Vermeleri gerekir ilk kez doğum yapanlar bilmiyorki bir çok şeyi ben bilmiyordum mesela götürmemiştim yanımda ztn sormadılar bile sezeryan anında koymuşlardı heralde sonrada değiştiriliyor zaten sürekli verdileranladım canım sağol benım hastanem özel ve iki gün yatış diyorlar sanırım verirler
Ben hiç düşünmüyorum. Gebelik öncesi yoga, pilates, yüzme ve ağırlıklarla kendi sporumu yapıyordum zaten ve üçüncü tremestere kadar her gün yürüyüp yüzmeye de gittim. Evimde bir odayı spor odası yaptık ve orada devamlı çalışıyordum. Eşim spor ile uğraşıyor, aynı zamanda benim de antrenörlüğümü yapıyordukızlar doğum sonrası inceltici korse almayı düşünüyormusunuz?
Hastane için ben de tek kullanımlık lohusa kilodu aldım. Bir paket de 42lik ped atarım çantama yeter herhalde. Zaten ev çok yakın eksik ya da unuttuğum olursa getirirler.Bende mustela alacağım kızımdada kullanıp memnun kalmıştım 6 ay da yetti rahatlıkla fiyat farkıda görwmedim ben 42 tl 500ml sebamedde aynı civarda ..hastahane için lohusa kilodu aldım ben kullan at ped zaten orda veriyorlar eve gelinxe zaten benim çok az gwlmeye başlamıştı normal pedler yeterli olmuştu o dependle evde gezemem sanırım ben pek rahat gelmedi çok sıkıntıya gelemiyorum :)
Normalde 36 bedenim. Şimdi 40-42 arasıyım. Büyük bedeninden aldım. denedim. oldu bana.Bedenini nasıl almak lazım peki depend in? Ben normalde 36 bedenim, hamile kıyafetlerinde de small giyiyorum. Hamile giyim haricinden aldığım tişörtler 40 beden. Depend i kaç numara almam gerekir ki? Bir de geçenlerde migrosta çok uygundu sanki 18-19 gibi bişeydi, almayanlar bakabilir.
canım ben özellıkle korseyi sarkmayı engellisin diye istiyoorum özellıkle sezaryandan sonra sarkma oluyor kilo versende oyle kalabılıyorBen hiç düşünmüyorum. Gebelik öncesi yoga, pilates, yüzme ve ağırlıklarla kendi sporumu yapıyordum zaten ve üçüncü tremestere kadar her gün yürüyüp yüzmeye de gittim. Evimde bir odayı spor odası yaptık ve orada devamlı çalışıyordum. Eşim spor ile uğraşıyor, aynı zamanda benim de antrenörlüğümü yapıyordu
Şu an o kadar çok özledim ki sporu. Doğumdan sonra yavaş yavaş egzersizlerime devam etmeyi iple çekiyorum. Diyetisyenim bakmıştı, bir dönem ben de vücut geliştirme yaptığım için kas yoğunluğum gayet iyi çıkmıştı. Kolay atlatacağımı düşünüyorum. Düzenli egzersizlerle o konuyu yavaş yavaş hallederiz
Araştırmak gerek. kullananlar nasıl yorum yapmışlar vs.kızlar doğum sonrası inceltici korse almayı düşünüyormusunuz?
Evet canım yaa bebişletden bize sıra gelmiyor daha doğmadan öncelik onlarınkızlar yaaa hep bebek hep bebek birazda kendi ihtiyaçlarımızı konuşalım :))
şimdi benim ilk hamileliğim ve ilk lohusalığım olacak kısmetse , normal ped mı kullanılıyor bu dönemde ? yoksa özel birseye gerek var mı? çok kanama gelıyormu ? adet gibi mi yoksa?
birde ben hastanede iki gün kalıcagım en azından alt kaç tane götüreyim? sonuçta kan geçebilir pijamaya
Ben depend aldım bi paket, bi kaç tane de ped ve geniş külot götürürüm hastaneye gerekirse alınır yine ama yeter gibi geliyor.kızlar yaaa hep bebek hep bebek birazda kendi ihtiyaçlarımızı konuşalım :))
şimdi benim ilk hamileliğim ve ilk lohusalığım olacak kısmetse , normal ped mı kullanılıyor bu dönemde ? yoksa özel birseye gerek var mı? çok kanama gelıyormu ? adet gibi mi yoksa?
birde ben hastanede iki gün kalıcagım en azından alt kaç tane götüreyim? sonuçta kan geçebilir pijamaya
Aksam nst ye gireceğim kızlar
Şimdi daha büyük bir sorunum var o da ağda. Birazdan ter içinde kalırım
çikolata yiyin nst oncesi..Aksam nst ye gireceğim kızlar
Şimdi daha büyük bir sorunum var o da ağda. Birazdan ter içinde kalırım
gogus alti. karin ustundeNst'ye karından bağlanmıyor mu? Alttan mi oluyor
Sorma cnm kendimle ilgili daha hiç birsey almadım, işin ilginç yanı yeni farkettim de hamile kaldığından beri kendime özel hiçbirşey almadım, artık hep bebek mağazalarına giriyorum küçük hanıma birseyler alıyorum. Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederEvet canım yaa bebişletden bize sıra gelmiyor daha doğmadan öncelik onların
Ben lohusa pedi aldım birde depent almayı düşünüyorum bende sezeryan dan dolayı 2 gece kalacakmışım bende bol bol alt götürelim diyorum
İlk gebelkte bi sürü şey sorardım. Şmdi diyoki bişey var mı yok diyorum:))) ne desem normal dicek çnkü:))) sormuyrm arkadaşm. Öyle boş boş gidip geliyorz inanki. Birazdan gidicez 1 ay oldu ama gitmesemdd olur:) unutmuşum bile:))doktorlar gerçekten çok önemli. Benimki de çok rahat ve beni inanılmaz rahatlatıyor. Randevu yaklaştıkça stres seviyesi artıyor ama doktordan çıkınca pammuk gibi oluyor sinirlerim. Normal çok normal diye diye çıkıyoruz biz de
Ne kadar zayıfsın maşallah31+3 olduk bugünbir göbüşte benden olsun
Aynen bende yenidoğan kıyamıyrm:) ama sonradan ona alışınca değştrmk de daha zor oluyor. Sponsor lazım bizlere:)))Ya işte kendimiz için olsa sorun değil, ama bebek olunca hepimiz kıyamayıp "aman, en iyisi olsun, birsey olmasın" diyoruz bu yüzden de fiyatları hiç indirmiyorlar...
Teşekkür ederim cnm ben kendimi kilolu görüyorum 74 oldum allahtan yavaşladı kilo almam diğer oğlumda 82 ile doğuma girdim ama çabuk zayıfladım 48 olmuştumNe kadar zayıfsın maşallah
Canım küçük bedenini al o zaman diğeri çok büyük gelit sana
Normalde 36 bedenim. Şimdi 40-42 arasıyım. Büyük bedeninden aldım. denedim. oldu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?