Cnm bayram araya girmeden bi hastaneye gitsene icin rahatlar en azindan.Yok çok hareketliydi canim
Bütün yolları denemişsindr zaten. Ona rağmen 2 gün hiç harket etmezse bence ya ara yada bi git canm.Yok çok hareketliydi canim
Sabah birkaç defa hareket etti cnm ama herzaman ki saatlerinde hareket etmediBütün yolları denemişsindr zaten. Ona rağmen 2 gün hiç harket etmezse bence ya ara yada bi git canm.
O saatler degisoyor ama her zaman ayni saatte olmuyorSabah birkaç defa hareket etti cnm ama herzaman ki saatlerinde hareket etmedi
Alabiliyoruz seminer donemine katılmak icin eğer seminer donemine kadar doğum olsaydı alamazdık dediğin gibiA Anneoluyorumbennnn öğretmenlerde eğer 32.Hafta yaz tatiline geliyorsa rapor geçmiyor diye biliyorum zaten tatilde sayılıyorsunuz tatildeyken çalışır raporu alamazsın okuluna sorsana sonra sıkıntı çıkarmasınlar
Sabah birkaç defa hareket etti cnm ama herzaman ki saatlerinde hareket etmedi
Benim bugün aldığım raporda şöyle yazıyo : doğumdan üç hafta öncesine kadar çalışabilir,5 haftalık zamanını dopum sonrasına aktarabilir böyle yazıyorAlabiliyoruz seminer donemine katılmak icin eğer seminer donemine kadar doğum olsaydı alamazdık dediğin gibi
Hayırlı uğurlu olsun inş. Buhar makinesi çok iyi kış aylarında özellikle:)Kızlar bir iki saat önce baby mall den Beşik ve beşiğe koymak için yatak aldık,bir ay sonra fln gelicek.Bu alışverişten Kazandığımız 300 ₺ Çek ile de buhar makinesi ve Beşik için uyku seti aldık,hani şu yastıklı mastıklı altına kenarlarına konulan şirin şeylerden.İnşallah sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olur
Sağol canım amin :)Hayırlı uğurlu olsun inş. Buhar makinesi çok iyi kış aylarında özellikle:)
Doktordan gelince yazdığım sayfada canım birkaç arkadaşa ve sana yazdım kırmızı olan kısımda ama senin yazının içinde. Tekrar bakarsan. Ve normal doğumu tavsiye ederim yıllardır faydalarını dinledim hem bebek hem anne için. Gebelik okulunda da çok snlattilar. Herkes yapıyorsa biz neden yapmayalimCevap olarak bişey okuyamadım canım
Düzenli kasilmalarda hemen hastaneye gitmeye gerek yokmuş ben de eğitimde öğrendim ılık duş, rahatlama hareketleri, yemek yeme dediğin gibi zaman geçince gitmek gerekiyormusOlmaz inş. Ya ne bilim benm dr norml diyip duruyo. Sancı yada kasılma için hiç gitmedim. Arıyrm normal diyo:)) geçende sancılanmiştm yazmıştm hatta. Normal norml:)) artık bende norml olduğuna inandım. Düzenli ve asla geçmezse İşte o zamn hadi doğuma diyoruz. Benim dr o kadr rahatlatmışki beni doğum zamnım gelnce bile 32 saat evde beklemiştm düznli kasılmada da.
Evet açılma falan oluyo o arada aslında evde bekleyeblmek en güzeli. Gittim 7 saat sonra kızım kucağımdaydı. Evimde rahat rahat kahvaltımı yaptım. Herşeyimi topladım falan:))Düzenli kasilmalarda hemen hastaneye gitmeye gerek yokmuş ben de eğitimde öğrendim ılık duş, rahatlama hareketleri, yemek yeme dediğin gibi zaman geçince gitmek gerekiyormus
Canım neden sıkıntı olsun ki 32. Haftada zorunlu olarak alıyoruz ha izne çeviremezler o ayrı da almamız gerekiyor bu haftadaA Anneoluyorumbennnn öğretmenlerde eğer 32.Hafta yaz tatiline geliyorsa rapor geçmiyor diye biliyorum zaten tatilde sayılıyorsunuz tatildeyken çalışır raporu alamazsın okuluna sorsana sonra sıkıntı çıkarmasınlar
O saatler degisoyor ama her zaman ayni saatte olmuyor
Pozisyonla alakali olabilir canim.
Bas asagidaysa bide yuzu senin sirtina donukse daha narin gelir hareketler.Sirti saginda ya da solunda kalir.
Bazen daha da dönüp vucut ve ayak hareketleri daha bariz olabilir.
Sen yine de yarinda biraz gozlemleyip bi görün,icin rahatlarher zaman hislerine guven
SaskinAnne canım bence bir görün derim doktora. Ama bu sefer meram tıpa gitme başka bir doktora git. Ali acar çok yoğundur aradan almıyor galiba. Önünüz bayram. Devlet hastanesine bile gitsen olur. En azından bebeğin nasıl olduğunu öğrenirsin. İnşallah bebişin sağlıklıdır
Canım neden sıkıntı olsun ki 32. Haftada zorunlu olarak alıyoruz ha izne çeviremezler o ayrı da almamız gerekiyor bu haftada
Alabiliyoruz seminer donemine katılmak icin eğer seminer donemine kadar doğum olsaydı alamazdık dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?