2018 Ekim Anneleri

Yok, likralı gibi kavrıyor. Sıkı yani..

Insallah❤
Bende ilk 6 ay sadece pamuk kullanmistim.Sonra da prima almistim beyaz paket onu da yikayarak kullanmistim canim.
Evet mendillerde ve pisik kremlerinde etki oluyormus kiz bebeklerde.Sizde atlatmissinizdir insallah

Lansolin kremi şimdiden kullanmaya başlayan var mı?

Lansinohu diyorsun degil mi?
Gogus ucu icin.
Benim akinti az geliyor ucta kuruyor o kurulugu gidermek icin hindistan cevizi yagi surerken gogus uclarimada suruyorum.Kreme baslamadim ama :)

Kafa karistirir boyle seyler,sende guzel guzel yapmak istedigin icin canim.Zamanla oturur bebegine gore❤
Bizde sizin gibiyiz kucuk cocuklu olanlar var ayri,yeni dogum yapan 2 tane var benden sonra 3 tane de bekliyoruz :)))))

canım ben özellıkle korseyi sarkmayı engellisin diye istiyoorum özellıkle sezaryandan sonra sarkma oluyor kilo versende oyle kalabılıyor
Düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme ile ve de bol su ile sarkmaları olabildiğince toparlayacak vücut. Doğum sonrası düzenli egzersizle karnı dümdüz olan kişiler tanıyorum. Sonuçta 100 kilo almadık ki aldığımız en fazla 10 kilo ve de kısa bir sürede oldu bu tabi uzun süre deri öyle kalsa elastikiyetini kaybedecektir.
Gebelikte aşırı kilo alan ve sonra da yıllarca kilo veremeyen hatta üstüne daha da alan akrabalarım var ve aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen karınlarının sarkıklığını görmüştüm, hele o sezeryan yerinden aşağıya sarkan o katlı deriyi hatırlıyorum. Ama hiç çabalamadılar. Burada iş bize düşüyor. Özellikle spora çok önem vermeliyiz ve de bol su. Doğum sonrası bu topikte yaptığımız sporları yazarız artık

Ne güzel işte Kafa hep rahat Normal diye diye çıkarsınız artık

Doğru söylüyorsun cnm inş miniklerden spor yapacak vakti buluruz :)

Insallah❤
Bende ilk 6 ay sadece pamuk kullanmistim.Sonra da prima almistim beyaz paket onu da yikayarak kullanmistim canim.
Evet mendillerde ve pisik kremlerinde etki oluyormus kiz bebeklerde.Sizde atlatmissinizdir insallah
Çok şükür tekrarlamadı canım kurtulduk tek seferde. Durumu yaşadıktan sonra halimi görmeliydiniz her bezde kontrol etmeler dediğim gibi neredeyse iki yaşa gelene kadar pamuk kullanmalar... psikopat bir hale gelmiştim eşime sürekli ay tekrar yapışıyor mu bir şey mi var acaba diye sorup durmalar... 2 yaştan itibaren östrojen hormonu salgısından kaynaklı fazla olmuyormuş zaten

Bide chicco lite way in önünde engel yokmus cocuk düşermiş filan dediler hani böyle ellerini attiklari yer var ya önde o yok ondan biraz düşünmeye başlamıştım acaba baska arabalarada baksammi diye canim ama o kadar karisti ki kafam

Bizde chicco lite way plus diye magazaya gidip trip love aldik.
Lite way plus un on bari yok ve cocuk guvenligi acisindan onemli bir parca bence. Nereden alabiliriz diye sordugumuzda da alakasiz cvblar aldik acikcasi tatmin etmedi.
Ayrica tentesi cok kisa ve her turlu bir muslin ortu ile desteklemek gerekiyor gibi.
Kendiniz gidin gorun mutlaka deneyimleyin.

Yok canim karından ama nolur nolmaz diye yaptım ben

Meyve suyu da iç dediler yoksa alamazlar mi atimini

Mesajı okuduğumdan beri düşünüyorum nst ile ağda ilişkisini Bende doktora giderken tedirgin oluyorum artık acaba temizlenebildim mi yeterince alttan bakar mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…