2018 Ekim Anneleri

hemn bakayım canım çok sağolasın
bide bu arabalara 1 yaşından sonra binemiyorlamış doğru mu sonra baston filan almamız lazımmıs

Yatinca yapabilirler canim takibini yapmak icin.
Kac cikti sancilarin merak ettim?Artik bekleniyorda yavas yavas.Hatta hissedildiginde duşla gecmesi beklenir devam ediyorsa doktora gitmelisin.

Doktoruna acil sifalar.
Bebisinede masallah :)
rahim boyu her kontrolde ölçülmelidir ki, açılma var mi yok mu. doktoruna guvenmiyorsun sanırım . dogum paketi vs almadınız sanırım. her kontrolde mi para aliyo?
Devlet doğum Hastanesi'nin aciline geldim kızlar.Açıklık vsr mi dşye elle muayene etmek istediler ama korkak ben Ksbul etmedim ! karından muayeneden sonra nst ye girdim Nst nın ortasında bana su verdiler.Sancın yok sancın yoksa açılman da yoktur dediler yolladılar.Su içtikten sonra oğluşum Bayağı hareketlendi,evde de öyle oluyo.Sancı olmayışını suya mi yormalıyım bilemedim.

Özelde doktor yatış verdi yatmadım deyince yatsaydın neden yatmadın olur nu öyle şey para için yatış mi yaptırılır dedi muayene eden asistan.24.haftada başladım o özele o Yüzden pakete gerek duymadım.Getekli olan her şeye tabiki varımı yoğumu veririm ama özellerin de adi çıktı biraz herhalde ondan bu güvensizliğim.Özeldeki ritim Dr Cumartesi tekrar gel dedi gideyim bakayım suyu da artırayım.2.5 lt yı geçemiyorum of ya Sağolun kızlar vaktinde saplıkla gelsin kuzularımız her şey o kadar yolundaydı ki sık gelen o kasılmaları da hiç dert etmedim ben.Dğzen yok ama düzensiz.Bir bakıyorum sabah 15 dk da üç defa olmuş Akşama kadar devamı yok ,bir bakıyorum bir sabah bir akşam.
plojovic amin canım telefonla geçmiş olsun demek için numara istedim eve gelince hastaneyi arayıp ama konuşacak halde değil dediler sağlığına kavuşsun inşallah
Gitmekte Olduğum doktor Prof aslında ve iyi yorumlar alıyorum hakkında ,benim pimpirikliğim sanırım

hemn bakayım canım çok sağolasın
bide bu arabalara 1 yaşından sonra binemiyorlamış doğru mu sonra baston filan almamız lazımmıs
Rica ederim canim ne demek. Yok canim oto koltugu olani bebek arabasina takip dogdugu andan itibaren kulllaniliyorsun. Biraz buyuyunce de digerini kullaniyorsun.

Maşallsh canım iyi haberlerin daim olsun

rahim boyu her kontrolde ölçülmelidir ki, açılma var mi yok mu. doktoruna guvenmiyorsun sanırım . dogum paketi vs almadınız sanırım. her kontrolde mi para aliyo?
Devletin aciline geldim orda elle muayene ederek ölçmek istediler ama ben izin vermedim sırf bu Yüzden sezerysn istiyorum

Ayy benim de bozulmustu makinem ne kadar zor oluyor hamile hamile Allah yardımcınız olsun. Ben de raporu aldım bugün. Bizim oğluşumuz da 1950gr 45cm olmuş maşallah yüzünü gösterdi kocaman bir burun :) babasına çekmiş. Sizinkinin boyu kaç olmuş? Aynı sikayetler bende dr var bnm dr da ağırlastı ondan diyor.

Öğretmen olup çalışabilir yazdıran arkadaslar raporunuzda 37. Haftaya kadar mı yazıyor ben ısrarla soyledim okullar acılıncaki hafta calısmıcam 36da bırakcam diye ama raporu 37yazdılar birşey olmaz dediler kafama takıldı

Ben bikere gitmştm öyle bişey için. İğne yapmışlardı ki onu bile gereksiz yedğimi düşünüyrum. Biyere daha gidip bakablrsn. Bazen bebşlern hareketler bile etkiliyor

Devletin aciline geldim orda elle muayene ederek ölçmek istediler ama ben izin vermedim sırf bu Yüzden sezerysn istiyorum
Benm dr 34-35 te elle muayne yapıyr bide 40ta. Ne kadar gerek var bilemiyrm. Bide ben o iğneyi acilde yedim. Drum olsaydı onu bile vermezdi. Sen drunada güvenmyrsun herlde. Bunlar devam mı edeceksiniz? Dr önemli

Bizimki de 45 cm görünüyor canım. Ben devlet hastanesine gitmiştim burada diye yüzünü göremedim o yüzden maalesef makine çok kötü. Bulaşık işi çok zor bayram sonrasına ancak hallolacak sanırım

Canım çalışamaz raporunu alacaksın ya zaten gittiğin vakit ayrılabilirsin onda sıkıntı olmaz istersen 34-35. Haftalarda ayrıl onlar standart prosedürde ne yazılması gerekiyorsa onu yazıyorlar belki de sistemde öyle çıkıyor bilemiyorum. Yine gideceksindir arada dr a gittiğinde yine sorarsın

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir bebek arabaları ve puset konuşulmuş. Benimde teyzemin kızı bana maxi-cosi ana kucağı getirmiş geçen sene 1500 tl vermiş hiç kullanmamış sadece bebek arabasını kullanıyorlarmış.birde baston puset getirmiş mothercare marka bu durumda ben nasıl bişey almalıyım. Bu anakucağını tek kullanamam bebek arabası yok ana kucağına uyumlu bir bebek arabası alsam 2500 den başlıyor.

Eklentiler

• B3EFA649-35B7-49B7-8FE0-C4C37ACDFDAA.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 68
  • 677DC52D-F97C-4E72-80E1-075ED8D5C048.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 65
Bunlar gelmeseydi casual air bebek arabası alacaktım ama şimdi onu alsam 2 tane anakucağı olacak gereksiz yere. Bu ana kucağına uygun bebek arabası alsam 2500 den başlıyor. Aklım karıştı. Baston puseti vermesi çok iyi oldu onu 1 yaşından sonra kullanmaya başlarım.

Canım valla guzel ama dedigin gibi ben olsam bende cok kararsız kalirdim ama ne alirsan al güle güle kullanin

Canım valla guzel ama dedigin gibi ben olsam bende cok kararsız kalirdim ama ne alirsan al güle güle kullanin
Sağol canım benim gerçekten çok kararsız kaldım geçen gün ebebeğe gittik ana kucağının resmini gösterdim adam mağazadaki en kaliteli en güvenli model bu dedi buna uygun bebek arabası alın ömürlük kullanırsınız dedi. Ben casual air almayı düşünüyordum dedim bu ana kucağı ile onlar kıtaslanamaz bile dedi. İyice karıştım.

Anakucağını otokoltuğu olarak kullanabilrisin aracınız varsa yada ona uygun bebek arabası alabilirsin yada satıp bunu yerine istediğin bebek arabasjnı alabilirsin

Evet maxi cosi en iyilerinden biridir ve pahalıdırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…