2018 Ekim Anneleri

Alabiliyoruz seminer donemine katılmak icin eğer seminer donemine kadar doğum olsaydı alamazdık dediğin gibi

Sabah birkaç defa hareket etti cnm ama herzaman ki saatlerinde hareket etmedi

Pozisyonla alakali olabilir canim.
Bas asagidaysa bide yuzu senin sirtina donukse daha narin gelir hareketler.Sirti saginda ya da solunda kalir.
Bazen daha da dönüp vucut ve ayak hareketleri daha bariz olabilir.
Sen yine de yarinda biraz gozlemleyip bi görün,icin rahatlar her zaman hislerine guven

Kızlar bir iki saat önce baby mall den Beşik ve beşiğe koymak için yatak aldık,bir ay sonra fln gelicek.Bu alışverişten Kazandığımız 300 ₺ Çek ile de buhar makinesi ve Beşik için uyku seti aldık,hani şu yastıklı mastıklı altına kenarlarına konulan şirin şeylerden.İnşallah sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olur

Alabiliyoruz seminer donemine katılmak icin eğer seminer donemine kadar doğum olsaydı alamazdık dediğin gibi
Benim bugün aldığım raporda şöyle yazıyo : doğumdan üç hafta öncesine kadar çalışabilir,5 haftalık zamanını dopum sonrasına aktarabilir böyle yazıyor

Hayırlı uğurlu olsun inş. Buhar makinesi çok iyi kış aylarında özellikle:)

Cevap olarak bişey okuyamadım canım
Doktordan gelince yazdığım sayfada canım birkaç arkadaşa ve sana yazdım kırmızı olan kısımda ama senin yazının içinde. Tekrar bakarsan. Ve normal doğumu tavsiye ederim yıllardır faydalarını dinledim hem bebek hem anne için. Gebelik okulunda da çok snlattilar. Herkes yapıyorsa biz neden yapmayalim

Cnm alttan muayene çok fazla acitmiyo en fazla dişlerini sıkarak dayanirsin. Açılmayı bu şekilde anlıyorlar. Kasılma bende de çok oluyor nefesim kesiliyor Dr doğuma hazırlık için bunlar rahim kendini hazırlıyor dedi. Geçmiş olsun cnm iyi Dr a denk gelirsin insallah. Purpplee kopyaladim cnm

Düzenli kasilmalarda hemen hastaneye gitmeye gerek yokmuş ben de eğitimde öğrendim ılık duş, rahatlama hareketleri, yemek yeme dediğin gibi zaman geçince gitmek gerekiyormus

Düzenli kasilmalarda hemen hastaneye gitmeye gerek yokmuş ben de eğitimde öğrendim ılık duş, rahatlama hareketleri, yemek yeme dediğin gibi zaman geçince gitmek gerekiyormus
Evet açılma falan oluyo o arada aslında evde bekleyeblmek en güzeli. Gittim 7 saat sonra kızım kucağımdaydı. Evimde rahat rahat kahvaltımı yaptım. Herşeyimi topladım falan:))

Canım neden sıkıntı olsun ki 32. Haftada zorunlu olarak alıyoruz ha izne çeviremezler o ayrı da almamız gerekiyor bu haftada

SaskinAnne canım bence bir görün derim doktora. Ama bu sefer meram tıpa gitme başka bir doktora git. Ali acar çok yoğundur aradan almıyor galiba. Önünüz bayram. Devlet hastanesine bile gitsen olur. En azından bebeğin nasıl olduğunu öğrenirsin. İnşallah bebişin sağlıklıdır

O saatler degisoyor ama her zaman ayni saatte olmuyor

Çok şükür kızlar hıçkırmaya başladı arada birde tepikledi beni rahatsiz ettim sanırım çok şükür Rabbime
ilkim1 canim ben özeline gidiyorum ama acil bisey oldu mu tıpa gidiyorum yarın nst için gideceğim muayenehanesinde nst saatlerinde eşim işte oluyor tıpa gideceğiz o yüzden. Ters bisey olsa arıyorlar ben kendim de ararım hocayı sağolsun ilgilenir hastalarına bakıyor zaten ne zaman gitsek. Bana söylediğini bisey olursa bana ulaşmak için vakit kaybetme hemen hastaneye git ben gelirim demişti.
Allah korusun ters bisey olmasın da
Sana da soyleyim Konyadasin ya hastası ol olma meram tıp kadın doğum sancı odasına ne zaman gidersen muayene yapıyorlar. Asistan oluyor hep

Canım neden sıkıntı olsun ki 32. Haftada zorunlu olarak alıyoruz ha izne çeviremezler o ayrı da almamız gerekiyor bu haftada

Benim kurumum meb değil bana da teyzem demişti bi ara biz izinli olunca yazın çalışabilir raporu alamıyoruz diye ama doğru ya 1 eylülde başlıyor dimi sizin seminerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…