- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Aa sağol canım doğal çözümü varsa tabi daha iyi gül suyu aklımda olsun :)Pişik kremi hemen alma cnm ihtiyaç halinde alırsın. Yüzde 40olan pişik tedavi ediciymis. Yüzde 15olan pişik onleyiciymis. Sudocrem i herşey için tavsiye ediyorlar. Pişik için eğitimde anne sütünün sürülmesini yada gül suyunu tavsiye ettiler. Olabildiğince kimyasallardan uzak durmak lazım. Şampuan i bile bebeği hergun yikasak bile iki gün arayla kullanın dediler. Pişik olmaması için her gün 10dk altını havalandırmak gerekiyomus
Hastane için 1 paket bu yeterlidepand ne cnm ped mi?
Canım ilk doğumda depend emici külotlardan almıştım çok kullanışlı memnun kalmıştım yine ondan aldım. Birkaç gün o tarz şeyler kullanılabilir çünkü kanama çok olabiliyor birkaç günden sonra normal pede geçmiştim 40 gün az çok devam ediyor bu kanamalar hiç değilse evde kullanmak için bir şeyler almak gerekiyorkızlar yaaa hep bebek hep bebek birazda kendi ihtiyaçlarımızı konuşalım :))
şimdi benim ilk hamileliğim ve ilk lohusalığım olacak kısmetse , normal ped mı kullanılıyor bu dönemde ? yoksa özel birseye gerek var mı? çok kanama gelıyormu ? adet gibi mi yoksa?
birde ben hastanede iki gün kalıcagım en azından alt kaç tane götüreyim? sonuçta kan geçebilir pijamaya
canım cahilliğime bağışla bu hasta külodu sanırım içine ped takıyormuyuz ayrıyyeten yoksa sadece bunu mu giyiyoruzHastane için 1 paket bu yeterli
https://www.hepsiburada.com/depend-emici-kulot-kadin-buyuk-9-lu-p-SGUNIDEPKADBUY
anladım cnm depand kullan at külotlardan sanırım ayrıyetten içine ped takmıyoruz değil mi?Canım ilk doğumda depend emici külotlardan almıştım çok kullanışlı memnun kalmıştım yine ondan aldım. Birkaç gün o tarz şeyler kullanılabilir çünkü kanama çok olabiliyor birkaç günden sonra normal pede geçmiştim 40 gün az çok devam ediyor bu kanamalar hiç değilse evde kullanmak için bir şeyler almak gerekiyor
Ped gibi canım emici külot diye geçiyor özellikle yaşlıların kullandığı bir şey yandan yırtılıp açılıyor çıkarılırken. Yaşlılıkta çiş kaçakları falan malum olduğu için kullanıyorlar genelde. Arkadaş linkini de atmış oradan da inceleyebilirsindepand ne cnm ped mi?
Bu depent e bebekte var canım 10 lusu 24 ya da 25 tl idi bende bundan alacağımanladım cnm depand kullan at külotlardan sanırım ayrıyetten içine ped takmıyoruz değil mi?
sadece bu giyiliyor..canım cahilliğime bağışla bu hasta külodu sanırım içine ped takıyormuyuz ayrıyyeten yoksa sadece bunu mu giyiyoruz
yorumlar var burada..canım cahilliğime bağışla bu hasta külodu sanırım içine ped takıyormuyuz ayrıyyeten yoksa sadece bunu mu giyiyoruz
Biz de ebebekten aldık da kızlar carrefour sa ve şokta gördüm aynısı 21.90 bence oralardan bakın.Bu depent e bebekte var canım 10 lusu 24 ya da 25 tl idi bende bundan alacağım
İçine ped kullanılmıyor ekstradan canım sadece giyiyorsun rahat kullanımı fazladan bir şey var gibi hissettirmiyorcanım cahilliğime bağışla bu hasta külodu sanırım içine ped takıyormuyuz ayrıyyeten yoksa sadece bunu mu giyiyoruz
naturalive bebek şampuanı alacağım ben araştırmalarım sonucu :) ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum pamuk ve ıslak mendil kabı aldım pamuk ıslatıp kullanacağım bebek bezinide sleepy merhaba bebek setini alacağım .. pişik kreminde kararsız kaldım bepanthol mu sudocrem mi alsam diye ?
Hastane için 1 paket bu yeterli
https://www.hepsiburada.com/depend-emici-kulot-kadin-buyuk-9-lu-p-SGUNIDEPKADBUY
Canım küçük bedenini al o zaman diğeri çok büyük gelit sanaBedenini nasıl almak lazım peki depend in? Ben normalde 36 bedenim, hamile kıyafetlerinde de small giyiyorum. Hamile giyim haricinden aldığım tişörtler 40 beden. Depend i kaç numara almam gerekir ki? Bir de geçenlerde migrosta çok uygundu sanki 18-19 gibi bişeydi, almayanlar bakabilir.
her hastanede veriyorlarmı acaba?Bende mustela alacağım kızımdada kullanıp memnun kalmıştım 6 ay da yetti rahatlıkla fiyat farkıda görwmedim ben 42 tl 500ml sebamedde aynı civarda ..hastahane için lohusa kilodu aldım ben kullan at ped zaten orda veriyorlar eve gelinxe zaten benim çok az gwlmeye başlamıştı normal pedler yeterli olmuştu o dependle evde gezemem sanırım ben pek rahat gelmedi çok sıkıntıya gelemiyorum :)
Bir çoğunda veriyolardır bence hatta bebek içinde bez kendileri vermişti bizimkiler kalmıştı bence doğum yapacağınız hastahanelere sorun isterseniz özeller özellikle veriyordur muhakkakher hastanede veriyorlarmı acaba?
anladım canım sağol benım hastanem özel ve iki gün yatış diyorlar sanırım verirlerBir çoğunda veriyolardır bence hatta bebek içinde bez kendileri vermişti bizimkiler kalmıştı bence doğum yapacağınız hastahanelere sorun isterseniz özeller özellikle veriyordur muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?