Kafasini dinliyodur annesi rahat biral benceKEsinlikle uymuyor. Ben dün akşam bir düğündeydim o yüksek sese verdiği tepkilerle herhalde karnımı yarıp çıkacak dedimBugün kıpırdamıyor beyefendi
Evet onu bende duymustum kilo aldikca azaliyormus hareketlerDün de az hareket etti. Bazen karnımın sağ sol yaptığını kendim görüyorum:)
Birde kilo aldıkça hareket azalır yazıyor nette
Arkadaşlar şu kitap çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gerekenleri, çocuğun ruhsal gelişimi için, yapılmaması gereken hatalar vs çok iyi anlatıyor. Tavsiye ederim. Geliştiren Anne Baba
https://www.hepsiburada.com/gelisti...MIlKrF3JHx3AIVA-h3Ch3ooQD7EAQYAyABEgIgmvD_BwE
ikinci çocuğum aslında ama ilk çocuk hep sağlık problemleriyle geçtiği için çoğu ayrıntıyı hatırlayamıyorum bile.Teşekkürler
Esin sıkıntı çıkaracaksa al canim. Benim bi arkadaşım normal doğum yaptı yine aldı ama kullanamadı onu kullanması da zor
Hemen takamam gibi o acı hic bisey de yok çok kötü pofff
Benim bebiko 2 gündür az hareket ediyor canim kendi kafasına göre mi takılıyor anlamadım ki
Anladım canım Sağol sarkma olayından çok korkuyorum doktora da bi sorayım ne dicek merak ettim
Merhaba, ölçüm yaptı mı doktor? Açılma vs olup olmadığı yönünde..Hanımlar merhaba,
Kontrole gittim kilo 1800 ,boy 40-42 cm olmuş.32 hafta raporunu aldım nst de düzenli Sancı çıktı yatış yapıyoruz dedi doktor fakat ben kabul etmedim.Para için yatış yapmaya kalktığını düşünüyorum çünkü.Erkrn doğum yapacağıma dair bayağı bir şüphesi varmış gibi telefonunu da verdi Ağrı Kanama su gelirse arayayım diye.Gözüm korkmadı değil..
Neyse ordan çıktım ve hamilelikten Öncesinde başlayıp 21+0 a kadar rutine gidip sonrasında dopum yaptırmadığı için Bıraktığım doktora gideyim dedim gitmişken de 4 boyutlu resim alayım.Doktorum yoktu hastanede yatıyormuş ve sanırım durumu ciddio kadar içim yandı ki çok severim o doktoru baba gibiydi onu ziyaret etmeyi de düşünüyorum.
Şimdi şunu sorayım nst de ağrısı çıkanlar size de yatış veriyorlar mi ? Durum ciddi midir gerçekten ? Kasılmayı Önleyici bişeyler vermesi gerekmez miydi öncelikle ?yatınca nolcak ki ?
Hafta sonu indirimi vs olur belki. Takip edin siteleri..kızlar merhaba ne var ne yok yazılnaları okuyorum ama yazamıyorumdolar sayesinde,tüm fiyatlar arttı bebek arabası alacaktım.alamadım malesef 500 tl fark binmiş chicco lite way alacaktım
çok geçmiş olsun bende ctsi gidicem kontrole ve çalışabilir raporu almak için inşallah sıkıntı olmaz bebişin tam zamanında sağlıkla gelir canımHanımlar merhaba,
Kontrole gittim kilo 1800 ,boy 40-42 cm olmuş.32 hafta raporunu aldım nst de düzenli Sancı çıktı yatış yapıyoruz dedi doktor fakat ben kabul etmedim.Para için yatış yapmaya kalktığını düşünüyorum çünkü.Erkrn doğum yapacağıma dair bayağı bir şüphesi varmış gibi telefonunu da verdi Ağrı Kanama su gelirse arayayım diye.Gözüm korkmadı değil..
Neyse ordan çıktım ve hamilelikten Öncesinde başlayıp 21+0 a kadar rutine gidip sonrasında dopum yaptırmadığı için Bıraktığım doktora gideyim dedim gitmişken de 4 boyutlu resim alayım.Doktorum yoktu hastanede yatıyormuş ve sanırım durumu ciddio kadar içim yandı ki çok severim o doktoru baba gibiydi onu ziyaret etmeyi de düşünüyorum.
