2018 Ekim Anneleri

27sinde kontrol var.Artik 2 haftada bir.
Bu bayram sadece oyalayici bi zaman gb geliyor gozume :)))
Bi sonraki bayram nasipse tam şenlik olacak galiba bahara :))))

Islak mendil icin hep yaziyorum ne alirsaniz alin yikayin cidden.Sicak suyla durulayip,islak mendil kutusunda kullanilabilir.Yazık,kendinizi islak mendille silip bide bezin icinde hayal edin :)))))

Ne kadar şanslısın, keşke bize de getirselerdi Zaten kışa denk gelecekler, dışarıda çok vakit geçiremeyeceğiz. Tam yatan model değilse bastonu 6 aydan sonra kullanabiliyorsun. Ama artık bastonlar da tam yatabiliyor, eğer elindeki öyleyse, yenidoğana uygun, ilk günden kullanabilirsin.

Çok çok sevindim kalbindeki lekenin geçmesine. Darısı bizim başımıza. Kızımın da bağırsaklarında parlaklık var, doktor en son ne ilerlemiş ne geçmiş hala hafif parlaklık duruyor demişti. Onun dışında her şeyin güzel normal gidiyor o yüzden 1 ay sonraya veriyorum sonraki kontrolünü demişti. Taaa 4 eylülde. Umarım geçer o güne

canım geçmiş olsun alttan keşke muane ettirseydin , son aylarda alttan muane ettirmek daha güvenli... Neyse cumartesi günü gideceksin hayırlı haberler verirsin inş
Teşekkür ederim amin.Elini rank diye daldıracaktı,kabus gibi.Acildeki hemşireler öyle kaba saba olmasa belki cesaret ederdim bilemiyorum ki

kızlar bebek şampuanı olarak sebamed almayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz?
Ben kızımda şu anda da bübchen in şampuanını kullanıyorum memnunuz bir ara da sebamed kullanmıştık o da güzeldi canım.hatta sebamed banyo köpüğü ve yağını kullanıyorum bizde bir sorun yaratmadı oğluma da aynılarından aldım düşüncem şu ki bebeğin cildinin hassasiyet durumunu bilmiyorum belki iyi gelir belki gelmez iyi gelmezse bunlara kızım devam eder ona ihtiyaca yönelik araştırıp alırım diyorum. Mesela mustela mı alsam diye düşünmüştüm bunda ama birçok çeşidi var ve belki hassas bir bebek olmayacak gereksiz olacak o kadar para vermek. Aman yine uzattım işin özü güzel canım alabilirsin:)

Aslında hastaneler olarak değil de doktorla senin arandaki iletişim önemli. Kimyanız uyuştuysa doktora da güveniyorsun. Ama anlattıklarına göre sana hiç güven vermemiş bu doktor. Onu unutmuş bunu unutmuş, sen hatırlatıyorsun şunu bunu yapmayacak mısınız diye, öyle yapıyor... Senin doktordu değil mi renkli ultrason görüntü vermiyordu sadece siyah beyaz var bizde diyen, karıştırıyor muyum yoksa...

Ben de sonraki kontrole 28 inde gideceğim nasipse ayy dünkü drda yüzünü göremedim ya nasıl özledim onu. Her şey yolunda gider inş. Islak mendil konusundaysa ben neredeyse iki yıl pamuk kullandım ilk zamanlar sadece uni baby kullanmıştım sonra kızımın genital yapışıklık durumu olmuş bırakmıştım bazen onları bile tetikliyormuş

doktorlar gerçekten çok önemli. Benimki de çok rahat ve beni inanılmaz rahatlatıyor. Randevu yaklaştıkça stres seviyesi artıyor ama doktordan çıkınca pammuk gibi oluyor sinirlerim. Normal çok normal diye diye çıkıyoruz biz de

Sağol canım gerçekten her gebelik farklı yorulmasamda aynı magnezyum kullanıyorum faydası yok agrılarda cabası yine şükür bebeklerimiz saglıklı olsunda bunlar unutulur inşallah

Güle güle kullansın, sağlıkla mutlulukla kullansın minik

Kuzenlerimle yasıtız genelde peş pese de evlendiğimiz için cocuklarda pes peşe geldı benden önce doğan 3 bebek var.Bi tarafa bakıyorum mustelalar premıum careler unıbabyler.Diğer tafafta can bebe dalin fln kafam karısıyor bu durumda gerekisz titizlenip hasas bir cocuk olsunda istemiyorum
Bana sampuan ıda mustela al dedıler bende cantalı olan setini aldım unbaby bile daha uygunmuş niye onu almadım dıye düşünüyorum acıkcası

Aslında normal doğum adı üzerinde doğal bir süreç milyonlarca yıldır insanoğlu bu şekilde doğurarak neslini sürdürdü. Bizim vücudumuz için doğal olan normal olan bu. Vücudumuza genlerimize kodalanmış bu doğum şekli. Yaklaşırken vücudun kendini doğuma hazırlaması falan mükemmel bir şey. Ben de normal doğumu çok istiyorum. Ama doktor yok sezeryana alıyoruz derse tabi karşı gelemem. Bebek için ve benim için en sağlıklısı neyse öyle doğsun. Ters gelmesi, suyun boşalması ya da geçemeyecek kadar yerin dar bebeğin iri olması dışında şu da var, anne eğer çok panik olursa o sırada en uygunu sezeryanmış. Düşünsene tam doğum anında anne panik atak geçiriyor, bunu kimse göze alamaz. O yüzden yapabileceğimiz tek şey olabildiğince sakin kalıp o güzel anı beklemek sanırım. Gerisini doktora bırakacağım

Biz çok pimpirikleniyoruz canım orası kesin Ben de aynı senin gibiyim

Cidden ya, bence oynuyordu, bir dakka durmadı. O bas sesler vurdukça hele tak tuk geçirdi karnıma Ooo seninki yaşadı, yarın akşam da eğlence var desene

kızlar bebek şampuanı olarak sebamed almayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz?
Ben ne zaman sebamed kullansam saçımı kurutuyor eşime de aynısı oldu. Saçlarımızı hep kepek yapıyor, o yüzden biz sebamed kesin almayacağız. Haa ama bana ve eşimin cilt tipine iyi gelmediği için çocuğa da iyi gelmez diye düşündük, ama size sorun etmediyse bebeğe de sorun olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…