Çok haklısın... Düşündüm de acayip rahatsız edici.27sinde kontrol var.Artik 2 haftada bir.
Bu bayram sadece oyalayici bi zaman gb geliyor gozume :)))
Bi sonraki bayram nasipse tam şenlik olacak galiba bahara :))))
Islak mendil icin hep yaziyorum ne alirsaniz alin yikayin cidden.Sicak suyla durulayip,islak mendil kutusunda kullanilabilir.Yazık,kendinizi islak mendille silip bide bezin icinde hayal edin :)))))
Öyle yapmak yerine pamuk ıslatıp kullansak ?27sinde kontrol var.Artik 2 haftada bir.
Bu bayram sadece oyalayici bi zaman gb geliyor gozume :)))
Bi sonraki bayram nasipse tam şenlik olacak galiba bahara :))))
Islak mendil icin hep yaziyorum ne alirsaniz alin yikayin cidden.Sicak suyla durulayip,islak mendil kutusunda kullanilabilir.Yazık,kendinizi islak mendille silip bide bezin icinde hayal edin :)))))
Aynen benim de oyle birşeyler yazıyorBenim bugün aldığım raporda şöyle yazıyo : doğumdan üç hafta öncesine kadar çalışabilir,5 haftalık zamanını dopum sonrasına aktarabilir böyle yazıyor
Evet canım onu söyleyen de bendim.Bilmiyorum ki güya iyi doktor denildi diye başladım bu saatten sonra kimse kabul etmez de artık beni Allah'a emanetAslında hastaneler olarak değil de doktorla senin arandaki iletişim önemli. Kimyanız uyuştuysa doktora da güveniyorsun. Ama anlattıklarına göre sana hiç güven vermemiş bu doktor. Onu unutmuş bunu unutmuş, sen hatırlatıyorsun şunu bunu yapmayacak mısınız diye, öyle yapıyor... Senin doktordu değil mi renkli ultrason görüntü vermiyordu sadece siyah beyaz var bizde diyen, karıştırıyor muyum yoksa...
Mustela aşırı pahalı. Ben şampuan olarak Sebamed yenidoğanlar için olanı aldım..Kuzenlerimle yasıtız genelde peş pese de evlendiğimiz için cocuklarda pes peşe geldı benden önce doğan 3 bebek var.Bi tarafa bakıyorum mustelalar premıum careler unıbabyler.Diğer tafafta can bebe dalin fln kafam karısıyor bu durumda gerekisz titizlenip hasas bir cocuk olsunda istemiyorum
Bana sampuan ıda mustela al dedıler bende cantalı olan setini aldım unbaby bile daha uygunmuş niye onu almadım dıye düşünüyorum acıkcası
Amin csnım Sağol hepimizinkilerGüle güle kullansın, sağlıkla mutlulukla kullansın minik
Ben hiç Düğüne gitmedim ama gürültü ve uğultunun oldupu her yerde başlıyo:) birileriyle sohbet ederken bile :) çıkarım beni burdan der gibi tekmeliyo miniğim :)şükürCidden ya, bence oynuyordu, bir dakka durmadı. O bas sesler vurdukça hele tak tuk geçirdi karnımaOoo seninki yaşadı, yarın akşam da eğlence var desene
İlk cocuk heves özen herseyin en iyisi olsun istememiz pahalı seylere yönlendiriyor iste aslında ihtiyaca yönelik yeterli seyleri alıp kanera çekilebilsekMustela aşırı pahalı. Ben şampuan olarak Sebamed yenidoğanlar için olanı aldım..
Çok sağol canım Allah razı olsun. Geçer inşallah bebisin sağlıkla doğar. Tüm bebekler sağlıklı olsun çok zor. Biz bir bir buçuk aydır iki haftada bir kontrole gidiyoruz. Sanırım 34den sonra haftada bir çağırır. Başka Dr a da muayene oldum muÇok çok sevindim kalbindeki lekenin geçmesine. Darısı bizim başımıza. Kızımın da bağırsaklarında parlaklık var, doktor en son ne ilerlemiş ne geçmiş hala hafif parlaklık duruyor demişti. Onun dışında her şeyin güzel normal gidiyor o yüzden 1 ay sonraya veriyorum sonraki kontrolünü demişti. Taaa 4 eylülde. Umarım geçer o güne
Ben de bazen çok titizlendiğimizi düşünüyorum araç gerecin oyuncağın en pahalısını kalitelisini almaya çalışıyoruz ama yeri geliyor o kadar basit şeylerden mutlu oluyor ki bebişler Kullandığımız ürünlerde de öyle çoğumuz dalinle ya da sıradan şeylerle büyüdük. Kullandığımız ürünlerde de öyle oluyor sanırım. Tabi herkesin durumu tercihleri farklıKuzenlerimle yasıtız genelde peş pese de evlendiğimiz için cocuklarda pes peşe geldı benden önce doğan 3 bebek var.Bi tarafa bakıyorum mustelalar premıum careler unıbabyler.Diğer tafafta can bebe dalin fln kafam karısıyor bu durumda gerekisz titizlenip hasas bir cocuk olsunda istemiyorum
Bana sampuan ıda mustela al dedıler bende cantalı olan setini aldım unbaby bile daha uygunmuş niye onu almadım dıye düşünüyorum acıkcası
Ya işte kendimiz için olsa sorun değil, ama bebek olunca hepimiz kıyamayıp "aman, en iyisi olsun, birsey olmasın" diyoruz bu yüzden de fiyatları hiç indirmiyorlar...İlk cocuk heves özen herseyin en iyisi olsun istememiz pahalı seylere yönlendiriyor iste aslında ihtiyaca yönelik yeterli seyleri alıp kanera çekilebilsek
Neye dayanarak erken doğum dediler de, korkuttular sizi. Bunu ancak doktor Nst de çok kasılma ve ultrasonda açılma vs varsa der. Endişe etmeyin hiç kendi doktorunuz ne dediyse o bence...Kızlar bu sabah bel ve kasık ağrısıyla uyandım sağlık ocagina gittim ebeyle konustum,erken doğum riskin olabilir dedi ama baskilanma ve kasılma yok bende,eğer kasilma ve baskı eşlik ederse erken doğum riski belirtisiymis,
sizlerde varmı hiç bu tarz ağrılar aynı adet agrisi gibi ya doktoruma gitsemmi bayram tatilide girecek araya ouuff
Ne Dalin'i , hacı şakir sabunla büyüdüm :)Ben de bazen çok titizlendiğimizi düşünüyorum araç gerecin oyuncağın en pahalısını kalitelisini almaya çalışıyoruz ama yeri geliyor o kadar basit şeylerden mutlu oluyor ki bebişler Kullandığımız ürünlerde de öyle çoğumuz dalinle ya da sıradan şeylerle büyüdük. Kullandığımız ürünlerde de öyle oluyor sanırım. Tabi herkesin durumu tercihleri farklı
Doğrudur canım en güzeli en doğalı işte:) ya bazen çevremde ya da dışarıda görüyorum çocuklar ne hallerde büyüyorlar bir yandan içim gidiyor üzülüyorum bir yandan da kendime bakıyorum her şeyin iyisi olsun şu bu derken hasta da oluyor sıkıntılar da yaşıyor yaşatıyor. Öyle de böyle de büyüyeceklerNe Dalin'i , hacı şakir sabunla büyüdüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?