Şimdi şunu sorayım nst de ağrısı çıkanlar size de yatış veriyorlar mi ? Durum ciddi midir gerçekten ? Kasılmayı Önleyici bişeyler vermesi gerekmez miydi öncelikle ?yatınca nolcak ki ?
Canım benxe bir doktora daha görün istersen ciddi birşey sonuçta böyle birşey için doktor kendi menfaatini düşünemez sanıyorum ..benimde kasılmalarım oluyordu ama az baştan tedbirimizi aldık magnezyum ve progestan kullanıyorum ..ama şu haftalarda olan kasılmalar tehlikeli olabilir sıklığıda önemli doktorlar bizden daha iyi bilirler bence bir dktpra daha görün derim vakit kaybetmeden için rahat eder enazındanHanımlar merhaba,
Gecen hafta aldik bizde istanbul fatihte bisikletciler carsisinda fiyatlar uygundu.yatagida civilden 400 tl ye aldim baby 2 go cok uygun bakin oralarakızlar merhaba ne var ne yok yazılnaları okuyorum ama yazamıyorumdolar sayesinde,tüm fiyatlar arttı bebek arabası alacaktım.alamadım malesef 500 tl fark binmiş chicco lite way alacaktım
Merhaba, ölçüm yaptı mı doktor? Açılma vs olup olmadığı yönünde..
Gene de hemen bir doktora daha görünün derim..
Sırf para için hamileyi germe ve hastaneye yatırma olur mu ya, kendinizi garantiye alın, hemen başka iyi bir doktora gitmenizi tavsiye ederim..
çok geçmiş olsun bende ctsi gidicem kontrole ve çalışabilir raporu almak için inşallah sıkıntı olmaz bebişin tam zamanında sağlıkla gelir canım
Açılma var ya da yok demedi.Böyle düşünmemin sebebi şu:iki kontroldür her şeyi unutuyor geçen gidişimde gr söylemeden ekranı kapattı ben hatırlattım şimdikinde kilo ,tansiyon ölçmeyi unuttu ben hatırlattım yine.Hatta nst kağıdımı elime tutuşturup güle güle diceklerdi neyse,muayene olacaktım ben dedim.Bilmiyorum ki nedense bi acelecilik hissediyorum bi paragözlük...devletin doğum hastanesi bana yakın olmazsa şimdi Kalkıp aciline gideyim diyorum ama orası da 34 ten önce nst ye sokmuyor..bi gideyim ben yine iyi dilekleriniz için tşk ler arkadaşlar vaktinde sağlıkla gelsinler inşCanım benxe bir doktora daha görün istersen ciddi birşey sonuçta böyle birşey için doktor kendi menfaatini düşünemez sanıyorum ..benimde kasılmalarım oluyordu ama az baştan tedbirimizi aldık magnezyum ve progestan kullanıyorum ..ama şu haftalarda olan kasılmalar tehlikeli olabilir sıklığıda önemli doktorlar bizden daha iyi bilirler bence bir dktpra daha görün derim vakit kaybetmeden için rahat eder enazından
Gecmis olsun bende dun nst ye girdim sanci ve ters giden bisey yoktu olsaydi yatardim ben hic dusunmeden bence doktorun dedigini yapinHanımlar merhaba,
Canım geçmiş olsun diyeyim yani inş bir şey yoktur da yine başka bir dr a görünmende fayda olabilir belki gerçekten var sancı sen hissetmiyorsundur ya da cihazla ilgili başka bir sıkıntılı durum vardır. En güzeli başka bir yere daha görünmek gibi imkanın varsa. Bizleri de haberdar et canım mutlakaHanımlar merhaba,
