- 17 Şubat 2018
- 333
- 383
- 33
- 35
Arabamız yok maalesef canım buna uygun bir model alsam da buna uygun olanlar da baya pahalı tek bebek arabasına 2500 küsür vermekte bizi zorlayacak.Anakucağını otokoltuğu olarak kullanabilrisin aracınız varsa yada ona uygun bebek arabası alabilirsin yada satıp bunu yerine istediğin bebek arabasjnı alabilirsin
Bazen diyorum keşke kuzenim vermeseydi aklım karışmazdı. Travel sistem bir bebek arabası alırdım diyorum. Tabi yine de sağolsun beni düşünüp vermişEvet maxi cosi en iyilerinden biridir ve pahalıdırda
Devlet doğum Hastanesi'nin aciline geldim kızlar.Açıklık vsr mi dşye elle muayene etmek istediler ama korkak ben Ksbul etmedim !karından muayeneden sonra nst ye girdim Nst nın ortasında bana su verdiler.Sancın yok sancın yoksa açılman da yoktur dediler yolladılar.Su içtikten sonra oğluşum Bayağı hareketlendi,evde de öyle oluyo.Sancı olmayışını suya mi yormalıyım bilemedim.
Özelde doktor yatış verdi yatmadım deyince yatsaydın neden yatmadın olur nu öyle şey para için yatış mi yaptırılır dedi muayene eden asistan.24.haftada başladım o özele o Yüzden pakete gerek duymadım.Getekli olan her şeye tabiki varımı yoğumu veririm ama özellerin de adi çıktı biraz herhalde ondan bu güvensizliğim.Özeldeki ritim Dr Cumartesi tekrar gel dedi gideyim bakayım suyu da artırayım.2.5 lt yı geçemiyorum of yaSağolun kızlar vaktinde saplıkla gelsin kuzularımız her şey o kadar yolundaydı ki sık gelen o kasılmaları da hiç dert etmedim ben.Dğzen yok ama düzensiz.Bir bakıyorum sabah 15 dk da üç defa olmuş Akşama kadar devamı yok ,bir bakıyorum bir sabah bir akşam. Cnm alttan muayene çok fazla acitmiyo en fazla dişlerini sıkarak dayanirsin. Açılmayı bu şekilde anlıyorlar. Kasılma bende de çok oluyor nefesim kesiliyor Dr doğuma hazırlık için bunlar rahim kendini hazırlıyor dedi. Geçmiş olsun cnm iyi Dr a denk gelirsin insallah.
plojovic amin canım telefonla geçmiş olsun demek için numara istedim eve gelince hastaneyi arayıp ama konuşacak halde değil dediler sağlığına kavuşsun inşallah
Gitmekte Olduğum doktor Prof aslında ve iyi yorumlar alıyorum hakkında ,benim pimpirikliğim sanırım
. Cnm bize de ana kucağı verdiler arabası 4000civariydi. Geri verip anakucakli bebek arabası aldık Chiccco Duo kwik one. Çünkü uyumlu olması gerekiyor.Merhaba kızlar umarım herkes iyidir bebek arabaları ve puset konuşulmuş. Benimde teyzemin kızı bana maxi-cosi ana kucağı getirmiş geçen sene 1500 tl vermiş hiç kullanmamış sadece bebek arabasını kullanıyorlarmış.birde baston puset getirmiş mothercare marka bu durumda ben nasıl bişey almalıyım. Bu anakucağını tek kullanamam bebek arabası yok ana kucağına uyumlu bir bebek arabası alsam 2500 den başlıyor.
Maşallah canım iyi haberlerine sevindim daim olsun inşallshSlm kızlar bugün kontrolumuz vardı. 1745gr olmuş minigim. Herşey normalmiş. Kalbindeki leke çok şükür geçmiş tamamen. 3lu karma aşımı yaptılar. Nst de bir buçuk saate yakın kaldık hareketsizdi biraz. Normal çıktı. Coraspini 36ya kadar, iğneyi de doğumdan birkaç gün öncesine kadar kullanacağım. Bu arada hala ters duruyor.insallah sezeryan olmam. Açlık hissim hiç yok zorla yemeye çalışıyorum çok zorlanıyorum başından beri. Toplamda 7kilo aldım. Bu hafta bir kilo verdim. Sağlıcakla alalım insallah kucagimiza.
