kızlar bebek şampuanı olarak sebamed almayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz?
Ne kadar şanslısın, keşke bize de getirselerdiMerhaba kızlar umarım herkes iyidir bebek arabaları ve puset konuşulmuş. Benimde teyzemin kızı bana maxi-cosi ana kucağı getirmiş geçen sene 1500 tl vermiş hiç kullanmamış sadece bebek arabasını kullanıyorlarmış.birde baston puset getirmiş mothercare marka bu durumda ben nasıl bişey almalıyım. Bu anakucağını tek kullanamam bebek arabası yok ana kucağına uyumlu bir bebek arabası alsam 2500 den başlıyor.
Normalde rutine gittiğim yer özel hastane,ölçüyorsa da bilgi vermiyor sadece kapalı diyor sorarsamNormalde ultrasonda ölçülüyor özelde. Isterseniz Özel bi hastaneye gidin ultrasonla bi ölçüm yapılsın
Çok çok sevindim kalbindeki lekenin geçmesine. Darısı bizim başımıza. Kızımın da bağırsaklarında parlaklık var, doktor en son ne ilerlemiş ne geçmiş hala hafif parlaklık duruyor demişti. Onun dışında her şeyin güzel normal gidiyor o yüzden 1 ay sonraya veriyorum sonraki kontrolünü demişti. Taaa 4 eylülde. Umarım geçer o güneSlm kızlar bugün kontrolumuz vardı. 1745gr olmuş minigim. Herşey normalmiş. Kalbindeki leke çok şükür geçmiş tamamen. 3lu karma aşımı yaptılar. Nst de bir buçuk saate yakın kaldık hareketsizdi biraz. Normal çıktı. Coraspini 36ya kadar, iğneyi de doğumdan birkaç gün öncesine kadar kullanacağım. Bu arada hala ters duruyor.insallah sezeryan olmam. Açlık hissim hiç yok zorla yemeye çalışıyorum çok zorlanıyorum başından beri. Toplamda 7kilo aldım. Bu hafta bir kilo verdim. Sağlıcakla alalım insallah kucagimiza.
. Cnm bize de ana kucağı verdiler arabası 4000civariydi. Geri verip anakucakli bebek arabası aldık Chiccco Duo kwik one. Çünkü uyumlu olması gerekiyor.
Teşekkür ederim amin.Elini rank diye daldıracaktı,kabus gibi.Acildeki hemşireler öyle kaba saba olmasa belki cesaret ederdim bilemiyorum kicanım geçmiş olsun alttan keşke muane ettirseydin , son aylarda alttan muane ettirmek daha güvenli... Neyse cumartesi günü gideceksin hayırlı haberler verirsin inş
Ben kızımda şu anda da bübchen in şampuanını kullanıyorum memnunuz bir ara da sebamed kullanmıştık o da güzeldi canım.hatta sebamed banyo köpüğü ve yağını kullanıyorum bizde bir sorun yaratmadı oğluma da aynılarından aldım düşüncem şu ki bebeğin cildinin hassasiyet durumunu bilmiyorum belki iyi gelir belki gelmez iyi gelmezse bunlara kızım devam eder ona ihtiyaca yönelik araştırıp alırım diyorum. Mesela mustela mı alsam diye düşünmüştüm bunda ama birçok çeşidi var ve belki hassas bir bebek olmayacak gereksiz olacak o kadar para vermek. Aman yine uzattım işin özü güzel canım alabilirsin:)kızlar bebek şampuanı olarak sebamed almayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz?
yorumları okudum almadan önce, sonra Sebamed Yenidoğan aldım..kızlar bebek şampuanı olarak sebamed almayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz?
Aslında hastaneler olarak değil de doktorla senin arandaki iletişim önemli. Kimyanız uyuştuysa doktora da güveniyorsun. Ama anlattıklarına göre sana hiç güven vermemiş bu doktor. Onu unutmuş bunu unutmuş, sen hatırlatıyorsun şunu bunu yapmayacak mısınız diye, öyle yapıyor... Senin doktordu değil mi renkli ultrason görüntü vermiyordu sadece siyah beyaz var bizde diyen, karıştırıyor muyum yoksa...ASlında güvensizliğim doktordan çpk özel hastanelere..devlet ilgisiz özel paracı gibi geliyor bana
Canım sende kasılma olmuyor mu bu ara sık sık..burdaki hamile takviminde bile bu haftalardan sınra kasılmslarınız artacak yazıyo..ordan burdan okuya okuya doktorları sorgular oldum
Ben de sonraki kontrole 28 inde gideceğim nasipse ayy dünkü drda yüzünü göremedim ya nasıl özledim onu. Her şey yolunda gider inş. Islak mendil konusundaysa ben neredeyse iki yıl pamuk kullandım ilk zamanlar sadece uni baby kullanmıştım sonra kızımın genital yapışıklık durumu olmuş bırakmıştım bazen onları bile tetikliyormuş27sinde kontrol var.Artik 2 haftada bir.
