https://www.e-bebek.com/baby-mom-onden-dugmeli-hamile-geceligi-p-17ybabkgclkhs03pem/kiyafet alirken son zamanlarda l beden aliyordum bilemiyorum tabi bu gecelik modeli nasil bedeni bol mu? Gelsin bakayim degerlendirryim
Aynen bende merk ediyrum takipteyim:) alırsakta hangi modeli ve ne zman almalıyız acaba??Hanımlar doğumdan sonra göbeğin sarkmaması için korse takılıyormuş korse alan var mi aranızda ? Sezeryan göbeğe korse olur muplojovic sen takmış mıydın ?
Arabada yolculuk için şart bence. Biraz buyuduklerinde direk oto koltuğuna geçiliyor güvenlik açısından çok önemli.Valla kizlar ben sadece araba aldim puset cok gereksiz yuk elinde ordan oraya goturmek zor oluyor zaten ablam aldi hic kullanmadi birine vermisti.hastane eve yakin oldugu icin kucagimda goturecem zaten arabanin icinde kucagimizda 5 dakka tutsam bisey olmaz
O kadar minikler ki zaten o lar için yapılan şeyler bile büyük geliyor kıyamam :)Kendi urunleri satiliyor ya ondan olabilir. Arkadas resim paylasmis onun gibi.
Hatta @-Sakura- demis ya bazi yerler kontrl ediyor ediyor diye. Cikarken hemsire arabaya kadar gelip bakiyor o koltugu kendi ayarliyo falan. Ben sonradan altina battaniye koydum zaten:)))) bebek icinde kucucuk kaliyo zaten. Hele annem yanina gittigimde burda cocuk yatar mi diye kalinca bisy getirmisti icine kizim sigmamisti dusun:)))
Hanımlar doğumdan sonra göbeğin sarkmaması için korse takılıyormuş korse alan var mi aranızda ? Sezeryan göbeğe korse olur muplojovic sen takmış mıydın ?
Çatlak bende yok gibi olmaz inşaAllah da. Kızımda bu zamanlarda olmuştu:)))Arabada yolculuk için şart bence. Biraz buyuduklerinde direk oto koltuğuna geçiliyor güvenlik açısından çok önemli.
O kadar minikler ki zaten o lar için yapılan şeyler bile büyük geliyor kıyamam :)
Bu benimde merak ettiğim bi konu.
Birde hanımlar çatlaklar başladı mı?
Canım benim dr umum önermemişti kullanmadım biraz geç de olsa toparlamıştı göbeğim yine dr uma doğumdan sonra kullanabilir miyim diye sorarım ama gerekli midir bilmiyorumHanımlar doğumdan sonra göbeğin sarkmaması için korse takılıyormuş korse alan var mi aranızda ? Sezeryan göbeğe korse olur muplojovic sen takmış mıydın ?
Yarin kontrolüm var,32 hafts raporu da alıcam sorayım ben de doktora Yarin sakıncası olacağını hiç düşünmedim bile neden acaba..Canım benim dr umum önermemişti kullanmadım biraz geç de olsa toparlamıştı göbeğim yine dr uma doğumdan sonra kullanabilir miyim diye sorarım ama gerekli midir bilmiyorum
Bende şimdilik bişey yok,çatlak jelim de bitti vazelinle devam ediyorum şimdilik.Şurda kalmış 7 haftam yeniden jel alsam mi vazelinle mi devam etsem bilemiyorum kardeşim vazelin kullanmış çatlamamışArabada yolculuk için şart bence. Biraz buyuduklerinde direk oto koltuğuna geçiliyor güvenlik açısından çok önemli.
O kadar minikler ki zaten o lar için yapılan şeyler bile büyük geliyor kıyamam :)
Bu benimde merak ettiğim bi konu.
Birde hanımlar çatlaklar başladı mı?
lierac i kullanın derim.merhaba kizlar.benim cok catlagim oldu.hep yag surmeme ragmen.ma 20. haftalarda baslamisti zaten.doktor da dedi beyaz tenli olunca bazen ne yaparsan yap fayda etmez dedi.bu arada 32arti2deyim oglum 2300 gr cikti.
gecmis olsun, dinlenin..bu haftalardaki kasılmaların adi, Braxton hicks kasılması..google da bulup okuyun...Kızlar bugün tüm aile balık tutmaya gittik.Tabi bebek emzikten düşer vb şeklinde yorumlarla ben seyirci kaldımAnın tadını çıkarayım bari diyerekte kitap okudum Yedim içtim vb.Fakat yere serilen örtülere rağmen oturduğum yer sert geldi bi ara arabaya kaçtım ama sıcaktan orda da çok duramadım.Sonra yemek biraz gecikince artık düşecem sandım.Sadece su içtim kahvaltı ve öğle yemeği arasında.Tam yemek sonrası sofrayı kaldırıyorsun ki diğerleri balık tutuyor zaten diye.Artık yorgunluk mu sıcak mı sert yer mi patlak verdi bilmiyorum ama kaşığımda acayip bir ağrıyla kıvranmaya başladım ama ne kıvranmak.Zorla wc ye gittim kalktım ki ağrı daha da katlandı.Ama aşağıya doğru nasıl vuruyor çocuk afedersiniz işeyecek gibi oluyorum. Derken ağrı çok keskinleşti ve belim de ağrımaya başladı.Annem erken Doğum oluyor sandı panik oldu iyice.Hemen dönüş toluna düştük.Yolda ara ara agrım oldu ama azalmaya başlayınca eve geldik geri.Şimdi o aşagı vuran agrı değilde sanki yorulmuş gibi klasik kaşık ağrım ve bel ağrım var.bebiştw hareketli çok şükür şimdilik.Korkmamı gerektiren bir durum yok değil mi?Eşim gelir gelmez acilen şehir dışına çıkmaz zorunda kaldı üstelik şu an
Kusura bakmayın hakkınızı helal edin uzun oldu epey ..