. Cnm bize de ana kucağı verdiler arabası 4000civariydi. Geri verip anakucakli bebek arabası aldık Chiccco Duo kwik one. Çünkü uyumlu olması gerekiyor.
ASlında güvensizliğim doktordan çpk özel hastanelere..devlet ilgisiz özel paracı gibi geliyor banaBenm dr 34-35 te elle muayne yapıyr bide 40ta. Ne kadar gerek var bilemiyrm. Bide ben o iğneyi acilde yedim. Drum olsaydı onu bile vermezdi. Sen drunada güvenmyrsun herlde. Bunlar devam mı edeceksiniz? Dr önemli
Yorgun olunca oluyo benm daha çok. Kızıma bakmak haricinde genelde dinlenme modundayım:) kalkıp mutfağa girdğim an başlıyor mesela. O yüzden enerjimde tasarruf ediyorum:)) temiz hava, sakinlik, sakin yürüyüşler, dinlenmek bunlar iyi geliyor ama ne kadar yapablrsek:))ASlında güvensizliğim doktordan çpk özel hastanelere..devlet ilgisiz özel paracı gibi geliyor bana
Canım sende kasılma olmuyor mu bu ara sık sık..burdaki hamile takviminde bile bu haftalardan sınra kasılmslarınız artacak yazıyo..ordan burdan okuya okuya doktorları sorgular oldum
Puseti normal arabada kullanırsın canım. Zaten ilk 3 ay bebek arabasında daha elzem oluyo. Ama kışa gircez toplasan kaç kez dışarı çıkcaksın ki ben çıksam bile kullanmadım öyle çok bebek arabasnda. Yani hazır gelmiş bence hiçbişy bile almasan olur. Bahara doğruda bastın tarzını kullanırsın ohh misss.Merhaba kızlar umarım herkes iyidir bebek arabaları ve puset konuşulmuş. Benimde teyzemin kızı bana maxi-cosi ana kucağı getirmiş geçen sene 1500 tl vermiş hiç kullanmamış sadece bebek arabasını kullanıyorlarmış.birde baston puset getirmiş mothercare marka bu durumda ben nasıl bişey almalıyım. Bu anakucağını tek kullanamam bebek arabası yok ana kucağına uyumlu bir bebek arabası alsam 2500 den başlıyor.
Sağolasin cnm inşallah amin. sana cvp yazdım okuyabildin mi biraz yanlış oldu ama.Maşallah canım iyi haberlerine sevindim daim olsun inşallsh
Ben almıştım cnm çok güzel kitap. Doğan Cüceloğlu bu yıllardır takip edipp okurum. ' 'Mahallenin en mutlu bebeği' kitabını da herkese tavsiye ederim. Gebelik okulunda da vardı.Arkadaşlar şu kitap çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gerekenleri, çocuğun ruhsal gelişimi için, yapılmaması gereken hatalar vs çok iyi anlatıyor. Tavsiye ederim. Geliştiren Anne Baba
https://www.hepsiburada.com/gelisti...MIlKrF3JHx3AIVA-h3Ch3ooQD7EAQYAyABEgIgmvD_BwE
Evet bu kitabı bende herkese tavsiye ederm...Ben almıştım cnm çok güzel kitap. Doğan Cüceloğlu bu yıllardır takip edipp okurum. ' 'Mahallenin en mutlu bebeği' kitabını da herkese tavsiye ederim. Gebelik okulunda da vardı.
