Ben bu gun hic bisey yiyemedim zaten ne yesem eksiyor midem ardindan bulanti sanirim normal hepimizde var gibi.benim doktorum renin duo diye bi surup var onu onerdi kafaya dikiyorum siseyi artik o derece.bi zarari yokmus zaten biraz rahatlatiyor mideyiMide yanması ekşime başından beri vardı şimdi akşam yemeğini yiyoruz sadece 1 saat geçiyor bulantı başlıyor
Lierac kullanıyordum ben de ,bitti..memnunum tekrar sipariş edicem her gün sure süre bitiririm artıkVazelin bende çok düşündüm ama petrolden yapılıyormuş diye duydum süremedim zarar verir diye. Lierac + zeytinyağı bebeyagi kullanıyorum o yüzden.
Astronot yenidogana giydiriliyor mu? Almak istiyordum ama ılk doğduğunda olmaz gibi geldi almadım o yüzden.
Geçmiş olsun çok. Ara ara kasılmalar başlayacak sanırım doğuma hazırlık için ama devam ederse mutlaka doktora görünmek lazım.
Bulantı bi kaç kez oldu. Yanmalar başladı bende midem cayır cayır yanıyor sanki geceleri.
ikinciyi almayı düşünüyorumEki Görüntüle 2179644 Eki Görüntüle 2179643
Böyle iki türlü var bende kararsızım hangisini alayım bilemedim kılıflıda mantıklı geliyor en azından temiz kalır anakucağıda
en iyisi ana kucağını aldıktan sonra bakayım bu desteklere. belki benim alacağım anakucağında da destek vardır, boşuna almayayım.Aldığım bebek arabasının oto koltuklu ana kucağı var. içinde de yenidoğan için bel desteği var. Ama olmasaydı, bi ince battaniye vs ile desteklerdim.
çok geçmiş olsunKızlar son 1 ayda 3 defa diş tedavisi yaptırdım sağ arkada bi dis daha çürümüş yarın da ona gidicem. Doktorum konsültasyon yazmıştı dis doktorum da hamile sağolsun çok nazik davranıyor
Çok geçmiş olsun. Yer çekmiş olmasın. Oturduğun yer çim ya da yeşillik ise kaç kat örtü olsa da çekiyor. Rahatsız olmuşsun belli. Bol bol uzan yan yat ayaklarını sıcak tut. Gerekirse doktorunu da bilgilendir.Kızlar bugün tüm aile balık tutmaya gittik.Tabi bebek emzikten düşer vb şeklinde yorumlarla ben seyirci kaldımAnın tadını çıkarayım bari diyerekte kitap okudum Yedim içtim vb.Fakat yere serilen örtülere rağmen oturduğum yer sert geldi bi ara arabaya kaçtım ama sıcaktan orda da çok duramadım.Sonra yemek biraz gecikince artık düşecem sandım.Sadece su içtim kahvaltı ve öğle yemeği arasında.Tam yemek sonrası sofrayı kaldırıyorsun ki diğerleri balık tutuyor zaten diye.Artık yorgunluk mu sıcak mı sert yer mi patlak verdi bilmiyorum ama kaşığımda acayip bir ağrıyla kıvranmaya başladım ama ne kıvranmak.Zorla wc ye gittim kalktım ki ağrı daha da katlandı.Ama aşağıya doğru nasıl vuruyor çocuk afedersiniz işeyecek gibi oluyorum. Derken ağrı çok keskinleşti ve belim de ağrımaya başladı.Annem erken Doğum oluyor sandı panik oldu iyice.Hemen dönüş toluna düştük.Yolda ara ara agrım oldu ama azalmaya başlayınca eve geldik geri.Şimdi o aşagı vuran agrı değilde sanki yorulmuş gibi klasik kaşık ağrım ve bel ağrım var.bebiştw hareketli çok şükür şimdilik.Korkmamı gerektiren bir durum yok değil mi?Eşim gelir gelmez acilen şehir dışına çıkmaz zorunda kaldı üstelik şu an
Kusura bakmayın hakkınızı helal edin uzun oldu epey ..
Hanımlar doğumdan sonra göbeğin sarkmaması için korse takılıyormuş korse alan var mi aranızda ? Sezeryan göbeğe korse olur muplojovic sen takmış mıydın ?
Aynen bende merk ediyrum takipteyim:) alırsakta hangi modeli ve ne zman almalıyız acaba??
