2018 Ekim Anneleri

Aa sağol canım doğal çözümü varsa tabi daha iyi gül suyu aklımda olsun :)

Canım ilk doğumda depend emici külotlardan almıştım çok kullanışlı memnun kalmıştım yine ondan aldım. Birkaç gün o tarz şeyler kullanılabilir çünkü kanama çok olabiliyor birkaç günden sonra normal pede geçmiştim 40 gün az çok devam ediyor bu kanamalar hiç değilse evde kullanmak için bir şeyler almak gerekiyor

anladım cnm depand kullan at külotlardan sanırım ayrıyetten içine ped takmıyoruz değil mi?

depand ne cnm ped mi?
Ped gibi canım emici külot diye geçiyor özellikle yaşlıların kullandığı bir şey yandan yırtılıp açılıyor çıkarılırken. Yaşlılıkta çiş kaçakları falan malum olduğu için kullanıyorlar genelde. Arkadaş linkini de atmış oradan da inceleyebilirsin

Ben de naturalive ın şampuanını kullanıyorum. 2 yaşında oğlum hala bitmedi. Başlarda her banyoda şampuan sürmüyorsunuz zaten. Yazları hele rahatlasın diye suya sokup çıkarıyordum.

Bizde çok pişik olmadı. Pişik için de boş ufak bir parfüm şişesinin içini iyice temizledim. İçine doğal zeytinyağı koydum. Onu kullanıyordum. Fıs fıs hemen sıkıyordum. Kolay da oluyordu.

Canım küçük bedenini al o zaman diğeri çok büyük gelit sana

kızlar doğum sonrası inceltici korse almayı düşünüyormusunuz?

Bende mustela alacağım kızımdada kullanıp memnun kalmıştım 6 ay da yetti rahatlıkla fiyat farkıda görwmedim ben 42 tl 500ml sebamedde aynı civarda ..hastahane için lohusa kilodu aldım ben kullan at ped zaten orda veriyorlar eve gelinxe zaten benim çok az gwlmeye başlamıştı normal pedler yeterli olmuştu o dependle evde gezemem sanırım ben pek rahat gelmedi çok sıkıntıya gelemiyorum :)

her hastanede veriyorlarmı acaba?

Bir çoğunda veriyolardır bence hatta bebek içinde bez kendileri vermişti bizimkiler kalmıştı bence doğum yapacağınız hastahanelere sorun isterseniz özeller özellikle veriyordur muhakkak
anladım canım sağol benım hastanem özel ve iki gün yatış diyorlar sanırım verirler

Pişik kremide sudocrem ve bephenatene almıştım ama bizde çok işe yaramamıştı mustela pişik kremi geçirmişti yine alacağım sudocrem ve mustela her ikiside bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…