Aa öğretmenim deyince hep mebde diye düşündüm ben. Evet canım o zaman başlıyorBenim kurumum meb değil bana da teyzem demişti bi ara biz izinli olunca yazın çalışabilir raporu alamıyoruz diye ama doğru ya 1 eylülde başlıyor dimi sizin seminerler.
canım acelet etme biraz bekle dolar düşüyor yavaş yavaş, bebek arabasının çok aciliyeti yok doğumdan birkaç ay sonrada alınabilirkızlar merhaba ne var ne yok yazılnaları okuyorum ama yazamıyorumdolar sayesinde,tüm fiyatlar arttı bebek arabası alacaktım.alamadım malesef 500 tl fark binmiş chicco lite way alacaktım
Normalde ultrasonda ölçülüyor özelde. Isterseniz Özel bi hastaneye gidin ultrasonla bi ölçüm yapılsınDevletin aciline geldim orda elle muayene ederek ölçmek istediler ama ben izin vermedimsırf bu Yüzden sezerysn istiyorum
canım geçmiş olsun alttan keşke muane ettirseydin , son aylarda alttan muane ettirmek daha güvenli... Neyse cumartesi günü gideceksin hayırlı haberler verirsin inşDevlet doğum Hastanesi'nin aciline geldim kızlar.Açıklık vsr mi dşye elle muayene etmek istediler ama korkak ben Ksbul etmedim !karından muayeneden sonra nst ye girdim Nst nın ortasında bana su verdiler.Sancın yok sancın yoksa açılman da yoktur dediler yolladılar.Su içtikten sonra oğluşum Bayağı hareketlendi,evde de öyle oluyo.Sancı olmayışını suya mi yormalıyım bilemedim.
Özelde doktor yatış verdi yatmadım deyince yatsaydın neden yatmadın olur nu öyle şey para için yatış mi yaptırılır dedi muayene eden asistan.24.haftada başladım o özele o Yüzden pakete gerek duymadım.Getekli olan her şeye tabiki varımı yoğumu veririm ama özellerin de adi çıktı biraz herhalde ondan bu güvensizliğim.Özeldeki ritim Dr Cumartesi tekrar gel dedi gideyim bakayım suyu da artırayım.2.5 lt yı geçemiyorum of yaSağolun kızlar vaktinde saplıkla gelsin kuzularımız her şey o kadar yolundaydı ki sık gelen o kasılmaları da hiç dert etmedim ben.Dğzen yok ama düzensiz.Bir bakıyorum sabah 15 dk da üç defa olmuş Akşama kadar devamı yok ,bir bakıyorum bir sabah bir akşam.
plojovic amin canım telefonla geçmiş olsun demek için numara istedim eve gelince hastaneyi arayıp ama konuşacak halde değil dediler sağlığına kavuşsun inşallah
Gitmekte Olduğum doktor Prof aslında ve iyi yorumlar alıyorum hakkında ,benim pimpirikliğim sanırım
Ayy kıyamam yaa:)) Rabbim kolaylaştırsın daha iki ay var sayılır.Günaydın herkese herkes iyidir inşallah benim karnım dün taş gibi oldu fenaydı çocuk ağzımdan çıkacak sandım carpıntı yaptı burun tıkalı nefesim daraldı sizde nasıl gidiyo ben ilk oğlumda çok rahattım bu hamilelik mahvetti benisağlikli alalım da şu yavrularımızı kucağımıza az kaldı inşallah çok bunaldım eşim de üzülüyo oğlumda kardeşine seslenip gökdeniz annemi içerde üzme lütfen diyo kıyamam
Birsey olmaz. Herkese 37 yaziliyor.Öğretmen olup çalışabilir yazdıran arkadaslar raporunuzda 37. Haftaya kadar mı yazıyor ben ısrarla soyledim okullar acılıncaki hafta calısmıcam 36da bırakcam diye ama raporu 37yazdılar birşey olmaz dediler kafama takıldı
canım acelet etme biraz bekle dolar düşüyor yavaş yavaş, bebek arabasının çok aciliyeti yok doğumdan birkaç ay sonrada alınabilir
haklısın canım bende herseyı hemen almak istiyorum ama biraz düşününce çokta acele etmeyeyim diyorum zaten kış bebekleri olacaklar çok fazla dışarıya çıkaramayız, arabada varsa bir yere gidip gelmek çok sıkıntı olmaz... Hantal bir bebek arabası almak istemiyorum mart nisan gibi baston bebek arabası alsam sanki daha kullanışlı ve hafif olur... Ama oto koltuğu şart onu almak istiyorum hemenevet bazen onuda düşünüyorum ama pusetide yok canım ondan almak istedim gerçi insan herşeyi bebiş glmedenalayım istiyor
ıslak mendil unıbayn aldık biz ama 2 pakette denemek için bayb me aldım ben iyi gelirse ona devam etmek istiyorum unıbayb cok pahalı .Acıkcası biz o kadar titizleniyoruz yigenım yeni dogum yaptı 25 günlük daha bebek bezınıde ıslak mendili de can bebe kullanıyor pisik fln da olmamış hiçkızlar kafamda birkaç şey belirledim
bebek ıslak mendili olarak : baby me markasının kız bebeklerine özel yenidoğan ıslak mendil alayım diyorum
bebek deterjanı olarak yine aynı markanını sıvı detarjanını alayım diyorum...
