2018 Ekim Anneleri

Anakucağını otokoltuğu olarak kullanabilrisin aracınız varsa yada ona uygun bebek arabası alabilirsin yada satıp bunu yerine istediğin bebek arabasjnı alabilirsin
Arabamız yok maalesef canım buna uygun bir model alsam da buna uygun olanlar da baya pahalı tek bebek arabasına 2500 küsür vermekte bizi zorlayacak.

Slm kızlar bugün kontrolumuz vardı. 1745gr olmuş minigim. Herşey normalmiş. Kalbindeki leke çok şükür geçmiş tamamen. 3lu karma aşımı yaptılar. Nst de bir buçuk saate yakın kaldık hareketsizdi biraz. Normal çıktı. Coraspini 36ya kadar, iğneyi de doğumdan birkaç gün öncesine kadar kullanacağım. Bu arada hala ters duruyor.insallah sezeryan olmam. Açlık hissim hiç yok zorla yemeye çalışıyorum çok zorlanıyorum başından beri. Toplamda 7kilo aldım. Bu hafta bir kilo verdim. Sağlıcakla alalım insallah kucagimiza.

. Cnm bize de ana kucağı verdiler arabası 4000civariydi. Geri verip anakucakli bebek arabası aldık Chiccco Duo kwik one. Çünkü uyumlu olması gerekiyor.

Maşallah canım iyi haberlerine sevindim daim olsun inşallsh

Benm dr 34-35 te elle muayne yapıyr bide 40ta. Ne kadar gerek var bilemiyrm. Bide ben o iğneyi acilde yedim. Drum olsaydı onu bile vermezdi. Sen drunada güvenmyrsun herlde. Bunlar devam mı edeceksiniz? Dr önemli
ASlında güvensizliğim doktordan çpk özel hastanelere..devlet ilgisiz özel paracı gibi geliyor bana
Canım sende kasılma olmuyor mu bu ara sık sık..burdaki hamile takviminde bile bu haftalardan sınra kasılmslarınız artacak yazıyo..ordan burdan okuya okuya doktorları sorgular oldum

Yorgun olunca oluyo benm daha çok. Kızıma bakmak haricinde genelde dinlenme modundayım:) kalkıp mutfağa girdğim an başlıyor mesela. O yüzden enerjimde tasarruf ediyorum:)) temiz hava, sakinlik, sakin yürüyüşler, dinlenmek bunlar iyi geliyor ama ne kadar yapablrsek:))
Hastane tespitlernde de haklısın valla. O yüzden insan ikisinide sorguluyor. Ama dr güvenlr olunca sıkıntı olmaz inş.

Puseti normal arabada kullanırsın canım. Zaten ilk 3 ay bebek arabasında daha elzem oluyo. Ama kışa gircez toplasan kaç kez dışarı çıkcaksın ki ben çıksam bile kullanmadım öyle çok bebek arabasnda. Yani hazır gelmiş bence hiçbişy bile almasan olur. Bahara doğruda bastın tarzını kullanırsın ohh misss.
Ama ben sürekli çıkarım bebek arabası lazım dersen o zamn tek bi araba al derim.
Ben bahara doğru alıcam çnkü kışlık yerdeym ve yürüyüş yapamıcam

Ben almıştım cnm çok güzel kitap. Doğan Cüceloğlu bu yıllardır takip edipp okurum. ' 'Mahallenin en mutlu bebeği' kitabını da herkese tavsiye ederim. Gebelik okulunda da vardı.

Bende aynıyım canım ama 37 haftadan sora doğması normal zamanlı doğum zaten her bebek 40 haftada doğmak zorunda değil37-42 arası normal bence kendine gereksiz yüklenme hamilelik çok nazlanan biri değilsen gerçekten çok sıkıcı kısıtlayıcı yorucu ... kötü anne yapmaz bu bizi çocuğumuz için kendimizden vazgeçmediğimiz için daha mutlu bireyşer oluruz ve daha kaliteli bi ilişkimiz olur çocuğumuzla hayatımızı adayıp sora aynı fedakarlığı çocuktan beklemeyiz en azından rahat anneler olarak

Ilk rapor 33-34-35-36yı kapsiyor.
Digeride aonra aliniyor.
O hafta icin ekstra rapor gerekebilir sorsaydin keske?

Moralim çok bozuk zeynep dün ve bugün yok denecek kadar az hareket etti

1 yasindan oncede baslarsin bastona canim.
Digeri icin biay diyemicem belki ihtiyacin olmayacaktir cok bebek arabasi gb kullanmaya.Once bir gör simdiden bosy alma derim.Arac varsa onda kullanabilirsin.
Onun disinda sling ya da kanguru kullanabilirsiniz yenidogana uyumlu

A Anneoluyorumbennnn öğretmenlerde eğer 32.Hafta yaz tatiline geliyorsa rapor geçmiyor diye biliyorum zaten tatilde sayılıyorsunuz tatildeyken çalışır raporu alamazsın okuluna sorsana sonra sıkıntı çıkarmasınlar

Ben de hep evde dinlenme halindeyim aslında.Dün biraz kendimi yormuş olabilirim aslında..doğum hastanesine gittiğimde önceki hastanenin bana yatış yapmak istediğini söylediğimde yatsaydın neden yatmadın dendi demekki Sancı çıkınca itirazsız yatmAk Lazım ilaç fln veriliyormuş kasılmayı durdurmak için ay bi daha olmaz inş vaktinde sağlıkla gelsin

Olmaz inş. Ya ne bilim benm dr norml diyip duruyo. Sancı yada kasılma için hiç gitmedim. Arıyrm normal diyo:)) geçende sancılanmiştm yazmıştm hatta. Normal norml:)) artık bende norml olduğuna inandım. Düzenli ve asla geçmezse İşte o zamn hadi doğuma diyoruz. Benim dr o kadr rahatlatmışki beni doğum zamnım gelnce bile 32 saat evde beklemiştm düznli kasılmada da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…