Canim o zaman netten arastir cikar mutlaka uygun biseylerlavinya urfada yaşıyorum ben malesef canımyatağıda n11 den aldım şu sepet modelden
hemn bakayım canım çok sağolasınMerhaba canim. Biz de lorelli s500 travel sistem aldik. Renkler ve modeller cok hos ayrica fiyatlari da uygun. O markaya da bakabilirsin. Ist da 5,6 magazalarda var bulamayabilirsin ama biz denk geldik gorup deneme firsati oldu, gercekten cok hafif cok kullanisli. Oto koltugu cantasi ve bebek arabasi birlikte fiyati cok uygun . Ona da biz goz atmalisin derim :)
Sonradan gordum urfada yasiyormussun. N11 de var bu dedigim araba. Biz ordan siparis verdik. Sepete ekleyince indirim yapiyor ayrica.:)
tamam canımCanim o zaman netten arastir cikar mutlaka uygun biseyler
Canım geçmiş olsun diyeyim yani inş bir şey yoktur da yine başka bir dr a görünmende fayda olabilir belki gerçekten var sancı sen hissetmiyorsundur ya da cihazla ilgili başka bir sıkıntılı durum vardır. En güzeli başka bir yere daha görünmek gibi imkanın varsa. Bizleri de haberdar et canım mutlaka
Sadeve ağrı olması gerekmiyo sanıyorım doktorum da demişti senin farkedebilecrğin şekilde günde 10-20 kere oluyırsa tehlikeli olabilir varsa gidebileceğin bir hastaha e görün istersen yinede ..dr unuda değiştirebilirsin bence eğer güvenmiyorsan ve yeterince taleplerini karşılamıyorsa
Yatinca yapabilirler canim takibini yapmak icin.
Kac cikti sancilarin merak ettim?Artik bekleniyorda yavas yavas.Hatta hissedildiginde duşla gecmesi beklenir devam ediyorsa doktora gitmelisin.
Doktoruna acil sifalar.
Bebisinede masallah :)
Devlet doğum Hastanesi'nin aciline geldim kızlar.Açıklık vsr mi dşye elle muayene etmek istediler ama korkak ben Ksbul etmedim !rahim boyu her kontrolde ölçülmelidir ki, açılma var mi yok mu. doktoruna guvenmiyorsun sanırım . dogum paketi vs almadınız sanırım. her kontrolde mi para aliyo?
Rica ederim canim ne demek. Yok canim oto koltugu olani bebek arabasina takip dogdugu andan itibaren kulllaniliyorsun. Biraz buyuyunce de digerini kullaniyorsun.hemn bakayım canım çok sağolasın
bide bu arabalara 1 yaşından sonra binemiyorlamış doğru mu sonra baston filan almamız lazımmıs
Maşallsh canım iyi haberlerin daim olsunKızlar merhabalar ben dr dan geldim yazmaya fırsat bulamadım bir türlü. Kışlık hazırlıkları için eşimle pazar alışverişi kahve molası eve gelip yemek telaşı olunva ancak girebildim. Bebişim iyiymiş çok şükür 1972 gr olmuş neredeyse iki kilo pozisyonu gelişimi iyi dedi dr um şükür. Nstye girdim uyuyordu beyefendi sadece bir kez kıpırdandı ama şükür onda da sıkıntı çıkmadı. Çalışabilir raporumu da alıp işimi bitirdim şükür. Bugün kız kardeşim geliyor biraz yardımcı olur o bana artık ağırlaştığımı hissediyorum iki gündür vajinanın olduğu yere inanılmaz baskı var dr normal büyüdü artık dedi. Kızımla ilgilenir hiç değilse teyzesi. Bir de aksi gibi bulaşık makinem bozuldu puff elimizde bulaşık yıkıyoruz yorgunluk had safhada. Bugün ancak gelebildi servis parça isteyecekler gelse bile bayram sonu ancak dediler puff puff.
Devletin aciline geldim orda elle muayene ederek ölçmek istediler ama ben izin vermedimrahim boyu her kontrolde ölçülmelidir ki, açılma var mi yok mu. doktoruna guvenmiyorsun sanırım . dogum paketi vs almadınız sanırım. her kontrolde mi para aliyo?
Amin canım hepimizin inşMaşallsh canım iyi haberlerin daim olsun
Ayy benim de bozulmustu makinem ne kadar zor oluyor hamile hamile Allah yardımcınız olsun. Ben de raporu aldım bugün. Bizim oğluşumuz da 1950gr 45cm olmuş maşallah yüzünü gösterdi kocaman bir burun :) babasına çekmiş. Sizinkinin boyu kaç olmuş? Aynı sikayetler bende dr var bnm dr da ağırlastı ondan diyor.Kızlar merhabalar ben dr dan geldim yazmaya fırsat bulamadım bir türlü. Kışlık hazırlıkları için eşimle pazar alışverişi kahve molası eve gelip yemek telaşı olunva ancak girebildim. Bebişim iyiymiş çok şükür 1972 gr olmuş neredeyse iki kilo pozisyonu gelişimi iyi dedi dr um şükür. Nstye girdim uyuyordu beyefendi sadece bir kez kıpırdandı ama şükür onda da sıkıntı çıkmadı. Çalışabilir raporumu da alıp işimi bitirdim şükür. Bugün kız kardeşim geliyor biraz yardımcı olur o bana artık ağırlaştığımı hissediyorum iki gündür vajinanın olduğu yere inanılmaz baskı var dr normal büyüdü artık dedi. Kızımla ilgilenir hiç değilse teyzesi. Bir de aksi gibi bulaşık makinem bozuldu puff elimizde bulaşık yıkıyoruz yorgunluk had safhada. Bugün ancak gelebildi servis parça isteyecekler gelse bile bayram sonu ancak dediler puff puff.
