Ben sorcam bakalım. Ama istiyrm bu sfer. Geçenkinde göbeğim baya baya kalmiştı çnkü. Zamanla geçer miydi bilmiyorumkızlar doğum sonrası inceltici korse almayı düşünüyormusunuz?
Yok, likralı gibi kavrıyor. Sıkı yani..Üzerinde cm fln cinsinden bişeyler yazıyordur herhalde. Eylül ayında karnımın büyüklüğüne göre karar vereyim artık ama muhtemelen küçük olacaktır. Sadece karın var çünkü bende şimdilik.
Büyük beden olunca acaba geniş olup sızdırma fln yapar mı diye düşündüm ben. Bilemedim.
Ağda ile bagdastiramadim da sanki ilgili gibi geldi. Doğru biliyorum o zaman.gogus alti. karin ustunde
Yok canim karından ama nolur nolmaz diye yaptım benNst'ye karından bağlanmıyor mu? Alttan mi oluyor
çikolata yiyin nst oncesi..
Ben de sonraki kontrole 28 inde gideceğim nasipse ayy dünkü drda yüzünü göremedim ya nasıl özledim onu. Her şey yolunda gider inş. Islak mendil konusundaysa ben neredeyse iki yıl pamuk kullandım ilk zamanlar sadece uni baby kullanmıştım sonra kızımın genital yapışıklık durumu olmuş bırakmıştım bazen onları bile tetikliyormuş
Lansolin kremi şimdiden kullanmaya başlayan var mı?
Kuzenlerimle yasıtız genelde peş pese de evlendiğimiz için cocuklarda pes peşe geldı benden önce doğan 3 bebek var.Bi tarafa bakıyorum mustelalar premıum careler unıbabyler.Diğer tafafta can bebe dalin fln kafam karısıyor bu durumda gerekisz titizlenip hasas bir cocuk olsunda istemiyorum
Bana sampuan ıda mustela al dedıler bende cantalı olan setini aldım unbaby bile daha uygunmuş niye onu almadım dıye düşünüyorum acıkcası
Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme ile ve de bol su ile sarkmaları olabildiğince toparlayacak vücut. Doğum sonrası düzenli egzersizle karnı dümdüz olan kişiler tanıyorum. Sonuçta 100 kilo almadık ki aldığımız en fazla 10 kilo ve de kısa bir sürede oldu bu tabi uzun süre deri öyle kalsa elastikiyetini kaybedecektir.canım ben özellıkle korseyi sarkmayı engellisin diye istiyoorum özellıkle sezaryandan sonra sarkma oluyor kilo versende oyle kalabılıyor
Ne güzel işteİlk gebelkte bi sürü şey sorardım. Şmdi diyoki bişey var mı yok diyorum:))) ne desem normal dicek çnkü:))) sormuyrm arkadaşm. Öyle boş boş gidip geliyorz inanki. Birazdan gidicez 1 ay oldu ama gitmesemdd olur:) unutmuşum bile:))
Doğru söylüyorsun cnm inş miniklerden spor yapacak vakti buluruz :)Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme ile ve de bol su ile sarkmaları olabildiğince toparlayacak vücut. Doğum sonrası düzenli egzersizle karnı dümdüz olan kişiler tanıyorum. Sonuçta 100 kilo almadık ki aldığımız en fazla 10 kilo ve de kısa bir sürede oldu bu tabi uzun süre deri öyle kalsa elastikiyetini kaybedecektir.
Gebelikte aşırı kilo alan ve sonra da yıllarca kilo veremeyen hatta üstüne daha da alan akrabalarım var ve aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen karınlarının sarkıklığını görmüştüm, hele o sezeryan yerinden aşağıya sarkan o katlı deriyi hatırlıyorum. Ama hiç çabalamadılar. Burada iş bize düşüyor. Özellikle spora çok önem vermeliyiz ve de bol su. Doğum sonrası bu topikte yaptığımız sporları yazarız artık
Ve anne sutu cnm herşeye devaymis. Pisige surebilirsin. Emzirmeden önce ve sonra da göğus ucuna sürmek gerektiğini söylediler yumusasin diyeAa sağol canım doğal çözümü varsa tabi daha iyi gül suyu aklımda olsun :)
Dün eğitimde ebeye sordum cnm doğumdan sonraki muayenede Dr a sormamız gerektiğini Dr uygun görürse takmamiz gerektiğini söyledi. İlla takacaksaniz atkı şal gibi şeyle sarabilirsiniz dedikızlar doğum sonrası inceltici korse almayı düşünüyormusunuz?
