2018 Ekim Anneleri

Kizlar lohusa pijama takimi yada geceliginin bedenini nasil aldiniz? Hamile kalmadan onceki bedeninize gore mi yoksa bir beden buyuk mu?

Kizlar lohusa pijama takimi yada geceliginin bedenini nasil aldiniz? Hamile kalmadan onceki bedeninize gore mi yoksa bir beden buyuk mu?
Ben normalde 40 bedenim ilk gebelipimdede öyle 42 almıştım yine bir tane L aldım gecelik bir beden büyük yetwrlidir bence çok aşırı kilo almadıysak zaten 5-10kg arası gidiyor doğumun ertesi günlerinde

Böyle iki türlü var bende kararsızım hangisini alayım bilemedim kılıflıda mantıklı geliyor en azından temiz kalır anakucağıda

tabiki konu hakkında bol bol yorum yapabilirsiniz çünkü siz bunun acısını çekmişsiniz.
ben biraz hatırlattım galiba çok üzgünüm.

Bende cok stresliydim ilk hamile kaldigimda sinir harpleri cok yasadim her icisimde vicdan azabi cekiyorum allahtan agir sigara degil ictigim.sizin tup bebekmiydi?basiniz sagolsun allah sabir vetsin
teşekkür ederim. yok balım doğal yoldan benim ki.
herkesin acısı kendine ağır, herkesin stresi de...
burda bazıları var bir sıkıntıyı kendi çekti sanan. kimse bilemez kimin ne yaşadığını. ha benim çocuğum doğal yoldan olur ama derdim farklı olur.

Ben normalde 40 bedenim ilk gebelipimdede öyle 42 almıştım yine bir tane L aldım gecelik bir beden büyük yetwrlidir bence çok aşırı kilo almadıysak zaten 5-10kg arası gidiyor doğumun ertesi günlerinde
Hadi ya ben fazla kilo almadim aldığında gider insaallah hemen

Dogru canim allah dermansiz dert vermesin kimseye hayielisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi.kac haftaliksin su anda

C
anim bende 40 bedendim dun lohusa takimim geldi L beden almistim tam oldu

Dogru canim allah dermansiz dert vermesin kimseye hayielisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi.kac haftaliksin su anda
32 bitti çok şükür. çalışabilir aldım şimdilik 35 e kadar çalışıp ayrlıcam. kızımın herşeyi hazır fakat düzene sokamadım. tamamen onunla ilgilenmek istiyorum. senin takviminde yok. sen kaçıncı haftadasın

bende l beden aldim

Ebebekten 32 tlye dusmus kargo bedeliyle 36 tlye geldi ceyizime koydugum sabahligimida kullanirim bunjnla. ekru renk aldim. bi pijama takimi bide biraz daha kaliteli bisey alcam yeter bana.

Kizlar saat 3e kadar sicaktan kalkamiyorum
Sonrasinda bana bir guc kuvvet geliyor. Ama hala mutfaktam cikamadim her yeri supurup silmek hedefim ama tabi pilim bitmezse

Bende 32 oldum bu gun eklenmemisim takvime.bende gecen hafta herseyini aldim bebisin yikadim utulemedim araba yatak ta aldik herseyimiz tamam artik.dun geceden beri mide bulantisiyla cebellesiyorum hala kotu midem aksam doktor randevum var allah yardim etsin hepimize

bende l beden aldim

Ebebekten 32 tlye dusmus kargo bedeliyle 36 tlye geldi ceyizime koydugum sabahligimida kullanirim bunjnla. ekru renk aldim. bi pijama takimi bide biraz daha kaliteli bisey alcam yeter bana.
Cok iyi fiyata bulmussun canim emzirme sutyeni unutma dun aldim 2 tane acaip rahatlar normaldede kullanicam birde gogus kalkani al canim oda cok kullaniliyormus

Cok iyi fiyata bulmussun canim emzirme sutyeni unutma dun aldim 2 tane acaip rahatlar normaldede kullanicam birde gogus kalkani al canim oda cok kullaniliyormus
ben daha 20li haftalarin basindayken aldim emzirme sutyeni birde atletini canim. Kullaniyorumda Ama atleti kullanamadim gobekten dolayi. Sıkı bisey biraz korse gibi. Kalkan da aldim. Evet bana da uygun geldi kollari dantelli penye. Eger ihtiyavin varsa sende al

Hayirli olsun canim gule gule kullan.ben aldim pijama ekseninden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…