Canım benim dr umum önermemişti kullanmadım biraz geç de olsa toparlamıştı göbeğim yine dr uma doğumdan sonra kullanabilir miyim diye sorarım ama gerekli midir bilmiyorum
merhaba kizlar.benim cok catlagim oldu.hep yag surmeme ragmen.ma 20. haftalarda baslamisti zaten.doktor da dedi beyaz tenli olunca bazen ne yaparsan yap fayda etmez dedi.bu arada 32arti2deyim oglum 2300 gr cikti.
Ekim sonu havalar soğuyacak. Ası hastane kontrol vs için Astronot gerekecek. Alan var mi?
lierac i kullanın derim.
Teşekkür ederim Öyle de olmuş olabilir bilemedim kiÇok geçmiş olsun. Yer çekmiş olmasın. Oturduğun yer çim ya da yeşillik ise kaç kat örtü olsa da çekiyor. Rahatsız olmuşsun belli. Bol bol uzan yan yat ayaklarını sıcak tut. Gerekirse doktorunu da bilgilendir.
Ben sürekli yukarıda göğsümün altında hissediyorum canım kaburgalarımla oynuyor resmen bebeğinin duruşuyla alakalı olabileceğini düşünüyorum pozisyon değiştirdiyse belki dünkü rahatsızlıkları da ondan yaşamışsındır. Normale dönersin umarım en kısa süredeKızlar hayırlı sabahlar.Sizlerin de bebişler sürekli hareket ediyor gibi oluyor mu?Ama benim ki sanki dünden beri sadece leğen kemiğimde hareket ediyor gibi.Aynı olan var mı?
Canım senle günümüz aynı ben de gidicem bugün inşallah hem rapor hem de oğluşumu görmek için. Gerçi randevu alamadım ama inşallah girebilirim :/ inşallah güzel haberlerle doneriz ikimizde :)Günaydınlar hanımlar hepimize mutlu bir gün diliyorum. Bugün çalışabilir raporumu almaya gideceğim inş oğlumu da göreceğim. Baya özledim ne kadar oldu boyu kilosu merak ediyorum en son üç hafta önce görmüştüm. Umarım her şey yolundadır. Herkese kolaylıklar diliyorum görüşürüz kızlar
Ayy hadi inş canım güzel haberlerle dön sen de inş. Girersin bence ya kadın doğumda öncelik durumumuzu çok çözemesem de hamileliğin getirdiği bir önvelik hakkımız varCanım senle günümüz aynı ben de gidicem bugün inşallah hem rapor hem de oğluşumu görmek için. Gerçi randevu alamadım ama inşallah girebilirim :/ inşallah güzel haberlerle doneriz ikimizde :)
Watsons ta bu hafta Lierac indirimde.Lierac kullanıyordum ben de ,bitti..memnunum tekrar sipariş edicem her gün sure süre bitiririm artık
-Yemek yedikten birkaç saat sonra midem yanıyor..Vazelin bende çok düşündüm ama petrolden yapılıyormuş diye duydum süremedim zarar verir diye. Lierac + zeytinyağı bebeyagi kullanıyorum o yüzden.
Astronot yenidogana giydiriliyor mu? Almak istiyordum ama ılk doğduğunda olmaz gibi geldi almadım o yüzden.
Geçmiş olsun çok. Ara ara kasılmalar başlayacak sanırım doğuma hazırlık için ama devam ederse mutlaka doktora görünmek lazım.
Bulantı bi kaç kez oldu. Yanmalar başladı bende midem cayır cayır yanıyor sanki geceleri.
Cnm bn bu gidiste dra sordum bormal dogumda korse tavsoye etmiyorum ama sezeryanda ediyirum daha rahat hareket etmeyi sagliyor dedi. Ama sezeryanmi normal dogum mu olacak belli olmadigi için şimdi alma dedi . Medical ürünler satan yerden 50 tl ye fl hemen alırsınız eğer sezeryan olursa dedi.Hanımlar doğumdan sonra göbeğin sarkmaması için korse takılıyormuş korse alan var mi aranızda ? Sezeryan göbeğe korse olur muplojovic sen takmış mıydın ?
Hemen gidip bakayım bugün Sağol canımWatsons ta bu hafta Lierac indirimde.
iyi ben alayım o zaman canım çünkü gönüllü olarak sezeryan istiyorum.Cnm bn bu gidiste dra sordum bormal dogumda korse tavsoye etmiyorum ama sezeryanda ediyirum daha rahat hareket etmeyi sagliyor dedi. Ama sezeryanmi normal dogum mu olacak belli olmadigi için şimdi alma dedi . Medical ürünler satan yerden 50 tl ye fl hemen alırsınız eğer sezeryan olursa dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?