Ben çok sevdim bu nst'yiYok canim karından ama nolur nolmaz diye yaptım ben
Meyve suyu da iç dediler yoksa alamazlar mi atimini
En iyisi hindistan cevizi yağı diyorlar zaten.Lansinohu diyorsun degil mi?
Gogus ucu icin.
Benim akinti az geliyor ucta kuruyor o kurulugu gidermek icin hindistan cevizi yagi surerken gogus uclarimada suruyorum.Kreme baslamadim ama :)
Yaparız yaparızDoğru söylüyorsun cnm inş miniklerden spor yapacak vakti buluruz :)
Çok şükür tekrarlamadı canım kurtulduk tek seferde. Durumu yaşadıktan sonra halimi görmeliydiniz her bezde kontrol etmeler dediğim gibi neredeyse iki yaşa gelene kadar pamuk kullanmalar... psikopat bir hale gelmiştim eşime sürekli ay tekrar yapışıyor mu bir şey mi var acaba diye sorup durmalar... 2 yaştan itibaren östrojen hormonu salgısından kaynaklı fazla olmuyormuş zatenInsallah❤
Bende ilk 6 ay sadece pamuk kullanmistim.Sonra da prima almistim beyaz paket onu da yikayarak kullanmistim canim.
Evet mendillerde ve pisik kremlerinde etki oluyormus kiz bebeklerde.Sizde atlatmissinizdir insallah
Ben de chicco lite way ve chicco trio sprint arasında kalmıştım. Herkes chicco diyordu ve en çok alınan ürün oymuş, bu yüzden ben de bunlardan alayım dedim ama şikayet sitelerinde okuduğum yorumlar ve kullananlardan duyduklarım şöyle: hepsinde değil ama chicco lite wayde ön tekerlek sorunu varmış. Yolun ortasında tık diye kalakalıyor dediler. Hepsinde değilmiş ama kesin o sorunlu olan sürümlerden biri bana denk gelir diye kafam karışık dolanıyordum.
Chicco trio sprint modeli ise asansörsüz ve 4.kattaki evim için fazla ağır olacaktı ve puşetine ilk tav olmuştum ama sonra sırf puşet için o kadar fark ödemek istemedim. Hangisini alsam diye kararsız dolanırken bir hafta içinde fiyatlar uçtu ve ben böyle şaşkın şaşkın dolanırken daha çok uçacak bunlar diye hemen dün hepsiburadadan casual vista trona aldım.
Casual vista trona ilk günden beri fiyatı aynı, fiyatı artmadığı için ve chicco ile aynı ayarda olduğu için aldım. Yorumları okudum hep, daha önce alanlarla da konuşmuştum, herkes çok memnun, herkes çok sağlam olduğundan bahsediyor, kullananlar alüminyum değil de demir aksam var galiba falan yazıyor, internette bir tane şikayet var sadece onu da hemen iletişime geçip kadının mağduriyetini çözmüşler, ilgili satıcılar. Dedim ki Chicco fiyatları arttı bu da artmadan alayım.
Kanguruyu da internetten ergo baby 360 modelini jokerden aldım. Hepsi toplamda 1900 lira tuttu.
Bide chicco lite way in önünde engel yokmus cocuk düşermiş filan dediler hani böyle ellerini attiklari yer var ya önde o yok ondan biraz düşünmeye başlamıştım acaba baska arabalarada baksammi diye canim ama o kadar karisti ki kafam
Yok canim karından ama nolur nolmaz diye yaptım ben
Meyve suyu da iç dediler yoksa alamazlar mi atimini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?