimiz aynıHoşbulduk :) son adet 22 ocak.. şehir izmir.. başlangic kilom 106
Cok iyi almissin canim valla instagramda bir suru gecelik sayfasi var baya pahali bi dedigin yerlere bakayim sagolPijamayi LCW den almıştım 40-50 arası idi, gecelik ve sabahlık e-bebekten 70 tl falandı.
Bende yok canim. Bazen kasigima giriyor ama cok yurudugumde falan oluyorKizlar benim sol gogsumden sit geldi 1 damla falan ve alt karnimda kalcamds sancilat var sizdede varmi ayni sikayetler
arkadasim calisiyor hemde yogun ama iste esi hic degistirmemis altini. Zaten esini de iyi taniyorum elini hicbirseye surmez. Cocuk konusunda da oyleYa mesela herşeyi yapıyodr bi alt değiştirmiyodur bence çok sıkıntı değil. Herşeyi bilsinler, ihtiyaç halinde de yapsalar yeter bana:) ama çalışan hanımlarn eşleri daha fazlasını yapsınlar tabi. Onlar başka.
cok merak ettim biliyo musun duz penye elbise mi gevelik diye mi satiliyorEki Görüntüle 2179538
Gecen hafta cekmistim 32 dolunca :)
Beth18 Elbise bu hatta canım askılı,sabahlıkla birliktede gonderirim.Sabahlik lacivert icinde bu renk cicekler var.
Bulamasam penye kumas alip dikecektim en son :) Kumaslari iyi tabii rasgele almadim,anlarim kumastan :) Ama bulunuyorda yani
Benim de bir hafta kadar önce sağdan bir damla süt gelmiş farketmedim. Pelvis kemiklerim ağrıyor gün içinde. Normalmiş. Yarın doktora da soracağım. Artık vücut yavaş yavaş doğuma hazırlıyor sanırım kendini.Kizlar benim sol gogsumden sit geldi 1 damla falan ve alt karnimda kalcamds sancilat var sizdede varmi ayni sikayetler
oo maşallah .Foto çok hoş :))Eki Görüntüle 2179538
Gecen hafta cekmistim 32 dolunca :)
Beth18 Elbise bu hatta canım askılı,sabahlıkla birliktede gonderirim.Sabahlik lacivert icinde bu renk cicekler var.
Bulamasam penye kumas alip dikecektim en son :) Kumaslari iyi tabii rasgele almadim,anlarim kumastan :) Ama bulunuyorda yani
sabahlık demişssiniz. bakın şunun fiyatı uygun.aslinda guzel geciyor cogu zamanim hic olmadigim kadar mutluyum ama yiyecekler bende sıkıntı cok arastiriyorum ama artik birqz daha saldim
Merhaba Vedat Uluğ ya gidiyorum.. medicalparktaydi ayrildi şimdi.. sizde izmirdemisiniz kime gidiyorsunuz?Merhaba, izmirde hangi doktora gidiyorsunuz?
ben içiyorum bu arada :) ilk 3 ay bırakmıştım. son ra babamı kaybettim cenazede yaktım bi sigara yakış o yakış.Suan hamileyken mi içiyorsun
niye üzerine alındın ki onu anlamadım?tabi ki istiyorum dogsunlar biran once kavusayim diye canim ama hadi artik dogsunlar bitsin hamilelik diye bakmiyorum. Tadini cikarmaya calisiyorum. Bugun bir suru alisveris yaptim minnoslarima kumas, kece aldim onalrla bir seyler yapicamBelki sen biraz daha evdesindir diye boyle dusunuyo olabilirsin
5 senedir evliyiz. 3 senedir de bebek istiyoruz canim. Tabi benim az daha 13 15 senedir bekleyen arkadaslar var
gokbulutt bir daha benimle ilgili yorum yapma dedigim gibi herkes buraya istedigini yazmakta ozgur!! Beni ve diger tum arkadaslari yazdiklarinla germe!!
Başın sağolsun canimben içiyorum bu arada :) ilk 3 ay bırakmıştım. son ra babamı kaybettim cenazede yaktım bi sigara yakış o yakış.
Günde 5-6 tane en düşük olanından içiyorum. yoksa psikolojim bu kadar kalamazdı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?