- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Aldığım bebek arabasının oto koltuklu ana kucağı var. içinde de yenidoğan için bel desteği var. Ama olmasaydı, bi ince battaniye vs ile desteklerdim.Hanımlar bebekleri hastaneden ne ile çıkarmayı düşünüyorsunuz? Bebek arabasının ana kucağı ile çıkartırım dedim ama direk ona mı yatırılır destek bişey alıp koymak lazım mıdır içine bilemedim?
https://www.trendyol.com/babyjem/baby-jem-ana-kucagi-bel-destegi-gri-p-2708453?boutiqueId=191251Sağol canım, sanırım nasıl bişey alacağıma ana kucağını görünce karar vericem. Bu da çok kullanışlıymış öyle yazmışlar aklımda bulunsun.
Başınız sağolsun.. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..ben içiyorum bu arada :) ilk 3 ay bırakmıştım. son ra babamı kaybettim cenazede yaktım bi sigara yakış o yakış.
Günde 5-6 tane en düşük olanından içiyorum. yoksa psikolojim bu kadar kalamazdı sanırım.
çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Başınız sağolsun.. bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Valla bi cok seye ana kucagi puset deniyo:)) kafam karisiyo benm. Araba koltugunun icine kafalarini destekleyici bisey satiliyor. Arti bisye luzum olmuyo eger onu alirsan. Ama iclerinde kucucuk kaliyolar o ayri:)) zaten eve gidene kadar. Ben sevmyrm onu ama burda mecburi onu kullanmak. Battaniye falanda koymak yasakti hatta. Hani arti olark gorevinden ciktigi icin.Anakucağında bi destek vardı ama rahat eder mi bilemedim. Canlı göreli çok oldu henüz almadık bi inceleyeyim alınca anakucağını. Almakta fayda var o desteği sanırım :) sevibebede görmüştüm bende şirin bişeydi. Sonra battaniyeye sarılıp içine öyle yatıracağız sanırım değil mi?
Araba koltuğu bebek arabasının parçası onu kastetmiştim :)
Genelde gecelik pijamalar kalip olarak rahat oluyorlar. Ben norml bedenime gore aldim ki hamileyken de oyle giyiyorum. Kalip onemli bence.Kizlar lohusa pijama takimi yada geceliginin bedenini nasil aldiniz? Hamile kalmadan onceki bedeninize gore mi yoksa bir beden buyuk mu?
Aldığım bebek arabasının oto koltuklu ana kucağı var. içinde de yenidoğan için bel desteği var. Ama olmasaydı, bi ince battaniye vs ile desteklerdim.
Benim alacağımda da var yazıyor ama bilemedim henüz elimize ulaşmadı hediye olarak gelecek. Sanırım geldikten sonra bakıp gerek varsa almam daha iyi olur.
Aynen o kadar çok çeşidi var ki evde kullanılanlara da ana kucağı deniyor :) Araba seyahatlerinde önemli bence Allah korusun kaza vs olduğunda bebeği korumak için. Ama içine battaniye koymanın yasak olması da abartı geldi şimdi gözüme vardır bi bildikleri herhalde :)Valla bi cok seye ana kucagi puset deniyo:)) kafam karisiyo benm. Araba koltugunun icine kafalarini destekleyici bisey satiliyor. Arti bisye luzum olmuyo eger onu alirsan. Ama iclerinde kucucuk kaliyolar o ayri:)) zaten eve gidene kadar. Ben sevmyrm onu ama burda mecburi onu kullanmak. Battaniye falanda koymak yasakti hatta. Hani arti olark gorevinden ciktigi icin.
pijama eksenine de baktim. Oradan yada lohusa sepetinden bi gecelik alirim. Bide lcw gibi bi yerden pijama alirim biter isim canimHayirli olsun canim gule gule kullan.ben aldim pijama ekseninden
Valla kizlar ben sadece araba aldim puset cok gereksiz yuk elinde ordan oraya goturmek zor oluyor zaten ablam aldi hic kullanmadi birine vermisti.hastane eve yakin oldugu icin kucagimda goturecem zaten arabanin icinde kucagimizda 5 dakka tutsam bisey olmazValla bi cok seye ana kucagi puset deniyo:)) kafam karisiyo benm. Araba koltugunun icine kafalarini destekleyici bisey satiliyor. Arti bisye luzum olmuyo eger onu alirsan. Ama iclerinde kucucuk kaliyolar o ayri:)) zaten eve gidene kadar. Ben sevmyrm onu ama burda mecburi onu kullanmak. Battaniye falanda koymak yasakti hatta. Hani arti olark gorevinden ciktigi icin.
bakayim eger buyuk gelirse gozume iade eder m beden alirim canimGenelde gecelik pijamalar kalip olarak rahat oluyorlar. Ben norml bedenime gore aldim ki hamileyken de oyle giyiyorum. Kalip onemli bence.
