Bu arada basiniz sagolsun allah sabir versinBende cok stresliydim ilk hamile kaldigimda sinir harpleri cok yasadim her icisimde vicdan azabi cekiyorum allahtan agir sigara degil ictigim.sizin tup bebekmiydi bu arada
Hepsiburada dan aldim 23 liraydı sanırm yeni aldim dahaCanım ne kadara almıştın ben de baksam iyi olacak. Onlara daha gelemedim alışverişte ana kucağı nasılsa var diye düşünüp almamıştım
Fotoğrafını atar mısın hangisiydi? İndirimde değil sanırım şu an 37'den başlıyorlarHepsiburada dan aldim 23 liraydı sanırm yeni aldim daha
Ben normalde 40 bedenim ilk gebelipimdede öyle 42 almıştım yine bir tane L aldım gecelik bir beden büyük yetwrlidir bence çok aşırı kilo almadıysak zaten 5-10kg arası gidiyor doğumun ertesi günlerindeKizlar lohusa pijama takimi yada geceliginin bedenini nasil aldiniz? Hamile kalmadan onceki bedeninize gore mi yoksa bir beden buyuk mu?
tabiki konu hakkında bol bol yorum yapabilirsiniz çünkü siz bunun acısını çekmişsiniz.Bu konuyu fazla uzattım kapatıyorum. Sanırım tam da damarıma bastı, böyle yıllardır bunun içinde olmanın verdiği tepki diyelim. Yine diyorum beni kimsenin tercihi ilgilendirmez, haddim değil zaten, tek sorunum pasif içicilik, o beni ilgilendiriyor ve bundan da kurtulamıyorum maalesef. Bu da dünyadaki bizim sınavımız olsun, başa gelen çekilir, ne yapalım
teşekkür ederim. yok balım doğal yoldan benim ki.Bende cok stresliydim ilk hamile kaldigimda sinir harpleri cok yasadim her icisimde vicdan azabi cekiyorum allahtan agir sigara degil ictigim.sizin tup bebekmiydi?basiniz sagolsun allah sabir vetsin
www.hepsiburada.com/sevi-bebe-eko-ana-kucagi-bel-destegi-gri-p-HBV000001SYE0Fotoğrafını atar mısın hangisiydi? İndirimde değil sanırım şu an 37'den başlıyorlar
Hadi ya ben fazla kilo almadim aldığında gider insaallah hemenBen normalde 40 bedenim ilk gebelipimdede öyle 42 almıştım yine bir tane L aldım gecelik bir beden büyük yetwrlidir bence çok aşırı kilo almadıysak zaten 5-10kg arası gidiyor doğumun ertesi günlerinde
Dogru canim allah dermansiz dert vermesin kimseye hayielisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi.kac haftaliksin su andateşekkür ederim. yok balım doğal yoldan benim ki.
herkesin acısı kendine ağır, herkesin stresi de...
burda bazıları var bir sıkıntıyı kendi çekti sanan. kimse bilemez kimin ne yaşadığını. ha benim çocuğum doğal yoldan olur ama derdim farklı olur.
anim bende 40 bedendim dun lohusa takimim geldi L beden almistim tam olduBen normalde 40 bedenim ilk gebelipimdede öyle 42 almıştım yine bir tane L aldım gecelik bir beden büyük yetwrlidir bence çok aşırı kilo almadıysak zaten 5-10kg arası gidiyor doğumun ertesi günlerinde
www.hepsiburada.com/sevi-bebe-eko-ana-kucagi-bel-destegi-gri-p-HBV000001SYE0
Ben sadece bel desteği aldim
32 bitti çok şükür. çalışabilir aldım şimdilik 35 e kadar çalışıp ayrlıcam. kızımın herşeyi hazır fakat düzene sokamadım. tamamen onunla ilgilenmek istiyorum. senin takviminde yok. sen kaçıncı haftadasınDogru canim allah dermansiz dert vermesin kimseye hayielisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi.kac haftaliksin su anda
bende l beden aldimBen normalde 40 bedenim ilk gebelipimdede öyle 42 almıştım yine bir tane L aldım gecelik bir beden büyük yetwrlidir bence çok aşırı kilo almadıysak zaten 5-10kg arası gidiyor doğumun ertesi günlerinde
Bende 32 oldum bu gun eklenmemisim takvime.bende gecen hafta herseyini aldim bebisin yikadim utulemedim araba yatak ta aldik herseyimiz tamam artik.dun geceden beri mide bulantisiyla cebellesiyorum hala kotu midem aksam doktor randevum var allah yardim etsin hepimize32 bitti çok şükür. çalışabilir aldım şimdilik 35 e kadar çalışıp ayrlıcam. kızımın herşeyi hazır fakat düzene sokamadım. tamamen onunla ilgilenmek istiyorum. senin takviminde yok. sen kaçıncı haftadasın
Cok iyi fiyata bulmussun canim emzirme sutyeni unutma dun aldim 2 tane acaip rahatlar normaldede kullanicam birde gogus kalkani al canim oda cok kullaniliyormusbende l beden aldim
Ebebekten 32 tlye dusmus kargo bedeliyle 36 tlye geldi ceyizime koydugum sabahligimida kullanirim bunjnla. ekru renk aldim. bi pijama takimi bide biraz daha kaliteli bisey alcam yeter bana.
ben daha 20li haftalarin basindayken aldim emzirme sutyeni birde atletini canim. Kullaniyorumda Ama atleti kullanamadim gobekten dolayi. Sıkı bisey biraz korse gibi. Kalkan da aldim. Evet bana da uygun geldi kollari dantelli penye. Eger ihtiyavin varsa sende alCok iyi fiyata bulmussun canim emzirme sutyeni unutma dun aldim 2 tane acaip rahatlar normaldede kullanicam birde gogus kalkani al canim oda cok kullaniliyormus
Hayirli olsun canim gule gule kullan.ben aldim pijama eksenindenben daha 20li haftalarin basindayken aldim emzirme sutyeni birde atletini canim. Kullaniyorumda Ama atleti kullanamadim gobekten dolayi. Sıkı bisey biraz korse gibi. Kalkan da aldim. Evet bana da uygun geldi kollari dantelli penye. Eger ihtiyavin varsa sende al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?