2018 Ekim Anneleri

Mide yanması ekşime başından beri vardı şimdi akşam yemeğini yiyoruz sadece 1 saat geçiyor bulantı başlıyor
Ben bu gun hic bisey yiyemedim zaten ne yesem eksiyor midem ardindan bulanti sanirim normal hepimizde var gibi.benim doktorum renin duo diye bi surup var onu onerdi kafaya dikiyorum siseyi artik o derece.bi zarari yokmus zaten biraz rahatlatiyor mideyi

Lierac kullanıyordum ben de ,bitti..memnunum tekrar sipariş edicem her gün sure süre bitiririm artık

Aldığım bebek arabasının oto koltuklu ana kucağı var. içinde de yenidoğan için bel desteği var. Ama olmasaydı, bi ince battaniye vs ile desteklerdim.
en iyisi ana kucağını aldıktan sonra bakayım bu desteklere. belki benim alacağım anakucağında da destek vardır, boşuna almayayım.

Çok geçmiş olsun. Yer çekmiş olmasın. Oturduğun yer çim ya da yeşillik ise kaç kat örtü olsa da çekiyor. Rahatsız olmuşsun belli. Bol bol uzan yan yat ayaklarını sıcak tut. Gerekirse doktorunu da bilgilendir.

Hanımlar doğumdan sonra göbeğin sarkmaması için korse takılıyormuş korse alan var mi aranızda ? Sezeryan göbeğe korse olur mu plojovic sen takmış mıydın ?

Aynen bende merk ediyrum takipteyim:) alırsakta hangi modeli ve ne zman almalıyız acaba??

Canım benim dr umum önermemişti kullanmadım biraz geç de olsa toparlamıştı göbeğim yine dr uma doğumdan sonra kullanabilir miyim diye sorarım ama gerekli midir bilmiyorum

Kizlar korse cok kisa surede onerilmiyor.
Sonradan disariya cikarken vb durumlarda istenirse giyilir.
Ama karin kaslarinin daha hizli calismasi icin korsesiz olmak daha iyimis.
Ilkinde ben kullanmadim ama yuksek bel giymeye dikkat ettim erirken sekilli erisin diye gobek fln :) faydasinida gordum.

merhaba kizlar.benim cok catlagim oldu.hep yag surmeme ragmen.ma 20. haftalarda baslamisti zaten.doktor da dedi beyaz tenli olunca bazen ne yaparsan yap fayda etmez dedi.bu arada 32arti2deyim oglum 2300 gr cikti.

Bende beyaz tenliyim ama bu iş biraz ırsi galiba
Sen yine de surmeye devam et cunku onlar sonradan cok kasinip aciyor.
Benim ilk kizimda son hafta kizim makat gelise döndükten sonra karnim cok gerilmisti,sadece sol tarafimda cok az catlak olmustu.O bile cidden can sikiciydi gecerken.

Ekim sonu havalar soğuyacak. Ası hastane kontrol vs için Astronot gerekecek. Alan var mi?

lierac i kullanın derim.

Astronot degilde tulum gb kucuk aldim ben canim.
Hava soguyacak deyince hayal bile edemiyprum soguk nasil biseydi :)))) yine bugunumuze sukur bu sene cok zorlamadi.

Teşekkür ederim Öyle de olmuş olabilir bilemedim ki

Kızlar hayırlı sabahlar.Sizlerin de bebişler sürekli hareket ediyor gibi oluyor mu?Ama benim ki sanki dünden beri sadece leğen kemiğimde hareket ediyor gibi.Aynı olan var mı?

Kızlar hayırlı sabahlar.Sizlerin de bebişler sürekli hareket ediyor gibi oluyor mu?Ama benim ki sanki dünden beri sadece leğen kemiğimde hareket ediyor gibi.Aynı olan var mı?
Ben sürekli yukarıda göğsümün altında hissediyorum canım kaburgalarımla oynuyor resmen bebeğinin duruşuyla alakalı olabileceğini düşünüyorum pozisyon değiştirdiyse belki dünkü rahatsızlıkları da ondan yaşamışsındır. Normale dönersin umarım en kısa sürede

Günaydınlar hanımlar hepimize mutlu bir gün diliyorum. Bugün çalışabilir raporumu almaya gideceğim inş oğlumu da göreceğim. Baya özledim ne kadar oldu boyu kilosu merak ediyorum en son üç hafta önce görmüştüm. Umarım her şey yolundadır. Herkese kolaylıklar diliyorum görüşürüz kızlar

Canım senle günümüz aynı ben de gidicem bugün inşallah hem rapor hem de oğluşumu görmek için. Gerçi randevu alamadım ama inşallah girebilirim :/ inşallah güzel haberlerle doneriz ikimizde :)

Canım senle günümüz aynı ben de gidicem bugün inşallah hem rapor hem de oğluşumu görmek için. Gerçi randevu alamadım ama inşallah girebilirim :/ inşallah güzel haberlerle doneriz ikimizde :)
Ayy hadi inş canım güzel haberlerle dön sen de inş. Girersin bence ya kadın doğumda öncelik durumumuzu çok çözemesem de hamileliğin getirdiği bir önvelik hakkımız varkadınların hepsinin hamile olmadığını sıranın sana çabucak geleceğini düşünerek teselli bulalım

-Yemek yedikten birkaç saat sonra midem yanıyor..
-evet, Astronot 0-2 ay veya 0-3 ay diye var. Örnek olsun diye şunu atıyorum
http://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0626594003.html

Günaydın anneler heyecanlı günler yaklaştı bende uzun bir aradan sonra ancak gelebildim güzel Doğum hikayeleri okumayı çok seviyorum rabbim herkese en güzelini nasip etsin bizde yazalım buralara inşaallah

Merhaba kızlar nasılsınız? Yazdıklarınızı ara ara okuyorum arada bir dahil oluyorum ama hızınıza yetişemiyorum. dün analık raporunu aldım hayırlısı ile... hepimize şimdiden hayırlı olsun. Buda demek oluyorki bebisleree kavuşmaya az kaldı bir heyecan basıyor beni...
Ben yatmaya devam ediyorum. Bebiş aşağıda normalden. Kalkınca yürüyünce bir ağrı oluyor kaşık bölgemde... evde vaktimi geçiriyorum bildiğiniz gibi yani bir değişiklik yok.
Bebisi doğanlar olmuş inş tez zamanda sağlıkla sihatla kuvezden çıkarlar...
Hepimizde hem yürek çarpıntıları hemde tatlı bir telaş başladı... bu günleri de özleyeceğiz....
Coook öptüm sizi....

Hanımlar doğumdan sonra göbeğin sarkmaması için korse takılıyormuş korse alan var mi aranızda ? Sezeryan göbeğe korse olur mu plojovic sen takmış mıydın ?
Cnm bn bu gidiste dra sordum bormal dogumda korse tavsoye etmiyorum ama sezeryanda ediyirum daha rahat hareket etmeyi sagliyor dedi. Ama sezeryanmi normal dogum mu olacak belli olmadigi için şimdi alma dedi . Medical ürünler satan yerden 50 tl ye fl hemen alırsınız eğer sezeryan olursa dedi.

Watsons ta bu hafta Lierac indirimde.
Hemen gidip bakayım bugün Sağol canım
iyi ben alayım o zaman canım çünkü gönüllü olarak sezeryan istiyorum.
Ben de öğleden sonra 32 hafta raporunu almaya gidicem.Aslında yarın 32+0 oluyorum ama doktor bir gün Öncesinden gelebilirsin dedi.Ay çok Heyecanlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…