Ben bikere gitmştm öyle bişey için. İğne yapmışlardı ki onu bile gereksiz yedğimi düşünüyrum. Biyere daha gidip bakablrsn. Bazen bebşlern hareketler bile etkiliyorHanımlar merhaba,
Kontrole gittim kilo 1800 ,boy 40-42 cm olmuş.32 hafta raporunu aldım nst de düzenli Sancı çıktı yatış yapıyoruz dedi doktor fakat ben kabul etmedim.Para için yatış yapmaya kalktığını düşünüyorum çünkü.Erkrn doğum yapacağıma dair bayağı bir şüphesi varmış gibi telefonunu da verdi Ağrı Kanama su gelirse arayayım diye.Gözüm korkmadı değil..
Neyse ordan çıktım ve hamilelikten Öncesinde başlayıp 21+0 a kadar rutine gidip sonrasında dopum yaptırmadığı için Bıraktığım doktora gideyim dedim gitmişken de 4 boyutlu resim alayım.Doktorum yoktu hastanede yatıyormuş ve sanırım durumu ciddio kadar içim yandı ki çok severim o doktoru baba gibiydi onu ziyaret etmeyi de düşünüyorum.
Şimdi şunu sorayım nst de ağrısı çıkanlar size de yatış veriyorlar mi ? Durum ciddi midir gerçekten ? Kasılmayı Önleyici bişeyler vermesi gerekmez miydi öncelikle ?yatınca nolcak ki ?
Benm dr 34-35 te elle muayne yapıyr bide 40ta. Ne kadar gerek var bilemiyrm. Bide ben o iğneyi acilde yedim. Drum olsaydı onu bile vermezdi. Sen drunada güvenmyrsun herlde. Bunlar devam mı edeceksiniz? Dr önemliDevletin aciline geldim orda elle muayene ederek ölçmek istediler ama ben izin vermedimsırf bu Yüzden sezerysn istiyorum
Bizimki de 45 cm görünüyor canım. Ben devlet hastanesine gitmiştim burada diye yüzünü göremedim o yüzden maalesef makine çok kötü. Bulaşık işi çok zor bayram sonrasına ancak hallolacak sanırımAyy benim de bozulmustu makinem ne kadar zor oluyor hamile hamile Allah yardımcınız olsun. Ben de raporu aldım bugün. Bizim oğluşumuz da 1950gr 45cm olmuş maşallah yüzünü gösterdi kocaman bir burun :) babasına çekmiş. Sizinkinin boyu kaç olmuş? Aynı sikayetler bende dr var bnm dr da ağırlastı ondan diyor.
Canım çalışamaz raporunu alacaksın ya zaten gittiğin vakit ayrılabilirsin onda sıkıntı olmaz istersen 34-35. Haftalarda ayrıl onlar standart prosedürde ne yazılması gerekiyorsa onu yazıyorlar belki de sistemde öyle çıkıyor bilemiyorum. Yine gideceksindir arada dr a gittiğinde yine sorarsınÖğretmen olup çalışabilir yazdıran arkadaslar raporunuzda 37. Haftaya kadar mı yazıyor ben ısrarla soyledim okullar acılıncaki hafta calısmıcam 36da bırakcam diye ama raporu 37yazdılar birşey olmaz dediler kafama takıldı
Bunlar gelmeseydi casual air bebek arabası alacaktım ama şimdi onu alsam 2 tane anakucağı olacak gereksiz yere. Bu ana kucağına uygun bebek arabası alsam 2500 den başlıyor. Aklım karıştı. Baston puseti vermesi çok iyi oldu onu 1 yaşından sonra kullanmaya başlarım.
Sağol canım benim gerçekten çok kararsız kaldım geçen gün ebebeğe gittik ana kucağının resmini gösterdim adam mağazadaki en kaliteli en güvenli model bu dedi buna uygun bebek arabası alın ömürlük kullanırsınız dedi. Ben casual air almayı düşünüyordum dedim bu ana kucağı ile onlar kıtaslanamaz bile dedi. İyice karıştım.Canım valla guzel ama dedigin gibi ben olsam bende cok kararsız kalirdim ama ne alirsan al güle güle kullanin
Anakucağını otokoltuğu olarak kullanabilrisin aracınız varsa yada ona uygun bebek arabası alabilirsin yada satıp bunu yerine istediğin bebek arabasjnı alabilirsinBunlar gelmeseydi casual air bebek arabası alacaktım ama şimdi onu alsam 2 tane anakucağı olacak gereksiz yere. Bu ana kucağına uygun bebek arabası alsam 2500 den başlıyor. Aklım karıştı. Baston puseti vermesi çok iyi oldu onu 1 yaşından sonra kullanmaya başlarım.
Evet maxi cosi en iyilerinden biridir ve pahalıdırdaSağol canım benim gerçekten çok kararsız kaldım geçen gün ebebeğe gittik ana kucağının resmini gösterdim adam mağazadaki en kaliteli en güvenli model bu dedi buna uygun bebek arabası alın ömürlük kullanırsınız dedi. Ben casual air almayı düşünüyordum dedim bu ana kucağı ile onlar kıtaslanamaz bile dedi. İyice karıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?