Sadeve ağrı olması gerekmiyo sanıyorım doktorum da demişti senin farkedebilecrğin şekilde günde 10-20 kere oluyırsa tehlikeli olabilir varsa gidebileceğin bir hastaha e görün istersen yinede ..dr unuda değiştirebilirsin bence eğer güvenmiyorsan ve yeterince taleplerini karşılamıyorsaAçılma var ya da yok demedi.Böyle düşünmemin sebebi şu:iki kontroldür her şeyi unutuyor geçen gidişimde gr söylemeden ekranı kapattı ben hatırlattım şimdikinde kilo ,tansiyon ölçmeyi unuttu ben hatırlattım yine.Hatta nst kağıdımı elime tutuşturup güle güle diceklerdi neyse,muayene olacaktım ben dedim.Bilmiyorum ki nedense bi acelecilik hissediyorum bi paragözlük...devletin doğum hastanesi bana yakın olmazsa şimdi Kalkıp aciline gideyim diyorum ama orası da 34 ten önce nst ye sokmuyor..bi gideyim ben yine iyi dilekleriniz için tşk ler arkadaşlar vaktinde sağlıkla gelsinler inş
Ama şu var ki Ağrı yok ama kasılmalar belirgin bir şekilde arttı normal karşılıyordum bilmem ki
lavinya urfada yaşıyorum ben malesef canımGecen hafta aldik bizde istanbul fatihte bisikletciler carsisinda fiyatlar uygundu.yatagida civilden 400 tl ye aldim baby 2 go cok uygun bakin oralara
Hanımlar merhaba,
Merhaba canim. Biz de lorelli s500 travel sistem aldik. Renkler ve modeller cok hos ayrica fiyatlari da uygun. O markaya da bakabilirsin. Ist da 5,6 magazalarda var bulamayabilirsin ama biz denk geldik gorup deneme firsati oldu, gercekten cok hafif cok kullanisli. Oto koltugu cantasi ve bebek arabasi birlikte fiyati cok uygun . Ona da biz goz atmalisin derim :)kızlar merhaba ne var ne yok yazılnaları okuyorum ama yazamıyorumdolar sayesinde,tüm fiyatlar arttı bebek arabası alacaktım.alamadım malesef 500 tl fark binmiş chicco lite way alacaktım
rahim boyu her kontrolde ölçülmelidir ki, açılma var mi yok mu. doktoruna guvenmiyorsun sanırım . dogum paketi vs almadınız sanırım. her kontrolde mi para aliyo?Açılma var ya da yok demedi.Böyle düşünmemin sebebi şu:iki kontroldür her şeyi unutuyor geçen gidişimde gr söylemeden ekranı kapattı ben hatırlattım şimdikinde kilo ,tansiyon ölçmeyi unuttu ben hatırlattım yine.Hatta nst kağıdımı elime tutuşturup güle güle diceklerdi neyse,muayene olacaktım ben dedim.Bilmiyorum ki nedense bi acelecilik hissediyorum bi paragözlük...devletin doğum hastanesi bana yakın olmazsa şimdi Kalkıp aciline gideyim diyorum ama orası da 34 ten önce nst ye sokmuyor..bi gideyim ben yine iyi dilekleriniz için tşk ler arkadaşlar vaktinde sağlıkla gelsinler inş
Ama şu var ki Ağrı yok ama kasılmalar belirgin bir şekilde arttı normal karşılıyordum bilmem ki
Dun hemsire bana, Nst oncesi tatlı yiyin gelin dedi. Aklinizda olsun. Artık kontrollere giderken çikolata vs yenebilir...Kızlar merhabalar ben dr dan geldim yazmaya fırsat bulamadım bir türlü. Kışlık hazırlıkları için eşimle pazar alışverişi kahve molası eve gelip yemek telaşı olunva ancak girebildim. Bebişim iyiymiş çok şükür 1972 gr olmuş neredeyse iki kilo pozisyonu gelişimi iyi dedi dr um şükür. Nstye girdim uyuyordu beyefendi sadece bir kez kıpırdandı ama şükür onda da sıkıntı çıkmadı. Çalışabilir raporumu da alıp işimi bitirdim şükür. Bugün kız kardeşim geliyor biraz yardımcı olur o bana artık ağırlaştığımı hissediyorum iki gündür vajinanın olduğu yere inanılmaz baskı var dr normal büyüdü artık dedi. Kızımla ilgilenir hiç değilse teyzesi. Bir de aksi gibi bulaşık makinem bozuldu puff elimizde bulaşık yıkıyoruz yorgunluk had safhada. Bugün ancak gelebildi servis parça isteyecekler gelse bile bayram sonu ancak dediler puff puff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?