2018 Ekim Anneleri

Aldığım bebek arabasının oto koltuklu ana kucağı var. içinde de yenidoğan için bel desteği var. Ama olmasaydı, bi ince battaniye vs ile desteklerdim.

Başınız sağolsun.. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

Valla bi cok seye ana kucagi puset deniyo:)) kafam karisiyo benm. Araba koltugunun icine kafalarini destekleyici bisey satiliyor. Arti bisye luzum olmuyo eger onu alirsan. Ama iclerinde kucucuk kaliyolar o ayri:)) zaten eve gidene kadar. Ben sevmyrm onu ama burda mecburi onu kullanmak. Battaniye falanda koymak yasakti hatta. Hani arti olark gorevinden ciktigi icin.

Aldığım bebek arabasının oto koltuklu ana kucağı var. içinde de yenidoğan için bel desteği var. Ama olmasaydı, bi ince battaniye vs ile desteklerdim.

Benim alacağımda da var yazıyor ama bilemedim henüz elimize ulaşmadı hediye olarak gelecek. Sanırım geldikten sonra bakıp gerek varsa almam daha iyi olur.
Attığın linkte fikir olsun daha hiç araştırmamıştım sağol :)
Aynen o kadar çok çeşidi var ki evde kullanılanlara da ana kucağı deniyor :) Araba seyahatlerinde önemli bence Allah korusun kaza vs olduğunda bebeği korumak için. Ama içine battaniye koymanın yasak olması da abartı geldi şimdi gözüme vardır bi bildikleri herhalde :)

Valla kizlar ben sadece araba aldim puset cok gereksiz yuk elinde ordan oraya goturmek zor oluyor zaten ablam aldi hic kullanmadi birine vermisti.hastane eve yakin oldugu icin kucagimda goturecem zaten arabanin icinde kucagimizda 5 dakka tutsam bisey olmaz

Kendi urunleri satiliyor ya ondan olabilir. Arkadas resim paylasmis onun gibi.
Hatta -Sakura- demis ya bazi yerler kontrl ediyor ediyor diye. Cikarken hemsire arabaya kadar gelip bakiyor o koltugu kendi ayarliyo falan. Ben sonradan altina battaniye koydum zaten:)))) bebek icinde kucucuk kaliyo zaten. Hele annem yanina gittigimde burda cocuk yatar mi diye kalinca bisy getirmisti icine kizim sigmamisti dusun:)))

Arabaniz yoksa zaten luzum degil bencede. Ama arabada guvenlik acisindan sart. Bende sadece arabada kullaniyorum. Normlde direk bebek arabasi

bakayim eger buyuk gelirse gozume iade eder m beden alirim canim
Ya mesela ben bi beden buyuk almistim hamileyken bile bol geldi:))) normlde mumkun degil giyemem. Bide karnimin ustunde giyemyrm ben. Valla norml bedenim m yeni small aldim. Gecelikler rahat olsun diye mi biyle buyuk kalip anlamadm bende:))) pijamalara bakarken s bedenden basliyorm artik

Evet guvenlik acisindan iyiymis bakalim artik denicez olmadi alicam
Biraz buyudukten sonra direk buyukler icin olandan alabilirsiniz. Yada birinde varsa odunc alabilirsin. Ben kardesimn 10 sene onceki koltugunu kizima kullandim:)) eskiden hic kullanilmiyordu:))) muhtmelen büyük koltuğa geçene kadar yine onu kullanırım

kiyafet alirken son zamanlarda l beden aliyordum bilemiyorum tabi bu gecelik modeli nasil bedeni bol mu? Gelsin bakayim degerlendirryim

Ben anne yani yatağı almıştım onunla çıkartmayı düşünüyorum

Kızlar son 1 ayda 3 defa diş tedavisi yaptırdım sağ arkada bi dis daha çürümüş yarın da ona gidicem. Doktorum konsültasyon yazmıştı dis doktorum da hamile sağolsun çok nazik davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…