Bende aynıyım canım ama 37 haftadan sora doğması normal zamanlı doğum zaten her bebek 40 haftada doğmak zorunda değil37-42 arası normal bence kendine gereksiz yüklenme hamilelik çok nazlanan biri değilsen gerçekten çok sıkıcı kısıtlayıcı yorucu ... kötü anne yapmaz bu bizi çocuğumuz için kendimizden vazgeçmediğimiz için daha mutlu bireyşer oluruz ve daha kaliteli bi ilişkimiz olur çocuğumuzla hayatımızı adayıp sora aynı fedakarlığı çocuktan beklemeyiz en azından rahat anneler olarakYa arkadaşlar birşey soracağım. Elbette cocuğum gelcek heyecanlıyım falan ama bi yandan da ben cok sıkıldım var mı benim gibi olan? 31+5im bazen 37-38de alsa ne güzel olur diye düsünürken buluyorum kendimi yada 36da arkadasım doğum yaptı ayy ne sanslı kız bebeği de sağlıklıydı kuveze de girmedi falan diye iç geçiriyorum sonra kızıyorum kendime bunları düsündüğüm için. Hani hep vaktinde sağlıkla sıhhatle mutlulukla gelsin diye dua ederim de bazen utanmasam Allah ım sağlıklı olacaksa biraz da erken gelsin diyesim var aklıma boyle gelince hemen tovbe diyorum vaktinde gelsin kendime kızıyorum sonra. Bu durumu yaşayan var mı? Benim gibi sıkılan bunalan? Havalar nasıl sıcak hiçbir şey yapamıyoruz evin içinde tıkıldık kaldık. Bide hamile kalana kdr sigara içiyordum çok özledim. Hiç soğumadım sigaradan. Bebeğim için bıraktım ve doğunca başlıcam hayaller kuruyorum balkonda kahvemi sigaramı içerken falan. Aranızda boyle olan var mı? Cünkü bir yandan da vicdan yapıyorum ben kotu umursamaz bir anne mi olcam yoksa diye? Bi sebep de ben öğretmenim ve yaz tatilinin sonlarında hep boyle bunalırım çalışmamaktan evde oturmaktan. Gebelikte biraz daha kısıtlayınca aklıma oyle seyler geliyor normal mi acaba bunları düsünmem
Öğretmen olup çalışabilir yazdıran arkadaslar raporunuzda 37. Haftaya kadar mı yazıyor ben ısrarla soyledim okullar acılıncaki hafta calısmıcam 36da bırakcam diye ama raporu 37yazdılar birşey olmaz dediler kafama takıldı
Bunlar gelmeseydi casual air bebek arabası alacaktım ama şimdi onu alsam 2 tane anakucağı olacak gereksiz yere. Bu ana kucağına uygun bebek arabası alsam 2500 den başlıyor. Aklım karıştı. Baston puseti vermesi çok iyi oldu onu 1 yaşından sonra kullanmaya başlarım.
Ben de hep evde dinlenme halindeyim aslında.Dün biraz kendimi yormuş olabilirim aslında..doğum hastanesine gittiğimde önceki hastanenin bana yatış yapmak istediğini söylediğimde yatsaydın neden yatmadın dendi demekki Sancı çıkınca itirazsız yatmAk Lazım ilaç fln veriliyormuş kasılmayı durdurmak için ay bi daha olmaz inş vaktinde sağlıkla gelsinYorgun olunca oluyo benm daha çok. Kızıma bakmak haricinde genelde dinlenme modundayım:) kalkıp mutfağa girdğim an başlıyor mesela. O yüzden enerjimde tasarruf ediyorum:)) temiz hava, sakinlik, sakin yürüyüşler, dinlenmek bunlar iyi geliyor ama ne kadar yapablrsek:))
Hastane tespitlernde de haklısın valla. O yüzden insan ikisinide sorguluyor. Ama dr güvenlr olunca sıkıntı olmaz inş.
Cevap olarak bişey okuyamadım canımSağolasin cnm inşallah amin. sana cvp yazdım okuyabildin mi biraz yanlış oldu ama.
Olmaz inş. Ya ne bilim benm dr norml diyip duruyo. Sancı yada kasılma için hiç gitmedim. Arıyrm normal diyo:)) geçende sancılanmiştm yazmıştm hatta. Normal norml:)) artık bende norml olduğuna inandım. Düzenli ve asla geçmezse İşte o zamn hadi doğuma diyoruz. Benim dr o kadr rahatlatmışki beni doğum zamnım gelnce bile 32 saat evde beklemiştm düznli kasılmada da.Ben de hep evde dinlenme halindeyim aslında.Dün biraz kendimi yormuş olabilirim aslında..doğum hastanesine gittiğimde önceki hastanenin bana yatış yapmak istediğini söylediğimde yatsaydın neden yatmadın dendi demekki Sancı çıkınca itirazsız yatmAk Lazım ilaç fln veriliyormuş kasılmayı durdurmak için ay bi daha olmaz inş vaktinde sağlıkla gelsin
Olur öyle şeyler annesii üzülme:) çok hareketli değildi demi canım zeynep?Moralim çok bozuk zeynep dün ve bugün yok denecek kadar az hareket etti
Yok çok hareketliydi canimOlur öyle şeyler annesii üzülme:) çok hareketli değildi demi canım zeynep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?