Ben de anneme bu kasılmaktadır muhtemelen siye rahatlattım ama içim bi yandan böyle bir durum olsa naparım diye de korkmadı desem yalan olur.Şuan eşim Yok.Doktorum be hastanem başka şehirde ..gecmis olsun, dinlenin..bu haftalardaki kasılmaların adi, Braxton hicks kasılması..google da bulup okuyun...
dinlenin, kendinizi yormayın..Doktorum da bu donemde kasılmaların artacagini söyledi.. Vucut doguma hazirliyormus kendini..Ben de anneme bu kasılmaktadır muhtemelen siye rahatlattım ama içim bi yandan böyle bir durum olsa naparım diye de korkmadı desem yalan olur.Şuan eşim Yok.Doktorum be hastanem başka şehirde ..
aksam meyve yemeyin dedi diyetisyenim. Asit nedeniyle..Akşam bulantıları olan var mi Kızlar?
Benim çok fena
Benim genel de açlık gibi tavsa içimin kıyılması gibi durumlarda yaşıyorum o bulantıyı.Yarım ya da bir çavdar ekmeğinin üstüne süzme peynir koyunca batırılıyor genelde.Bi deneyin isterseniz.Akşam bulantıları olan var mi Kızlar?
Benim çok fena
Din gecedendir mide bulantilarim var benimde istahim yok ve su dan bile midem bulaniyor.bu haftalarda oluyormusAkşam bulantıları olan var mi Kızlar?
Benim çok fena
Vazelin bende çok düşündüm ama petrolden yapılıyormuş diye duydum süremedim zarar verir diye. Lierac + zeytinyağı bebeyagi kullanıyorum o yüzden.Yarin kontrolüm var,32 hafts raporu da alıcam sorayım ben de doktora Yarin sakıncası olacağını hiç düşünmedim bile neden acaba..
Bende şimdilik bişey yok,çatlak jelim de bitti vazelinle devam ediyorum şimdilik.Şurda kalmış 7 haftam yeniden jel alsam mi vazelinle mi devam etsem bilemiyorum kardeşim vazelin kullanmış çatlamamış
Astronot yenidogana giydiriliyor mu? Almak istiyordum ama ılk doğduğunda olmaz gibi geldi almadım o yüzden.Ekim sonu havalar soğuyacak. Ası hastane kontrol vs için Astronot gerekecek. Alan var mi?
lierac i kullanın derim.
Geçmiş olsun çok. Ara ara kasılmalar başlayacak sanırım doğuma hazırlık için ama devam ederse mutlaka doktora görünmek lazım.Kızlar bugün tüm aile balık tutmaya gittik.Tabi bebek emzikten düşer vb şeklinde yorumlarla ben seyirci kaldımAnın tadını çıkarayım bari diyerekte kitap okudum Yedim içtim vb.Fakat yere serilen örtülere rağmen oturduğum yer sert geldi bi ara arabaya kaçtım ama sıcaktan orda da çok duramadım.Sonra yemek biraz gecikince artık düşecem sandım.Sadece su içtim kahvaltı ve öğle yemeği arasında.Tam yemek sonrası sofrayı kaldırıyorsun ki diğerleri balık tutuyor zaten diye.Artık yorgunluk mu sıcak mı sert yer mi patlak verdi bilmiyorum ama kaşığımda acayip bir ağrıyla kıvranmaya başladım ama ne kıvranmak.Zorla wc ye gittim kalktım ki ağrı daha da katlandı.Ama aşağıya doğru nasıl vuruyor çocuk afedersiniz işeyecek gibi oluyorum. Derken ağrı çok keskinleşti ve belim de ağrımaya başladı.Annem erken Doğum oluyor sandı panik oldu iyice.Hemen dönüş toluna düştük.Yolda ara ara agrım oldu ama azalmaya başlayınca eve geldik geri.Şimdi o aşagı vuran agrı değilde sanki yorulmuş gibi klasik kaşık ağrım ve bel ağrım var.bebiştw hareketli çok şükür şimdilik.Korkmamı gerektiren bir durum yok değil mi?Eşim gelir gelmez acilen şehir dışına çıkmaz zorunda kaldı üstelik şu an
Kusura bakmayın hakkınızı helal edin uzun oldu epey ..
Bulantı bi kaç kez oldu. Yanmalar başladı bende midem cayır cayır yanıyor sanki geceleri.Akşam bulantıları olan var mi Kızlar?
Benim çok fena
aksam meyve yemeyin dedi diyetisyenim. Asit nedeniyle..
Din gecedendir mide bulantilarim var benimde istahim yok ve su dan bile midem bulaniyor.bu haftalarda oluyormus
Mide yanması ekşime başından beri vardı şimdi akşam yemeğini yiyoruz sadece 1 saat geçiyor bulantı başlıyorVazelin bende çok düşündüm ama petrolden yapılıyormuş diye duydum süremedim zarar verir diye. Lierac + zeytinyağı bebeyagi kullanıyorum o yüzden.
Astronot yenidogana giydiriliyor mu? Almak istiyordum ama ılk doğduğunda olmaz gibi geldi almadım o yüzden.
Geçmiş olsun çok. Ara ara kasılmalar başlayacak sanırım doğuma hazırlık için ama devam ederse mutlaka doktora görünmek lazım.
Bulantı bi kaç kez oldu. Yanmalar başladı bende midem cayır cayır yanıyor sanki geceleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?