2018 Ekim Anneleri

Çok haklısın... Düşündüm de acayip rahatsız edici.

Öyle yapmak yerine pamuk ıslatıp kullansak ?

Kızlar ben ilk çocuğumda sleepy bez kullandım. Çok memnundum. İlk 8 ayda da e bebeğin pamuklarından kullandım. Islatıp siliyorsunuz. Daha sonra e bebek in yenidoğan bezlerine ve sonrasında da normal ıslak mendillerine geçtim. Daha sonrasında e bebek bez de çıkarttı. Fiyatı da baya uygundu. Ona geçtim. Şimdi de niyetim 1 numara sleepy ile başlayıp daha sonra e bebek in bezlerine geçmek. E bebek in bezleri 150 li paketlerde. 1 beden için 150 adet fazla olur. Aralık ve şubatta e bebekte ciddi indirimler oluyor. İndirim bulamazsanız o zamanı bekleyebilirsiniz. Tüm bezlerde %30 civarı indirim oluyor.

Sleepy ve e bebek kullanımını yerli üretimi desteklemek açısından da önemli buluyorum.

Evet canım onu söyleyen de bendim.Bilmiyorum ki güya iyi doktor denildi diye başladım bu saatten sonra kimse kabul etmez de artık beni Allah'a emanet

Mustela aşırı pahalı. Ben şampuan olarak Sebamed yenidoğanlar için olanı aldım..

Cidden ya, bence oynuyordu, bir dakka durmadı. O bas sesler vurdukça hele tak tuk geçirdi karnıma Ooo seninki yaşadı, yarın akşam da eğlence var desene
Ben hiç Düğüne gitmedim ama gürültü ve uğultunun oldupu her yerde başlıyo:) birileriyle sohbet ederken bile :) çıkarım beni burdan der gibi tekmeliyo miniğim :)şükür

Mustela aşırı pahalı. Ben şampuan olarak Sebamed yenidoğanlar için olanı aldım..
İlk cocuk heves özen herseyin en iyisi olsun istememiz pahalı seylere yönlendiriyor iste aslında ihtiyaca yönelik yeterli seyleri alıp kanera çekilebilsek

Kızlar hadtabede yattığım dönemden tanıştığım ikizlere hamile bir arkadaş var haberleşiyoruz.35+3 te doğum yaptı bebekleri bi ay küvezde kaldı çıktılar.Bu şekilde ben 1.5 ay atlattım diyor onun ağrısı da oluyormuş...olabiliyormuş yani hadi bakalım yine bir ferahladım

Çok sağol canım Allah razı olsun. Geçer inşallah bebisin sağlıkla doğar. Tüm bebekler sağlıklı olsun çok zor. Biz bir bir buçuk aydır iki haftada bir kontrole gidiyoruz. Sanırım 34den sonra haftada bir çağırır. Başka Dr a da muayene oldum mu

Kızlar bu sabah bel ve kasık ağrısıyla uyandım sağlık ocagina gittim ebeyle konustum,erken doğum riskin olabilir dedi ama baskilanma ve kasılma yok bende,eğer kasilma ve baskı eşlik ederse erken doğum riski belirtisiymis,
sizlerde varmı hiç bu tarz ağrılar aynı adet agrisi gibi ya doktoruma gitsemmi bayram tatilide girecek araya ouuff

Ben de bazen çok titizlendiğimizi düşünüyorum araç gerecin oyuncağın en pahalısını kalitelisini almaya çalışıyoruz ama yeri geliyor o kadar basit şeylerden mutlu oluyor ki bebişler Kullandığımız ürünlerde de öyle çoğumuz dalinle ya da sıradan şeylerle büyüdük. Kullandığımız ürünlerde de öyle oluyor sanırım. Tabi herkesin durumu tercihleri farklı

İlk cocuk heves özen herseyin en iyisi olsun istememiz pahalı seylere yönlendiriyor iste aslında ihtiyaca yönelik yeterli seyleri alıp kanera çekilebilsek
Ya işte kendimiz için olsa sorun değil, ama bebek olunca hepimiz kıyamayıp "aman, en iyisi olsun, birsey olmasın" diyoruz bu yüzden de fiyatları hiç indirmiyorlar...

Neye dayanarak erken doğum dediler de, korkuttular sizi. Bunu ancak doktor Nst de çok kasılma ve ultrasonda açılma vs varsa der. Endişe etmeyin hiç kendi doktorunuz ne dediyse o bence...

Ne Dalin'i , hacı şakir sabunla büyüdüm :)

Ne Dalin'i , hacı şakir sabunla büyüdüm :)
Doğrudur canım en güzeli en doğalı işte:) ya bazen çevremde ya da dışarıda görüyorum çocuklar ne hallerde büyüyorlar bir yandan içim gidiyor üzülüyorum bir yandan da kendime bakıyorum her şeyin iyisi olsun şu bu derken hasta da oluyor sıkıntılar da yaşıyor yaşatıyor. Öyle de böyle de büyüyecekler

Merhaba kızlar.. bu kasilmalar herkeste varmi? Sanirim bende hic olmadi daha,yada ben anlamadim.. öyle anlasilmamasi mümkünmü 30. Haftamdayim.. hic olmadigi icin simdi olursa panik olurmuyum diye korkuyorum.. nekadar süruyo ve neye benziyo tarif edermisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…