bez olarak prime yeni doğan
e bebeğe özel markası baby me markasının kullanan varmı? nasıl sizce? güzel yorumlar okudum nette
Nasıl alışırsa öyle gider derler ya. Belki de öyledir. Zaten bitek pişik açısından düşnmemek gerek. Bazılarıda prima kimyasal kokuyo diye almıyor mesela. Yada biminkini kullanıp memnun kalan da var:)) tamamen kişiye kalmış bence. Benm içime sinmemişti en ucuzlarını kullanmak. Orta seviyedekiler bana göre. Denemek lazım işte. Mesela ben sleepyde çişi resmen çekmiyo diye hiç memnun kalmadım ama etrafmdaki biçok insan ondan memnun. Molfix güzel gelmişti prima zaten tartışmasız bana göre:))ıslak mendil unıbayn aldık biz ama 2 pakette denemek için bayb me aldım ben iyi gelirse ona devam etmek istiyorum unıbayb cok pahalı .Acıkcası biz o kadar titizleniyoruz yigenım yeni dogum yaptı 25 günlük daha bebek bezınıde ıslak mendili de can bebe kullanıyor pisik fln da olmamış hiç
vallahı cnm bende birsey anlamadım sorun bende mı diye düşünüyorum ... bir haftadan beri bebeğin ıslak mendiline kadar herşeyini düşünüyorum eltim ben ıslak mendili A101 den aldım diyor, bebeği nasıl alıştırırsan öyle gider dedi... Bez olarakta hep uygun markalar kullandı market bezlerınden bir sıkıntı olmamış.... Bende sürekli yorum okuyorum hangisi en iyisi diye sanırım biraz abartıyorumıslak mendil unıbayn aldık biz ama 2 pakette denemek için bayb me aldım ben iyi gelirse ona devam etmek istiyorum unıbayb cok pahalı .Acıkcası biz o kadar titizleniyoruz yigenım yeni dogum yaptı 25 günlük daha bebek bezınıde ıslak mendili de can bebe kullanıyor pisik fln da olmamış hiç
Düğünde yorulmuş belliKEsinlikle uymuyor. Ben dün akşam bir düğündeydim o yüksek sese verdiği tepkilerle herhalde karnımı yarıp çıkacak dedimBugün kıpırdamıyor beyefendi
Bence rahat olun. Şu an hiçbirşey almayın..Ana kucağı: ilk aylarda sadece o kullanılacak. Zaten mevsim kış ve soğuk bebek de küçük olacak..Evden çıkmayacak hastane işleri dışında pek. Bahara ihtiyaç duyarsanız o anakucağına uyan model araba alırsınız hatta 2. el de bile bulabilirsiniz. Boşuna para vermeyin derim şu anda.Merhaba kızlar umarım herkes iyidir bebek arabaları ve puset konuşulmuş. Benimde teyzemin kızı bana maxi-cosi ana kucağı getirmiş geçen sene 1500 tl vermiş hiç kullanmamış sadece bebek arabasını kullanıyorlarmış.birde baston puset getirmiş mothercare marka bu durumda ben nasıl bişey almalıyım. Bu anakucağını tek kullanamam bebek arabası yok ana kucağına uyumlu bir bebek arabası alsam 2500 den başlıyor.
Yarın akşam da bir düğün var bakalım ne yapacak. Bu sefer açık hava olunca ses yayılır ve daha rahat oluruz diye düşünüyorum, yani umuyorumDüğünde yorulmuş belliGerçekten düğünlerde hiç durmuyorlar. Yakınlarda ben de düğündeydim 4 saat boyunca durmadı. Çok sağlam vurdu hem ellerden hem ayaklardan kıpır kıpır, sanırsın kalktı oynuyor
kızlar merhaba ne var ne yok yazılnaları okuyorum ama yazamıyorumdolar sayesinde,tüm fiyatlar arttı bebek arabası alacaktım.alamadım malesef 500 tl fark binmiş chicco lite way alacaktım
Bunu öğrendiğim iyi oldu, ne zamandır tatlı yemiyorum, bahane olur bana daDun hemsire bana, Nst oncesi tatlı yiyin gelin dedi. Aklinizda olsun. Artık kontrollere giderken çikolata vs yenebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?