2018 Ekim Anneleri

bilmiyorum kı canım ben hiç sebamed kullanmadım ... Pantene yada yves roche nin şampuanlarını kullandım

Evet cnm ben de bazılarının abarttigini düşünüyorum mesela çevremde her ay çocuk Dr Una özele gidenler var bir kısım da sadece sağlık ocağına gidiyo ve yeterli diyo. Özele giden 5ay içinde 4 doktor değiştirenler var. Yok bebek Dr u sevmemiş ağlamış, annenin babanın üzülüp başı agrimis falan. Allah im büyük dert vermesin. Çok abartiyo bazı insanlar. Sağlık söz konusu ise durum ayrı ama böyle olunca abartı. Yok sinek ısırığında doktora yada güneş kremini Dr a sormak, hergun ne yiyeceğini sormak...

Evet cnm kuzenim soppy nin pahalı 5duyuyu geliştiren oyuncağını almıştı 100kusurdu fiyatı bebeği hiç oynamadi. Pet su şişesiyle oynuyudu çok severek

İnşallah sifasiyla doğar canım. Test sonucunda da temiz çıkmış çok şükür. Bizim Dr da önermişti DNA testini ve down sendromu ndan çok şüphe etmişti. Ama ben yaptirmadim çünkü kabulum her şekilde. Çok sukur geçti. Senin ki de geçer inşallah

Pişik kremi hemen alma cnm ihtiyaç halinde alırsın. Yüzde 40olan pişik tedavi ediciymis. Yüzde 15olan pişik onleyiciymis. Sudocrem i herşey için tavsiye ediyorlar. Pişik için eğitimde anne sütünün sürülmesini yada gül suyunu tavsiye ettiler. Olabildiğince kimyasallardan uzak durmak lazım. Şampuan i bile bebeği hergun yikasak bile iki gün arayla kullanın dediler. Pişik olmaması için her gün 10dk altını havalandırmak gerekiyomus

M
ben bepanthol almayı düşünüyorum[/QUOTE. Bazı ozelhastanelerde anne çantası veriyorlar içi dolu bir şekilde ve pişik kremi de oluyo. Ve baska ürünler de.
. düşünüyorum[/QUOTE. Bazı ozel hastanelerde anne çantası veriyorlar içi dolu bir şekilde ve pişik kremi de oluyo. Ve baska ürünler de.[/QUOTE]

Yapışıklık yapabiliyomus. Ve çok hızlı silmek tahrik etmemek gerekiyomus

Ben Bepanthol 100 ml aldım.

İnşallah canım senin bebeğinde geçmiş çok şükür inşallah kızımda da geçer

Tek başına parlaklık, beyazlık ya da leke dedikleri görünüm, tek başınayken kromozom anomalisi riski çok çok düşük, bunu bana iki doktor da söyledi. Devletteki doktor bana şunu söyledi: özeldeki doktorun sana bunu hiç söylemese de olurdu aslında, ama işte biz gördüğümüz her şeyi söylemekle yükümlüyüz, mecbur, yoksa önemli değil bu tek başınayken dedi.

Özeldeki doktor da en son doğurduğum bebekte de bu parlaklık vardı ve çok sağlıklıydı dedi. Daha önce de çok rastladım ama bir şey olmuyor dedi. Çok yüksek bir oran söylemişti, yanlış hatırlamıyorsam her 100 kadından 1inin bebeğinde bunlar görülebiliyormuş. Eskiden bunlar görülemezmiş ama artık bu bakılan aletler çok ileri her şeyi görüyorlarmış. Triscreen testi de ne olmuş olabilir en azından sebeplerini daraltmak için yaptırdık. Geriye kan yutması ve enfeksiyon kaldı. Enfeksiyon için de bakıldı. Kan idrar testleri falan. Geriye kanama kaldı.

Benzer hikayeleri yine Türkiyenin birçok bölgesinden dinledim canım hatta doğuda ücra yerlerde bile değil bazıları üzeri montsuz kış günü terlikle okula gelen çocuklar... işin ilginci dediğin gibi dirençli oluyorlar hastalıklara karşı. En çok hasta olan çocuklar da üzerine en çok titrenen çocuklar oluyor maalesef. Anlattığın hikaye cidden içimi burktu. Birçok yerde ihtiyacı olan aileler çocuklar var kimini biliyor kimini bilmiyoruz bizimkiler fazlalıktan beğenmemezlik yapıp oynamazken bazı çocukların düzgün bir tane bile oyuncağı olmayabiliyor. Keşke amacına ulaşacak kampanyalar etkinlikler olsa da ulaştırabilsek insanlara. Ben bazı şeyleri çevreme de veremiyoru. Kızımın küçüleni kullanmadığı eşya olarak çünkü kullanmıyorlar ikinci ele düştüğü için

kızlar yaaa hep bebek hep bebek birazda kendi ihtiyaçlarımızı konuşalım :))
şimdi benim ilk hamileliğim ve ilk lohusalığım olacak kısmetse , normal ped mı kullanılıyor bu dönemde ? yoksa özel birseye gerek var mı? çok kanama gelıyormu ? adet gibi mi yoksa?
birde ben hastanede iki gün kalıcagım en azından alt kaç tane götüreyim? sonuçta kan geçebilir pijamaya

Canım alacaksan başka sitelere de bakmanı tavsiye ederim bazen kampanya falan oluyor oradan daha uyguna geliyor

Depend alın derim.

peki canım doktormu dedi islak mendili bırakın diye?
Evet canım pamuk kullanabilirsiniz demişti. Yani drdiğim gibi herkeste olacak bir durum değil ekstrem bir durum ama kullandığımız her şeyin kimyasal bir kalıntı bıraktığını düşünürsek mantıksız da gelmedi. Ha yine aldım ben kullanılır ihtiyaç anlarında ıslak havlu ama dönüşümlü kullanırım pamuk da fazla miktarlarda aldım

Canım en azından annesi varmış yanında bizim apartmanda kızımdan 2 ay büyük erkek çocuk var üç yaşına yeni bastı 18 ay küçük de kız kardeşi var geçen sene yaz kış sürekli balkondaydı çocuk 3. Katta arada sandalye falan da oluyormuş komşum söyledi bu sene de sabah akşam apartmanın önüne inip çıkıyor bizi gördüğünde sürekli konuşmak istiyor gözünün içi gülüyor ama konuşamıyor ilgi eksikliğinden annesine bakıyorum balkondan bile bakmıyor çocuğa. Her seferinde içim gidiyor annesi çok da hırpalıyor bağırıyor küçük kardeşini kolluyor. Ama elimden hiçbir şey gelmiyor maalesef çünkü konuştum geçen annesiyle kreşe göndereceğim bıktım artık gitsin de ben de rahatlayayım diyordu ben de üstüne daha bir şey diyemedim. Kreşe gitmesinde tabi ki de sorun yok amahayatım mantık bu olunca düyecek bir şey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…