2018 Ekim Anneleri

Hanımlar doğumdan sonra göbeğin sarkmaması için korse takılıyormuş korse alan var mi aranızda ? Sezeryan göbeğe korse olur mu plojovic sen takmış mıydın ?

Arabada yolculuk için şart bence. Biraz buyuduklerinde direk oto koltuğuna geçiliyor güvenlik açısından çok önemli.
O kadar minikler ki zaten o lar için yapılan şeyler bile büyük geliyor kıyamam :)
Hanımlar doğumdan sonra göbeğin sarkmaması için korse takılıyormuş korse alan var mi aranızda ? Sezeryan göbeğe korse olur mu plojovic sen takmış mıydın ?

Bu benimde merak ettiğim bi konu.

Birde hanımlar çatlaklar başladı mı?

Çatlak bende yok gibi olmaz inşaAllah da. Kızımda bu zamanlarda olmuştu:)))
Arada kontrl ediyorumm

Canım benim dr umum önermemişti kullanmadım biraz geç de olsa toparlamıştı göbeğim yine dr uma doğumdan sonra kullanabilir miyim diye sorarım ama gerekli midir bilmiyorum

Canım benim dr umum önermemişti kullanmadım biraz geç de olsa toparlamıştı göbeğim yine dr uma doğumdan sonra kullanabilir miyim diye sorarım ama gerekli midir bilmiyorum
Yarin kontrolüm var,32 hafts raporu da alıcam sorayım ben de doktora Yarin sakıncası olacağını hiç düşünmedim bile neden acaba..
Bende şimdilik bişey yok,çatlak jelim de bitti vazelinle devam ediyorum şimdilik.Şurda kalmış 7 haftam yeniden jel alsam mi vazelinle mi devam etsem bilemiyorum kardeşim vazelin kullanmış çatlamamış

merhaba kizlar.benim cok catlagim oldu.hep yag surmeme ragmen.ma 20. haftalarda baslamisti zaten.doktor da dedi beyaz tenli olunca bazen ne yaparsan yap fayda etmez dedi.bu arada 32arti2deyim oglum 2300 gr cikti.

Ekim sonu havalar soğuyacak. Ası hastane kontrol vs için Astronot gerekecek. Alan var mi?
merhaba kizlar.benim cok catlagim oldu.hep yag surmeme ragmen.ma 20. haftalarda baslamisti zaten.doktor da dedi beyaz tenli olunca bazen ne yaparsan yap fayda etmez dedi.bu arada 32arti2deyim oglum 2300 gr cikti.
lierac i kullanın derim.

Kızlar bugün tüm aile balık tutmaya gittik.Tabi bebek emzikten düşer vb şeklinde yorumlarla ben seyirci kaldım Anın tadını çıkarayım bari diyerekte kitap okudum Yedim içtim vb.Fakat yere serilen örtülere rağmen oturduğum yer sert geldi bi ara arabaya kaçtım ama sıcaktan orda da çok duramadım.Sonra yemek biraz gecikince artık düşecem sandım.Sadece su içtim kahvaltı ve öğle yemeği arasında.Tam yemek sonrası sofrayı kaldırıyorsun ki diğerleri balık tutuyor zaten diye.Artık yorgunluk mu sıcak mı sert yer mi patlak verdi bilmiyorum ama kaşığımda acayip bir ağrıyla kıvranmaya başladım ama ne kıvranmak.Zorla wc ye gittim kalktım ki ağrı daha da katlandı.Ama aşağıya doğru nasıl vuruyor çocuk afedersiniz işeyecek gibi oluyorum. Derken ağrı çok keskinleşti ve belim de ağrımaya başladı.Annem erken Doğum oluyor sandı panik oldu iyice.Hemen dönüş toluna düştük.Yolda ara ara agrım oldu ama azalmaya başlayınca eve geldik geri.Şimdi o aşagı vuran agrı değilde sanki yorulmuş gibi klasik kaşık ağrım ve bel ağrım var.bebiştw hareketli çok şükür şimdilik.Korkmamı gerektiren bir durum yok değil mi?Eşim gelir gelmez acilen şehir dışına çıkmaz zorunda kaldı üstelik şu an
Kusura bakmayın hakkınızı helal edin uzun oldu epey ..

gecmis olsun, dinlenin..bu haftalardaki kasılmaların adi, Braxton hicks kasılması..google da bulup okuyun...

gecmis olsun, dinlenin..bu haftalardaki kasılmaların adi, Braxton hicks kasılması..google da bulup okuyun...
Ben de anneme bu kasılmaktadır muhtemelen siye rahatlattım ama içim bi yandan böyle bir durum olsa naparım diye de korkmadı desem yalan olur.Şuan eşim Yok.Doktorum be hastanem başka şehirde ..

Akşam bulantıları olan var mi Kızlar?

Benim çok fena

Ben de anneme bu kasılmaktadır muhtemelen siye rahatlattım ama içim bi yandan böyle bir durum olsa naparım diye de korkmadı desem yalan olur.Şuan eşim Yok.Doktorum be hastanem başka şehirde ..
dinlenin, kendinizi yormayın..Doktorum da bu donemde kasılmaların artacagini söyledi.. Vucut doguma hazirliyormus kendini..

Vazelin bende çok düşündüm ama petrolden yapılıyormuş diye duydum süremedim zarar verir diye. Lierac + zeytinyağı bebeyagi kullanıyorum o yüzden.

Ekim sonu havalar soğuyacak. Ası hastane kontrol vs için Astronot gerekecek. Alan var mi?

lierac i kullanın derim.
Astronot yenidogana giydiriliyor mu? Almak istiyordum ama ılk doğduğunda olmaz gibi geldi almadım o yüzden.
Geçmiş olsun çok. Ara ara kasılmalar başlayacak sanırım doğuma hazırlık için ama devam ederse mutlaka doktora görünmek lazım.
Akşam bulantıları olan var mi Kızlar?

Benim çok fena
Bulantı bi kaç kez oldu. Yanmalar başladı bende midem cayır cayır yanıyor sanki geceleri.

aksam meyve yemeyin dedi diyetisyenim. Asit nedeniyle..

Din gecedendir mide bulantilarim var benimde istahim yok ve su dan bile midem bulaniyor.bu haftalarda oluyormus

Mide yanması ekşime başından beri vardı şimdi akşam yemeğini yiyoruz sadece 1 saat geçiyor bulantı başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…