2018 Ekim Anneleri

anladım canım sağol benım hastanem özel ve iki gün yatış diyorlar sanırım verirler
Vermeleri gerekir ilk kez doğum yapanlar bilmiyorki bir çok şeyi ben bilmiyordum mesela götürmemiştim yanımda ztn sormadılar bile sezeryan anında koymuşlardı heralde sonrada değiştiriliyor zaten sürekli verdiler

kızlar doğum sonrası inceltici korse almayı düşünüyormusunuz?
Ben hiç düşünmüyorum. Gebelik öncesi yoga, pilates, yüzme ve ağırlıklarla kendi sporumu yapıyordum zaten ve üçüncü tremestere kadar her gün yürüyüp yüzmeye de gittim. Evimde bir odayı spor odası yaptık ve orada devamlı çalışıyordum. Eşim spor ile uğraşıyor, aynı zamanda benim de antrenörlüğümü yapıyordu
Şu an o kadar çok özledim ki sporu. Doğumdan sonra yavaş yavaş egzersizlerime devam etmeyi iple çekiyorum. Diyetisyenim bakmıştı, bir dönem ben de vücut geliştirme yaptığım için kas yoğunluğum gayet iyi çıkmıştı. Kolay atlatacağımı düşünüyorum. Düzenli egzersizlerle o konuyu yavaş yavaş hallederiz

Hastane için ben de tek kullanımlık lohusa kilodu aldım. Bir paket de 42lik ped atarım çantama yeter herhalde. Zaten ev çok yakın eksik ya da unuttuğum olursa getirirler.

Normalde 36 bedenim. Şimdi 40-42 arasıyım. Büyük bedeninden aldım. denedim. oldu bana.

canım ben özellıkle korseyi sarkmayı engellisin diye istiyoorum özellıkle sezaryandan sonra sarkma oluyor kilo versende oyle kalabılıyor

Evet canım yaa bebişletden bize sıra gelmiyor daha doğmadan öncelik onların
Ben lohusa pedi aldım birde depent almayı düşünüyorum bende sezeryan dan dolayı 2 gece kalacakmışım bende bol bol alt götürelim diyorum

Selam kızlar,

Bütün gün eminonunu gezdim eksikleri tamamladık çok şükür. Bebek kıyafetleri nettekilerle aynı fiyat şansa ellerinde tek kalmış ürünleri falan bulursanız uyguna geliyor yoksa fiyat farkı kalmamış artık.

Gecelik ve pijamamı uyguna getirdim sadece bedenleri tek kalmıştı yarı fiyatına aldım oldu da Allahtan bedenleri s aldım. Onu da çıkarttım aradan. Eksik biseyimiz kalmadı gibi duruyor su an.

Artık sıra yıkama utulemeye geldi, dolabı da aldıktan sonra geçeceğim ona.

Aksam nst ye gireceğim kızlar

Şimdi daha büyük bir sorunum var o da ağda. Birazdan ter içinde kalırım

Ben depend aldım bi paket, bi kaç tane de ped ve geniş külot götürürüm hastaneye gerekirse alınır yine ama yeter gibi geliyor.

Sorma cnm kendimle ilgili daha hiç birsey almadım, işin ilginç yanı yeni farkettim de hamile kaldığından beri kendime özel hiçbirşey almadım, artık hep bebek mağazalarına giriyorum küçük hanıma birseyler alıyorum. Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

İlk gebelkte bi sürü şey sorardım. Şmdi diyoki bişey var mı yok diyorum:))) ne desem normal dicek çnkü:))) sormuyrm arkadaşm. Öyle boş boş gidip geliyorz inanki. Birazdan gidicez 1 ay oldu ama gitmesemdd olur:) unutmuşum bile:))

Ya işte kendimiz için olsa sorun değil, ama bebek olunca hepimiz kıyamayıp "aman, en iyisi olsun, birsey olmasın" diyoruz bu yüzden de fiyatları hiç indirmiyorlar...
Aynen bende yenidoğan kıyamıyrm:) ama sonradan ona alışınca değştrmk de daha zor oluyor. Sponsor lazım bizlere:)))

Ne kadar zayıfsın maşallah
Teşekkür ederim cnm ben kendimi kilolu görüyorum 74 oldum allahtan yavaşladı kilo almam diğer oğlumda 82 ile doğuma girdim ama çabuk zayıfladım 48 olmuştum korkup doktora gittik meğerse geçici olarak troidlerim hızlanmış atlattım çok şükür allahım dermansız dert vermesin

Canım küçük bedenini al o zaman diğeri çok büyük gelit sana

Üzerinde cm fln cinsinden bişeyler yazıyordur herhalde. Eylül ayında karnımın büyüklüğüne göre karar vereyim artık ama muhtemelen küçük olacaktır. Sadece karın var çünkü bende şimdilik.

Normalde 36 bedenim. Şimdi 40-42 arasıyım. Büyük bedeninden aldım. denedim. oldu bana.

Büyük beden olunca acaba geniş olup sızdırma fln yapar mı diye düşündüm ben. Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…