Bu bayram sadece oyalayici bi zaman gb geliyor gozume :)))
Bi sonraki bayram nasipse tam şenlik olacak galiba bahara :))))
Islak mendil icin hep yaziyorum ne alirsaniz alin yikayin cidden.Sicak suyla durulayip,islak mendil kutusunda kullanilabilir.Yazık,kendinizi islak mendille silip bide bezin icinde hayal edin :)))))
doktorlar gerçekten çok önemli. Benimki de çok rahat ve beni inanılmaz rahatlatıyor. Randevu yaklaştıkça stres seviyesi artıyor ama doktordan çıkınca pammuk gibi oluyor sinirlerim. Normal çok normal diye diye çıkıyoruz biz deOlmaz inş. Ya ne bilim benm dr norml diyip duruyo. Sancı yada kasılma için hiç gitmedim. Arıyrm normal diyo:)) geçende sancılanmiştm yazmıştm hatta. Normal norml:)) artık bende norml olduğuna inandım. Düzenli ve asla geçmezse İşte o zamn hadi doğuma diyoruz. Benim dr o kadr rahatlatmışki beni doğum zamnım gelnce bile 32 saat evde beklemiştm düznli kasılmada da.
Sağol canım gerçekten her gebelik farklı yorulmasamda aynı magnezyum kullanıyorum faydası yok agrılarda cabası yine şükür bebeklerimiz saglıklı olsunda bunlar unutulur inşallahAyy kıyamam yaa:)) Rabbim kolaylaştırsın daha iki ay var sayılır.
Benmde birinciye nazaran bi tık daha zor. Herlde ilknde özgür ve tektim ondan kaynaklı. Şmdi kızım olunca hep ona göre hareket ediyorum. Yorulmak falan etkiliyor olabilir. Ama yinede bin şükür :)) seninde kolaylaşır inşaAllh
Adını çok beğendim. Aklında en ufak bir endişede hemen doktora bir görün bence. İçinin rahatlığı da çok önemli. En azından kafan rahatlar.Moralim çok bozuk zeynep dün ve bugün yok denecek kadar az hareket etti
Güle güle kullansın, sağlıkla mutlulukla kullansın minikKızlar bir iki saat önce baby mall den Beşik ve beşiğe koymak için yatak aldık,bir ay sonra fln gelicek.Bu alışverişten Kazandığımız 300 ₺ Çek ile de buhar makinesi ve Beşik için uyku seti aldık,hani şu yastıklı mastıklı altına kenarlarına konulan şirin şeylerden.İnşallah sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olur
Aslında normal doğum adı üzerinde doğal bir süreç milyonlarca yıldır insanoğlu bu şekilde doğurarak neslini sürdürdü. Bizim vücudumuz için doğal olan normal olan bu. Vücudumuza genlerimize kodalanmış bu doğum şekli. Yaklaşırken vücudun kendini doğuma hazırlaması falan mükemmel bir şey. Ben de normal doğumu çok istiyorum. Ama doktor yok sezeryana alıyoruz derse tabi karşı gelemem. Bebek için ve benim için en sağlıklısı neyse öyle doğsun. Ters gelmesi, suyun boşalması ya da geçemeyecek kadar yerin dar bebeğin iri olması dışında şu da var, anne eğer çok panik olursa o sırada en uygunu sezeryanmış. Düşünsene tam doğum anında anne panik atak geçiriyor, bunu kimse göze alamaz. O yüzden yapabileceğimiz tek şey olabildiğince sakin kalıp o güzel anı beklemek sanırım. Gerisini doktora bırakacağımDoktordan gelince yazdığım sayfada canım birkaç arkadaşa ve sana yazdım kırmızı olan kısımda ama senin yazının içinde. Tekrar bakarsan. Ve normal doğumu tavsiye ederim yıllardır faydalarını dinledim hem bebek hem anne için. Gebelik okulunda da çok snlattilar. Herkes yapıyorsa biz neden yapmayalim
Biz çok pimpirikleniyoruz canım orası kesinvallahı cnm bende birsey anlamadım sorun bende mı diye düşünüyorum ... bir haftadan beri bebeğin ıslak mendiline kadar herşeyini düşünüyorum eltim ben ıslak mendili A101 den aldım diyor, bebeği nasıl alıştırırsan öyle gider dedi... Bez olarakta hep uygun markalar kullandı market bezlerınden bir sıkıntı olmamış.... Bende sürekli yorum okuyorum hangisi en iyisi diye sanırım biraz abartıyorum
Cidden ya, bence oynuyordu, bir dakka durmadı. O bas sesler vurdukça hele tak tuk geçirdi karnımaYarın akşam da bir düğün var bakalım ne yapacak. Bu sefer açık hava olunca ses yayılır ve daha rahat oluruz diye düşünüyorum, yani umuyorumben de dedim herhalde ya oynuyor ya da hiç sevmedi kaçmaya çalışıyor
Ben ne zaman sebamed kullansam saçımı kurutuyor eşime de aynısı oldu. Saçlarımızı hep kepek yapıyor, o yüzden biz sebamed kesin almayacağız. Haa ama bana ve eşimin cilt tipine iyi gelmediği için çocuğa da iyi gelmez diye düşündük, ama size sorun etmediyse bebeğe de sorun olmayabilir.kızlar bebek şampuanı olarak sebamed almayı düşünüyorum siz ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?