Lohusa aepetinde gereksiz pahali cok baktim oraya.ya zaten hastanede 1 gece giyecez.ben esofman alti falan alicam muhakkak eve misafir felicek gecelikle oturamayiz yanlarindapijama eksenine de baktim. Oradan yada lohusa sepetinden bi gecelik alirim. Bide lcw gibi bi yerden pijama alirim biter isim canim
Kendi urunleri satiliyor ya ondan olabilir. Arkadas resim paylasmis onun gibi.Benim alacağımda da var yazıyor ama bilemedim henüz elimize ulaşmadı hediye olarak gelecek. Sanırım geldikten sonra bakıp gerek varsa almam daha iyi olur.
Attığın linkte fikir olsun daha hiç araştırmamıştım sağol :)
Aynen o kadar çok çeşidi var ki evde kullanılanlara da ana kucağı deniyor :) Araba seyahatlerinde önemli bence Allah korusun kaza vs olduğunda bebeği korumak için. Ama içine battaniye koymanın yasak olması da abartı geldi şimdi gözüme vardır bi bildikleri herhalde :)
Arabaniz yoksa zaten luzum degil bencede. Ama arabada guvenlik acisindan sart. Bende sadece arabada kullaniyorum. Normlde direk bebek arabasiValla kizlar ben sadece araba aldim puset cok gereksiz yuk elinde ordan oraya goturmek zor oluyor zaten ablam aldi hic kullanmadi birine vermisti.hastane eve yakin oldugu icin kucagimda goturecem zaten arabanin icinde kucagimizda 5 dakka tutsam bisey olmaz
Ya mesela ben bi beden buyuk almistim hamileyken bile bol geldi:))) normlde mumkun degil giyemem. Bide karnimin ustunde giyemyrm ben. Valla norml bedenim m yeni small aldim. Gecelikler rahat olsun diye mi biyle buyuk kalip anlamadm bende:))) pijamalara bakarken s bedenden basliyorm artikbakayim eger buyuk gelirse gozume iade eder m beden alirim canim
Evet guvenlik acisindan iyiymis bakalim artik denicez olmadi alicamArabaniz yoksa zaten luzum degil bencede. Ama arabada guvenlik acisindan sart. Bende sadece arabada kullaniyorum. Normlde direk bebek arabasi
Biraz buyudukten sonra direk buyukler icin olandan alabilirsiniz. Yada birinde varsa odunc alabilirsin. Ben kardesimn 10 sene onceki koltugunu kizima kullandim:)) eskiden hic kullanilmiyordu:))) muhtmelen büyük koltuğa geçene kadar yine onu kullanırımEvet guvenlik acisindan iyiymis bakalim artik denicez olmadi alicam
kiyafet alirken son zamanlarda l beden aliyordum bilemiyorum tabi bu gecelik modeli nasil bedeni bol mu? Gelsin bakayim degerlendirryimYa mesela ben bi beden buyuk almistim hamileyken bile bol geldi:))) normlde mumkun degil giyemem. Bide karnimin ustunde giyemyrm ben. Valla norml bedenim m yeni small aldim. Gecelikler rahat olsun diye mi biyle buyuk kalip anlamadm bende:))) pijamalara bakarken s bedenden basliyorm artik
Ben anne yani yatağı almıştım onunla çıkartmayı düşünüyorumHanımlar bebekleri hastaneden ne ile çıkarmayı düşünüyorsunuz? Bebek arabasının ana kucağı ile çıkartırım dedim ama direk ona mı yatırılır destek bişey alıp koymak lazım mıdır içine bilemedim?
Doğum yapar yapmaz 20 haftalık göbeğe dönüşüyormuş göbeğimiz ona göre düşünebilirsinkiyafet alirken son zamanlarda l beden aliyordum bilemiyorum tabi bu gecelik modeli nasil bedeni bol mu? Gelsin bakayim degerlendirryim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?