2018 Ekim Anneleri

Günaydın hanımlar,

Ben de bugün doktora gittim. Bebek herşeyiyle 2 hafta ileri gidiyor. Ama dönmediği için ölçümler net olmayabilir dedi doktor. Eski ultrason görüntülerine fln baktı 2 hafta ileri olması baştan beri mi sonradan mı diye. Çalışabilir raporunu bayram sonunda 32+1 de verecek.

Renie duo bana da verdi doktorum ama ben gaviscon double effect var onu içiyorum o daha iyi geliyor bana

Purpplee doğumdan sonra korse al mutlaka ama doğumdan sonra al çünkü bedenin değişecek
Ben açık ameliyat oldum rahimden doktorum o zaman al demişti ki kilom da yoktu eşim ne gerek var dedi beni de caydırdı o ameliyat yerinin üstüne bütün karnım sarktı. Aşağı doğru eğildi kaldı çünkü sezeryan olunca bi anormal görüntü oluyor
Bu eğer sezeryan olursa kesinlikle hemen alacağım. Tabi karnımın acısı ile nasıl takatim bilmem

39 hafta olunca yapabiliriz dedi doktor.Belirlenen günden bir gün çnce fln alayım çünkü sonra evden çıkamam arata kaynar eşim de Babalık iznine ayrılmış olacak o varken çıkamam da ona al desem ne gerek var ya da bugüne mi bıraktın diyerek canımı sıkabilir

Kızlar hayırlı sabahlar.Sizlerin de bebişler sürekli hareket ediyor gibi oluyor mu?Ama benim ki sanki dünden beri sadece leğen kemiğimde hareket ediyor gibi.Aynı olan var mı?

Gibi degil benimki surekli ediyor.
Artik daha sert ve belli zaten bu yuzden heryerde hissediyorum kafasi asagida,ayaklari kaburgama dayiyor bazen popoyu cikariyor,bazen dizler ayaklar kayiyor :) gorunuyorda cokca.
Seninle aramiz bayaa var ama tabii.
Normal canim artik daha da fazla hissedeceksin her hareketini

Hemen takilmiyor bunu doktoruna sorarsin.
Ben hic takmadim hatta canim.
Ama dedigim gb yuksek bel giymeye dikkat ettim vucut tipini bozmamak icin.

İnşallah öyledir canım.teşekkür ederim..Sen de güzel sonuçlar al inşallah bugün ..

ikinci çocuğum aslında ama ilk çocuk hep sağlık problemleriyle geçtiği için çoğu ayrıntıyı hatırlayamıyorum bile.Teşekkürler

Esin sıkıntı çıkaracaksa al canim. Benim bi arkadaşım normal doğum yaptı yine aldı ama kullanamadı onu kullanması da zor

Hemen takamam gibi o acı hic bisey de yok çok kötü pofff

Benim bebiko 2 gündür az hareket ediyor canim kendi kafasına göre mi takılıyor anlamadım ki

Anladım canım Sağol sarkma olayından çok korkuyorum doktora da bi sorayım ne dicek merak ettim

Benimkide dun az hareket ediyordu sanirim bir gunleri bir gunlerine uymuyor

Geçenlerde ben de az hareket ediyor diye vahlanmıştım.Sonraki dört gün boyunca hiç dur durak bilmedi hiç uymuyo günleri günlerine :)

Geçenlerde ben de az hareket ediyor diye vahlanmıştım.Sonraki dört gün boyunca hiç dur durak bilmedi hiç uymuyo günleri günlerine :)
Benimkide dun az hareket ediyordu sanirim bir gunleri bir gunlerine uymuyor
Dün de az hareket etti. Bazen karnımın sağ sol yaptığını kendim görüyorum:)
Birde kilo aldıkça hareket azalır yazıyor nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…